PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μοτέρ rc σε rallye?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
BUGS (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.6(16V)

Ένταξη: 02 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 01:11:09    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μοτέρ rc σε rallye? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποφάσισα να φτιάξω το αυτοκίνητό μου μπούνια!!! Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής. Μπορώ να βάλω σε 106 rallye μοτέρ από 206 RC? Aν ναι, μήπως ξέρετε που θα βρώ ένα τέτοιο μοτεράκι;

*Edit by christhehealer*
*Παρακαλώ να χρησιμοποιείται ελληνικούς χαρακτήρες*
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 01:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο?? το μοτέρ του RC δεν θα δηλώνεται και ακόμα κι αν χωροταξικά χωράει θα θέλει χίλιες πατέντες για να μπει και ΑΝ. Άσε που με λιγότερα χρήματα μπορείς να φτιάξεις το ραλλάκι πολύ πιο δυνατό... Wink Προσωπικά το θεωρώ λίγο έγκλημα να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο...
Αν επιμένεις πάντως πριν ψάξεις μοτέρ καλό θα ήταν να επισκεφθείς κάποιον έμπειρο μηχανικό σε τέτοια θέματα ώστε να σε πληροφορήσει για το αν όντως γίνεται μια τέτοια μετατροπή και φυσικά για το κόστος της (το οποιο θα ειναι τεράστιο...)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 02:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με τον Πέτρο ότι είναι μεγάλος μπελάς όλο το project που έχεις κατά νου...

Πάντως σε προηγούμενο τεύχος του Αγγλικού MAX Power υπήρχε 106 GTi με μοτερ από 306 GTi / Race και μάλιστα μαζί με το 6τάχυτο σασμάν (μην με ρωτήσεις παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω)

Εγώ πάντως δεν θα το έκανα αν δεν ήμουν ο ίδιος μηχανικός και φαναρτζής...

Το 1600άρι μοτέρ του 106 έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης άλλωστε.... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 17:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καθετε ουτε καν στις βασεις της η μηχανη.Βεβαια με την Ελληνικη πατεντα γινοντε ολα.Για μενα το καλυτερο ειναι να πουλησεις το δικο σου (οσο το πουλησεις) ως εχει και αφου θελεις να εχεις φτιαγμενο 106 να ψαξεις και να βρεις (υπαρχουν ευκαιριαρες) ενα αγωνιστηκο σε Α κατηγορια που και θα εχει προικα τεραστια (συνηθως δινουν παααρα πολλα πραγματα τα αλφατα) και φυσικα θα ειναι πυροβολο.Αλλη καροτσα-βασεις-συνεμπλοκ- καμια Proflexαρα κτλ κτλ).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
BUGS (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.6(16V)

Ένταξη: 02 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 20:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας. Σήμερα μίλησα μ' ένα γνωστό συνεργείο και μου είπε ότι θα ψάξει να βρει γι' αυτό που ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά, περιμένω ν' ακούσω το κόστος της μετατροπής. Rolling eyes

*Edit by christhehealer*
*Παρακαλώ να χρησιμοποιείται ελληνικούς χαρακτήρες*
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 10:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε υπαρχει κατι που λεγεται σαζμαν και στα διλιτρα εχει κωδικο ΒΕ το οποιο δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μπαινει στο δικο σου που να χτυπας το κωλο σου κατω μεχρι να ματωσει....
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 15:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι είναι γεγονός οτι πρέπει να κάνεις πάρα πολλές μαιμουδιές για να καταφέρεις να βάλεις 2λιτρο σε 106.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Αύγ 2005, 07:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατι να βάλεις το μοτερ του RC στο 106??? (Άσε που δεν μπαίνει......)

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 13:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Και γιατι να βάλεις το μοτερ του RC στο 106??? (Άσε που δεν μπαίνει......)

Σκέψου όμως να μπαίνει ένα 1.8-20VT με τα ίδια άλογα και ροπάκλα από τις 2000 σ.α.λ.!!!
Τσαγιέρα θα γίνει το 106! Άν συνεχίσει να στρίβει κιόλας.....

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 14:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ενταξει τωρα να μιλησουμε για μοτερ οχι για μηχανες κοψιματος καφε.

Τελος παντων το ζητημα είναι οτι με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα το κανεις 170-180 άλογα και ξενοιαζεις. Ουτε κοψε ράψε ουτε τιποτα με τα ΚΤΕΟ σου με τις καρτουλες καυσαεριων σου με τα ολα σου.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 15:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ακούς κανέναν!!!! Confused Confused Confused Confused

Όλα χωράνε παντού!!! Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είσαι να κόψεις και να ράψεις!!! Smile Smile

Άσε που θα είσαι ο μοναδικός που θα λες,
"έχω δίλιτρο ραλί..."
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Λίγο το έχεις αυτό...?

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 15:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ δεν θα έλεγα "διατεθιμένος" αλλά "φραγκάτος"

Για μένα για να γίνει κάτι τέτοιο κατω από 10.000€ δεν πέφτει....

Όπως εγραψα και πιο πάνω

MEMsound έγραψε:
Πάντως σε προηγούμενο τεύχος του Αγγλικού MAX Power υπήρχε 106 GTi με μοτερ από 306 GTi / Race και μάλιστα μαζί με το 6τάχυτο σασμάν (μην με ρωτήσεις παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2005, 17:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

Τελος παντων το ζητημα είναι οτι με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα το κανεις 170-180 άλογα και ξενοιαζεις. Ουτε κοψε ράψε ουτε τιποτα με τα ΚΤΕΟ σου με τις καρτουλες καυσαεριων σου με τα ολα σου.

Μακη εισαι σιγουρος οτι με 180 αλογα με το ιδιο 1600αρη μοτερ που θα βαραει 12.5 συμπιεση και θα καιει μονο 100αρα με ενυσχητικα προσθετα θα βγαζει και καρτες καυσαεριων νορμαλ χωρις τσεπομα του 100ευρου απο αυτον που θα σου βγαλει την καρτα Question Αν ειναι ετσι ρε πες μου που ειναι αυτος που θα το κανει να παμε και το KITCAR του αφεντικου να του βγαλω καμια 10αρια καρτες να εχουμε.Για πλακα το βαλαμε στον αναλυτη και απο τοτε δεν μπορουμε να βρουμε τι εχει και δεν δουλευει..(ο αναλυτης) Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 07:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Μακη εισαι σιγουρος οτι με 180 αλογα με το ιδιο 1600αρη μοτερ που θα βαραει 12.5 συμπιεση και θα καιει μονο 100αρα με ενυσχητικα προσθετα θα βγαζει και καρτες καυσαεριων νορμαλ χωρις τσεπομα του 100ευρου απο αυτον που θα σου βγαλει την καρτα Question Αν ειναι ετσι ρε πες μου που ειναι αυτος που θα το κανει να παμε και το KITCAR του αφεντικου να του βγαλω καμια 10αρια καρτες να εχουμε.Για πλακα το βαλαμε στον αναλυτη και απο τοτε δεν μπορουμε να βρουμε τι εχει και δεν δουλευει..(ο αναλυτης) Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 10:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pugsang έγραψε:

χμμμμμ Νίκο κατέβα μια βόλτα Αθηνα να δεις... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 16:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pugsang έγραψε:

χμμμμμ Νίκο κατέβα μια βόλτα Αθηνα να δεις... Wink Wink

Να δω τι βρε μανθο Question Αυτο το αμαξι το τοσα χρονια Αθηνα ηταν.Να ναι καλα οι οικοι εξω μετρ του ειδους βλεπε SODEMO-BARROSO κτλ κτλ.Ο Πρωην ιδιοκτητης του το ειχε μπερεκετι στα οπα οπα.Οι Ελληναρες εδω ειναι πολυ μακρια απο τα εργοστασιακα.Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να καρφωσουν την competition προκα στο ξυλοκουτι που θα παει πακετο το μοτερ εξω Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 17:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε φίλε γιατί δεν πας κατευθείαν να αγοράσεις ενα 206 RC να τελειώνει και να μην ανηχυχείς για τπτ...

( απο οτι δείχνει έχεις φράγκα( και να μην έχεις πούλα το 106 και βάλε τα λεφτά που θα έχωνες για να βάλεις το μοτέρ και να το το RCακι σου... οπότε γιατί να πλέκεις με μαστορούς και αν σου πετύχει αυτό που σκέφτεσαι)

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2005, 19:24:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pugsang έγραψε:
Ναι ενταξει τωρα ...
Τελος παντων το ζητημα είναι ο......

Μακη εισαι σιγουρος οτι με ......

χμμμμμ Νίκο κατέβα μια βόλτα Αθηνα να δεις...

Να δω τι βρε μανθο.....

Δεν ξέρω τι γίνεται "απ' έξω" αλλά "εδώ" ετοιμάζεται ή μάλλον είναι σχεδόν έτοιμο κάτι άκρως ενδιαφέρον...
Υπομονή... λίγο καιρό (ακόμα).... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 14:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pugsang έγραψε:

Γουσταρω μπουνια που δεν πιστευει κανεις σας τον Μακη!Ετσι μενεις πιο μαλ**ας οταν αυτα που λεει τα βλεπεις μπροστα σου, οπως και την ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ και τα παιδικα καθισματακια στο πισω καθισμα και συμπιεση γυρω στο 11 και στο στροφομετρο να περναει το νουμερο 8 και ροπες, και και και.

Καλυτερα να μην το πιστευει κανεις για να μην πριζουν τον ανθρωπο για κοντρες, καλυτερα να νομιζουν οτι λεει μαλ***ες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Οκτ 2005, 07:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pugsang έγραψε:

Γουσταρω μπουνια που δεν πιστευει κανεις σας τον Μακη!Ετσι μενεις πιο μαλ**ας οταν αυτα που λεει τα βλεπεις μπροστα σου, οπως και την ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ και τα παιδικα καθισματακια στο πισω καθισμα και συμπιεση γυρω στο 11 και στο στροφομετρο να περναει το νουμερο 8 και ροπες, και και και.

Καλυτερα να μην το πιστευει κανεις για να μην πριζουν τον ανθρωπο για κοντρες, καλυτερα να νομιζουν οτι λεει μαλ***ες.

Thumbs Up Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης