PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Κουμπί Trip Computer

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gpol86 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8v) XS (2002)

Ένταξη: 19 Ιούλ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2012, 01:09:11    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Κουμπί Trip Computer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά!

Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς χαλασμένο Comm2000 από 206/307/207 κλπ; Ψάχνω το κουμπάκι για το trip computer, καθώς το 206 μου είναι multiplex και διάβασα σε ένα Αγγλικό φόρουμ ότι με σχετικά χαμηλό κόστος (αντικατάσταση της υπάρχουσας οθόνης με οθόνη 3 γραμμών) μπορώ να το "ενεργοποιήσω".

Το μόνο που χρειάζομαι πέρα από τη μεγάλη οθόνη είναι το συγκεκριμένο κουμπάκι, αφού η αντίστοιχη επαφή υπάρχει (λένε) ήδη μέσα στο μοχλό των υαλοκαθαριστήρων. Απλώς το κουμπάκι που έχει τώρα επάνω δεν πιέζεται.

Να σημειώσω ότι έχω την έκδοση με την καλωδιοταινία στο εσωτερικό του μοχλού και έτσι δε μπορώ να αλλάξω όλο το διακόπτη των πίσω υαλοκαθαριστήρων που έχει πάνω και το κουμπάκι του trip...

Συγκεκριμένα χρειάζομαι αυτό εδώ το εξάρτημα:

Εάν ξέρει κάποιος πού θα το βρω, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! Γιατί φαντάζομαι ότι από μάντρες δε θα θέλει κανείς να μου πουλήσει σκέτο το κουμπάκι και δε σκοπεύω να αγοράσω ολόκληρο το σύστημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2012, 09:11:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

same here....

ο steve πουλάει την οθόνη που χρειάζεσαι μάλιστα!
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25328
Έλεγα να το κάνω και γω, αλλά δεδομένου ότι έχω βάλει υγραέριο, δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να βλέπω την δήθεν κατανάλωση της βενζίνης!

Πάντως πέρα από το κουμπάκι και την οθόνη, χρειάζεται και να ενεργοποιήσεις την λειτουργία του trip computer....Δεν ξέρω αν θα δεχτούν από κάποιο συνεργείο να σου το κάνουν (θα μου πεις γιατί όχι) πάντως το κόστος για να αγοράσεις το καλώδιο για να κάνεις την ρύθμιση, είναι απαγορευτικό. (χρειάζεσαι το καλώδιο και το peugeot planet 2000 software)
Ένα καλό μέρος να βρεις αυτό που ψάχνεις, είναι στην ίδια την peugeot, που οι παλιές com καταλήγουν στα σκουπίδια! Είχα βρει και εγώ ένα κουμπάκι, αλλά για κακή μου τύχη προερχόταν από το 307 και δεν ταίριαζε (ενώ εξωτερικά φαινόταν ολόιδιο), οπότε προσοχή Smile
Επιστροφή στην κορυφή
gpol86 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2012, 12:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα! Νόμιζα ότι επειδή φαίνεται ίδιο με του 307, θα έκανε κιόλας... Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Την οθόνη την έχω ήδη παραγγείλει μεταχειρισμένη από Αγγλία, έκανα τη βλακεία και δε ρώτησα εδώ πιο πριν... Confused

Όσο για το Peugeot Planet, ευτυχώς έχω ένα γνωστό ηλεκτρολόγο αυτ/ων που το έχει, οπότε θα μου το ενεργοποιήσει αυτός! Ισχύει πάντως ότι χωρίς το συγκεκριμένο καλώδιο δεν τρέχει το πρόγραμμα ακόμα κι αν το έχεις σπασμένο, απ' όσο μου είχε πει!

Λες να μου δώσουν κουμπάκι; Μακάρι, θα ρίξω μια ματιά άμα είναι... Ξέρω ότι σίγουρα δεν πωλείται καινούριο και γενικά δεν πάω αντιπροσωπεία για τα service, οπότε δεν ξέρω και κανέναν μηχανικό εκεί, για να πεις ότι θα μου δώσει από χαλασμένη Comm... Όχι ότι του στοιχίζει και τίποτα βέβαια... Πάντως και μόνο η οθόνη αξίζει σαν αναβάθμιση. Αν βρούμε και κουμπάκι, ακόμα καλύτερα! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2012, 13:08:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε εγώ πάω στην αντιπροσωπεία για τα service, απλά πήγα σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο και τους είπα ότι ... μου έσπασε Embarassed και αν μπορούν να μου δώσουν άλλο, για να μην αγοράζω ολόκληρη την com.

Τα παιδιά εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικά, μάλιστα δεν είχαν εκείνη την ώρα κάποιο και με πήραν τηλέφωνο 2 βδομάδες αργότερα που κάποιος είχε αλλάξει την δικιά του!

Αν δεν σου είναι κόπος, πες μας πώς πήγε το όλο εγχείρημα, και πόσο σου κόστισε τελικά Smile
Επιστροφή στην κορυφή
gpol86 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2012, 13:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το κόστος νομίζω μπορώ να πω και από τώρα... Η οθόνη πήγε 60 ευρώ + μεταφορικά, δηλαδή πάνω κάτω όσο θα την έπαιρνα και από τον Steve, μόνο που θα την έπαιρνα μάλλον πιο γρήγορα λόγω απόστασης... Και μένει να δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι, όταν έρθει. Από αυτά ίσως μπορέσω να πάρω πίσω περίπου τα μισά, αν βρω κάποια στιγμή να πουλήσω τη δική μου...

Η "ενεργοποίηση" από το PP2000 (λογικά) θα γίνει δωρεάν. Ε, για το κουμπάκι πάνω από 5 ευρώ δεν παίζει να δώσω. Κι αυτά πολλά είναι, αν σκεφτείς για τι πράγμα πρόκειται!

Μπράβο πάντως στα παιδιά, φέρθηκαν σπαθί! Εγώ όταν είχα πάρει τηλ. σε αντιπροσωπεία και είχα ρωτήσει κάτι για τον πίσω υαλοκαθαριστήρα (ο οποίος μέχρι να ανέβει όρθιος σταμάταγε και ξαναξεκίναγε καμιά 10αριά φορές, ενώ συνέχιζε να δουλεύει έτσι ακόμα και όταν έκλεινα το διακόπτη ή ακόμα και όταν έβγαζα το κλειδί, μέχρι να βαρεθεί και να σταματήσει μόνος του), μου είχαν πει ότι είναι ο διακόπτης και έχει 300 ευρώ να αλλαχτεί όλο το Comm2000... Λέω ώπα ρε παιδιά, μήπως να το φέρω να το δείτε πρώτα, μην είναι καμιά ασφάλεια, κανένα μοτεράκι ξέρω 'γω... 300 ευρώ για τον πίσω υαλοκαθαριστήρα; Είναι με οπτικές ίνες μου λένε, γι αυτό κοστίζει. Anyway, τελικά του πέρασε μόνο του. Όχι ότι θα τα έδινα κιόλας, με 300 ευρώ έπαιρνα και υπάλληλο να μου το σκουπίζει με το χέρι - και θα ανταλλάζαμε και καμιά κουβέντα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης