PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

0-100 206cc
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 23:11:25    Θέμα δημοσίευσης: 0-100 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας παραθετω το εξης απ το peugeot.gr

206cc

Μέγιστη ταχύτητα (km/h) 193
Επιτάχυνση (0-100 km/h) 11,2
Απόβαρο (kg) 1140

307

Μέγιστη ταχύτητα (km/h) 190
Επιτάχυνση (0-100 km/h) 10,6
Απόβαρο (kg) 1193

γιατι αυτη η διαφορα στο 0-100 με το 307 απο τη στιγμη που ειναι και πιο βαρυ ?

μηπως φταινε οι θεομακρες σχεσεις μας ?

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 23:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιαννη τα 307ειναι πολυ χειροτερα σε 0-100 απο οτι τα δικα μασ cc..σε ολα τα περιοδικα που εχω το δινουνε απο 12,6 εωσ 13,2.και τελικη 191

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 01:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 206CC 1.6, το 307 1.6 και το 206 1.4 16V ειναι μαζι περιπου 0-100. η διαφορα ειναι ελάχιστη και μεταξυ αυτων των αυτοκινητων εξαρταται πλεον απο τον οδηγο κατα μεγαλυτερο ποσοστο το πιο παιρνει κεφαλι σε μια κοντριτσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 02:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα μιλαμε για εργοστασιακες τιμες . και 0.6 δευτ. διαφορα ειναι αξιοσημειωτη.
για σκεφτειται 7.9 και 8.5 !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:09:59    Θέμα δημοσίευσης: !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
shiba
γιαννη τα 307ειναι πολυ χειροτερα σε 0-100 απο οτι τα δικα μασ cc..σε ολα τα περιοδικα που εχω το δινουνε απο 12,6 εωσ 13,2.και τελικη 191

Όχι...Το 307 έχει 0-100 σε 22'' (ασυμπλεκτάριστα Puke right ) μάζι με το Smart...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ??? Πάτε καλά??
Και εγω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα (με αλλαγμένο μόνο φίλτρο ελευθέρας και τελικό) τάισα μακαρονάδα σε Mazda MX5 1.6 (με 2 άτομα μέσα το MAZDA - οχι οχι δεν ήταν παλαιστές)???Και το έδινε τέρματα όπως & εγω......και έπαθα πλάκα πως τον είχα για την πλάκα μου....
Σε πιο περιοδικό το διάβασες αυτό ρε συ Shiba????Γιατί εγω σε όλα όσα έχω διαβάσει το ανώτατο το δίνουν 11".....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lusifer δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα να παρεις Mx-5 σκεψου πως ειναι κοντα στα 1000kg και να βγαζει καθαρα 115.....Εχω ανοιξει για δοκιμη με ενα Μχ τελικιασμενοι και οι 2 μεχρι την τριτη κοντα στα 130kh και ηταν συνεχως μπροστα μου.Αυτος stock και εγω εξατμιση, σκουπα.... Rolling eyes

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demi...
Δεν σου κάνω πλάκα για το περιστατικό...Τον είχα (διαφορά στην πίσω μου ρόδα)....
Έχουμε και λέμε βάρος Mazda MX5, 1035 kgr...+ τα δύο άτομα (άντρας & γυναίκα) 80kgr + 60kgr = 1175kgr...
307 μαζί με εμένα .... 1175kgr (4τροχοί) + 80kgr = 1255...

Ίσως να ήταν και θέμα οδηγού, Demi...
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει και Mazda MX5 1,6 με 90 (ή 95) άλογα. Μήπως ήταν κανένα τέτοιο?

Every man carries a circle of Hell around his head like a Helo.
Every man!
Every man has to go through Hell to reach his Paradise!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:45:42    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θυμάμαι πολύ καλά overgr....
Στάνταρ ήταν το καινούργιο...
Wink Και μου έκανε τρομερή εντύπωση οτι τον έφαγα...Δεν το περίμενα.....Ίσως ήταν θέμα οδηγού γιατί δεν αρχίσαμε με μαρσαρίσματα και τέτοια.....Κανονικά από τις 1000 στροφές και όσο δεν τον άκουγα να αλλάζει...το πάταγα και εγω μέχρι τέρμα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lusifer μην βαζεις μονο τα kg/ps σαν μετρο συγκρισης παιζει και πολυ σημαντικο ρολο η επιταγχυνση πο δινει το εργοτασιο στο καθε αμαξι.Ηταν καινουριο ή παλιο mx ?Γιατι οπως ειπε και ο over υπαρχουν παλια 92-95 με 90ps....αυτα σιγουρα ανετα αλλα τα καινουρια δεν το πιστευω.... Smile

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:54:35    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σας πω ρε παιδιά...
Λοιπόν θα κάνω το άλλο...
Τυχαίνει να έχει το καινούργιο το MX5 κολλητός μου....
Θα του πω έτσι από περιέργεια να τα στήσουμε μαζί και θα σας πω εντυπώσεις... Afroman
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 13:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lucifer οι ζαντες που εβαλες 16αρες με τι λαστιχο?

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 13:49:41    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demi.... Embarassed Embarassed Embarassed

Δεν άντεξα με τις 15" αλουμινίου της μαμά...Έμπαινα σε στροφή και μου πήγαινε κατευθείαν με τα τέσσερα - α λα γαλλικά - μεν, πολύ εύκολα δε....
Έτσι λοιπόν δεν έβαλα 16" γιατί θα ήταν μικρή σαν αλλαγή....
17" έβαλα...Το ξέρω οτι παίζει να έχασα λίγο..Αλλά τα κρατήματα που έχω τώρα είναι απλά απίστευτα σε σχέση με πριν..και εκτός αυτού, έχω βλέψεις για αύξηση ιπποδύναμης (δεν έχω αποφασίσει ποιον τρόπο ακριβώς...ατμόσφαιρα - turbo - αλλαγή κινητήρα από 307cc 180ps...)

Κοίτα εδώ για φωτό και θα καταλάβεις...http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2688&start=440
Όσο για λάστιχο, έβαλα 215/45/17...Και ναι, ξέρω ότι είμαι κατά -1,4% μικρότερος από πριν ή 9 χιλιοστά σε διάμετρο....αλλά δεν είναι καλύτερη από αλλαγή σε 205/50/17 ή 225/45/17 που στην πρώτη είναι πιο μεγάλο το λάστιχο (άρα πιο βαρύ) και στην δεύτερη πιο χοντρό (αντε γεια τελική...)???

Α!..για το λάστιχο...Είναι μάρκας τα Stunner Scudo (Θυγατρική της Marangoni)
http://www.stunner.it
και παρ' όλο που με κράζανε όλοι οι φίλοι μου με ατάκες "τι πας και βάζεις ρε Μ@λ@κ@" εγω τα προτίμησα γιατί μου τα σύστησε πολύ έμπιστο άτομο και με έχουν βγάλει τα μάτια Shocked απο την απόδοσή τους...Το μόνο κακό για άλλους - καλό για άλλους είναι ότι είναι πολύ μαλακά (ζεσταίνονται εύκολα).... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 14:11:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lucifer αυτα ελεγε και κολλητος με kelly σε γκολφ 17αρια.......ο οποιος τα ειχε και με μια κελλυ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ελα πες του μου ομως και σε 5000-8000χλμ........
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 14:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Έχουμε ξεφύγει από το θεεεεεεεεεεμααααααααα!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...
Πανάγο τ'αγόριμο!!! Razz
Ελπίζω να έχεις άδικο και να μην τα αλλάξω το καλοκαίρι...Θα σου πω με ειλικρίνεια εντυπώσεις σε ένα εξάμηνο...εδω θα είμαστε....
Αλλά...Άλλο Ιταλία....ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑ...και άλλο Αυστραλία (Kelly Tyres - A good deal on a great tyre Puke right )

Έχουμε ξεφύγει από το θεεεεεεεεεεμααααααααα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 14:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lucifer έγραψε:
Παράθεση:
shiba

Όχι...Το 307 έχει 0-100 σε 22'' (ασυμπλεκτάριστα Puke right ) μάζι με το Smart...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ??? Πάτε καλά??
Και εγω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα (με αλλαγμένο μόνο φίλτρο ελευθέρας και τελικό) τάισα μακαρονάδα σε Mazda MX5 1.6 (με 2 άτομα μέσα το MAZDA - οχι οχι δεν ήταν παλαιστές)???Και το έδινε τέρματα όπως & εγω......και έπαθα πλάκα πως τον είχα για την πλάκα μου....
Σε πιο περιοδικό το διάβασες αυτό ρε συ Shiba????Γιατί εγω σε όλα όσα έχω διαβάσει το ανώτατο το δίνουν 11".....
λαθοσ δικο μου που δεν το ανεφερα..για το 307cc εννοουσα...

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 15:09:07    Θέμα δημοσίευσης: .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OK!
No offense Shiba! Απλά και εμένα μου έκανε τρελλή εντύπωση το 12,6"-13,2"... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 18:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LUCIFER φιλαρακο μου σου τα εχουν πρηξει ετσι.....!Βαλε και εσυ οπως θα κανω και εγω εναν ωραιοτατο RC 180 αλογατα και γαμα τους το κερατο .....και ασε να λενε για 0-100 κανα λεπτο και για 0-190 στις 12 παρα!Αντε ρε παιδια σοβαρευτητε και διαβαστε και τιποτε πιο εγκυρο!Ακου το 307 1.6 16V πιο αργο απο το 206 cc 1.6 16v!Φιλοι cc ολοι πρεπει να παραδεχτητε οτι οταν τσιπησατε το τουτου σας δεν το διαλεξατε για την σβελταδα του στο γκαζι αλλα......για να γκομενιζεται καλυτερα!Λοιπον δεν μπορει ενα αυτοκινητο και δη γαλλικο να τα εχει ολα!Το cc ειναι cc και το 3θυρο ,3θυρο!Λοιπον παρτε τα στατιστικα σας και μαθενεται
307 1.6 16V 0-100 σε 10,6'
206 cc 1.6 16V 0-100 σε 11,2'
MAZDA MX5 ειναι 110 αλογα και οχι 115 και γιατι αραγε σε κανεναν επισημο καταλογο η προσπεκτους η κυρια MAZDA δεν αναγραφει επιδοση 0-100 εεεε?????
Αυτα μην δινεται λανθασμενες πληροφοριες......
φτιαξτε πρωτα το μοτερ σας και μετα θα τρωτε αρκετα αυτοκινητα απο αυτα που κυκλοφορουν και οχι μονο στα 0-100 για 0,5 και 1 sec
Αυτα !Ελπιζω να εγινα αντιληπτος και οχι παρεξηγισιμος!
Χαιρετω απαντες Γαλλοφιλους και Γαλλοιδιοκτητες
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 18:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
LUCIFER φιλαρακο μου σου τα εχουν πρηξει ετσι.....!Βαλε και εσυ οπως θα κανω και εγω εναν ωραιοτατο RC 180 αλογατα και γαμα τους το κερατο .....και ασε να λενε για 0-100 κανα λεπτο και για 0-190 στις 12 παρα!Αντε ρε παιδια σοβαρευτητε και διαβαστε και τιποτε πιο εγκυρο!Ακου το 307 1.6 16V πιο αργο απο το 206 cc 1.6 16v!Φιλοι cc ολοι πρεπει να παραδεχτητε οτι οταν τσιπησατε το τουτου σας δεν το διαλεξατε για την σβελταδα του στο γκαζι αλλα......για να γκομενιζεται καλυτερα!Λοιπον δεν μπορει ενα αυτοκινητο και δη γαλλικο να τα εχει ολα!Το cc ειναι cc και το 3θυρο ,3θυρο!Λοιπον παρτε τα στατιστικα σας και μαθενεται
307 1.6 16V 0-100 σε 10,6'
206 cc 1.6 16V 0-100 σε 11,2'
MAZDA MX5 ειναι 110 αλογα και οχι 115 και γιατι αραγε σε κανεναν επισημο καταλογο η προσπεκτους η κυρια MAZDA δεν αναγραφει επιδοση 0-100 εεεε?????
Αυτα μην δινεται λανθασμενες πληροφοριες......
φτιαξτε πρωτα το μοτερ σας και μετα θα τρωτε αρκετα αυτοκινητα απο αυτα που κυκλοφορουν και οχι μονο στα 0-100 για 0,5 και 1 sec
Αυτα !Ελπιζω να εγινα αντιληπτος και οχι παρεξηγισιμος!
Χαιρετω απαντες Γαλλοφιλους και Γαλλοιδιοκτητες
λοιπον φιλε λευτερη πιστευω οτι ολοι oi ccαδεσ το παιρνουνε καθαρα για λογουσ αισθητικησ..και μενα το πρωτο που με ενδιαφερει ειναι να ναι ομορφο εξω και μετα ολα τα αλλα..οχι οτι θα με χαλουσε καποτε να το εκανα καμια 20αρια αλογα πιοδυνατο...αλλωστε με 21000 ευρω αν δεν ηθελα καμπριο θα μπορουσα καλλιστα να βαζα αλλα 3000 και να επαιρνα ενα αρκετα δυνατο εργαλειο..ετσι δεν ειναι?

Επιστροφή στην κορυφή
kimon (Κίμων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 Color Line

Ένταξη: 21 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 19:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, είναι πολύ δύσκολο το 307cc με 17άρα ζάντα να έχει ΑΝΕΤΑ όπως αναφέρθηκε το mx 5 το καινούριο.

Τρια είναι τα πιθανά σενάρια:

1. Ο οδηγός του mazda ήταν κουλός,
2. Οι επιβάτες του mazda (αφού δεν ήταν παλαιστές) είχαν βαρύ κόκκαλο,
3. Το mazda έκανε πλάκα.

Σχετικά με τις επιταχύνσεις, κάνει λάθος όποιος λέει ότι η mazda δεν δίνει επιταχύνσεις για το mx5. Συγκεκριμένα για το 1.6 δίνει 9.7 sec τα 100.
Σαν κάτοχος mx5, αλλά και 206, έχω να πω ότι το μαμά mx 1.6 δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, δεν περνάει τα 106 rallye (που ισχυρίζονται κάποιοι κάτοχοι mx), αλλά δεν ξεφτυλίζεται από μαμά 307cc και εδικά με τέτοια ζάντα.

Mazda MX 5 MK 2.5 Brilliant Black
Peugeot 206 1.1 Color Line
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης