Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 17:44:30 Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος από μπροστινό (λάστιχο?) |
|
|
Εδω και μερες ακουω απο το μπροστινο συστημα του αυτοκινητου ενα θορυβο, ο οποιος μοιαζει σαν πετραδακι στο λαστιχο....πραγμα που δεν ισχυει διοτι τα εχω ελενξει και τα δυο.
Ενας ψεφτο - μηχανικος που το ειδε μου ειπε με υφος : "ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ".
Φευγω απο εκει παω σε ενα βουλκανιζατερ και το ρωτω αυτο για τα λινα, ποια λινα τα μαλια του τραβαγε.....σηκωνει το αμαξι απο την πλεύρα του οδηγου και ξακινα να γυρνα το αξονα καθε 360 μοιρες εκανε ενα κλακ!!!
σαν αυτο που ακουω και 'γω αλλα ποιο μεταλλικο.
Μου λεει ο "ΛΑΣΤΙΧΑΣ"......"HMIAΞΟΝΙΟ".... .
Ξαναπαω στον ιδιο μηχανικο του το λεω το σηκωνεις και αυτος το κοιταει και μου λεει: "ΤΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΒΑΜΒΟΛΙΝΕΣ".....και φευγω.
Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω στην L-H δεν παω!
Αν καποιος ειχε κατι παρομιο ή αν εχει να προτεινει κατι θα ειμαι υποχρεος.
S . O . S S . O . S S . O . S
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 22:19:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ |
|
|
Byron206 έγραψε: | Εδω και μερες ακουω απο το μπροστινο συστημα του αυτοκινητου ενα θορυβο, ο οποιος μοιαζει σαν πετραδακι στο λαστιχο....πραγμα που δεν ισχυει διοτι τα εχω ελενξει και τα δυο.
Ενας ψεφτο - μηχανικος που το ειδε μου ειπε με υφος : "ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ".
Φευγω απο εκει παω σε ενα βουλκανιζατερ και το ρωτω αυτο για τα λινα, ποια λινα τα μαλια του τραβαγε.....σηκωνει το αμαξι απο την πλεύρα του οδηγου και ξακινα να γυρνα το αξονα καθε 360 μοιρες εκανε ενα κλακ!!!
Ξαναπαω στον ιδιο μηχανικο του το λεω το σηκωνεις και αυτος το κοιταει και μου λεει: "ΤΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΒΑΜΒΟΛΙΝΕΣ".....και φευγω.
S . O . S S . O . S S . O . S |
ασε να το ακουσω αυριο και τα λεμε. Δεν λεω τι μου παει στο μυαλο αλλα αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι , το ειχα κι εγω και δεν ηταν τιποτα απο αυτα που σου λενε. Μαλλον ομως (αν ειναι αυτο) θα χρειαστεις συνεργειο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 09:07:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ |
|
|
Byron206 έγραψε: | Εδω και μερες ακουω απο το μπροστινο συστημα του αυτοκινητου ενα θορυβο, ο οποιος μοιαζει σαν πετραδακι στο λαστιχο....πραγμα που δεν ισχυει διοτι τα εχω ελενξει και τα δυο.
S . O . S S . O . S S . O . S |
Πιθανόν να σου έχει σκιστεί η "φούσκα".Γνωστός χαρακτηριστικός θόρυβος που ταιριάζει με αυτά που λες.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 09:36:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σ'ολους και σας ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον.
Φιλε teoman εχω μια ενσταση αν ηταν η φουσκα δεν θα το εβλεπε ο Μ+++++Σ ο μηχανικος?
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 09:46:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Byron206 έγραψε: | ΚΑΛΗΜΕΡΑ σ'ολους και σας ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον.
Φιλε teoman εχω μια ενσταση αν ηταν η φουσκα δεν θα το εβλεπε ο Μ+++++Σ ο μηχανικος? |
Φαίνεται σχετικά εύκολα,αλλά αν κρίνω από αυτά που είπες για τον μηχανικό,πάλι καλά που δεν διέγνωσε σκωληκοειδίτη....!
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 10:09:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Δες τί θα σου πει και ο Ντίμηπ και αν δεν καταλήξετε πουθενά, πήγαινε στον μηχανικό του Στάκη. Αυτός θα το βρει σίγουρα.
ΥΓ Πολύ πιθανόν και το ρουλεμάν τροχού. |
δυστυχως καμια σχεση με αυτο που ειχα υπόψιν.
Ο θορυβος του θελει μαλλον (σιγουρα δηλαδη) συνεργειο για να εντοπιστει απο τι βγαινει. ειναι ανεπαισθητος (για μενα ) αλλα και δυσκολονοητος.
αντε και καλη τυχη byron
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|