PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θέση οδήγησης!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Iwannou78 (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1,4 75HP

Ένταξη: 26 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 20:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Θέση οδήγησης! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι

Είμαι κάτοχος ενός 206 1,4 colorline και αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα με τη θέση οδήγησης. Το ύψος μου είναι 1,87 και τα πόδια μου βρίσκουν στο ταμπλό και την κολώνα του τιμονιού του αυτοκινήτου. Αν κιατεβάσω το κάθισμα τέρμα κάτω δεν έχω καλή οπτική στο δρόμο. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτού του πολύ εκνευριστικού περοβλήματος. Όσοι έχετε bucket λύσατε το πρόβλημα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 21:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι 1.81 και αναγκαστικα πιανω το τιμονι με τεντωμενα χερια αφου διαφορετικα τα ποδια μου ακουμπανε στο ταμπλο . η μαλ***α που κανανε στη πεζο ειναι οτι δε βαλανε τιμονι ρυθμιζομενο κατα μηκος . αν υπηρχε δεν θα μ επιανε η μεση μου μετα απο καθε φορα οδηγησης .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 21:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bάλε ένα χωστό τιμόνι για να σου πέσει πιο κοντά στα χέρια και τράβα το κάθισμα τέρμα πίσω

Δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλη λύση

Κόστος δοκιμής/μετατροπής περίπου 150 με 200 Ευρώ αναλόγως το τιμόνι

[/b]

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 21:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βέβαια έτσι "χάνεις" τον αερόσακο.
Έχεις δοκιμάσει να 'χεις τέρμα πίσω και κάτω το κάθισμα και πιο όρθια την πλάτη?
Ερώτηση:
Μπορεί σε φτιαχτεί σε μηχανουργείο προέκταση για τον μαμά κώνο του 206 ώστε να έρθει πιο κοντά στα χέρια το τιμόνι?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 21:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Iwannou78 έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι

Είμαι κάτοχος ενός 206 1,4 colorline και αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα με τη θέση οδήγησης. Το ύψος μου είναι 1,87 και τα πόδια μου βρίσκουν στο ταμπλό και την κολώνα του τιμονιού του αυτοκινήτου. Αν κιατεβάσω το κάθισμα τέρμα κάτω δεν έχω καλή οπτική στο δρόμο. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτού του πολύ εκνευριστικού περοβλήματος. Όσοι έχετε bucket λύσατε το πρόβλημα;

Εγω ειμαι 1.90 και βαλε και δεν εχω προβλημα. Προσπαθησε να βαλεις το καθησμα τερμα κατω (σε υψος) και να φερεις την πλατη πιο καθετα, δηλαδη να καθεσαι πιο ορθια (ετσι ειναι πιο ξεκουραστα και για τη μεση).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 22:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
...ετσι ειναι πιο ξεκουραστα και για τη μεση).

και φυσικά και πιο σωστό και ασφαλές οδηγικά αφού με τεντωμένα χέρια η ικανότητα του οδηγού για γρύγορους χειρισμούς σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης είναι μειωμένη.
Γενικά τα χέρια πρέπει στο αγκώνα να είναι σχετικά λιγισμένα όταν κρατάς το τιμόνι στην θέση "9 - 3" ή "10 - 2" (λένε ότι πρέπει να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρων αλλά αυτό είναι εφικτό μόνο σε ανωνιστικά αυτοκίνητα που το τιμόνι είναι πολύ πίσω).
Και μερικά σχετικά link:
Driving Position

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 22:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ στο 1.84 έχω το κάθισμα λίγο πιο ψηλά σε ύψος για να είναι τα πόδια σε ορθή γωνία. Το γεγονός οτί τα 1,4 έχουν και πιο βαθύ συμπλέκτη το κάνει ακόμα πιο άβολο. Πλέον έχω συνηθίσει και οι "ρηχοί" συμπλέκτες μου κακοφαίνονται.
Το χερούλι μπροστά απο το κάθισμα στο ύψος της αρχής του κάτω αεραγωγού και ελάχιστα πιο πάνω. Η πλάτη σχεδόν ορθή και είσαι οκ. Φαίνεσαι βέβαια σαν γκόμενα αλλα προσωπικά νιώθω να έχω απόλυτο έλεγχο συνεχώς.
Όλα είναι θέμα συνήθειας. Εγώ τέρμα πίσω δεν μπορώ να οδηγήσω στα κωλόστενα μας γιατί πρέπει να είμαι όλη την ώρα στην τσίτα για να περνάω ακριβώς απο τα 583409258πλοπαρκαρισμένα.

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 22:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α και να σημειωσω οτι δεν μπορω να οδηγησω με ορθια τη θεση . θελω να μαι αραχτος οταν οδηγαω. υπαρχει τροπος να φερουμε το τιμονι πιο κοντα ?

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 23:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
α και να σημειωσω οτι δεν μπορω να οδηγησω με ορθια τη θεση . θελω να μαι αραχτος οταν οδηγαω. υπαρχει τροπος να φερουμε το τιμονι πιο κοντα ?

Ααααα εσυ θες και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χωρτατο !!!

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 23:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε τι να κονουμε εχω απαιτησεις απο αυτοκινητο 7.000.000 !!! Very happy
μεχρι κατι το c2 εχει ρυθμιση σε μηκος !

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 07:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Iwannou78 έγραψε:
Όσοι έχετε bucket λύσατε το πρόβλημα;

εγω παντως ψηλωσα κατα 10cm αφου μπαινουν αλλες βασεις πιο ψηλες απο τις peugeot....
(τωρα ΦΑΙΝΟΜΑΙ οτι ειμαι 1.90 υψος.... Cool Cool Cool )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 08:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
θελω να μαι αραχτος οταν οδηγαω

sorry αλλά αραλίκι και οδήγηση δεν πάνε πακέτο Confused
αραλίκι = ξαπλώνω στον καναπέ του σπιτιού μου
οδηγάω = έχω το κάθισμα σε ορθή γωνία, τον πισινό μου τέρμα πίσω και την πλάτη μου ίσια!

μην το πάρεις σαν μάθημα ή παρατήρηση....
απλά καλό είναι ρε παιδιά εκτός από όμορφα και φτιαγμένα Pug να έχουμε και όμορφους οδηγούς με την σωστή οδική συμπεριφορά Wink

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 09:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
ε τι να κονουμε εχω απαιτησεις απο αυτοκινητο 7.000.000 !!! Very happy
μεχρι κατι το c2 εχει ρυθμιση σε μηκος !

Μήπως το c2 είναι και 7 χρόνια νεότερο?
Ααα και το cc κάνει 7 εκ λόγω μηχανισμού ανοίγματος οροφής και διπλού χαρακτήρα κατά τ' άλλα ενα 206 είναι, δεν είναι πολυτελές cabrio supercar.
Και "εν πάση περιπτώση" ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν ρύθμιση σε μήκος για το τιμόνι.
Εγώ πρότεινα παραπάνω κάτι....

MEMsound. έγραψε:
Ερώτηση:
Μπορεί σε φτιαχτεί σε μηχανουργείο προέκταση για τον μαμά κώνο του 206 ώστε να έρθει πιο κοντά στα χέρια το τιμόνι?

....αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Wink Question Idea

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 09:33:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Ερώτηση:

Δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο εύκολο!
Λόγο μονάδας διακοπτών και καλωδίων για Α/Β .

giannis_cc έγραψε:

Εεεε όχι και αραχτός ήμαρτον !Confused Shocked
Δεν είσαι στο σαλόνι του σπιτιού στο αμάξι βρίσκεσαι και θα πρέπει να έχεις των απόλυτο έλεγχο !
Μην το παίρνεις προσωπικά απλά αν είσαι αραχτός όπως λες αν γίνει κάτι δεν νομίζω ότι θα έχεις την καλλίτερη δυνατή θέσει για να αντιδράσεις σωστά . Wink
Ξέρω ότι το 206 δεν έχει την καλλίτερη θέσει οδήγησης !Rolling eyes

Φιλικά Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 09:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
STELIOS έγραψε:
...ετσι ειναι πιο ξεκουραστα και για τη μεση).

και φυσικά και πιο σωστό και ασφαλές οδηγικά αφού με τεντωμένα χέρια η ικανότητα του οδηγού για γρύγορους χειρισμούς σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης είναι μειωμένη.
Γενικά τα χέρια πρέπει στο αγκώνα να είναι σχετικά λιγισμένα όταν κρατάς το τιμόνι στην θέση "9 - 3" ή "10 - 2" (λένε ότι πρέπει να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρων αλλά αυτό είναι εφικτό μόνο σε ανωνιστικά αυτοκίνητα που το τιμόνι είναι πολύ πίσω).
Και μερικά σχετικά link:
Driving Position

Μάνθο μου αρέσει που είσαι πάντα διαβασμένος! Idea Very happy

Πάντως είμαι 1,70 και η θέση οδήγησης του 206 είναι επιεικώς χάλια σε αντιθέση με το 309GTi που ήταν απλά τέλεια.
Στο 206 τα πεντάλ είναι πολύ κοντά και το τιμόνι πολύ μακριά και ΨΗΛΑ (ακόμη και κατεβασμένο τέρμα κάτω).
Στη θέση που βολεύω τα πόδια μου το τιμόνι μου πέφτει μακριά και ψηλά ακόμη και με την πλάτη αρκετά κάθετη και ο μοχλός ταχυτήτων μακριά.
Ανεβάζοντας το κάθισμα τότε βρίσκουν ακόμη περισσότερο τα πόδια μου στην κολώνα του τιμονιού.
Είναι επίσης πρακτικά αδύνατο να φρενάρεις με το αριστερό πόδι στο 206! Crying or Very sad

Άρα δεν είναι μόνο οι ψηλοί που υποφέρουν με τη θέση οδήγησης του 206! Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 09:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο εύκολο!
Λόγο μονάδας διακοπτών και καλωδίων για Α/Β

Για αυτό ακριβώς τον λόγο προβληματίζομαι και 'γω.
Πάντως αξίζει να το ψάξει κανείς.
Είναι τόσο "τσίτα" τα καλώδια εκει?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 10:09:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σε ολουσ.λοιπον εγω παιδια αν και 1.82 δεν εχω κανενα προβλημα με την οδηγηση..εχω ρυθμισει το καθισμα ετσι ωστε τα γονατα μου να απεχουνε ενα εκατοστο απο το ταμπλο..αλλωστε δεν μου αρεσει και δεν με βολευει φυσικα να οδηγαω με τα ποδια τεντωμενα..

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 10:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
...εχω ρυθμισει το καθισμα ετσι ωστε τα γονατα μου να απεχουνε ενα εκατοστο απο το ταμπλο..αλλωστε δεν μου αρεσει και δεν με βολευει φυσικα να οδηγαω με τα ποδια τεντωμενα..

Σωστός. Thumb right
Και 'γω έτσι ακριβώς οδηγώ. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
shiba έγραψε:
...εχω ρυθμισει το καθισμα ετσι ωστε τα γονατα μου να απεχουνε ενα εκατοστο απο το ταμπλο..αλλωστε δεν μου αρεσει και δεν με βολευει φυσικα να οδηγαω με τα ποδια τεντωμενα..

Σωστός. Thumb right
Και 'γω έτσι ακριβώς οδηγώ. Wink

Υποθέτω δεν φρενάρεις με το αριστερό πόδι ποτέ! Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 11:09:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Υποθέτω δεν φρενάρεις με το αριστερό πόδι ποτέ! Shocked

Το έχω δοκιμάσει μερικές φορές αλλά ποτέ συστηματικά.
Για να βολέυει η θέση οδήγησης για κατι τέτοιο πρέπει να είναι λίγο πιο τεντωμένα τα πόδια.
Αλλά δεν έχω κάτσει ποτε σε δρόμο με μικρή κυκλοφορία να κάνω μαθήματα στο εαυτό μου ώστε να εξασκηθώ σε αυτήν την τεχνική.
Idea Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία (γκάζι - φρένο ταυτοχρονα πάνω σε στροφή κλπ κλπ) όμως φαίνονται μόνο σε συνθήκες πολύ γρήγορης οδήγησης και όχι σε καθημερινή χρήση.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης