PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παράθυρο που ανοίγει μόνο του!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Απρ 2006, 08:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Παράθυρο που ανοίγει μόνο του!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες το απόγευμα μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο:
Είμαι κάτοχος ενός 307 1,6 ΧΤ PREMIUM μοντέλο 2004 (5θυρο). Όταν πήγα να μπω στο αυτοκίνητο μετά τη δουλειά είδα ότι το παράθυρο της πίσω πόρτας, από την πλευρά του οδηγού ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ!!! Στην αρχή πίστεψα ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει το αυτοκίνητό μου αλλά ερευνώντας προσεκτικά δεν έλειπε τίποτε από μέσα και ο εργοστασιακός συνεγιαρμός ήταν ενεργός. Έβαλα μπροστά και προσπάθησα να ανεβάσω το τζάμι αλλά δεν ανέβαινε με τίποτε. Τελικά μετά από 10 λεπτά το τζάμι (το οποίο είναι ηλεκτρικό) ως δια μαγείας ανέβηκε κανονικά και από τότε λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σήμερα πήγα το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία από όπου το έχω αγοράσει και μου είπαν να το πάω την Πέμπτη για να το βάλουν στον υπολογιστή!!!
Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει και να μου πει τι μπορεί να είναι ή αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον???
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Απρ 2006, 11:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ενα 307 καποιου φιλου μου.Premium και αυτο σε καποια φαση δεν δουλευε η αυτοματη λειτουργια.Το ανοιξε το εκλεισε καμποσες φορες και μετα επιανε κανονικα.Δεν ξερω τι παιζει.Απο τι θα μπορουσε να μπλοκαρει.Αυτος το ανεφερε στην εταιρια και μετα την ερευνα που κανανε του ειπαν οτι δεν βρηκαν κατι στο αμαξι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Απρ 2006, 15:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλεκτρικα πισω παραθηρα, τι απεγινε η παραδοσιακη αξιοπιστη μανιβελα ...?? Σε λιγο θα μας σερβιρουν και ηλεκτρικα - αυτοματα τασακια...

Sorry για το σχολιο, πλακα κανω Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Απρ 2006, 16:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεχρι τωρα ειχαμε τα wv που το εκαναν καποια στιγμη ολα μα ολα τα αυτοκινητα και τα μοντελα, τωρα αρχισαν και τα peugeot Question Question Confused Confused

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Απρ 2006, 18:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
μεχρι τωρα ειχαμε τα wv που το εκαναν καποια στιγμη ολα μα ολα τα αυτοκινητα και τα μοντελα, τωρα αρχισαν και τα peugeot Question Question Confused Confused

Είναι καιρό, δεν έγινε τώρα. Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 08:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εμένα δε μου το έχει ξανακάνει απο προχτές. Όλα τα παράθυρα λειτουργούν κανονικά!!! Θα το πάω αύριο στο συνεργείο να το βάλουν στον υπολογιστή τους να δουμε αν θα δείξει τελικά κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 10:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά πάσα πιθανότητα να μην δείξει τίποτα το διαγνωστικό.
Το ότι κατέβηκε μόνο του μπορεί να οφείλετε σε στιγμιαία δυσλειτουργία ή παρεμβολή στο BSI.
Την εντολή για να ανέβει ή να κατέβει το παράθυρο δεν την δίνει ο διακόπτης άμεσα στο μοτέρ του παραθύρου αλλά μέσω του BSI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 11:08:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τη βοήθεια. Θα επανέλθω αύριο με νεώτερα όταν θα τελειώσω από το συνεργείο
Επιστροφή στην κορυφή
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Απρ 2006, 11:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες αυτό το topic:

(307) Τα παράθυρα δεν κλείνουν . . .

(Αν και προφανώς το πρόβλημά σου έχει μάλλον λυθεί, αφού δεν επανήλθες...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης