PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Clip ταπετσαρίας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2010, 08:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Clip ταπετσαρίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθώς είμαι καντέμης και ο ενυσχιτης μου (καινούργιος παρακαλώ) έβγαλε ρεύμα απο της εξόδους και μου τα έψησε ΟΛΑ (bye bye Focal) θα χρειαστεί να λυθούν ξανά και ξανά οι ταπετσαρίες .

Οπότε θα ήθελα να αγοράσω μερικά Clips ώστε να υπάρχουν αν κάτι πάει στραβά , αν δε είναι φθηνά όταν θα είναι η τελευταία φορά να τα αλλάξω όλα προς αποφυγή τριγμών κτλ κτλ
επίσης λιγότερο άγχος κατά το λύσιμο

πόσο έχουν αν τα φέρνουμε λέσχη κτλ κτλ ευχαριστώ .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2010, 09:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιμή peugeot 4.63 έκαστο, ο Γιάννης φέρνει αλλά πάρτον τηλέφωνο, το σακουλάκι έχει απο 4α μέσα, η κάθε πλαινή ταπετσαρία έχει γύρω στα 7, βοήθειά σου. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2010, 13:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κλιπς των πορτών τα είχα πάρει από την πεζώ γύρω στα 3 ευρώ τη δεκάδα.

Φίλε nodsl δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο πράγμα, πάντως 4.60 για κάτι τέτοιο είναι πολύ ακριβό. Δηλαδή για να αλλαχτούν όλα σε κάθε πόρτα πόσο θες, κανα 30άρι ευρώ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2010, 13:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι κωδικό έχουν αυτά που πήρες. Γιατί είναι αυτά απο 206 με κωδικό 6991 S6 που νομίζεις οτι είναι τα ίδια αλλά άμα τα βάλεις δίπλα είναι κανα 2 χιλιοστά μικρότερο κεφάλι και είναι του 207 τα κανονικά που εχουν κωδικό 6991 Ζ1 τα οποία σε γδύνουν.

00006991Z1 ΠΕΡΙΣΤΡ ΚΛΙΠ 3,83 EUR 4,63 EUR 4,63 EUR

00006991S6 ΠΕΡΙΣΤΡ ΚΛΙΠ 0,12 EUR 0,14 EUR 0,14 EUR

Have a nice day :D

*Πουλώντας clips μπορείς να βγάλεις μεροκάματο!

** Απο ebay δεν παίζουν τα Z1, απο γαλλία είχα βρεί προσφορές στο 1.5 ευρώ το ένα αλλά δεν έστελναν Ελλάδα. fynos to the rescue
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2010, 13:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε που ξέρω τι κωδικό έχουν, μπορεί πράγματι να είναι από 206.

Γιατί όμως του 207 είναι 300+ φορές ακριβότερα?? Έχουν καμια τεχνολογία αιχμής? Twisted evil Αστείες διαφορές και άνευ λόγου.

Αν κάνουν λοιπόν και του 206, αφού αυτά που χρησιμοποίησαν για την πόρτα μου πέτυχαν άψογα και δεν τρίζει το παραμικρό, γιατί να βάλει κανείς του 207 που είναι πανάκριβα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2010, 14:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί με 2χιλιοστα που έχουν διαφορά στο κεφάλι δεν κουμπώνουν καλά και φευγουν αργά η γρήγορα. Γι' αυτό.

Κάτι τέτοιες μλκιες ξέρουν να κάνουν οι γάλλοι. Κανα τεντοτήρα της προκοπής δεν ξέρουν... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης