PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Σκούπα. Όντως κρύος αέρας ή μπαρούφες ;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 21:38:50    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Σκούπα. Όντως κρύος αέρας ή μπαρούφες ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον.... αυτη ειναι η τριτη βδομαδα που φοραω τη σκουπα με πατεντα ala antonis ( ο φιλιππος κι ο σιμος γνωριζει) ολα καλα μεχρι εδω.

αλλα σημερα παρατηρησα το εξης και απογοητευτηκα . εκτος το οτι εχει γεμισει η σκουπα ενα πλουσιο παχυ στρωμα σκονης και φυσικα ζεματαει ολοκληρη (φυσιολογικο) πιανοντας την φιλτροχοανη τσουρουφλιστηκα τοσο στο μπροστινο μεταλλικο μερος της οσο και στο φιλτρο της . και ρωταω ειναι δυνατον ο κινητηρας να παιρνει μ αυτο τον τροπο κρυο αερα ?ακουω προτασεις & λυσεις ...

A και κατι που θυμηθηκα . στην εθνικη που το ανοιξα ενιωσα να με κρεμαει σε ολο το φασμα των στροφων σε ταχυτητες ανω των 130 . το γνωστο στεγνωμα να υποθεσω ;

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ριξε μια ματια στο θεμα : Mηχανικη βελτιωση 307 1.6 16v (μην τα ξαναγραφω ειναι πολλα)και θα παρεις απαντηση!Παντως στο 206 πραγματι ειναι πιο δυσκολο να ρουφιξει αερα!Εγω παντως οποτε τη τσεκαρω ειναι κρυα και μεσα και εξω, αλλα το γιατι θα το καταλαβεις εκει που σου ειπα!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

21 σελιδες χμμ ..., σε ποια απ ολες περιπου ;

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:23:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην τελευταια ρε συ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλιστα ..και που θα βρω θερμομωνοτικα ;κοστος ;

παντως πιστευω πως η σκονη ειναι σημαδι οτι ρουφαει η σκουπα .... οτι να ναι αλλα ρουφαει .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: σκουπα , οντως κρυος αερας ή μπαρουφες ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
λοιπον.... αυτη ειναι η τριτη βδομαδα που φοραω τη σκουπα με πατεντα ala antonis ( ο φιλιππος κι ο σιμος γνωριζει) ολα καλα μεχρι εδω.

αλλα σημερα παρατηρησα το εξης και απογοητευτηκα . εκτος το οτι εχει γεμισει η σκουπα ενα πλουσιο παχυ στρωμα σκονης και φυσικα ζεματαει ολοκληρη (φυσιολογικο) πιανοντας την φιλτροχοανη τσουρουφλιστηκα τοσο στο μπροστινο μεταλλικο μερος της οσο και στο φιλτρο της . και ρωταω ειναι δυνατον ο κινητηρας να παιρνει μ αυτο τον τροπο κρυο αερα ?ακουω προτασεις & λυσεις ...

A και κατι που θυμηθηκα . στην εθνικη που το ανοιξα ενιωσα να με κρεμαει σε ολο το φασμα των στροφων σε ταχυτητες ανω των 130 . το γνωστο στεγνωμα να υποθεσω ;

Για την πατεντα δεν μας λες τι εχεις κανει οποτε εκει υπαρχει ενα ερωτηματικο. Το να ζεματαει ολοκληρη η φιλτροχοανη εμενα δεν μου φενεται φισιολογικο. Ενταξει ο σωλινας το καταλαβαινω να ζεσταινεται απ'το χωρο του κινητηρα (οχι ομως να ζεματαει) αλλα και η χοανη (εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει, ουτε το καλοκαιρι)? Σιγουρα κατι δεν παει καλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η σκουπα ειναι κομμενη στο πανω μερος της μεχρι ενα σημειο . οι βασεις τις εχουν αλλοιωθει και το πλαστικο πανω απ το ψυγειο εχει παρει δρομο. η πατεντα ειναι του λιολιου και ειναι δοκιμασμενη και σε αλλα αυτοκινητα . οποτε δεν ειναι τυχαιο.

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την μονωση θα τη βρεις σε καταστημα-αποθηκη υδραυλικων και κοστιζει 5 ευρω και την ταινια σε καποιο καταστημα με εμποριο εργαλειων κλπ οπως το πρακτικερ που πηγα εγω και κοστιζει 4 ευρω αυτα!Καντο καλα οπως το περιγραφω και θα δεις πολυ καλη διαφορα!Εγγυομαι!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πατεντα καλη ακουγεται. Μπορεις να δοκιμασεις να ντισεις το σωλινα με θερμομονοτικο απο καταστημα υδραυλικων, ειναι πανφτηνο και θα βρεις σιγουρα σε πολλα μεγεθη (το ιδιο εχω κανει κ'εγω). Ομως το οτι ζεστενεται η χωανη με προβληματιζει ... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 23:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και που θα βρω καταστημα υδραυλικων ατην κωλοπατρα;;
αστειευομαι...
εχω την ταπεινη γνωμη πως η χοανη ζεστενεται απο τη θερμοκρασια της σκουπας . η σκουπα ειναι πολυεστερικη . μιλαμε τηγανιζεις αβγα ...

και κατι ασχετο το μεταλλικο μερος της χοανης τι ρολο παιζει ;

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 00:32:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω να ρωτησω κατι αλλο...το πανω μερος της σκουπας γιατι το εκοψες???
Σε μια σκουπα χρειαζομαστε οσο το δυνατον μεγαλυτερο ογκο γυρω απο την χοανη κ αφου στα 206 λογω καπο το πανω μερος της ερχετε ισα ισα με το καπο γιατι να το κοψεις????
Επισης επειδη μαλλον φορας σκουπα σιμοτα για να λες για μεταλικο τμημα μπροστα στη χοανη με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε την...
Εγω εβαλα την kn extreme με το ανοιγμα κ απο μπροστα που ειναι κ αρκετα μεγαλυτερη....

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 00:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-=N4X=- έγραψε:
......Επισης επειδη μαλλον φορας σκουπα σιμοτα για να λες για μεταλικο τμημα μπροστα στη χοανη με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε την...
Εγω εβαλα την kn extreme με το ανοιγμα κ απο μπροστα που ειναι κ αρκετα μεγαλυτερη....

Και αυτο παιζει, και αλλοι εχουν αλλαξει την χωανη συνηθος με μεγαλητερη (για το 1600) και αποδιδει καλητερα. Πληροφοριακα κ'εγω ετοιμαζω σκουπα Simota με χωανη BMC και σωληνα "πατεντα" για το 1.4 16 βαλβιδο. Σηντομα θα σας πω νεοτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 10:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε γιαννη γιατι κανατε ολη αυτη τη πανεντα με τη σκουπα..Δεν σου εμπαινε ακριβως....?Εγω παλι την εβαλα με 2 φιλους μου και εκατσε οκεY. Confused

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 10:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τη πολυεστερικη σκουπα που πηγες και τη βρηκες!??...οσο για το μεταλλικο της φιλτροχοανης(κωνικο) ειναι για να ρεει ο αερας και να διαχεεται γυρο γυρο στην χοανη για φιλτραρισμα. Αν το σκεφτεις καλυτερα θα κατακαβεις οτι ειναι θεμα αεροδυναμικης!Οσο για το Κ&Ν ,εγω το φοραγα παλια και δεν ημουν ευχαριστημενος(μα καθολου ομως,πολυς θορυβος και λιγη δουλεια!
Τωρα η δικια μου εμπειρια παιδια ειναι οτι εγω τσεκαρει την σκουπιτσα μου 20-30 φορες και ειναι παντα σε κατασταση φυσιολογικη εξωτερικα(χλιαρη)και η φιλτροχοανη κρυα!Μαλλον την εχω τοποθετησει πολυ καλα!Θα σας κατεβαζα φοτο που εχω στο pc αλλα δεν ξερω πως γινεται...αν μου πει καποιος πως γινεται!
Χαιρετω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 11:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το πω μια ακομη φορα...σαββατο βραδυ ασημι gti 206 1.6 δυο ατομα και οι δυο... λαχανιαζε εμφανως διπλα μου ακομα και απο 2α....
ααααα εγω εχω βαρελλακι bmc.

βεβαια απο ηχο σκοτωνε πραγματικα τον ακουγαν ολοι γυρω ...
ομως για καποιοτς αυτο δεν ειναι στα +
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 11:55:45    Θέμα δημοσίευσης: εισαγωγη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια πρεπει να ξεκαθαρησουμε το θεμα του βαρελιου γιατι πολυ λενε πολλα και δεν το διευκρινιζουνε. Το σιγουρο οτι αρκετοι απο εμας φορανε το βαρελακι και μπορει ο καθενας να πει την αποψη του.
Εγω πρωσοπικα φοραω το βαρελακι τησ BMC και εχω δει μεγαλη διαφορα στο πεζο μου και οχι μονο στον θορυβο αλλα και σε πραξει οταν καθομαι σε 307 απλο και του ριχνω δυο καροτσεσ νομιζω οτι λεει πολλα.
ΠΡΕΠΕΙ να τονισω κατι για να δουλεψει το βαρελακι και να αποδοση το 100% πρεπει ο σωληνας που δινει μαζι δεν τον δινει τυχαια αυτοσ ο σωληνας πρεπει να μπει σε σημειο που να τραβαει απ'ευθειας αερα απ'εξω τωρα στον προφυλαχτηρα θα ειναι αλλα σε καποιο που να περνει αερα απ'ευθειας μεσα και αυτο δεν το λεω εγω αλλα η ιδια η BMC γι'αυτο προσοχη στην τοποθετηση του.
Επισης δεν ειναι τυχαιο που δυο κλαμπ που ξερω τα χρησημοποιουνε οπωσ IBIZA και AlfaRomeo και οποιος δεν το πιστευει ας μπει forum το δικο τουσ .

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 12:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα συμφωνησω με τους φιλους που φορανε σκουπα (αποδεδειγμενα οτι δουλευει στα peugeot) και ακομα καλυτερα με αυτους που την εχουν "ντυσει" με καποιου ειδους προστατευτικο για τις θερμοκρασιες...

απλα πραγματα...λαστιχενιος σωληνας απο μαγαζι με υδραυλικα που να χωραει μεσα τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας, και θερμομονωτικη ταινια που θα καλυψει ολη την κατω επιφανεια της σκουπας (μιας και ειναι σχεδον πανω απο την πολλαπλη) που μπορουμε να την βαλουμε σε δυο ή και τρια στρωματα...

αυτο ειναι που θα κανω εγω μολις τοποθετησουμε την καινουρια σκουπα αυτες τις μερες...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 12:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
...λαστιχενιος σωληνας απο μαγαζι με υδραυλικα που να χωραει μεσα τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας, και θερμομονωτικη ταινια που θα καλυψει....

Αυτο ομως δεν μειωνει την εσωτερικη διαμετρο του σωληνα? Δεν τον "στενευει" ας πουμε? Γιατι να το κανεις αυτο και να μην το βαλεις εξωτερικα?
Ειδικα εκει που ο σωληνας της σκουπας κανει ορθη γωνια θα εχεις προβλημα αν το περασεις απο μεσα γιατι ο λαστιχενιος σωληνας θα τινει να κανει γωνια αντι για καμπιλη. Δευτερων αν ο λαστιχενιος σωληνας χωραει τσιμα τσιμα στο σωληνα της σκουπας πως θα τον περασεις απ'τη γωνια?
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ μπελας να περασεις τον σωληνα ετσι και δεν αξιζει κιολας αφου δεν θα εχεις καποιο ιδιετερο ωφελος.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 12:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ρουφανε οι σκουπες κρυο αερα.Ρουφανε τον αερα του περιβαλοντος.Οταν πχ το καλοκαιρι εξω εχει 40 βαθμους λογικο να ρουφαει τον ζεστο αερα.Τα λεω αυτα γιατι ειχα φιλο που νομιζε οτι κατι εκανε με την σκουπα και οταν του τα ειπα αυτα περι θερμοκρασια περιβαλοντος με κοιτουσε σαν χαζος.Μεσα στην πολη με πολυ μικρες ταχυτητες οσο και να την ντυσεις με θερμομονοτικα θα τραβηξει ζεστο αερα θες δεν θες μιας και στον χωρο της μηχανης ζεματανε ολα.Εκει που εχει διαφορα ειναι οταν τρεχεις που ο αερας ανακυκλωνετε στον χωρο της μηχανης συνεχεις οποτε και η σκουπα τραβαει τον αερα του περιβαλοντος και οχι κρυο.Θελετε κρυο αερα ελατε στα βορεια να ρουφατε -10 Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 12:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε στελιο διαβασε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα λογια μου... Wink Wink

"...να χωραει ΜΕΣΑ τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας..."

...οχι να μπαινει μεσα στον αλουμινενια σωληνα της σκουπας... Laughing Laughing

κατι τετοιο ειχα και στην χειροποιητη εισαγωγη που ειχα κανει στην ρενα μου και θα την ξανακανω στο K+N 57i που εβαλα μολις βρω χρονο...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης