PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Άγριο Α4...ή αλλιώς Νέο RS4 & Α4 2,0TFSI DTM Limited Edi
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 19:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Άγριο Α4...ή αλλιώς Νέο RS4 & Α4 2,0TFSI DTM Limited Edi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από automoto.flash.gr

Αυτή τη φορά φαίνεται πως η Audi πήρε πολύ ζεστά το θέμα της επικράτησης του νέου Α4, στην άτυπη μάχη του ταχύτερου μοντέλου στην κατηγορία των πολυτελών μεσαίων. Από το ερχόμενο φθινόπωρο, έρχεται στην αγορά το RS4, με κινητήρα V8 4.2 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ, 420 ίππους. Η τιμή αυτή είναι κατά 76 ίππους υψηλότερη από τους 344 ίππους του Audi S4, 40 από τους 380 του RS4 Avant του 2000 και κατά 77 ίππους υψηλότερη από του άμεσου ανταγωνιστή που ακούει στο όνομα BMW M3 (αν και η BMW θα έχει τον τελευταίο λόγο αφού η νέα Μ3 δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο κινητήρας του RS4, αν και δεν διαθέτει υπερτροφοδότη όπως στο προηγούμενο μοντέλο, αρκεί για να δώσει κορυφαίες τιμές επιδόσεων που για την επιτάχυνση στα 100 χλμ από στάση είναι 4,8'' και για την τελική είναι 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Όσο για τον δείκτη του στροφόμετρου, αυτός μπορεί να φτάνει στην ένδειξη 8.250 χωρίς να βρίσκεται στην... απαγορευμένη ζώνη. Το σύστημα τετρακίνησης Quattro της Audi θα είναι στάνταρ στο νέο RS4, όμως αυτή τη φορά θα στέλνει στους πίσω τροχούς περισσότερη ισχύ από κάθε άλλη φορά.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την σημαντικά διαφοροποιημένη ρύθμιση της ανάρτησης, αναμένεται να καθιστά το νέο RS4 το Audi με τα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το RS4 είναι 30 χλστ. χαμηλότερο από τις συμβατικές εκδόσεις του Α4, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί το μήκος τόσο του εμπρός όσο και του πίσω μετατρόχιου. Στην εξωτερική εμφάνιση, οι σημαντικότερες διαφορές εντοπίζονται στον μπροστινό προφυλακτήρα με τους αεραγωγούς στα άκρα και τις υπερμεγέθεις απολήξεις των εξατμίσεων πίσω.

Στο εσωτερικό, στο γνώριμο ταμπλό του Α4 οι σπορτίφ πινελιές έρχονται από τα καθίσματα τύπου μπάκετ και το τιμόνι που θυμίζει αγωνιστικό όχημα, ενώ ιδιαίτερα πλούσιος αναμένεται να είναι ο εξοπλισμός. Στάνταρ θα είναι μεταξύ άλλων τα δερμάτινα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, οι αισθητήρες παρκαρίσματος και το ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας. Η εκκίνηση του κινητήρα θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ άλλο ένα κουμπί που θα βρίσκεται στο τιμόνι, θα δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής σπορ ρυθμίσεων, μεταξύ των οποίων η αμεσότερη απόκριση στο πάτημα του γκαζιού.

Για μεγαλύτερες φώτο "κλίκ" εδώ.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 10 Μάϊ 2005, 09:44:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 10:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε δεν παν καλα οι ανθρωποι. Εχουν βαλθει να μας τρελλανουν Silly Silly

Τυλιξτε μου 2 Silly

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 10:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο,τι και να πει κανεις γι αυτό το αυτοκίνητο θα είναι λίγο.....

Απλά κορυφαίο.
Η Μ3 φαίνεται πιο σπορ ενω το RS4 πιο κυριλέ και καλά....
όμως με αυτόν το κινητήρα....
Είχε τύχει παλιά να μπω σε ένα Audi 100 (το 1997) με 4.2 turbo quatro και ΄με πάααρα πολλά άλογα...
φοβερή εμπειρια.Να είσαι σε ενα αμαξι που εξωτερικα δε φαινεται κατι το δοιαφορετικό και μολις πατας το γκαζι να εξαφανιζεσαι.....
Δε θα ξεχασω το απορημενο βλεμα του οδηγου μιας Μ3 που επαιζε με το γκαζι του στο φαναρι και μολις ξεκινησαμε μας εχασε...στο επομενο μας κοιτουσε σαν χαζος.....
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 10:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρα πολύ ωραίο!!
Φοβερός συνδυασμός πολυτέλειας - δύναμης Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 19:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Ρε δεν παν καλα οι ανθρωποι. Εχουν βαλθει να μας τρελλανουν Silly Silly

Τυλιξτε μου 2 Silly

...και σε εμενα αλλα 2 παρακαλω!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από www.automoto.flash.gr

Για όσους το παραπάνω RS4 αποτελεί άπιαστο όνειρο....

Η Audi ανακοίνωσε την παραγωγή μίας περιορισμένης έκδοσης του Α4, που θα ονομάζεται DTM και είναι εμπνευσμένη από το γνωστό γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού. Η έκδοση αυτή θα παραχθεί σε 250 αντίτυπα και θα εφοδιάζεται με τον δίλιτρο κινητήρα τούρμπο FSI. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ισχύς του κινητήρα θα είναι αυξημένη κατά 20 ίππους, φτάνοντας συνολικά τους 220.

Audi A4 DTM

Η επιπλέον ισχύς έχει αντίκτυπο και στις τιμές επιδόσεων, με την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα να έρχεται σε 7,1'' (0,1'' ταχύτερα) και την τελική ταχύτητα να αυξάνεται κατά 7 χλμ. φτάνοντας τα 248 χλμ/ώρα. Αν πάντως οι διαφοροποιήσεις στις τιμές των επιδόσεων δεν σας φαίνονται ιδιαίτερα μεγάλες, δεν ισχύει το ίδιο και για την τιμή του Α4 DTM, η οποία έχει αυξηθεί κατά 7.500-8.000 ευρώ σε σχέση με το Α4 2.0Τ FSI.

Audi A4 DTM

Να επισημάνουμε επίσης, πως εκτός από ισχυρότερο κινητήρα, οι λίγοι μελλοντικοί κάτοχοι των Α4 DTM θα απολαμβάνουν τα οφέλη της τετρακίνησης, ενώ τα αυτοκίνητά τους θα διαθέτουν χαμηλωμένη σπορ ανάρτηση, αναβαθμισμένα φρένα και κάποιες αισθητικές διαφοροποιήσεις μέσα-έξω. Τέλος, να αναφέρουμε πως το Α4 DTM διαθέτει νέας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών, δερμάτινα μπάκετ καθίσματα της Recaro και διακοσμητικά από ανθρακονήματα.

Για μεγαλήτερες φωτογραφίες στο site του flash.gr

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 14:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και για όσους αρέσκονται στα cabrio " Arrow "

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 18:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τη βρισκω πανεμορφη αυτη την εκδοση ε! Αν και ισωσς αυτο το bodykit να πρεπε να το βαλουν στο RS4 Razz

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 00:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πεις..... Α Μ Α Ξ Ι ! ! ! !

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 00:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευρωπη και παλι Ευρωπη!!!!!!Ας μου τυλιξουν και μενα 2 για το σπιτι απ'ολα παρακαλω.Το αλλο θα το φαω εδω.Χα Χα!!!!Βεβαια αν μου εδιναν θα το πουλουσα και θα επερνα 5-6 RC.Το κολλημα ειναι κολλημα τρελο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 01:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ευρωπη και παλι Ευρωπη!!!!!!Ας μου τυλιξουν και μενα 2 για το σπιτι απ'ολα παρακαλω.Το αλλο θα το φαω εδω.Χα Χα!!!!Βεβαια αν μου εδιναν θα το πουλουσα και θα επερνα 5-6 RC.Το κολλημα ειναι κολλημα τρελο.

Shocked Shocked Shocked Shocked Θα πουλουσες το Audi RS4 για να παρεις RC???????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 01:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελεος!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Να το πουλουσες για να παρεις 2 Integra να ελεγα....ΝΑΙ!!!!! Laughing Laughing Laughing Ή να πληρωνες και μια διαφορα για να παρεις το NSX το καταλαβαινω!!! Embarassed Embarassed Embarassed

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 01:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι εγω θελω RC.Και μαλιστα 1 και μοναδικο.Τα υπολοιπα μην με ρωτησετε τι θα τα κανω.Θα το βελτιωνα στα τερματα και μετα ας ερθει και το RS4 που πουλησα να με κολησει.Οσο για τα Jap μουφοcars που ανεφερες θα σου πω ενα.Εδω δεν θα με επιανε το RS4 τι να κανει το Integra και το Ταπερ διπλα μου?Ραπτομηχανη θα εφτιαχνα οχι αμαξι!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 01:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Οχι εγω θελω RC.Και μαλιστα 1 και μοναδικο.Τα υπολοιπα μην με ρωτησετε τι θα τα κανω.Θα το βελτιωνα στα τερματα και μετα ας ερθει και το RS4 που πουλησα να με κολησει.Οσο για τα Jap μουφοcars που ανεφερες θα σου πω ενα.Εδω δεν θα με επιανε το RS4 τι να κανει το Integra και το Ταπερ διπλα μου?Ραπτομηχανη θα εφτιαχνα οχι αμαξι!!!!!!

Οταν και αν ποτε θα καταλαβεις τι σημαινει να συγκρινεις ομοια πραγματα θα τα ξαναπουμε....ΡΕ ΣΥ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΦΤΙΑΦΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 01:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και οταν μιλαμε για RS4 με RC ειναι απο μονο του βλακεια.... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!!!!! Οσο και να το φταξεις το RC θα ειναι παντα ενα 206..... τοσο κακο απλα!

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 02:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελπιζω να κανετε πλακα για το θεμα RC-RS4...

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 02:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
ελπιζω να κανετε πλακα για το θεμα RC-RS4...

Και εγω γιατι με αυτα που ακουω.......

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 02:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει πλακα κανω.Το RS4 οπως και την M3 απλα την προσκηνω!!!!Αλλα το RC ειναι ερωτας αγιατρευτος.

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 12:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το rc vs. rs4 etc... δεν το σχολιαζω...

να πω οτι το Α4 DTM το εχω δει στην εθνικη και μαλιστα πηγαιναμε σημειοτον (καταραμενη κυριακατικη κινηση) σε ασημι χρωμα. Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι εκπληκτικο τουλαχιστο απο θεμα εμφανισης. Η Audi επραξε πολυ καλα εμφανιζοντας ενα μποντυκιταρισμενο sedan...

να σημειωθει επισης οτι το καινουριο Μ3 θα βγει και αυτο 8 κυλινδρο με ανω των 400 ιππων... Οποτε μαλλον η Audi θα παραμεινει εκει που ηταν στην συγκεκριμενη κατηγορια... δευτερη... Wink Wink

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 14:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααααχ, που φτανει η αυτοκινηση! Να δω ποσα αλογα θα βγαζει η Μ5 πχ η το RS6 σε 5-10 χρονια! 700? Laughing

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης