Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2002, 20:16:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όλα τα GT είναι 99 μοντέλα γιατί μετά .....γιόκο.Πάντως όλο το ΣΚ μια χαρα πήγε.
ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ TIGRA 1.6 ΣΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ!!!!!
τώρα θα μου πείτε "το τιγρακι τι να σου κανει το καημένο?"
σωστό αλλά ο τύπος το πήγαινε μαλλιοκούβαρα.
Πάντως το αναφέρω γιατί εχει ενδιαφέρον από άλλη οπτική γωνία.
Είναι νύχτα και μπάινεις σε κλειστά στροφιλικια με καλο κράτημα,υπο φισιολογικές συνθήκες το πας γρήγορα αλλά με μέτρο γιατί νύχτα είναι.....
Ξαφνικά βρίσκεις το τιγρακι μπροστά σου που μόλις σε βλεπει αφηνιάζει και αρχιζει τρελή κόντρα με λάστιχα να ουρλιάζουν και εξατμίσεις να σκάνε.ο τύπος νομίζει ότι σε έχει χαλαρά αλλά ανταυτού τον πας κωλοφεράντζα(ελληνική γλώσσα αστείρευτη!!!)΄,και ενώ η μικρή είναι τρένο(εννοείται!!!!)το δικό του υποστρέφει συνεχώς και χάνει γραμμές (άσε που σε κόβει κιόλας).
Αποτέλεσμα για να μην πολυλογώ:
-Φεύγει με τη μούρη προς το αντίθετο/γκρεμό και τον κρατάει ο δρόμος τελευταία στιγμή.
-Μετά από δύο τρεις στροφές ,ντουμάνια από το tigra (όχι πάρα πολλά, μπορεί και φρένα ) και δεξί φλας(λευκό σημαιάκι)
-Χαμόγελο κατακτητικό και συνέχεια σε ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
Είμαι ο μόνος που συμπεριφέρομαι τόσο εγωιστικά?
Συμπεράσματα:1.Πλησιάζοντας τα 30 αρχίζουν να με φοβίζουν οι κόντρες γιατί το παράτολμο χτυπάει κόκκινα και η ασφάλεια μένει μακράν πίσω.
2.Πλησιαζοντας τα 30 γίνομαι όλο και πιο μ....... και αν μου τύχει ίδια φάση τα ίδια και χειρότερα θα κάνω.Είναι κανείς μαζί μου?
3.'εχω όρεξη για κουβέντα και αυτός ο υπολογιστής δεν βοηθάει!
4.Ενδιαφέρουν κανέναν αυτές οι προσωπικές αναζητήσεις???
ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕ?????????
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 01:22:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωπα; Αποκαλύφθηκε και ο pduke που καλά-καλά δεν μπήκε στο 206Club.
ΘΕΟΠΑΛΑΒΕΕΕΕΕ!! 8O
Ένας-ένας οι παλαβοί μαζεύονται. Κάτι δεν έλεγα για να μετονομάσουμε το 206 Club σε 206 Palavon Piloton Club; 8O
Ειδικά για σένα (για παλαβούς και όχι μόνο) υπάρχει ένα topic στο Γενικές Συζητήσεις: "Οδηγικές Αναζητήσεις". Το διάβασες; Υπάρχει ήδη αρκετό υλικό, αλλά χρειάζονται κι άλλες απόψεις. Εκφράσου ελεύθερα παληκάρι μου, υπάρχουν κι άλλοι παλαβοί εδώ μέσα... Πώς και δεν σε πέτυχα πουθενά; Ή μήπως σε πέτυχα και δεν το ξέρω; Άσε, θα τα πούμε από κοντά, εμένα ψάχνεις....
Ευτυχώς που ο Τιγράκος δεν βγήκε από το δρόμο γιατί θα είχες και τύψεις. Και καλά που ήταν πίσω σου. Πρόσεχε πάρα πολύ όταν είσαι πίσω από κάποιον πιο αργό και τον πιέζεις. Η αδρεναλίνη κορυφώνεται αλλά εάν συνδυαστεί με άγχος... καταστροφή! Χωρίς αγωνιστική εμπειρία (δεν μιλάω απαραίτητα για σένα) είναι πολύ εύκολο να γίνει το λάθος, πόσο μάλλον σε δημόσιους δρόμους... Αλλά, περισσότερα για τέτοια θέματα στις "Οδηγικές Αναζητήσεις" για να τα μαζεύουμε εκεί. :D
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 18:36:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μην τρελαθείτε! Εγώ το έσπασα το topic...και έφτιαξα νέο....
Τελικά το 206 είναι μύθος η πραγματικότητα?
Το Σάββατο πήγα Ναύπλιο για μπάνιο και στο γυρισμό τα είδα όλα!
Από την διασταύρωση Εθνικής Τρίπολης / Πάτρας μέχρι το Χαιδάρι...τρελή κόντρα με ένα ACCENT GS! Καλά διαβάσατε! ACCENT GS!!
Πηγαίναμε μαλλιοκούβαρα!....! Και το μπουρδέλο το ACCENT κολλημένο πίσω μου...
Κάποια στιγμή ενώ το κοντέρ μου έλεγε 180-190 κάνει μία δεξιά και με περνάει ΑΝΕΤΑ!....! Και κρατούσε το π@π@ρi λες και ήταν καρφωμένο στη γη....
Και ο τύπος δεν είχε κάνει κάτι....ακόμη με τάσια ήταν...και ψηλό σαν τραγί!...!
Τα πήρα στο ΚΡΑΝΙΟ!
Γύρισα και είπα στο φίλο μου να κάνει τουμπεκί ψιλοκό....και ξεκίνησα την μάχη μετά τα διόδια στους Αγίους Θεωδώρους....
Χαμός....
Μια εγώ μπροστά...μια εκείνος...το δικό μου έτοιμο να απογειωθεί στην κυριολεξία...σε κάποιες ανοικτές στροφές έλεγα τώρα θα κάνουμε και 2ο μπανάκι στην Κινέτα και στην Κακιά Σκάλα!...!
Και ξαφνικά!....! Φώτα από πίσω μας!!!! Ποιος μαλ***ς μας ενοχλεί την ώρα της κόντρας ?....? Ποιος άλλος ?....?
Ενα φτιαγμένο CLIO (μπορεί να ήταν και WILLIAMS).... Πριν καταλάβω τι έγινε ο τύπος πέρναγε από δίπλα μου... πέρασε και το ACCENT μας χαιρέτησε και έφυγε.... Ο φίλος μου έβαλε τα γέλια....και εγώ έγινα μπουρλότο!!!!
Αυτό ήταν!!!! ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!! Οχι και CLIO! Παραπάειιιιι !!!!!!
Τέρμα το γκάζι....!!!!! Τι ACCENT ? Τι GS?
Αντεεεε Γειαααα!!!!!
Που είναι το CLIOΟΟΟ????!!!!! Τρέχαααααααααααα!!!!!!!!!
Τελικά το φθάσαμε μετά από πολύ κόπο στην γέφυρα της Ελευσίνας....μετά από πολλά 8άρια....και με την καρδιά στην κούλουρη!!!!! Περιττό να πω ότι ο φίλος μου είχε κρεμαστεί από την ζώνη και το κάθισμα .... σαν μαστουρωμένος.....
Συμπέρασμα?
Σε όλη την διαδρομή μέχρι να φθάσω το CLIO, από πίσω με πήγαινε άνετα, συνέχεια, το ACCENT GS....1300cc /85άλογα....
Το 206? Μήπως τελικά να αγόραζα το 206/1400 ? ? Γιατί το 1600 μάλλον δεν είναι και πολύ 1600.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Predator Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 18:57:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini είσαι τυχερός που δεν έχει ο pezomania το post σου γιατι ξέρεις ότι θ'αρχίσει τα δικά του μετά!
Για να παρηγορηθείς σου λέω ότι το accent έβγαινε 1.5 με 105 άλογα κ είχε καλές επιδόσεις(σε καμία περίπτωσει όμως καλυτερες απ΄του δικού σου )!
ΣΗΜ:Με 190 πάει κ του πατέρα μου που είναι accent 1.3!!
Mήπως το έχεις μάθει να μη τρέχει το αμάξι σού?? 8O 8O
Την επόμενη φορά θα το περάσεις...που θα πάει... 8) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 19:06:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Predator έγραψε: | Vini είσαι τυχερός που δεν έχει ο pezomania το post σου γιατι ξέρεις ότι θ'αρχίσει τα δικά του μετά!
Για να παρηγορηθείς σου λέω ότι το accent έβγαινε 1.5 με 105 άλογα κ είχε καλές επιδόσεις(σε καμία περίπτωσει όμως καλυτερες απ΄του δικού σου )!
Που είναι ο PEZOMANIA GEO? ?
Το ACCENT GS Predator είναι 1300cc....το ΑCCCENT GTi είναι 1500cc...
To θέμα είναι τι είναι το 206?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 19:26:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα ρε παιδια, μην ορκιζεστε οτι το accent ηταν τοσο μαμα οσο φαινονταν.
καμια φορα ειναι πειραγμενα τοσο ωστε να εχουν καλυτερες επιδοσεις χωρις να το φωναζουν, απειραχτα εξωτερικα, με τασια, ψιλοτρακαρισμενα, ετσι γιατι σε καποιους ετσι τους αρεσει.
και το χειροτερο απο ολα ειναι αυτο . δηλ. να την παθεις απο τετοιο "μπαζο" και καλα , γιατι αμα δεις πισω σου το τερας και στη φορεσει ε, τοτε σφυριζεις ανεμελα και λες "δεν πειραζει που να τα βαλω με αυτον..."
Αν ομως στη φορεσει το "αθωο" accent, τοτε που να κρυφτειιιιςςςςς;;;;
Vini, μη στεναχωριεσαι . οποτε θελεις σου πουλαω το 1400 αρι μου και μαλιστα σε καλη τιμη.!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 19:47:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vini έγραψε: | Predator έγραψε: | Vini είσαι τυχερός που δεν έχει ο pezomania το post σου γιατι ξέρεις ότι θ'αρχίσει τα δικά του μετά!
Που είναι ο PEZOMANIA GEO? ?
Το ACCENT GS Predator είναι 1300cc....το ΑCCCENT GTi είναι 1500cc...
To θέμα είναι τι είναι το 206?  |
Νικολάκη την πάτησες, το είδα το post
Τι λές τώρα; Τι λές τώρα;
Ας ηρεμήσω και ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
1ο Το αccent μετά το 99 δεν ξανα βγήκε GT αλλά μόνο GS! Το 1.3 είναι LS (το ξέρω γιατί έχουμε Accent! Κάτι ήξερε ο Predator )
2ο Το ότι σε ακολουθούσε δεν μου λέει τίποτα! Ο καθένας μπορεί στην εθνική να πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα και να ακολουθεί τον κάθε ένα! Αυτό δεν δείχνει πιο είναι πιο γρήγορο! Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι, όταν ανοίγατε από τα 160 μέχρι τα 180 του έφευγες και μόλις έπιανες τα 180 έκοβες και σε έπιανε ή δεν του άνοιγες καθόλου;;;
3ο Σου ξαναθυμίζω ότι και για τα Ibiza έλεγες τα ίδια και σου ανέλυσα (θυμάσε στο μαγαζί που σε είχα βρεί) τι έπαθε στην εθνική :D
Μήν με κάνεις να κυνηγάω και τα accentakia τώρα για να σου αποδείξω το αυτονόητο 
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 21:12:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pezomania τουμπεκί ψιλοκομμένο the Healer speaking now
Pduke να πέσουν οι εισαγωγές με τις κιθάρες του Carlos.
Mου την έπεσε και εμένα ένα Hundai πράσινο (και πράσινα άλογα) στην Εθνική και με πέρασε σαν σταματημένο αλλά κάτι τα νεύρα μου από το τρέμουλο στο τιμόνι, κάτι που ήτανε Hundai τον ακολούθησα με την ψυχή στο στόμα, μέχρι που έκανε το λάθος να στρίψει στην διασταύρωση της Αρχαίας Νεμέας, και να κατευθυνθεί προς τα Άγια Χώματα. Του άφησα αβάντζο όλη την ευθεία από την διασταύρωση μέχρι τα Δερβενάκια (είπαμε είμαι από χωριό, θεοσεβούμενος άνθρωπος, δεν κάνει να κλέβω εικονοστάσια), και μόλις είδα τα φώτα του να μπαίνουν στις αρχές των στροφιλικιών,
ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ
Τρεις στροφές άντεξε.
T w o c i g a r e t t e s M a r l b o r o στο κεφάλι μέχρι να με ξαναφτάσει στην είσοδο του Argos. Έτσι για να έχει να πορεύεται.
Πολύ ανθυγιεινά αυτά τα hundai μπορεί να σου προκαλέσουν φαρυγγίτιδα στα καλά καθούμενα.
Και επειδή από μηχανολογία μπορεί να είμαι σκράπας αλλά από αίσθηση του αυτοκινήτου και οδήγηση κάτι σκαμπάζω, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι μαούνες τύπου Ηundai, Avensis, Vectra και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις μπορεί στην Εθνική λόγω ασάφειας τιμονιού (δεν μεταφέρουν καμιά πληροφορία στον οδηγό) και καραμαλακών αναρτήσεων να πηγαίνουν τον κώλο τους και να κάνουν τον κάθε καμπίσιο να φαίνεται οδηγάρα αλλά μόλις δουν δυο στροφές δεν ξέρουν που πατάν και που πηγαίνουν. Και το ξέρω πολύ καλά γιατί έχω οδηγήσει Avensis και στην Εθνική και στην πίστα στα Μέγαρα. Στα Μέγαρα έλεγα τώρα θα έρθουμε τούμπα και θα γίνουμε ρόμπα σε όλο την κοινωνία και στην Εθνική χαμπάρι ότι οδόστρωμα κι αν υπήρχε από κάτω.
Tώρα σου επιτρέπω να μιλήσεις Pezomania. 8) 8) 8)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 07:15:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα, ευχαριστώ και πέρνω τον λόγο!
Λοιπόν εχθές και σκεπτόμενος όλα αυτά που έχει γράψει ο VIni στο προϋγούμενο post, πήρα τον Γάλλο και τον πηγα τσάρκα (με άγριες διαθέσεις :mad: ).
Εκεί λοιπόν που κόβω για να βγω εθνική (εκεί που γίνονται τα έργα λίγο πριν τα διόδια τις Ελευσίνας) νάσου δίπλα μου ένα μαύρο Octavia!
Και αρχίζουμε και ανοίγουμε από δευτέρες (γύρο στα 30χλμ) :fist:
Το Octavia ήταν ακριβός δίπλα μου μέχρι τα 160+ (όλοι αυτή την ώρα σκεπτόμουνα, ότι ο Νίκος μπορεί να έχει και δίκιο, το Octavia δίπλα δίπλα;) μόλις άρχισαμε και περναγαμε τα 160 νάσου το Octavia και μου ανοίγει 8O και μπαίνει μπροστά μου και τι να δώ! 8O ! 1.8 TURBO
Ναι Ναι κύριοι ο Γάλλος μου πήγενε στα ίσα (από 2ερες επαναλαμβάνω) το Octavia με τα 150hp :D Και λέω από 2ερες γιατί παρακάτω, μόλις μπήκαμε κάτω από την γέφυρα που έχει για να κάνουμε αναστροφη και τα "χώσαμε" απο 1ες του ξεκόλησα χαλαρά και μετά έχει κάτι στροφούλες, όπου εκεί το παιχνίδι είχε τελειώσει πριν κάν αρχίσει :vamp:
Υ.Σ.: Νίκο σε έπαιρνα χθές το βράδυ μόλις είχε γίνει το σκηνικό για να στο αφηγηθώ, αλλά το κινητό το είχες κλειστό 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 07:44:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
προς PEZOMANIA:
Λοιπόν το HYUNDAI ήταν 1300cc το GS μοντέλο πριν το 1999....και ήταν αυτό που είχα βάλει στο μάτι να πάρω το 1997....Το LS ήταν το απλό 3πορτο...το GS το φουλ εξτρά με σπορ χαρακτηρηστικά....το Gti το 1500cc...με τα 101 άλογα....μετά σταμάτησε αυτό και έβγαιναν όλα με 85ps και με το νέο σασί...
Επίσης ο τύπος έκανε την πλάκα του!...! Αν ήθελε να με περάσει το έκανε όποτε ήθελε και εγώ έτρεχα από πίσω του....Φυσικά κάποιες στιγμές ελλάτωνε για να μπω εγώ από μπροστά και να αρχίσει πάλι την πλάκα του από πίσω...
προς PEZOMANIA & CHRIS:
Chris μάλλον μπλέξαμε με τον ίδιο! Και ο δικός μου είχε πράσινο σκούρο ACCENT... Αλλά εγώ τον πέτυχα στην επιστροφή....η οποία δεν είχε και πολλές στροφές.....αλλά και στις ανοικτές καμπές της Εθνικής δεν το είδα να κόβει και πολύ...
Οσο για το OCTAVIA θα έλεγα ότι μάλλον ο PEZOMANIA έχει 206 2λιτρο δηλωμένο σαν 1600άρη..... Εκτός αν ήταν ΤURBO μόνο στο σήμα....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 08:55:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini, μάλλον θα πρέπει να σου κάνουμε μαθήματα!
Κατ'αρχήν πάρε ένα Playstation2 και άρχισε να παίζεις Gran Tourismo με ταχύτητες άνω των 250km/h να συνηθίσεις την αίσθηση.
Από εκεί και ύστερα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εστί βερύκοκο (λάθος 206) Δευτέρα πρωΐ που γύρισα από Κυπαρισσία, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΡΟΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!
Το ποιό αστείο; ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΑΡΑ!!!!!
Δεν το συζητάμε στα στροφηλίκια της Μεγαλόπολης! Πέρναγα μεταξύ των στροφών ένα ένα τα αυτοκίνητα.
Σε όλη μου την οδηγική καριέρα με το 206, στις στοφές της Μεγαλόπολης, μόνο μια Lancia Delta Intergralle κατάφερε να πάει με τους δικούς μου ρυθμούς (ευτυχώς που δεν έχει ανέβει κανένα Scooby).
Στην Εθνική, αν και δηλώνω κατά της ταχύτητας, μια BMW 320 έπαιζε με τον κόσμο και εκνευρήστικα και την άφησα σαν να ήταν σταματημένη με 200+ Μάταια προσπαθούσε να ακολουθήσει. Το κατάφερνε μόνο όταν έκοβα ρυθμό. Ολα τα υπόλοιπα Astra, Laguna, GOLF (Πολλά Golf) Ηyundai και λοιπές αηδείες απλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Τρι 23 Ιούλ 2002, 08:56:59, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 08:55:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vini έγραψε: | ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
προς PEZOMANIA:
Οσο για το OCTAVIA θα έλεγα ότι μάλλον ο PEZOMANIA έχει 206 2λιτρο δηλωμένο σαν 1600άρη..... Εκτός αν ήταν ΤURBO μόνο στο σήμα....  |
Το Turbo έχει την εξάτμιση πίσω με 2 "μπουράκια" και αυτό το έχει μόνο το Turbo! Σίγουρα πάντος δεν ήταν το RS 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:04:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Vini, μάλλον θα πρέπει να σου κάνουμε μαθήματα!
Κατ'αρχήν πάρε ένα Playstation2 και άρχισε να παίζεις Gran Tourismo με ταχύτητες άνω των 250km/h να συνηθίσεις την αίσθηση.
Από εκεί και ύστερα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εστί βερύκοκο (λάθος 206) Δευτέρα πρωΐ που γύρισα από Κυπαρισσία, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΡΟΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!
Το ποιό αστείο; ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΑΡΑ!!!!!
Δεν το συζητάμε στα στροφηλίκια της Μεγαλόπολης! Πέρναγα μεταξύ των στροφών ένα ένα τα αυτοκίνητα.
Σε όλη μου την οδηγική καριέρα με το 206, στις στοφές της Μεγαλόπολης, μόνο μια Lancia Delta Intergralle κατάφερε να πάει με τους δικούς μου ρυθμούς (ευτυχώς που δεν έχει ανέβει κανένα Scooby).
Στην Εθνική, αν και δηλώνω κατά της ταχύτητας, μια BMW 320 έπαιζε με τον κόσμο και εκνευρήστικα και την άφησα σαν να ήταν σταματημένη με 200+ Μάταια προσπαθούσε να ακολουθήσει. Το κατάφερνε μόνο όταν έκοβα ρυθμό. Ολα τα υπόλοιπα Astra, Laguna, GOLF (Πολλά Golf) Ηyundai και λοιπές αηδείες απλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. |
Αυτό μάλιστα, είναι μια φυσιολογική "βόλτα" με ένα "σωστό" 206 1.6 16v :D
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Jazzmobile
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:07:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pezomania έγραψε: | Το Octavia ήταν ακριβός δίπλα μου μέχρι τα 160+ (όλοι αυτή την ώρα σκεπτόμουνα, ότι ο Νίκος μπορεί να έχει και δίκιο, το Octavia δίπλα δίπλα |
pezomania να κόψεις τις βλακείες με τα Octavia εκεί τριγύρω στην Eλευσίνα γιατί έτσι έκανα και γω, μέχρι που είδα ένα σκούρο να σταματάει στο μπλόκο στην γέφυρα στον Aσπροπυργο και ο μπάρμπας που κοροϊδευα ήταν
τσοσμπά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:13:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | pezomania έγραψε: | Το Octavia ήταν ακριβός δίπλα μου μέχρι τα 160+ (όλοι αυτή την ώρα σκεπτόμουνα, ότι ο Νίκος μπορεί να έχει και δίκιο, το Octavia δίπλα δίπλα |
pezomania να κόψεις τις βλακείες με τα Octavia εκεί τριγύρω στην Eλευσίνα γιατί έτσι έκανα και γω, μέχρι που είδα ένα σκούρο να σταματάει στο μπλόκο στην γέφυρα στον Aσπροπυργο και ο μπάρμπας που κοροϊδευα ήταν
τσοσμπά. |
Ούπς 8O θα κάνω την πάπια άλλη φορά Αλλά με έιχε στεναχωρήσει ο vini, γι' αυτό παραφέρθηκα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Predator Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:19:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!
Θα πουλήσω το πεζό(για να βάλω λέφτά στην άκρη) κ θα έχω το accent του πατέρα που θα μπορω να πηγαίνω μαλιοκούβαρα με 220+!!
Άσε που μέτα θα του βάλω κ ένα σετάκι αμορισέρ κ έλατήρια κ δε θα μ πιάνουν όυτε στις στροφές!!!! :mad:
Γι'αυτο Vini k Chris προσέχτε κανα ασημί Hyundai 4πορτο δε θα ναι η πρώτη φορά που θα χάσετε
Καλά καλά πλάκα κάνω!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Τι να πω ρε παιδιά??? Δεν είναι κάπως δύσκολο ενα 1300αράκι να περνάει "όποτε θέλει" ένα 1600 στην εθνική??Κ μάλιστα ένα 1600 που βγάζει 110+ άλογα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Jazzmobile
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:34:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Predator έγραψε: | ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!
Θα πουλήσω το πεζό(για να βάλω λέφτά στην άκρη) κ θα έχω το accent του πατέρα που θα μπορω να πηγαίνω μαλιοκούβαρα με 220+!!
Άσε που μέτα θα του βάλω κ ένα σετάκι αμορισέρ κ έλατήρια κ δε θα μ πιάνουν όυτε στις στροφές!!!! :mad:
Γι'αυτο Vini k Chris προσέχτε κανα ασημί Hyundai 4πορτο δε θα ναι η πρώτη φορά που θα χάσετε
Καλά καλά πλάκα κάνω!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Τι να πω ρε παιδιά??? Δεν είναι κάπως δύσκολο ενα 1300αράκι να περνάει "όποτε θέλει" ένα 1600 στην εθνική??Κ μάλιστα ένα 1600 που βγάζει 110+ άλογα!!! |
Predetor μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, αλλά στα στροφιλίκια της Aργολιδοκορινθίας και ενός κομματιού της Aρκαδίας να πηγαίνεις σιγά και πίσω από το λεωφορείο.
Mου την δίνει όταν οι μαούνες μου κόβουν το ρυθμό 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Predator Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:46:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: |
Mου την δίνει όταν οι μαούνες μου κόβουν το ρυθμό  |
Τι να πω κ γω που συνέχεια με κόβουν στην εθνική κατι 206 που δε μπορουν να πάνε πάνω απο 190 χ.α.ω!! :mad:
Μετά θίγονται επειδή τους πέρασε ένα accent κ αρχίζουν κ τρέχουν!!!
Ε, κ γω δε τους χαλάω χατήρι κ τους αφήνω να με περάσουν !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 10:01:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Predator έγραψε: | christhehealer έγραψε: |
Mου την δίνει όταν οι μαούνες μου κόβουν το ρυθμό  |
Τι να πω κ γω που συνέχεια με κόβουν στην εθνική κατι 206 που δε μπορουν να πάνε πάνω απο 190 χ.α.ω!! :mad:
Μετά θίγονται επειδή τους πέρασε ένα accent κ αρχίζουν κ τρέχουν!!!
Ε, κ γω δε τους χαλάω χατήρι κ τους αφήνω να με περάσουν !!! |
Καταλάβατε τι έγεινε;
Εξετίας του Νίκου ξυπνήσαν και τα Accentakia και σφυρίζουν από τις......εξατμίσεις τους 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 11:10:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δύο πραγματάκια κι από μένα.
εθνική :140 και πολλά είναι.άντε 160-170 για να μην πιανόμαστε και μετά παλι τα ίδια.
ανοιχτές καμπές,παρατεταταμένες:απαγορεύονται οι κόντρες!!!!στο όριο τα χιλιόμετρα είναι πολλά και εγώ θέλω να πιώ τσιπουράκια μόλις φτάσω και όχι ορό....
στροφιλίκια : αφού εξετάσουμε το οδόστρωμα και δούμε ότι δεν καθρεπτιζόμαστε πάνω του....ΞΕΖΑΝΤΩΜΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ο κόπανος με το αστρα που λογω αεροδυναμικής(το 206 έχει τα χάλια του στον συγκεκριμένο τομέα!! )πιάνει τα 195.Τα νεύρα δικαιολογημένα αλλά...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λύση κατά τη γνώμη μου.γιατί δεν θες απλά να τον περάσεις αλλά να τον λιώσεις.
Όταν φορέσεις τον 2.2 με τα 160 ή τον 2.0 με τα 180 τότε πηγαίνεις παλι με 140,περνάει ο κόπανος,σανιδώνεις για 10 δευτερόλεπτα για να δει το logo της peugeot καλά πριν το χάσει και μετά τον αφήνεις να περάσει.μετά από δέκα λεπτά τον περνάς στις στροφές ενώ κοντράρεσαι με ένα ΤΤ
αυτά
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|