PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν κρατάει ρελαντί...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.4 8v 5θ 00'

Ένταξη: 13 Ιαν 2004
Τόπος: σιφνος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 19:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Δεν κρατάει ρελαντί... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μου χει σπασει τα νευρα... Evil δεν χαλαει τελειως να παω να το φτιαξω αλλα ποτε ποτε μου κανει νουμερα.... κ μεχρι να παω συνεργειο δουλευει κανονικα.... το πιανει να μην κραταει ρελαντι κ μολις αφηνω το γκαζι για να αλλαξω μου σβηνει.... Sad μετα παλι του περναει.... κ δεν εχει σημασια αν ειναι ζεστο η' κρυο.... τι να ναι?????? Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 21:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου, που μου είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο (όχι peugeot) ήταν η πεταλούδα, η οποία επισκευάστηκε από μηχανικό με σχετικά χαμηλό κόστος.
Μου είχε πει ένας γνωστός μου (κάτοχος rallye) να βγάλω για λίγο τους πόλους της μπαταρίας και ότι θα έφτιαχνε, το οποίο φυσικά ΔΕΝ είχε κανένα αποτέλεσμα όταν το εφάρμοσα.
Πάντως είναι πολύ εκνευριστικό ιδίως εάν έχει μποτιλιάρισμα

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 22:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως πολυ εκνευριστικο! μολις συνανταω καποιον μπροστα μου κ κοψω μου σβηνει.... Evil καποιος μου ειπε οτι μπορει να ειναι το μοτερακι του ρελαντι..... αν ηταν αυτο δε θα χαλουσε μια κ εξω??? μακαρι να μην ειναι... ειναι κ κολοκαιρος κ δε μ'αφηνει να το κοιταξω μοναχος... μηπως εχουν παρει στην εισαγωγη τιποτα φυσες νερα κ κανει διακοπες λειτουργειας....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2005, 03:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο μοτερακι του ρελαντι ειναι και ειναι χαλασμενο μια και εξω!Αυτα κανουν οταν χαλανε!'Η σβηνει το μοτερ στο πελαντι ή κραταει ψηλες στροφες ή εχει "αρρυθμιες!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 12:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά.

Έχω ένα 206 XS 1600 16V με multiplexing με 12400 χλμ.

Σήμερα καθώς πήγαινα πολυτεχνείο για περίπου 5 δευτερόλεπτα το ρελαντί έκανε κάποιες μικρές αρρυθμίες πέφτωντας κάτω από τις 750 που είναι το φυσιολογικό ρελαντί, κατά περίπου 50 στροφές. Μετά δεν το ξαναέκανε.

Τι μπορεί να είναι;

Υ.Γ. Τα 16άρια έχουν πολλαπλασιαστή;
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 12:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φταίει το μοτεράκι του ρελαντί και οι λύσεις είναι δυο:

- είτε το αλλάζεις με καινούργιο...
- είτε λες στο συνεργείο να στο καθαρίσουν...

βέβαια, παίζει και μια περίπτωση να φταίει ο πολλαπλασιαστής, αλλά αυτό αφορούσε παλαιότερα μοντέλα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 12:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα εχουν πολλαπλασιαστη απο το 1.1 μεχρι και το 2.0!!
Τωρα γι’αυτο το μικρο βυθισμα ισως να ειναι απο κακη καυση για μερικα sec!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 15:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι Αργύρη το έκανε για 5 sec και μετά δεν το ξαναέκανε.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2005, 17:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακολουθεισε το αν και δεν νομίζω ότι είναι κάτι
Όπως είπα μπορεί να οφείλεται και σε μια στιγμιαία αποτυχημένη ανάφλεξη
Επιστροφή στην κορυφή
ikaros 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1,4 16V XS (coming soon.... )

Ένταξη: 11 Νοέ 2004
Τόπος: Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Φεβ 2005, 12:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
παιδια μου χει σπασει τα νευρα... δεν χαλαει τελειως να παω να το φτιαξω αλλα ποτε ποτε μου κανει νουμερα.... κ μεχρι να παω συνεργειο δουλευει κανονικα.... το πιανει να μην κραταει ρελαντι κ μολις αφηνω το γκαζι για να αλλαξω μου σβηνει.... μετα παλι του περναει.... κ δεν εχει σημασια αν ειναι ζεστο η' κρυο.... τι να ναι??????

Κατά πάσα πιθανότητα είναι "αισθητήρας λ".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Φεβ 2005, 15:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον χτες πηγα κ μου καθαρισαν το μοτερακι του ρελαντι. απ οτι μου ειπε ο μαστορας εχω χαλασμενο κ τον αισθητηρα ταχυτητας γιατι οταν το αμαξι κυλαει με νεκρα κανει μεγαλα σκαμπανεβασματα ρελαντι.. μετα απο μια μερα λειτουργειας μου κανει ξανα το ιδιο αλλα οχι στην ιδια συχνοτητα... πιο λιγες φορες... τωρα για τον αισθητηρα λ πρςτη φορα μου λενε..... λες???

Επιστροφή στην κορυφή
ikaros 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1,4 16V XS (coming soon.... )

Ένταξη: 11 Νοέ 2004
Τόπος: Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Φεβ 2005, 13:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα φιλαράκι μου έχει ένα Quiksilver 8v και τον έχει αλλάξει 2 φορές και είχε τα ίδια συμπτώματα με το δικό σου.....βεβαία δεν είναι και std ότι θα έχεις το ίδιο πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Φεβ 2005, 15:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα τώρα έχει αρχίσει και παίζει το ρελαντί Twisted evil
Αν και δεν νομίζω να είναι κάτι το φοβερό...
Δεν ξέρω κιόλας !! Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Φεβ 2005, 15:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει κ να ναι αυτο...αφου το μοτερ του ρελαντι το καθαρισαμε... ποσο παει ο λ? ξερει κανεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 18:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά είχα μέχρι σήμερα το πρωί το ίδιο πρόβλημα.Δεν κρατούσε ρελαντί!!Όταν το άφηνα και τσουλούσε προφανώς χωρίς ταχύτητα ή όταν φρέναρα και πάταγα συμπλέκτη το στροφόμετρο φλέρταρε με τις 500-750 στροφές/λεπτό οπότε και κάποιες φορες,ως φυσιολογικό επακόλουθο,έσβηνε ο κινητήρας!! Έπίσης όταν ήταν κρύος ο κινητήρας κόμπιαζε απο τις 1600-2000 στροφες.Μόνο για τα πρώτα 1'-2' (το έχω παραθέσει και σε άλλο topic με τίτλο <<κόμπιασμα μηχανής>>).
Όλα αυτά μέχρι σήμερα.Πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Ηλιούπολη όπου και μου άλλαξαν την πεταλούδα γκαζιού!!Στο δικό μου μόντελο (206 XS 1.4lt 16V 90Hp) δεν υφίσταται μοτέρ ρελαντί!!Το διαγνωστικό δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα αλλά από την εμπειρία τους και από κάποιες μετρήσεις ύποπτες στο διαγνωστικό συμπέραναν για την πεταλούδα γκαζιού!!!Ακόμη δεν πρόλαβα να το τσεκάρω με κρύο κινητήρα (αναφέρομαι στο κόμπιασμα) αλλά οι αρρυθμίες που παρουσίαζε το στροφόμετρο εξαφανίστηκαν!!Εύχομαι και το κόμπιασμα της μηχανής.Αύριο το πρωί θα το τσεκάρω κι αυτό!!!
Wink
Βέβαια μέτα από μερικά χιλιόμετρα ακόμη θα είμαι 1000% σίγουρος για το αν πράγματι έφταιγε η πεταλούδα..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion80 στις Πεμ 24 Φεβ 2005, 18:35:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 21:07:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες παρομοιο προβλημα ειχε το C3 1.4 του ξαδερφου μου!!! Και αυτος εχει 10.000km μονο!!! Στο service (ευτυχως ηταν στην εγγυηση) του αλλαξαν και τα τεσσερα μπεκ, την πεταλουδα του γκαζιου και κατι αλλο ακομα που δεν το θυμαμαι τωρα!!! Τωρα δεν εχει προβλημα παντως!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 21:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Παιδες παρομοιο προβλημα ειχε το C3 1.4 του ξαδερφου μου!!! Και αυτος εχει 10.000km μονο!!! Στο service (ευτυχως ηταν στην εγγυηση) του αλλαξαν και τα τεσσερα μπεκ, την πεταλουδα του γκαζιου και κατι αλλο ακομα που δεν το θυμαμαι τωρα!!! Τωρα δεν εχει προβλημα παντως!!!

E παλι καλα δηλαδη !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Very happy Very happy Very happy

Διαλογος τεχνικων στη Citroen

- Ρε σι Μιτσο αυτο το C3 δεν κραταει ρελαντι, τ να'χει αραγε?

- Και που θες να ξερω ρε Τακη? Αλλαξε του μπεκιερα, πεταλουδα και οτι αλλο ηλεκτρικο εχει η εισαγωγη και βλεπουμε. Αν συνεχισει ετσι αλλαξε και'εγκεφαλο. Αν ακομα συνεχισει αλλαξε μοτερ. Αν και παλι δεν φτιαξει, βαψ'το μπλε και πετα το στη θαλασσα !!! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 00:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Του αλλαξαν (...τα φωτα Laughing ) και τον αισθητηρα "λ"!!! Επισης, μου ειπε οτι οταν ειχε το προβλημα του εβγαζε και πολλα νερα η εξατμιση!!! Question

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 00:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
netblaster έγραψε:

Του αλλαξαν (...τα φωτα Laughing ) και τον αισθητηρα "λ"!!! Επισης, μου ειπε οτι οταν ειχε το προβλημα του εβγαζε και πολλα νερα η εξατμιση!!! Question

Όπως ο άρρωστος που έχει<με το μπαρδόν> διάρροια!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 01:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σήμερα δοκίμασα και με κρύο τον κινητήρα!!Κανένα κόμπιασμα της μηχανής απολύτως (μου το παρουσίαζε από τις 1500-2000 στροφές/λεπτό).Αρρυθμίες δεν ξαναπαρουσιάστηκαν και εύχομαι να μην ξαναπαρουσιαστούν.Από ότι φαίνεται λοιπόν η πεταλούδα γκαζιού ευθυνόταν τόσο για το κόμπιασμα του κινητήρα όταν ήταν κρύος όσο και για το τρεμόπαιγμα με τις στροφές του κινητήρα σε κατάσταση ρελαντί!!
Αν προκύψει πάντως κάτι νεότερο θα ενημερώσω..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion80 στις Πεμ 24 Φεβ 2005, 18:37:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης