Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ (mario) Μόλις έγραψα

206 GTI
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 00:27:24 Θέμα δημοσίευσης: Αισθητήρας λαδιού |
|
|
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 206 1.6 GTI ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; 
MAR PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgep206 (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

PEYGEOT 206
Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΓΑΛΑΤΣΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 00:51:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμένα το 206 μου είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα από την αρχή.Το είχα πάει σε πολλά συνεργεία τις peugeot και όλοι μου είχαν πεί το ίδιο ακριβώς πραγμά ότι:
Η peugeot είχε προσπαθήσει να βάλει αυτό το gantzetaki με τον ηλεκτρονικό δείκτη στάθμης βενζίνης το οποίο όμως δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα με συνέπεια να δείχνει αλλού για αλλού ο δείκτης μη έχοντας του εμπιστοσύνη(που έτσι και αλλίως ποτέ δεν πρέπει να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε ηλεκτονικά που αφορούν τα υγρά του κινητήρα και γενικά ευαίσθητες περιοχές του κινητήρα μας).Η απάντηση τους στο τέλος μετά από έλεγχο τις περίπτωσεις μου ήταν ότι και να τον άλλαζα πιθανόν να είχα το ίδιο πρόβλημα(που σε μερικές περιπτώσεις βέβαια δεν εμφανίζεται καθόλου σε μερικά αυτοκίνητα απο την αρχή τις αγοράς τους) και έτσι το άφησα όπως ήταν , και ελέγχο τα λάδια μόνος μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Ελπίζω να βρείς λύσει στο προβλήμα σου και να μας την πείς και σε εμάς. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|