PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ήχος απο πεντάλ φρένου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line 10/03

Ένταξη: 20 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 09:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Ήχος απο πεντάλ φρένου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ Club ΣΑΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΗΧΟΣ(ΣΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ, 10 δευτ.(ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ''ΜΠΑΛΟΝΙ''). ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ (ΑΝΑΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ) ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ. ΕΧΩ 206 1.4 , 75ιππους , A/C , ABS TOY 11/03 . ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΩ ΜΟΥΣΙΚΗΣ). ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ 307 TEST DRIVE ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ SORRY ΑΝ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ''ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 09:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλη αρχη εκανα. Συγγνωμη για τα κεφαλαια , συνηθεια. Την επομενη φορα θα ειμαι σωστος.
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 12:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγειά το σεβρόφρενο!
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και 'γω πρίν μερικές μέρες...
Το πάς στην αντιπροσωπεία και σου αλλάζουν σεβρό. σωληνάκι σεβρό και να ελέγξουν και την βαλβίδα του στόπ...
Ελπίζω να'σαι εντός εγγύησης...
Ειδάλλως πιστεύω πως θα χρειαστείς σύνολο καμια 100στη...
Το αμάξι μάλλον θα χρειαστεί να μείνει μέσα οπότε απαίτησε αυτοκίνητο αντικατάστασης. Εγω το'χα αφήσει τρείς μέρες...
Αυτά....

Υγ: Το πρόβλημα έγγειται στην μειωμένη υποβοήθηση που έχεις όταν φρενάρεις... Δέν είναι κάτι δραματικό αλλά αν το αφήσεις μπορεί και να μην έχεις καθόλου υποβοήθηση κάποια στιγμή όποτε κλάφτα...

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 12:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρεπιπτόντως καλωσήλθες! Wink

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 20:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς σας βρήκα klain . Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Λοιπόν. Σήμερα ήρθα απο την αντιπροσωπεία(αλλαγή αντλιας υδραυλικου και παλοιοτερα αλλαγη ταμπλο,αστοχια υλικου ειπαν) και τους το ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και ακουγεται διοτι σε εκεινο το σημειο υπαρχει ενα σαν σακουλακι για να μην μπαινει αερας απο την μηχανη προς τα μεσα και επειδη εχει αερα με το πατημα του πενταλ αυτος φευγει και γι αυτο ακουγεται μου ειπαν. Με τον καιρο μπορει να φυγει. Με εβαλες σε υποψιες klain και φοβαμαι μην εχεις δικιο και αργοτερα τα πληρωσω απο την τσεπη μου. Κανενας αλλος εχει παρατηρησει παρομοιο ηχο απο το πενταλ?
Τί να κανω?

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Με τον διακοπτη των φλας ειχατε Ή εχετε οποι πρόβλημα? Εγω 3 φορες αλλαξα και συνεχιζω. Πολλα προβληματα πάντως.
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2004, 04:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην σου τύχει είναι.. Σε άλλου δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα ενώ σε άλλους μαμιέται ο δίας...
Στην αντιπροσωπεία εδώ μόλις του είπα τι παίζει πρίν καν το δούν μου είπαν με κλειστά τα μάτια σεβρό...
Είναι λογικός ένας σχεδόν ανύπαρκτος ήχος να δημιουργείται και όχι το συνεχόμενο σφύριγμα που αναφέρεις εσύ... Το γεγονός πως πήραμε την ίδια περίοδο το τουτου με βάζει και σε σκέψεις βασικά για πιθανή αστοχία-πρόβλημα υλικού...
Απαίτησε να στο αλλάξουν αναφέροντας και τον κίνδυνο που μπορεί να υπάρξει απο την πιθανή ασχετοσύνη-βαρεμάρα τους...
Για το φλάς δεν έχω ακούσει παράπονο απο κάποιον μέχρι στιγμής...

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 17:42:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ παιδιά τον ήχο τον ακούω μόνο κατά τη διάρκει πίεσης του πεταλ φρένου, και ιδιαίτερα να πιεστεί απότομα.....
Δε ξέρω αν είναι normal ή όχι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης