PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τέλη Κυκλοφορίας στα 1400cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα κατάσταση?
Ναι
16%
 16%  [ 2 ]
Όχι
83%
 83%  [ 10 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 11:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Τέλη Κυκλοφορίας στα 1400cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή χρονιά, και χρόνια πολλά σε όλους Cool

Ένα θέμα που απασχολεί τους περισσότερους από εδώ μέσα... κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό, είναι τα τέλη κυκλοφορίας Evil

Γιατί άραγε εγώ για 2 ολόκληρα κυβικά εκατοστά, να δίνω 160κάτι ευρώ και να είμαι στην ίδια κατηγορία με τον Ronin και τον pduke που με περνάνε 600κάτι κυβικά εκατοστά?

Δεν θα μπορούσε ο γάλλος να βγάλει μπλόκ με 1358 κ.εκ.? Ή δεν θα μπορούσε το κράτος να κάνει λίγο τα στραβά μάτια για 2 κ.εκ.? Ή να βρεθεί κάπου μια χρυσή τομή? Rolling eyes Γιατί να δίνω 160κάτι ευρώ τον χρόνο και όχι 90κάτι? Έλεος πια δηλαδή...

Δεν ξέρω τί παίζει στις ανταγωνίστριες εταιρίες και στα αντίστοιχα μοντέλα των 1.400 κ.εκ., αλλά για εμάς το θέμα είναι τόσο οριακό που σίγουρα έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε πολλούς... Evil

ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΧΙ? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 11:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε φυσικά και όχι...
είναι σκέτη κοροϊδία...
αλλά και ένας καλός τρόπος να μαζέψουν λεφτά, αν υποθέσουμε ότι πάνω από το 90% των ι.χ είναι 1400cc .... Idea Idea Idea
ο αδελφος μου καθε χρονο με δουλευει γι ' αυτο το θεμα, γιατι και ο ιδιος εχει 1400cc αλλα στην αδεια το γραφει 1348cc ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ 90ευρω Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 12:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τί αμάξι έχει ο brother ρε συ Ζάχο αν επιτρέπεται? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 12:52:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα accent εχει...

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 13:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τέλη Κυκλοφορίας στα 1400cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Γιατί άραγε εγώ για 2 ολόκληρα κυβικά εκατοστά, να δίνω 160κάτι ευρώ και να είμαι στην ίδια κατηγορία με τον Ronin και τον pduke που με περνάνε 600κάτι κυβικά εκατοστά?

Ψηλέ,πίστεψε με αν ήσουν στην ίδια κατηγορία με τον Ronin,τον Pduke,τον p206mike ή τέλος πάντον τους δίλιτρους,τώρα θα έψαχνες περούκα γιατι τα μαλλιά σου θα αντιστέκονταν στον νόμο της βαρύτητας και θα βρίσκονταν κάπου αλλου και οχι στο κεφάλι σου.

Για τα 2000 κυβικά εκατοστά ,το ελληνικό κράτος αποφάσισε οτι το σήμα των τελών κυκλοφορίας θα πρέπει να τιμάτε 373 ευρώ
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 17:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ πλήρωσες 373 δηλαδή? Έχω την εντύπωση πως είμαστε στην ίδια κατηγορία! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 17:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Εσύ πλήρωσες 373 δηλαδή? Έχω την εντύπωση πως είμαστε στην ίδια κατηγορία! Shocked

Δεν ειμαστε στην ιδια κατηγορια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 21:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλάχιστον ρε steve, εσύ έχεις και 90 άλογα! Εμείς οι 8βάλβιδοι τι να πούμε;;; Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 05:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Τουλάχιστον ρε steve, εσύ έχεις και 90 άλογα! Εμείς οι 8βάλβιδοι τι να πούμε;;; Confused

Ελα ντε! Παντως πολυ ατυχια το συγκεκριμενο μοτερ μ'αυτα τα 2 κ. εκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 12:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Ελα ντε! Παντως πολυ ατυχια το συγκεκριμενο μοτερ μ'αυτα τα 2 κ. εκ.

Μη μασάς Ζήση Razz

Αλέξη, ατυχία το μοτέρ, ή ατυχία η Ελλάδα όλη? Evil

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 17:11:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τέλη Κυκλοφορίας στα 1400cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
......Γιατί άραγε εγώ για 2 ολόκληρα κυβικά εκατοστά, να δίνω 160κάτι ευρώ και να είμαι στην ίδια κατηγορία με τον Ronin και τον pduke που με περνάνε 600κάτι κυβικά εκατοστά?.....

Φιλε Steve τιποτα δεν γινεται στην τυχη (ειδικα οταν υπαρχουν ευρω στη μεση). Ολοι οι κανονες ειναι μελετημενοι ωστε να αποφερουν οσο το δηνατο περισοτερα χρηματα στο υπουργειο. Αυτοι ξερουν ποσα 206, Polo, Corsa, Clio κτλ. κυκλοφορουν και ακριβως ποσα κυβικα ειναι το καθενα. Δαφορετικα (και πιο δικαια) θα ελεγαν 1201 εως 1400 κκ τοσα ευρω, 1401 εως 1600 κκ τοσα ευρω, 1601 εως 1800 κκ τοσα ευρω και ουτο καθ'εξεις.

Επιστροφή στην κορυφή
manolismanousis (manolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v

Ένταξη: 25 Νοέ 2004
Τόπος: χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 19:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χρονια πολλα καλη χρονια X-mas !!!πιστευω ρε παιδια οτι διοικουμαστε (σαν κρατος)απο ανθρωπους που δεν εχουν ελεος!!!το μονο που μπορουμε εμεις οι 1,4δες να κανουμε ειναι υπομονη.παντως ειναι πολυ μεγαλη μαλα..α να πληρωνεις οσο και οι 1,6δες!κ παλι καλη χρονια παιδια κ ουτε μια γρατζουνια σε κανεναν!!! Wink

ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης