Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 16:06:26 Θέμα δημοσίευσης: Party για τα 3 χρόνια λειτουργίας μας & δώρα κλήρωσης! |
|
|
O Aθλητικός Σύλλογος Ιδιοκτητών και Φίλων Peugeot Ελλάδος (PSClub - Hellas) με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριών (3) χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει ένα ξέφρενο Party στο DARMA Club την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 23:30 το βράδυ.
Τρία χρόνια μέσα από τα οποία έχουμε ζήσει όλοι μας εκπληκτικές στιγμές, μέσα από εκδρομές, εκδηλώσεις ακόμα και καθημερινά μέσω του διαδυκτίου. Εχοντας ήδη την εμπειρία των τριών αυτών χρόνων, καθημερινά θέτουμε τις βάσεις για ακόμη περισσότερες συγκινήσεις στο κοντινό μέλλον.
Σας περιμένουμε όλους μαζί με την παρέα σας, για να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τα τρία αυτά χρόνια όπου μοιραζόμαστε καθημερινά το ίδιο πάθος.
Κατα την διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με μεγάλα δώρα!
Επίσης την παρέα μας θα κοσμούν αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι!
Μην χάσετε με τίποτα αυτήν την υπέροχη βραδιά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Τετ 18 Μάϊ 2005, 19:25:50, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:05:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμμμμ αυτό το χορευτικό που έχει η πρόσκληση είναι "όλο υποσχέσεις"........ χιχιχιχιχιχχιχιχι!!!
Ειναι αυτονόητο ότι όποιος δεν έρθει θα έχει κυρώσεις....!
Καλή μας διασκέδαση...!
(Υ.Γ. τώρα αυτό το κόλπο να γράφεις δίπλα στην φώτο πως το έκανες.......???? Έτσι είναι αάμα είσαι πρόεδρος....!!! )
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:24:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται!
Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε! 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:33:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eάν δεν με βάλει πρώτο στην Guest List το κοριτσάκι του PR,
θα βγάλω το CD της στα κανάλια!!!!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ydwr (Πανος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 28 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Πεντελη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 18:26:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ 
Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:23:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ydwr έγραψε: | Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ  |
Κάτι περίεργο συμβαίνει με εσένα και είσαι μονίμως "ότι να 'ναι"...
Να το κοιτάξεις....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:25:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κάποιοι το ξέρατε κάποιοι όχι... να που τελικα ανακοινώθηκε και επίσημα
Ελπιζω να μην εχετε ξεχασει απο τωρα το τι εγινε στο καρπενησι και να ειστε ολοι εκει!!! (οσοι δεν ησασταν στο καρπενησι, ευκαιρια να δειτε με τα ιδια σας τα ματια το τι εγινε γιατι θα ξαναγινει!!!!!)
Καπου προς το μεσον της αλλης βδομαδας θα βγαλω και χαρτη στον αερα για οποιον δεν εχει καταλαβει που ακριβως ειναι το μαγαζι....
Να σας πω ομως απο τωρα οτι ειναι παρα πολυ ευκολο απλο και ενδεικνυτε θα ελεγα να ερθετε με τον ηλεκτρικο και να κατεβειτε τερμα Κηφισια...(οποιος πινει δεν οδηγει! ΚΑΝΟΝΑΣ!!)
Το τρενο λειτουργει ως τις 12 και ανοιγει παλι το πρωι στις 5.... δηλαδη ακριβως τις ωρες που θέλουμε και μεις
Σχολιασμός τωρα....
MEMsound έγραψε: | Χμμμμμ αυτό το χορευτικό που έχει η πρόσκληση είναι "όλο υποσχέσεις"........ χιχιχιχιχιχχιχιχι!!! |
Φυσικα και ειναι "ολο υποσχεσεις".... δεν ειναι τυχαια εκει!!!
Και δεν εχει να κανει με το γεγονος οτι το μαγαζι εχει show με χορο της κοιλιας!!!
Για αυτο.....
Steve έγραψε: | Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται!
Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε!  |
..... εχω να πω μονο ενα πραγμα.....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
(το αρνι ειναι ομολογω ενας πειρασμος αλλα για μενα δεν θα ηταν ποτε πρωτη προτεραιοτητα!)
christhehealer έγραψε: | Eάν δεν με βάλει πρώτο στην Guest List το κοριτσάκι του PR,
θα βγάλω το CD της στα κανάλια!!!!! |
Θα φτιαξω μια guest list που θα εισαι μεσα ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!! Ικανοποιημενος????
Ydwr έγραψε: | Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ  |
Δυστυχω αυτο δεν μας εκατσε.... το θελαμε αλλα περασε και δεν ακουμπησε
Υ.Γ. 1 Οποιος χρειαζεται τις οποιεσδηποτε πληροφοριες σχετικα με το Παρτυ, να μη διστασει να ρωτησει ειτε απο εδω ειτε με ΠΜ τον Σπύρο (crusader) ή εμένα
Υ.Γ.2 ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:38:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LuNa έγραψε: | Για αυτο.....
Steve έγραψε: | Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται!
Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε!  |
..... εχω να πω μονο ενα πραγμα.....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
(το αρνι ειναι ομολογω ενας πειρασμος αλλα για μενα δεν θα ηταν ποτε πρωτη πρωτεραιοτητα!) |
Κοίτα, έχω να πάω στον τόπο καταγωγής μου από την Πρωτοχρονιά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να έρθω κόντρα στους γονείς, ούτε έχω όρεξη να δουλεύω το ΠΣΚ του Πάσχα και Πρωτομαγιάς.
Όσο για το πάρτυ στις 22. Πρέπει να βρώ κάποιον να κουβαλήσω μαζί μου γιατί, τέτοια καφρίλα, δεν θα την κάνω μόνος Θα τελειώσω το βράδυ στις 22:00 από το φροντιστήριο, θα κατέβω Αθήνα στις 01:00 θα είμαι έξω από το club, μπαίνω μέσα, φεύγω κατά τις 07:00 το αργότερο, επιστρέφω Λάρισα, και Σάββατο 11:00 θα έχω μάθημα στο φροντιστήριο 2 τμήματα, μέχρι τις 14:00. Ξενέρωσες ε?
Για εμένα δεν είναι τίποτα η κούραση αυτή, ούτε τα 100 (και λιγότερα) ευρώ που θα μου φύγουνε. Ούτε η ταλαιπωρία δεν με ενδιαφέρει. Έχω κάνει και χειρότερα, δόξα τω Θεό, και έχω αντέξει. Απλά, επειδή δεν βλέπω να βρίσκω άλλο "κορόιδο" για να σύρω μαζί μου για παρέα, και θα είναι δύσκολο να βρω κάποιον, θα προτιμήσω να μην ξεπεράσω πάλι τα όρια της φυσικής μου αντοχής, και να δώ το DVD που θα δημοσιεύσετε από το Party!
Δεν ήθελα να μπώ στον κόπο να τα πώ αυτά τα πράγματα, αλλά... με συγχωρείτε κιόλας... 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Παρ 15 Απρ 2005, 19:51:01, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:47:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gogd news...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:48:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
............................................................................................................ΟΠΑ............................
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:49:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άλλος από δώ...
Ώρες ώρες απόρω τι δουλειά έχει ένα σοβαρό μαυρο 407 στα χέρια ενός κουκουρούκου ανθρώπου.!!!
χαχαχαχαχαχαχα 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:57:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Άλλος από δώ...
Ώρες ώρες απόρω τι δουλειά έχει ένα σοβαρό μαυρο 407 στα χέρια ενός κουκουρούκου ανθρώπου.!!!
χαχαχαχαχαχαχα  |
Δεν κανω τιποτα αλλο απο το να ακολουθω πιστα αυτα που με διδαξες Μανθο... (χιχιχιχιχιχιχι)
Βαδιζω στα χναρια σου.....και μαθαινω...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ) Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT
Ένταξη: 09 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 94 Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 23:49:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέτοια συνάντηση και σε τέτοιο μαγαζί δεν χάνεται. Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους για την 3η συνεχόμενη λειτουργία του club μας και εύχομαι να γίνουν πολλές δεκαετίες αυτά τα 3 χρόνια. Κατά δεύτερον λειτουργεί και parking απέναντι από τα Flocafe της Κηφισίας που είναι διαγώνια από το μαγαζί που θα συγκεντρωθούμε και φυσικά δεν πληρώνει κανείς τπτ. (Δεν είναι parking του μαγαζιού. Τη μέρα λειτουργεί κανονικά σαν parking.) Αυτά για όσους επιθυμούν να μαζευτούν όλα τα PSCLUBάμαξα στο parking και έχουν άγχος για το αν θα βρουν να παρκάρουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 01:53:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα περασω φυσικα αλλα δε χορευω ...δε χορευω !...δε χορευω!
και για ασφαλεια θα εχω και κατι ντοκουμεντα απο το Καρπενησι μαζι μου
...ελα γεια μας...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 08:14:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | θα περασω φυσικα αλλα δε χορευω ...δε χορευω !...δε χορευω!....... |
καλά καλά...
μείνε ανύσηχος.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 11:04:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
.....εξαλου οποιος δεν χορεψει θα τον ριξουν στα λιονταρια....
Εμενα σε πιο λιονταρι θα με ριξετε?????
Μπορω να επιλεξω....??????
Θα ηθελα σε πρωτη φαση του προεδρου.....και μετα για τιμωρια μου να με ριξετε και στα υπολοιπα....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 13:13:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην αρχή στου προέδρου (αρκεί να φτιάξει την ανάρηση πρώτα...) για μια στριφτερή διαδρομή...(πίστα κατά προτίμηση???)
Μετά στου Σίμου για μια "ψιλή " σε καμιά ευθεία....
Και στο τέλος σε ένα με λίγα παραπάνω κυβικά (.....) για ένα chill out tour "χαλαρά" με 200......
χαχαχαχαχα
Άστα άστα σωστό μαρτύριο θα είναι (....να αποφασίσεις πιο να παρεις μετά)!!!
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 19:04:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Στην αρχή στου προέδρου (αρκεί να φτιάξει την ανάρηση πρώτα...) για μια στριφτερή διαδρομή...(πίστα κατά προτίμηση???)
Μετά στου Σίμου για μια "ψιλή " σε καμιά ευθεία....
Και στο τέλος σε ένα με λίγα παραπάνω κυβικά (.....) για ένα chill out tour "χαλαρά" με 200......
χαχαχαχαχα
Άστα άστα σωστό μαρτύριο θα είναι (....να αποφασίσεις πιο να παρεις μετά)!!! |
Για τα δυο πρωτα συμφωνω απολυτα...
Αλλα για την ''χαλαρη''κατασταση με τα 200 εχω και το δικο μου... ....οποτε βρες αλλο....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ) Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)
Ένταξη: 26 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2005, 11:10:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ερχόταν και ο Νικόλας από το Βόλο, πιστεύω ότι θα συναγωνιζόμασταν τα κορίτσια στο χορό της κοιλιάς. Παρ'όλα αυτά θα το παλέψω και μόνος μου! Αναστασία ετοιμάσου να με συνοδέψεις σ'ένα oriental αν και ενημερώνω ότι φέρνω πλήθος μαζί μου!. Ανυπομονώ 
KING LION( )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2005, 13:12:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307 ARMY! έγραψε: | Αν ερχόταν και ο Νικόλας από το Βόλο, πιστεύω ότι θα συναγωνιζόμασταν τα κορίτσια στο χορό της κοιλιάς. Παρ'όλα αυτά θα το παλέψω και μόνος μου! Αναστασία ετοιμάσου να με συνοδέψεις σ'ένα oriental αν και ενημερώνω ότι φέρνω πλήθος μαζί μου!. Ανυπομονώ  |
Νικο μου....Υπαρχω και εγω για το χορο της κοιλιας....
Οποτε μπορουμε να κανουμε αχτυπητο ντουετο....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|