Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NikolasG (NICK) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line 10/03
Ένταξη: 20 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 09:37:04 Θέμα δημοσίευσης: Ήχος απο πεντάλ φρένου |
|
|
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ Club ΣΑΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΗΧΟΣ(ΣΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ, 10 δευτ.(ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ''ΜΠΑΛΟΝΙ''). ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ (ΑΝΑΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ) ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ. ΕΧΩ 206 1.4 , 75ιππους , A/C , ABS TOY 11/03 . ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΩ ΜΟΥΣΙΚΗΣ). ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ 307 TEST DRIVE ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ SORRY ΑΝ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ''ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 09:42:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλη αρχη εκανα. Συγγνωμη για τα κεφαλαια , συνηθεια. Την επομενη φορα θα ειμαι σωστος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 12:17:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεγειά το σεβρόφρενο!
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και 'γω πρίν μερικές μέρες...
Το πάς στην αντιπροσωπεία και σου αλλάζουν σεβρό. σωληνάκι σεβρό και να ελέγξουν και την βαλβίδα του στόπ...
Ελπίζω να'σαι εντός εγγύησης...
Ειδάλλως πιστεύω πως θα χρειαστείς σύνολο καμια 100στη...
Το αμάξι μάλλον θα χρειαστεί να μείνει μέσα οπότε απαίτησε αυτοκίνητο αντικατάστασης. Εγω το'χα αφήσει τρείς μέρες...
Αυτά....
Υγ: Το πρόβλημα έγγειται στην μειωμένη υποβοήθηση που έχεις όταν φρενάρεις... Δέν είναι κάτι δραματικό αλλά αν το αφήσεις μπορεί και να μην έχεις καθόλου υποβοήθηση κάποια στιγμή όποτε κλάφτα...
Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 12:18:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρεπιπτόντως καλωσήλθες! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 20:37:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς σας βρήκα klain . Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Λοιπόν. Σήμερα ήρθα απο την αντιπροσωπεία(αλλαγή αντλιας υδραυλικου και παλοιοτερα αλλαγη ταμπλο,αστοχια υλικου ειπαν) και τους το ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και ακουγεται διοτι σε εκεινο το σημειο υπαρχει ενα σαν σακουλακι για να μην μπαινει αερας απο την μηχανη προς τα μεσα και επειδη εχει αερα με το πατημα του πενταλ αυτος φευγει και γι αυτο ακουγεται μου ειπαν. Με τον καιρο μπορει να φυγει. Με εβαλες σε υποψιες klain και φοβαμαι μην εχεις δικιο και αργοτερα τα πληρωσω απο την τσεπη μου. Κανενας αλλος εχει παρατηρησει παρομοιο ηχο απο το πενταλ?
Τί να κανω?
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Με τον διακοπτη των φλας ειχατε Ή εχετε οποι πρόβλημα? Εγω 3 φορες αλλαξα και συνεχιζω. Πολλα προβληματα πάντως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2004, 04:54:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μην σου τύχει είναι.. Σε άλλου δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα ενώ σε άλλους μαμιέται ο δίας...
Στην αντιπροσωπεία εδώ μόλις του είπα τι παίζει πρίν καν το δούν μου είπαν με κλειστά τα μάτια σεβρό...
Είναι λογικός ένας σχεδόν ανύπαρκτος ήχος να δημιουργείται και όχι το συνεχόμενο σφύριγμα που αναφέρεις εσύ... Το γεγονός πως πήραμε την ίδια περίοδο το τουτου με βάζει και σε σκέψεις βασικά για πιθανή αστοχία-πρόβλημα υλικού...
Απαίτησε να στο αλλάξουν αναφέροντας και τον κίνδυνο που μπορεί να υπάρξει απο την πιθανή ασχετοσύνη-βαρεμάρα τους...
Για το φλάς δεν έχω ακούσει παράπονο απο κάποιον μέχρι στιγμής...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Νέος χρήστης

206 1.6 XS
Ένταξη: 18 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 71 Τόπος: ΞΑΝΘΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 17:42:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ παιδιά τον ήχο τον ακούω μόνο κατά τη διάρκει πίεσης του πεταλ φρένου, και ιδιαίτερα να πιεστεί απότομα.....
Δε ξέρω αν είναι normal ή όχι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|