Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 14:26:07 Θέμα δημοσίευσης: GHOSTRIDER.Τι υλικό έχετε από αυτόν τον ζωντανό θρύλο? |
|
|
Το παληκαρι ειναι ζωντανος θρυλοςΤι να λεμε τωρα???
Οσο σκηνοθετημενα και να ειναι καποια video, θελει πολλα @@@ για να κανεις 68 χλμ μεσω κεντρικης λεωφορου - γεματη με αμαξια- μεσα σε 15 λεπτα με μεση ταχυτητα 273, ενω οπου εβρισκε ανοιγματα το τερματιζε στα 299 χλμ/ω. Σε πολλα σημεια πηγαινε ακομα και στη βοηθητικη λωριδα και συνεχεια εκανε τρελες σφηνες με πανω απο 250 χλμ/ω.
Ισως η φαση με τους μπατσους που τον κυνηγανε να μην ειναι τελειως αληθινη, αλλα η σουζα στα 320 χλμ/ω και το κερακι σε κεντρικη λεωφορο για ποση ωρα με κανονικη κινηση ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει.
Μηπως εχει κανεις κανενα αλλο DVD η DIVX εκτος απο το Final Ride?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το GhostRider3 - Goes crazy in Europe.Το εχει κανεις?
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 14:48:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάπου έχω 1-2 βιντεάκια του, αλλά όχι αυτό που θες...
αν τα βρω πάντως θα σου πω 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 14:58:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχει αν δεν κανω λαθος ο glf.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 18:10:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ έχω το "goes wild". πρέπει να είναι το 2ο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kazanovas (giannis) Νέος χρήστης

206 1.6 Gti
Ένταξη: 30 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 18:52:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: GHOSTRIDER.Το υλικο εχετε απο αυτον τον ζωντανο θρυλο? |
|
|
RASTAVIPER έγραψε: | Το παληκαρι ειναι ζωντανος θρυλοςΤι να λεμε τωρα???
Οσο σκηνοθετημενα και να ειναι καποια video, θελει πολλα @@@ για να κανεις 68 χλμ μεσω κεντρικης λεωφορου - γεματη με αμαξια- μεσα σε 15 λεπτα με μεση ταχυτητα 273, ενω οπου εβρισκε ανοιγματα το τερματιζε στα 299 χλμ/ω. Σε πολλα σημεια πηγαινε ακομα και στη βοηθητικη λωριδα και συνεχεια εκανε τρελες σφηνες με πανω απο 250 χλμ/ω.
Ισως η φαση με τους μπατσους που τον κυνηγανε να μην ειναι τελειως αληθινη, αλλα η σουζα στα 320 χλμ/ω και το κερακι σε κεντρικη λεωφορο για ποση ωρα με κανονικη κινηση ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει.
Μηπως εχει κανεις κανενα αλλο DVD η DIVX εκτος απο το Final Ride?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το GhostRider3 - Goes crazy in Europe.Το εχει κανεις? |
Αν δεν κανω λαθος πιο πανω αναφαιρεσε στο dvd που μοιρασε το καλοκαιρι το moto?παντως αν βρεθει τιποτα ενδιαφερομαι και εγω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 21:38:41 Θέμα δημοσίευσης: Re: GHOSTRIDER.Το υλικο εχετε απο αυτον τον ζωντανο θρυλο? |
|
|
kazanovas έγραψε: |
Αν δεν κανω λαθος πιο πανω αναφαιρεσε στο dvd που μοιρασε το καλοκαιρι το moto?παντως αν βρεθει τιποτα ενδιαφερομαι και εγω. |
Ναι αυτο ειναι.Εγω το πηρα αυτο το DVD sto Auto-Exelixis που το δινανε τσαμπε.
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|