PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Lion Hellas Service!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 14:10:21    Θέμα δημοσίευσης: Lion Hellas Service! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως λίγοι από εσάς ξέρουν από την Τετάρτη 7/7 έχω παραδώσει το αυτοκίνητο μου στην Lion hellas για να φτιαχτούν όλα τα μόνιμα προβλήματα μου τα οποία είναι

1. Οροφή (μπάζει νερά ... ΠΟΛΛΑ)
2. Τραβάει δεξιά
3. Τρίζει το κάθισμα
4. Το δέρματινο κάθισμα του οδηγού έχει κυλίδα άλλου χρώματος από την πρώτη μέρα που το πήρα
5. Το φανάρι της ομίχλης μπροστά αριστερά βάζει νερά

6. Πρώτο service δωρεάν που αφορά εγγυήσεις + τακάκια εμπρός

!

Μου δίνουν άλλο 206cc του 2001 με 43000 χλμ χωρίς λάστιχα και με καμμένο φλάς. Την επόμενη ημέρα επισκέπτομαι το συνεργείο ώστε να πάρω κλειδία που έχω ξεχάσει μέσα όπου: πριν φτάσω, ακριβώς απέναντι στον Κηφισό... μου σκάει το πίσω αριστερό λάστιχο με 110χλμ/ωρα!!!

Ενημερώνω την sixt τι έχει συμβεί και φτάνω εκεί μετά από 20 λεπτά!

Βρίσκω τακάκια πάνω στο δερματινό του συνοδηγού... (να ήταν του οδηγού να πώ πάει στο διάολο.)

Δεν έχει γίνει καμία άλλη εργασία στο αυτοκίνητο μου μέσα σε 36 ώρες!!! καθώς επίσης αναγκάζομαι να αλλάξω αυτοκίνητο λόγω προβλημάτων.

Ενημερώνομαι από την κοπέλα στις κρατήσεις οτι ολόκληρη η sixt μπορεί να μου διαθέσει ΜΟΝΟ 406 του 99 ή 307 Station Wagon (Space Wagon)!

(μένω παγκράτι) πήρα το 307 SW και έκανα 1ώρα και 35 λεπτά να παρκάρω. Φτάνω σπίτι, μιλάω με τον δικηγόρο μου και ετοιμάζω εξωδικό προς τις εταιρείες SIXT, Lion hellas & Peugeot Assistance Με κοινοποίηση Peugeot Γαλλίας.

Πάω σήμερα να παραδόσω το 307 και με ενημερώνουν οτι με περιμένει το 206cc με αλλαγμένα λάστιχα και φτιαγμένο φλας... επειδή απλά τους κάλεσε ο δικηγόρος μου. Τους ενημερώνω ότι θέλω να παραλάβω το αυτοκίνητό μου σε όποιο στάδιο βρίσκεται!

Ο κ. Νασερί υπεύθυνος υποδοχής συνεργείου με ενημερώνει με άσχημο τρόπο ότι :

καθίστε!!!

Αν πάρω το αυτοκίνητο μου χωρίς να τελείωσει... να μην το ξαναπάω την δευτέρα! και γενικά να μην το ξαναπάω!

τα κάνω λίμπα... με καλεί σε 3 λεπτά στο κινητό μου ενώ είμαι στον γεν διευθυντή της SIXT και μου λέει... μόλις έκανα ευθυγράμμιση και μπορείς να το πάρεις. Το πήρα ομολογουμένως δεν τραβάει δεξια!@!!!@!@!@ και φρενάρει... Θα το πάω την δευτέρα και θα το πάρω την αλλη παρασκεύη! δεν μου έκλεισε την κάρτα εργασίας... αν καλέσω το ΣΔΟΕ για έλεγχο τους @#$%$#@@!$% τα πρέκια.

ΒΑΡΕθΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 14:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τους αφησεις ουτε στιγμη!Εχουν μαθει και τα κανουν αυτα! Δεν πρεπει να τους τα συγχωρουμε αυτα! Προσπαθησε να διακδεικησεις οτι περισσοτερο μπορεις! Μπορεις να πεις στον δικηγορο σου οτι οτι καταφερει και παρει θα τα μοιραστητε! Ειναι ενα καλο κινιτρο για τους δικηγορους!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 14:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κολλητός μου είναι ο δικηγόρος μου... δεν παίρνει μία ... έχει όμως έχει 307 cc και ... προσέχει

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 15:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
καποτε βριζαμε το βασιλια τωρα που τη πηρε ο θεοχαρακης πηγαμε απο τα σκ**α στα αποσκατα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 19:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕ ΣΚΑΛΠ Evil Evil

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 03:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Lion Hellas Service! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Όπως λίγοι από εσάς ξέρουν από την Τετάρτη 7/7 έχω παραδώσει το αυτοκίνητο μου στην Lion hellas για να φτιαχτούν όλα τα μόνιμα προβλήματα μου τα οποία είναι

1. Οροφή (μπάζει νερά ... ΠΟΛΛΑ)
2. Τραβάει δεξιά
3. Τρίζει το κάθισμα
4. Το δέρματινο κάθισμα του οδηγού έχει κυλίδα άλλου χρώματος από την πρώτη μέρα που το πήρα
5. Το φανάρι της ομίχλης μπροστά αριστερά βάζει νερά

6. Πρώτο service δωρεάν που αφορά εγγυήσεις + τακάκια εμπρός

!

Μου δίνουν άλλο 206cc του 2001 με 43000 χλμ χωρίς λάστιχα και με καμμένο φλάς. Την επόμενη ημέρα επισκέπτομαι το συνεργείο ώστε να πάρω κλειδία που έχω ξεχάσει μέσα όπου: πριν φτάσω, ακριβώς απέναντι στον Κηφισό... μου σκάει το πίσω αριστερό λάστιχο με 110χλμ/ωρα!!!

Ενημερώνω την sixt τι έχει συμβεί και φτάνω εκεί μετά από 20 λεπτά!

Βρίσκω τακάκια πάνω στο δερματινό του συνοδηγού... (να ήταν του οδηγού να πώ πάει στο διάολο.)

Δεν έχει γίνει καμία άλλη εργασία στο αυτοκίνητο μου μέσα σε 36 ώρες!!! καθώς επίσης αναγκάζομαι να αλλάξω αυτοκίνητο λόγω προβλημάτων.

Ενημερώνομαι από την κοπέλα στις κρατήσεις οτι ολόκληρη η sixt μπορεί να μου διαθέσει ΜΟΝΟ 406 του 99 ή 307 Station Wagon (Space Wagon)!

(μένω παγκράτι) πήρα το 307 SW και έκανα 1ώρα και 35 λεπτά να παρκάρω. Φτάνω σπίτι, μιλάω με τον δικηγόρο μου και ετοιμάζω εξωδικό προς τις εταιρείες SIXT, Lion hellas & Peugeot Assistance Με κοινοποίηση Peugeot Γαλλίας.

Πάω σήμερα να παραδόσω το 307 και με ενημερώνουν οτι με περιμένει το 206cc με αλλαγμένα λάστιχα και φτιαγμένο φλας... επειδή απλά τους κάλεσε ο δικηγόρος μου. Τους ενημερώνω ότι θέλω να παραλάβω το αυτοκίνητό μου σε όποιο στάδιο βρίσκεται!

καθίστε!!!

Αν πάρω το αυτοκίνητο μου χωρίς να τελείωσει... να μην το ξαναπάω την δευτέρα! και γενικά να μην το ξαναπάω!

τα κάνω λίμπα... με καλεί σε 3 λεπτά στο κινητό μου ενώ είμαι στον γεν διευθυντή της SIXT και μου λέει... μόλις έκανα ευθυγράμμιση και μπορείς να το πάρεις. Το πήρα ομολογουμένως δεν τραβάει δεξια!@!!!@!@!@ και φρενάρει... Θα το πάω την δευτέρα και θα το πάρω την αλλη παρασκεύη! δεν μου έκλεισε την κάρτα εργασίας... αν καλέσω το ΣΔΟΕ για έλεγχο τους @#$%$#@@!$% τα πρέκια.

ΒΑΡΕθΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!

Σκιστους τα πρεκια, μπες μεσα και γυριστη κλωτσια στον Νασερι με ξυπολυτη πατουσα, κανε οτι μηνυση υπαρχει, και μετα βεβαια πουλα το 206 και ο δικηγορος σου το 307 γιατι θα πηγαινετε για λαδια και θα σας κοβουν τα σωληνακια των φρενων Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Παράθεση:

καθίστε!!!

εγω ενα θα του ελεγα μετα απο αυτο. ΕΝΑ-ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ 65 ο Αγγελος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 03:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ο Αγιος φοβερα θελει..... Arrow

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bill_980 (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 46v xs

Ένταξη: 20 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 15:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την πέμπτη που πηγες να παραλαβεις το αμαξι αντικαταστασης ημουν κι εγω εκει 3 το μεσημερι αν με θυμασαι και μου εδωσαν ενα 307.σε θυμαμαι γιατι ελεγες οτι μενεις στο παηκρατι και ειχες προβλημα.Εμενα που σε 2 μηνες (καινουριο )εβγαλε δυναμο.Καλο ε???????Βασιλης.Προχωρα και μην σταματας.
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 10:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το αποκορύφωμα...
Δευτέρα σήμερα... για όσους δεν το παρατήρησαν...

πηγα το αυτοκίνητο μου το πρωί!!!ΜΟΥΕΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

Μπήκα στον Νασερί,
του άφησα το κλειδί,
του είπα οτί το καπέλο στο αυτοκίνητο είναι με αυτό τον αριθμό και ότι την Τετάρτη στις 4 θα είμαι εκεί να το παραλάβω!

Έφυγα,

ανέβηκα στην sixt, με περίμενε ένα μαύρο 206cc με μαύρα δέρματα και μάλιστα με την ασημένια εξτρά πρόσοψη στο ταμπλό! cd κλπ κλπ (αναφέρω το cd γιατι είναι η πρώτη γενιά) καινούργια λάστιχα... πρώτος εγώ τα σκίζω.ε.ε.ε τα πατάω συγνώμη !

Να δούμε τώρα...

και ο άγιος... Φοβέρα θέλει...

Περιμένω απαντητικό μαιλ από την Γαλλία.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συνέχεια της περιπέτειας... προσοχή!!! ακατάλληλο για ανηλίκους!

Τρίτη... ώρα 11.30. Δέχομαι τηλέφωνημα από τον Αλεξ Νασερί όπου με ενημερώνει πως το αυτοκίνητο μου είναι έτοιμο.

ώρα 12.30 βρίσκομαι από τον Άλιμο που δουλεύω στην Lion στον Κηφισό.

παραλαμβάνω το αυτοκίνητο μου για το οποίο ενημερώνομαι ότι :

1. έχουν αλλαχτεί τακάκια,
2. έχει γίνει ευθυγράμμιση,
3. έχει αντικατάσταθει ο φανός ομίχλης,
4. έχει γίνει ρύθμιση της οροφής η οποία δεν μπάζει πια νερά,
5. έχει γρασαριστεί το κάθισμα μου και δεν τρίζει πια
6. Οι καθρέπτες δεν έχουν πρόβλημα,
7. έχουν γρασαριστεί οι γρύλλοι των παραθύρων
8. έχει παραγγελθεί "κώλος" του καθίσματος οδηγού ( ναι ναι ο κώλος μου!!!) λόγω προβληματικού δέρματος.

Τελικά...

Παραλαμβάνω το αυτοκίνητο το οποίο:

1. Κάνει ρεγουλάρισμα στο φρενάρισμα ενώ έχω σταθερό το φρένο.
2. έχει αλλαχτεί το φανάρι ομίχλης
3. Η οροφή παραμένει σαν χρησιμοποιημένη καπότα μίας που παντού υπάρχει γράσο και δαχτυλιές - για την οποία ενημερώνομαι οτι αν πλένω το αυτοκίνητο μου σε car wash θα μπάζει νερά... με το λάστιχο η σε βροχή δεν μπάζει - όπου απαντάω καλά θα το γλύφω να μην μπάζει...
4. Το κάθισμα συνεχίζει να τρίζει
5. Τα παράθυρα τρίζουν

+ δύο ολοκαίνουργιες γρατζουνιές στο αυτοκίνητο μου.

η μια στο πλαϊνο μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα και η δεύτερη ... πάνω στο κάπακι της οροφης... και μάλιστα φαίνοταν οτι έχει γίνει απο εργαλείο!

Περνάνε το αυτοκίνητο με αλοιφή στην γρατζουνιά στο καπάκι οροφής και φεύγει και τον προφυλακτήρα με πινελάκι!!!

ώρα 13.30 Τα έχω πάρει ήδη στο κρανίο, στις τσέπες, στο σακάκι και σε ότι έβρισκα μπροστά μου...

Αποφασίζω για να μην δείρω κανένα εκειμέσα να πάω στην ευχή της παναγίας...

Πάω στον Νασερί, παίρνω δελτίο εξόδου... και φεύγω,
μέχρι να βγώ λεωφ Καβάλας το αυτοκίνητο από πίσω στα κομμάτια της οροφής κάνει σαν ... κουδουνίστρα? σαν ρόκα αποκριών ?σαν μαλ***α για να μην μακρυλογώ!!!
κάνω το τετράγωνο και ξαναμπάινω στην peugeot. πάω κατευθείαν στον ίδιο τον τεχνίτη όπου ευγενέστατος ο ανθρώπος, άκουσε όλα οσα είχα να του σούρω εκείνη την ώρα και μου ζητάει να πάμε δοκιμή.

οδήγω εγώ... (μην ξεχνάτε ήμουν εκνευρισμένος...) κοινώς το ψιλοσκίζω...

ακούει το θόρυβο, ανοίγει το χώρο αποσκευών, κοπάναει τα πάντα, μετακινει το sub, βιδώνει και μια βίδα στην αντλία και ... μόκο πάλι το σκατάμαξο!

τον πάω πίσω λέω ευχαριστώ και φεύγω όπου πρέπει να ξαναπάω σε 10 μέρες γιατι τελικά θα αλλάξουν εκτός από το κάθισμα και τσιμούχες παραθύρων μπας και βγάλει το σκασμο.

Τελικά, όσοι θέλετε να γλιτώσετε από τους τριγμούς, μία είναι η λύση...!

Βάλτε sub με καλό τελικό + δύο καλά ηχεία μπροστά... τριγμούς αυτό? Φωνή εσείς!!!

Αυτά. Εγώ βαρέθηκα να νταντεύω το κωλάμαξο! πάω να το πετάξω σε καμιά κολώνα να πάω να πάρω κανα GOLF να μην ακούω ΚΙΧ!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 12:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μη γράφουμε μόνο τα άσχημα, να παραθέσω ότι εγώ μόνο θετικές εντυπώσεις έχω από τη λαιον, με μόνη ένσταση τις υψηλές τιμές.

είχα κάνει εκεί το σέρβις εγγύησης για το ραλλύ το 2000 και τον ιούλιο για το 307.

Ότι πρόβλημα είχα επιδιορθώθηκε, κι ένα πρόβλημα που είχα στο δίσκο το έφτιαξαν με τη δεύτερη κι εν τω μεταξύ μου έδωσαν κι ένα αστρα ως αυτοκίνητο αντικατάστασης. Ήταν βέβαια μαούνα και δεν τράβαγε καθόλου, αλλά τη δουλειά μου μπόρεσα και την έκανα.

Ο κος Νασερί είναι γενικά ευγενικός και συνεργάσιμος.

Αρνητικά:
το ημισυνθετικό λάδι το χρεώνουν 40 ευρώ ενώ στο καρφούρ (το ίδιο λάδι) έχει 30.
Το πρόβλημα στο δίσκο αντιμετωπίστηκε με τη δεύτερη
Πολύ καθυστέρηση. Για το σέρβις εγγύησης περίμενα πάνω από 4 ώρες.
Μου έκλεψαν το πορτοφόλι!!! καποιος πελάτης μάλλον, δεν φταίει η λάιον αλλά σας λέω τον πόνο μου!!

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 02:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γινονται μονο στην lion Hellas Exclamation
για κοιτα εδω για να θυμουνται οι παλιοτεροι και να μαθαινουν οι καινουργιοι......
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1811&highlight=%F6%F9%F4%E9%E1

και κατι σημαντικο:
ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ CLUB ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?

Γνωμη μου.....το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να κανουμε ειναι αυτο.

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 09:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, αφού έχετε τόσο προκλητικό ύφος για τοπικ πως να αντέξω να μη πω και εγώ τον πόνο μου.

Το αυτοκίνητο μου μπαίνει μέσα στην Lion την Τετάρτη 15/9 μετά από ραντεβού για να γίνουν τα εξής :

1. Βάψιμο προφυλακτήρα (εγγύηση, είχε σκάσει το χρώμα κοντά στο θόλο και ξεφλούδιζε)
2. Αλλαγή δερμάτινων επιφανειών στο καθισμα οδηγού ( εγγύηση, περιμένω 2 μήνες για αυτό
3. Αντικατάσταση αριστερού θόλου ( όταν πήγαινα με 150+ χλμ/ω ξεκουμπωνόταν και έπεφτε πάνω στο λάστιχο με αποτέλεσμα να έχει λιώσει και το λάστιχό και ο θόλος)
4. Αντικατάσταση Ζουαν (κλασσικά...)
5. Αντικατάσταση σκιαδίου οδηγού, φώς πλαφονιέρας (έτριζαν σαν τρελά λόγω φιλτροχοάνης).

Την ίδια μέρα έχω συνάντηση με τον κο Λύρα (υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών Peugeot) Και τον ενημερώνω οτι απαιτώ αντικατάσταση και του ελαστικού που έλιωσε ο λάθος τοποθετημένος θόλος διότι δεν φέρω καμία ευθύνη.

Φυσικά απαντάει ότι το βιβλίο εγγύηση γράφει συγκεριμένα ότι η εγγύηση δεν καλύπτει : ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ, ΤΑΚΑΚΙΑ,ΥΓΡΑ Crying or Very sad

Και του απαντάω ότι αν ήταν σωστα κατασκευασμένο, δεν θα απαίτουσα τίποτε.

Την Πέμπτη!?!?!?! ενημερώνομαι ότι από μηχανικής πλευράς όλα είναι έτοιμα και παραδίδουν το αμάξι για βάψιμο.
Very happy Ανησυχώ θετικά...

Παρασκυευή τυχαίνει να περνάω από κοντά. Επισκέπτομαι το συνεργείο και βρίσκω όντως το αυτοκίνητο μου λυμένο με προφυλακτήρα, φώτα, μάσκα κλπ να λείπουν. ενημερώνομαι όμως οτι θα το παραλάβω δευτέρα λόγω βαψίματος. Ταυτόχρονα ο υπεύθυνος του συνεργείου με ενημερώνει τι ακριβώς έχει γίνει στο αμάξι όπου μου τα δείχνει ένα ένα, καθώς κ οτι το λάστιχο 8α αντικατασταθεί απο την εταιρεία τους!!! Exclamation Exclamation Wink

Δευτέρα επισκέπτομαι το συνεργείο στις 12 30 με σκοπό να παραλάβω το αυτοκίνητο μου.

Με βάζουν στην αναμονή επειδή ήταν στο μοντάρισμα. Twisted evil

Περιμένω ώς τη μια και μισή.

Έρχεται ο υπεύθυνος που έχει παραλάβει το αυτοκίνητο μου ο οποίος μου λέει... επι λέξει... ότι καλύτερα να τον γαμούσαν παρά αυτό που συνέβει...
(ήξερε οτι ειμαι λίγο υπερπροστατευτικός με τον Ντιντή μου ... (=πέζουλας)) Evil

Με ενημερώνει οτι μου χαλάσανε το καπώ επειδή όταν πήγαν να το κλείσουν είχαν ξεχάσει ένα κατσαβίδι μέσα !!! 2gunfire

Πάω να το δώ και στο δρόμο με ενημερώνει ότι το καπώ έχει ήδη παραγγελθεί και οτι θα βαφτεί σήμερα! πάω και βλέπω ενα τσακισματάκι εσωτερικά που πραγματικά όσο υστερικός και αν ειμαι με το αμάξι μου δεν θα το έβλεπα εκείνη την ώρα. Joker

Τελικά επειδή παραήταν εντάξει μαζι μου δεν βάζω τις φωνές

Μου λέει οτι ούτε καν κλείνει την κάρτα και να περάσω σε μία αντέ δύο μέρες να βάλουν σε 10 λεπτά το καπώ, πάω στην έξοδο με το αμάξι μου.

Ο τύπος στην είσοδο τραβάει το καπέλο με τον αριθμό όπου και μου κάνει 3 παράλληλες γρατζουνιές στο σχήμα που έχει το καπέλο.

Ξαναπάω, μου τις βγάζει...

μένει μόνο μια αμηχή.

Μα τι σκ**ά!!! ποσο γκαντέμης είμαι ή ποσο Μ@λ@κες είναι !?

Γενικά όμως παρόλες τις μαλ***ες τους η συμπεριφορά πλέον άψογη και το επίπεδο εξυπηρέτησης άριστο!

Ξεκινάτε να γράφετε επιστολές, εγώ έγραψα 5 σελίδες και από τότε όλοι χαλάκια γίνανε! Evil

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
kin 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 11:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalws sas vrika (einai i prwti fora pou grafw sto forum afou xthes mpika prwti fora)

Paidia mia xari thelw:
Yparxei kapoio Mail epikoinwnias sti Peugeot Gallias gia pelates giati to mono pou vrika meta apo poly kopo itan to customercare@peugeot.com kai afto apo to aggliko site opote den kserw an einai to katallilo gia na ta xwsw
Episis mail gia to antistoixo tmima edw stin Ellada

Oi logoi pou to thelw einai evnoitoi kai tha sas tous analysw kapoia stigmi pou tha exw xrono giati thelei poly grapsimo me ta provlimata pou exw antimetwpisei

Ta ksanaleme
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 12:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω σε εκείνο είχα επικοινωνήσει.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον κ. Λύρα στην Lion ...

αυτό θα σου πεί και ο γάλλος.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
kin 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 13:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

An i Gallia petaksei to mpalaki ston Lyra de vlepw apotelesma.
To thema einai na katalavoun oti mono arnitiki eikona tis etairias deixnoun

Exw idi epikoinwnisei me ton Lyra
Evgenestatos , deixnei na thelei na voithisei alla to apotelesma paramenei to idio
To 206 synexizei na vgazei mikres i megales vlaves kai twra pou teleiwnei i eggyisi tha plirwnw apo tin tsepi mou enw i antiproswpia kai i Condor pou to pigena de tolmane na apantisoun se tipota grapto an kai tous ekana epistoli perysi giati (mallon) fovountai min tous treksw me dikigorous

Alithia se poio topic proteinete na grpasw tin "peripeteioula" mou afta ta 2 xronia?
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 11:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα παει μια φορα sti lion και ηθελα να ρωτησω ποσο κανει ενα καινουριο καπω βαμμενο και τοποθετημενο, και με επρηξαν ....μου ελεγαν οτι δεν ειναι τοσο απλο,πρεπει να το δουμε και κατι τετοια...

Ετσι το πηγα και το ειδε ''εκτιμητης ζημιων'' (ηξερα τι ηθελα να αλλαξα Shocked ) και μου ειπε οτι θελει καινουριο καπω (σωπα ρε μεγαλε!!) και μετα οταν πηγα πανω παλι ,στο τμημα φανοποιου, κατι μου εδωσε να υπογραψω και μου ειχαν πει οτι θα με ειδοποιησουν για το κοστος της επισκευης!!!

Και ρωταω.....αυτο που υπεγραψα σαν μαλ***ς....ΤΙ ΗΤΑΝ?????

θα μου ερθει να πληρωσω τιποτα,λογω του ''εκτιμητη ζημιων''(χεχ)???
εγω δεν εχω καμια σχεση με τη lion,απλα μια ερωτηση ηθελα να κανω!!!

το τουτου εγω το παω σε αλλη pug... Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 11:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α εμένα απλά μου κατέστρεψαν το δικό μου καπώ και το άλλαξαν μόνοι τους Very happy Very happy

Παρεπειπτόντως... όλοι οι CCάδες έχετε παρατηρήσει ΠΟΣΟΙ τριγμοί αυξήθηκαν με την αλλαγή του καιρού?!?!?!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το εχω 1,5 μηνες και ειμαι ευχαριστημενος....δηλαδη αργοτερα θα γινεται πανικος???

μη μου λες τετοια!!! Confused Confused

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα αυξηθηκαν οι τριγμοι με την αλλαγη του καιρου Twisted evil
αλλα μειωθηκαν οι τριγμοι στα παραθυρα και την οροφη λογω βροχης Very happy

Προφανως μαλακωσαν τα λαστιχα, οπως και με το σπρει σιλικονης

ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης