PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα στο "τιμόνι"
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 14:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στο "τιμόνι" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελευταια καθε πρωι που βαζω μπρος το αμαξι και ξεκιναω παρατηρώ οτι το τιμόνι ειναι σαν κολλημενο. Θελει να το παιξω 2-3 φορές (το τιμονι παντα) για ειναι νορμαλ. Δηλαδη σαν να εχει παγωσει ενα πραγμα... δε μου εχει τυχει ξανα ουτε με αλλο αμαξι. Ειναι λογικό ή πρεπει να το κοιταξω? Κατα τα αλλα προβλημα κανένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 14:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα στο "τιμόνι" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
τελευταια καθε πρωι που βαζω μπρος το αμαξι και ξεκιναω παρατηρώ οτι το τιμόνι ειναι σαν κολλημενο. Θελει να το παιξω 2-3 φορές (το τιμονι παντα) για ειναι νορμαλ. Δηλαδη σαν να εχει παγωσει ενα πραγμα... δε μου εχει τυχει ξανα ουτε με αλλο αμαξι. Ειναι λογικό ή πρεπει να το κοιταξω? Κατα τα αλλα προβλημα κανένα.

Το παρουσίαζε το 1600αρι μου αυτο.Το παρατηρούσα οταν έβαζα μπροστά
και έφευγα στα καπάκια,χωρίς ζέσταμα.
Δοκίμασε να το αφήσεις να δουλεψει 1-2 λεπτά,πριν ξεκινήσεις.
Μάλλον απο την πρωινή παγωνιά,την ''ακούνε'' τα υγρά του
υδραυλικού συστήματος,ε και θέλουν λίγο χρόνο για να δουλέψουν σωστά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 15:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον αυτο θα ειναι...θα τσεκαρω μια και υγρα και βλεπουμε. το φαινομενο δε διαρκει περισσοτερο απο οσο κανω να βγω απο την πυλωτη στον δρομο...αρα μαλλον αυτο ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 16:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ψάχνεις άδικα θα στο πω...
Περνάω από εκεί κάθε πρωί και βάζω UHU κάτω από τα λάστιχά σου!! Shocked Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 16:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Για να μην ψάχνεις άδικα θα στο πω...
Περνάω από εκεί κάθε πρωί και βάζω UHU κάτω από τα λάστιχά σου!! Shocked Laughing

α, γι αυτο κολλανε τα λαστιχα στην ασφαλτο μετα ε??
ενταξει μωρε..κι εγω καθε πρωι βαζω μανταρινια στην εξατμιση σου,δεν πιστευω να ειχες προβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 16:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρεπει να ζεσταθουν λιγο τα υγρα του υδραυλικου συστηματος!
σε ολα σχεδον τα 206 ισχυει αυτο!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 17:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο είχα παρατηρήσει και γω και όταν πηγα το auto για σερβις στην αντιπροσωπεια μου είπαν πως δεν ειναι τιποτα το ιδιαίτερο και πως παρουσιάζεται σχεδόν σε όλα τα 206.
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 12:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδια να κανω μια ερωτηση στο τιμονι καταλαβαινω ενα πραγμα σαν εχει δονηση σε ολα τα χιλιομετρα οχι πολυ αισθητο ισως αν οδηγησει αλλο το car μου να μην το καταλαβει καν λετε να ειναι δισκοπλακες? Rolling eyes
Υποψιν οχι τρεμουλο ακριβως οπως το λεω αισθητη δονηση ισως το κανει σε ολα τα αυτοκινητα και εγινα εγω ποιο ψειρας Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 00:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια γνωμη Rolling eyes Question
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2005, 08:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο ζάντες η λάστιχα .... Question Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2005, 12:07:05    Θέμα δημοσίευσης: δισκοπλακες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
Καλημερα παιδια να κανω μια ερωτηση στο τιμονι καταλαβαινω ενα πραγμα σαν εχει δονηση σε ολα τα χιλιομετρα οχι πολυ αισθητο ισως αν οδηγησει αλλο το car μου να μην το καταλαβει καν λετε να ειναι δισκοπλακες? Rolling eyes
Υποψιν οχι τρεμουλο ακριβως οπως το λεω αισθητη δονηση ισως το κανει σε ολα τα αυτοκινητα και εγινα εγω ποιο ψειρας Embarassed

Δημητρη δισκοπλακες δεν ειναι γιατι θα φαινοταν οταν παταγεσ φρενο και σου ετρεμε το τιμονι το πιθανοτερο καμια ζυγοσταθμιση 'η και ευθιγραμμιση μπορει να θελει. Μηπως επεσες σε καμια βαρβατη λακουβα? κανε εναν ελεγχο στισ ζαντες σου.
Να ξερετε ενα πραγμα που θελει πολυ προσοχη σχετικα με τισ δισκοπλακεσ οι αλλαγες θεμοκρασιεσ στραβωνουνε τισ δισκοπλακες γι'αυτο και τα πλυντηρια ειναι οτι χειροτερο πασ το αυτοκινητο σου για πλυσιμο με ζεστεσ δισκοπλακες -φυσικα- και αρχιζει ο τυπος του πλυντηριου με το πιεστικο για να σου καθαρισει τισ ζαντεσ να ριχνει νερο το οποιο βεβαια πηγαινει στισ δισκοπλακεσ Crying or Very sad οποτε τα ευκολοσ ενοουμενα παραλιπτονται Γι'αυτο προσοχη οχι νερο στισ δισκοπλακες οταν εχει κινηθει το αυτοκινητο.
Θα μου πειτε και τι γινεται οταν βρεχει ενταξει δεν ειπαμε οτι κανει και καλο αλλα οχι ρε παιδια να πεφτει νερο με πιεση επανω

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2005, 15:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ηταν ζυγοσταθμιση θα ετρεμε το τιμονι το τιμονι δεν τερμει κανει οπως οταν σε σπειρωτο οδοστρωμα. Λετε απο τα λαστιχα? 1000 χλμ εχω κανει ειναι καινουργια η ισως να μου φαινεται η αλλαγη απο 195/55/15 σε 205/55/16?
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2005, 22:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ηταν ζυγοσταθμιση θα ετρεμε το τιμονι το τιμονι δεν τερμει κανει οπως οταν σε σπειρωτο οδοστρωμα. Λετε απο τα λαστιχα? 1000 χλμ εχω κανει ειναι καινουργια η ισως να μου φαινεται η αλλαγη απο 195/55/15 σε 205/55/16?

Η διάσταση είναι λάθος!
Από 195/55/15 πας σε 205/45/16!
Αν είχες 195/65/15 όλα καλά!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 07:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Η διάσταση είναι λάθος!

Η επόμενη διάσταση για το 307 είναι 205/55/16 αυτή που έχει και από το εργοστάσιο! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 08:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι διασταση που εχεισ ειναι σωστη ειναι αυτη που δινει και το εργοστασιο για κανε εναν ελεγχο να δεισ την ημερομηνια συνηθωσ ειναι ενας 4ψηφιος αριθμοσ μεσα σε πλαισιο, εαν τα λαστιχα που σου εβαλε ειναι καινουρια οντος, τοτε κανε ελεγχο στισ ζαντες σου μηπωσ σου εχει στραβωσει καμια ειναι εργοστασιακες ζαντεσ?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 22:34:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Η διάσταση είναι λάθος!

Η επόμενη διάσταση για το 307 είναι 205/55/16 αυτή που έχει και από το εργοστάσιο! Wink

Sorry, δεν ήξερα ότι το έβγαζε και με ατήν την διάσταση!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 14:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα το πρωι πρωτη φορα ενιωσα οτι το τιμονι ειναι θεοσκληρο αλλα μονο για λιγα δεκατα και μετα ολα οκ !

επισης μια φορα ημουν σ ενα βενζιναδικο που κατω ηταν εντελως λειο το οδοστρωμα και κανοντας δεξια αριστερα το τιμονι σταματημενος με ανοιγμενη μηχανη μουγκριζε αλλα δυνατα ! εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ηταν ? τρομοκρατηθηκα αλλα οταν ξαναπηγα σε κανονικο δρομο ηταν μια χαρα .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 16:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
επισης μια φορα ημουν σ ενα βενζιναδικο που κατω ηταν εντελως λειο το οδοστρωμα και κανοντας δεξια αριστερα το τιμονι σταματημενος με ανοιγμενη μηχανη μουγκριζε αλλα δυνατα ! εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ηταν ? τρομοκρατηθηκα αλλα οταν ξαναπηγα σε κανονικο δρομο ηταν μια χαρα .

Και σε υπόγεια parking αν πας, και ίσως σε γκαράζ πλοίων, η αντλία του τιμονιού δουλεύει υπερωρίες όταν στρίβεις το τιμόνι χωρίς να κινείσαι. Έχει να κάνει με την αντίσταση των δαπέδων μάλλον. Καλό είναι να αποφεύγεται ΙΜΟ, γιατί ούτε ο ήχος είναι ωραίος ούτε κάνει καλό η πίεση αυτή στην αντλία παρατεταμένα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 08:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια sos παλι τρεμουλο εκανα ζυγοσταθμιση και παλιο τρεμει στα 110-130 πηγα στην πεζο τα κοιταξαν ολα κρεμαγιερες και λοιπα τιποτα ειναι απο τις προσθηκες βοηθηστε οποιος μπορει επειγον Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 09:53:51    Θέμα δημοσίευσης: Mitso! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μητσάρα, εγω έχω κάτι παρόμοιο από τότε που άλλαξα τις ζάντες μου...
όταν παίρνω στροφές γρήγορα μου κάνει τον ίδιο ήχο....δεν τρέμει το τιμόνι, απλά νιώθεις την δόνηση Confused ....
πήγα για ζυγοστάθμιση και μου είπαν για μπιλιαδόρους....
Τα κοίταξαν όλα στην Peugeot???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης