PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το σηκώσαμε!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Το σηκώσαμε!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη δεν ειδα κατι που να αναφερετε στο συγκεκριμενο γεγονος ειπα να κανω την αρχη και με βαση το οτι ειμαστε αθλητικο σωματειο επρεπε τουλαχισον οι μοντς να ειχανε ασχωληθει.....

Λοιπον κυριες και κυριοι και λοιπα μελη.......

Μετα λοιπο το περας και του Αττικου Ραλλυ ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω.......

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΦΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ PEUGEOT 106 RALLYE N/2

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ Ν/2 ΕΩΣ ΤΑ 1600 ΚΥΒΙΚΑ

Οτιδηποτε εχει σχεση με την κατηγορια σε οποιαδηποτε μορφη αγωνα στην Ελλαδα υποκληνετε στο Ζυμαρουλη και την κοκκινη Βολιδα.

Πραγματικα ενας αθλος που εμοιαζε μακρινο ονειρο ειναι πλεον πραγματικοτητα.Σαρωσε τα παντα στην Ελλαδα ο Νικος στην Ν/2 με ενα αμαξι υποδιεστερο του ανταγωνισμου και με προσωπικες θυσιες και κοπους καταφερε να φερει το πανελληνιο κυπελο στην Κοζανη κατι το οποιο γινετε για πρωτη φορα.

Με τσαμπουκα πατησε μεσα στην εδρα τους τους συναθλητες του σε Πατρα και Αθηνα οπως και σε εκτος εδρας Λαμια και Βολο.Χωρις να χασει την πιστη του στον στοχο και να λυγισει μετα την εξοδο στην Αλεξανδρουπολη...Εδωσε ρεστα με την τεχνικη του στις βρεγμενες ειδικες του Αττικου με τα στεγνα λαστιχα και χαρη και την βοηθεια του SERVICE του Γ.Κοσμοπουλου (Καλλιερης RACING) οι οποιοι αλλαξανε τα τακακια του Νικου στο 1 SERVICE PARK,καταφερε να φερει το 106 του στην ραμπα του τερματισμου στην 1 θεση.

Για ολα αυτα που ζησαμε μαζι Νικο αλλα και για οσα θα ερθουν στην συνεργασια μας μεσα απο τους αγωνες αλλα και στην φιλια μας εξω απο αυτους ενα μονο εχω να σου πω.......................

MERCI NIKO

Y.Γ.Δεν θα το πιστεψετε...........Επιτελους γνωρισα απο κοντα τον Μακη Onfire Onfire Onfire

Υ.Γ2.Θα ηθελα να ευχαριστησω και μεσα απο δω τα παιδια που μας φιλοξενησαν και στην δυσκολη στιγμη μας εφεραν τα τακακια στο SERVICE PARK οπως και τον Αρουλη που μας εφερε το σαββατο το βραδυ υγρα φρενων για να συμπληρωσουμε στο αγωνιστηκο.Αρη χρωσταμε βολτα με το 7αρι δεν το ξεχναω Wink

Να ευχαριστησω τον Γιωργο τον Κοσμοπουλο και τα παιδια του σερβις του για την βοηθεια που μας δωσανε για την αλλαγη των υλικων τριβης οπως και την Εφη που χωρις αυτην ακομα θα εψαχνα τον δρομο να βγω απο την Αθηνα Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΝΙΚΟΣ στις Παρ 10 Δεκ 2004, 13:57:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:43:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητηρια στον Νικο και ολο το team!!! Καλη συνέχεια παιδιά και εις ανωτερα!!!

ΥΓ. Νικο...το Mercy σημαινει στα αγγλικα "έλεος"...Merci ειναι στα γαλλικα το "ευχαριστω" που μαλλον εννοουσες... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Smile colors Wink Συγχαρητηρια παιδια! Παντα τετοια! Wink Smile colors

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 23:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!! Very happy Very happy Very happy
τι αλλο να πω? Rolling eyes
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted evil Twisted evil Wink
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
.........οπως και τον Αρουλη που μας εφερε το σαββατο το βραδυ υγρα φρενων για να συμπληρωσουμε στο αγωνιστηκο.Αρη χρωσταμε βολτα με το 7αρι δεν το ξεχναω Wink
................................
Αυτο τωρα ειναι τροπος ωστε να με καλοπιασετε για να σας παω και γω με το δικο μου,ε?? Shocked Splat Splat Περα απο πλακα,ανυπομονω 7αρο-βολτα!! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 09:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε μάγκες!! Συγχαρητήρια!!!
Καλή συνέχεια και πολλές πολλές επιτυχίες!!!
Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 10:16:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

ΥΓ. Νικο...το Mercy σημαινει στα αγγλικα "έλεος"...Merci ειναι στα γαλλικα το "ευχαριστω" που μαλλον εννοουσες... Wink

όχι καλά το έγραψε Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 11:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BRAVOOOOOOOO.............
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.................
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 11:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια παιδιά,πάντα τέτοια...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 12:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια !!!!!

Πάντα πρώτοι !!!!!

Salute Cheers Salute Cheers beer beer beer beer

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 12:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 14:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Smile colors Cheers Smile colors Cheers
beer beer Thumb right Thumb right Multi color

Cheers παιδιά! Και εις ανώτερα!?

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 14:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Συγχαρητήρια !!!!!

Πάντα πρώτοι !!!!!

Salute Cheers Salute Cheers beer beer beer beer

Ανδριανε θες να σε κανονισω εναν αγωνα στο δεξι μπακετ Question Ετσι για να βαλεις λιγο χρωμα στην ζωη σου. Laughing Μετα κερναει τσιπουρα ο Νικ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 14:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την σειρά μου να πώ ένα μεγάλο μπράβο στον Νικόλα και σε όλο το team που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και την προσπάθεια του να πιάσει τόπο Wink

Άντε και WRC ρε φίλε! Very happy Τα καλύτερα τώρα έρχονται Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 14:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Με την σειρά μου να πώ ένα μεγάλο μπράβο στον Νικόλα και σε όλο το team που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και την προσπάθεια του να πιάσει τόπο Wink

Άντε και WRC ρε φίλε! Very happy Τα καλύτερα τώρα έρχονται Wink

Ουπς μην λες τετοια γιατι μετα θα με ζαλησει οτι ''στα λεγα δεν στα λεγα?'' Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 14:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα χέρια και τον τσαμπουκά τα έχει... Ένα Evo του λείπει... δεν ξέρω αν του αρέσει το κιτρινάκι βέβαια Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 14:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τα χέρια και τον τσαμπουκά τα έχει... Ένα Evo του λείπει... δεν ξέρω αν του αρέσει το κιτρινάκι βέβαια Razz

Ξερεις τι ειπες τωρα Question Ειναι σαν να δινεις ατομικη βομβα στα χερια μικρου παιδιου.Αστο που σου λεω γιατι θα τρεχουμε ολοι Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 15:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατί ρε? λες και το άλλο κίτρινο που έβαλα χέρι το έκανα τίποτα....

με την κακία σου να μείνεις

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 20:00:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
γιατί ρε? λες και το άλλο κίτρινο που έβαλα χέρι το έκανα τίποτα....

με την κακία σου να μείνεις

Παιξε ρε με το 106 προς το παρων και βλεπουμε

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 08:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ανδριανε θες να σε κανονισω εναν αγωνα στο δεξι μπακετ Question Ετσι για να βαλεις λιγο χρωμα στην ζωη σου. Laughing Μετα κερναει τσιπουρα ο Νικ Wink

Φτιάξε με, Νικόλα !!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 18:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς glf..........

Νικο στο επομενο σπριντακι της Κοζανης δηλωνεις συμετοχη με τον Αδριανο στο δεξι μπακετ (ετσι και αλλιως ο Παφ τα μη Παννεληνια δεν τα γουσταρει) και μετα το περας του αγωνα παμε για τσιπουρα στο παλιογρατσανο.Ετσι θα εχουμε την ευκαιρια να δουμε τον Ady στα μερη μας.TEAM MANAGER SPEAKING Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης