Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
suicida (Kostas) Μόλις έγραψα

206 XS
Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 19:11:59 Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος θορυβος απο μπροστά |
|
|
Γεια χαρά!!!
Εδω και 2 μηνες περιπου (το αυτοκινητο ειναι συνολο 6μηνων) ακουγεται ενα χτύπημα απο το μπροστινο μερος, πιστευω οτι ειναι απο τη μηχανη, κυριως οταν τρανταζεται το αμαξι και οταν ξεκινας λιγο αποτομα. Τι μπορεί να είναι αυτο? Καποιος γνωστος μου ειπε οτι μπορει να ειναι η βαση της μηχανης. Τι λέτε είναι ανησυχητικό?
Thanxxxxxxxx... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 20:30:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν το πλακωνεις σε καθε φαναρι ειναι πολυ πιθανο να ειναι καποια απο τις βασεις της μηχανης ή του σασμαν.
καλο θα ειναι να το κοιταξεις και να την αντικαταστησεις.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι επικυνδυνο αλλα σιγουρα θα ειναι ενοχλητικο!
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 23:58:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε 6 μηνων αυτοκινητο να σπασουν βασεις μηχανης ή σασμαν το βλεπω λιγο δυσκολο!!! Εδω το δικο μου μπρικι 11χρονων με λιγο κουτσουρο αναρτηση εχει πεσει στις απιστευτες λακουβες, εχει φαει γερες αλλαγες και δεν εχει παρουσιαστει κατι τετοιο!!! Μηπως εχεις πεσει σε καμια λακουβα καλη και με πολλα??? Μπορει να ειναι κανα ψαλιδι... Αν ηταν βασεις μηχανης θα το ακουγες και οταν γκαζωνες!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 09:35:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γκλουπ - γκλουπ απο μπροστά όταν περνάμε πάνω απο σαμαράκια λογικά είναι βάση μηχανής.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 10:26:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TONY PAP έγραψε: | Γκλουπ - γκλουπ απο μπροστά όταν περνάμε πάνω απο σαμαράκια λογικά είναι βάση μηχανής. |
Καλημέρα , Αντώνη είχα και εγώ κάτι αντοίστιχο στο 106 μου και τελικά αποδείχθηκε σινεμπλόκ στο ψαλίδι,καλό θα ήταν ο Κώστας να κάνει ένα check σε όλο το μπροστινό σύστημα.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|