PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος Συντονισμού σε 206RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 15:00:25    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος Συντονισμού σε 206RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όσους η φράση "Customer Care" μοιάζει κινέζικα μπορούν να αισθάνονται καλά.... γιατί το ίδιο συμβαίνει και στην LION...

θα τα πώ σύντομα και περιεκτικά...

1. Αγοράζω ένα 206 RC πρίν από 2 χρόνια

2. Στους 6 μήνες πάνω αρχίζω και ακούω έναν θόρυβο συντονισμού.

3. Πάω στον πρώην Κανελή νυν PENTELI CAR Center (= Lion) και μου λένε ότι είναι η Θερμοασπίδα της πολλαπλής και οτι την "στραβώσανε" για να μην βρίσκει..... έστω... πάντως ο θόρυβος ήταν ίδιος και απαράλλακτος...

4. Από τότε έχω πάει 7 φορές στον Κανελή όπου κάθε φορά με διαβεβαίωναν ότι το έφτιαξαν, αλλά τζίφος !!

5. Αφού έστειλα γράμμα διαμαρτυρίας στα κεντρικά μου τηλεφώνησαν και ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημά μου ....

6. Έκλεισα μόνος μου ραντεβού και αφού εξήγησα ξανά και ξανά το πρόβλημά μου σε όλους τους εργαζόμενους εκει μέσα τελικά πήρα το αμάξι μου, επισκευασμένο απο το χεράκι του ειδικού!!!

7. Την επόμενη μέρα το αμάξι έμεινε απο συμπλέκτη ενώ ήμουν με 70χλμ/ώρα στην Λεωφ. κιφησίας....

8. Η "ντίζα" του συμπλέκτη και η θερμοασπίδα είναι δίπλα...

9. Η στάση της Lion Hellas είναι "Δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα...."

Συνεπώς:

Α. Θεωρώ ότι η συμπεριφορά αυτή είναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και οφείλω να ενημερώσω όσους έχουμε την τύχη να έχουμε PEUGEOT (είχα επίσης Peugeot 106 Rallye για 10 χρόνια)

Β. Ρωτώ μήπως υπάρχει κανείς ο οποίος να ξέρει να μου πει ΠΟΥ να πάω να φτάξω το αμάξι μου, κάποιον καλό μάστορα δηλαδή, διότι έχω βαρεθεί να ακούω χαζές δικαιολογίες, και έχω την εντύπωση ότι την επόμενη φορά θα μου χαλάσουν και κάτι ακόμη εκεί μέσα....

Αυτά προς το παρόν,
Φιλικά
GiorK

ΥΓ: Ήμουν πολύ αφελής και οφείλω να πω ότι με πολύ μεγάλη έκπληξη ανακάλυψα πόσο ΕΛΕΕΙΝΗ δουλειά γίνεται στην LION, βλέπετε το Rallάκι δεν μου ζήτησε ποτέ κάτι παραπάνω από Φίλτρα, λάδια, μπουζί....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 17:34:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω το ιδιο αμαξι, καθως και το ιδιο προβλημα (μετα τους 7 μηνες ακουγεται ενας συντονισμος απο τις 2.000 - 4000 στροφες), αλλα δεν εχω παει να το κοιταξω λογω ελλειψης χρονου...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 18:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια...Και γιατι απλα δεν το πας σε αλλο μη εξουσιοδοτημενο αλλα με σωστους τεχνικους συνεργειο....?Γιατι απο εξουσιοδοτημενα μονο τετοια εχεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 20:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ντίζα του συμπλέκτη με την εξάτμιση δεν έχουν καμία σχέση.

Από τη ακριβώς έμεινες από ντίζα ή από δίσκο….

Πήγες δοκιμή μαζί για να τους πεις τι ακριβώς ακούς.?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 11:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ωραια...Και γιατι απλα δεν το πας σε αλλο μη εξουσιοδοτημενο αλλα με σωστους τεχνικους συνεργειο....?Γιατι απο εξουσιοδοτημενα μονο τετοια εχεις!

Συμφωνώ ότι μόνο τέτοια έχεις, και αυτό είναι πολύ τραγικό...
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 11:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Η ντίζα του συμπλέκτη με την εξάτμιση δεν έχουν καμία σχέση.

Από τη ακριβώς έμεινες από ντίζα ή από δίσκο….

Πήγες δοκιμή μαζί για να τους πεις τι ακριβώς ακούς.?

Έτσι μου λένε και στο συνεργείο... εγώ όμως πιστέυω το εξής:

Το λαμαρινάκι που μου αλλάξανε είναι η θερμοασπίδα της πολλαπλής, άρα είναι μπροστά, ακριβώς κάτω απο το σαζμάν... οπότε είναι λογικό να αφαιρέσανε την ντίζα του συμπλέκτη, η οποία είναι και αυτή ακριβώς δίπλα , ώστε τελικά να αφαιρέσουν και να αντικαταστήσουν την θερμοασπίδα....

Έχεις δίκιο που λές να πάω να κάνω δοκιμή αλλά ως πότε ?? Πόσες δοκιμές να κάνω ???
Μου έχουν φάει ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.... έχω μπεί και έχω κάνει δοκιμές 8 φορές για το ίδιο θέμα.... έχω βαρεθεί να κάνω δοκιμές και να ακούω τις διάφορες εξηγήσεις των διαφόρων οι οποίοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η φήμη του μαγαζιού... ποια φήμη δηλαδή....
Μάλιστα μετά την τελευταία "δοκιμή" απλά με άφησε το αμάξι, με τρόπο επικίνδυνο!

Μακάρι να ήμουν εισοδηματίας και να μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα δοκιμή, και να πληρώνω τα ταξί απο τα συνεργεία στο σπίτι μου, όμως πρέπει και να δουλέψω...

Και για αυτό και γράφω αυτό και αυτό το POST, για να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει να μου συστήσει κάποιο καλό συνεργείο κάποιο καλό μάστορα, που να ξέρει να φτιάξει το αμάξι μου...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 13:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι σιγουρος δλδ, οτι το προβλημα ειναι η θερμοασπιδα?
Αν οχι, προτεινω να βγει η θερμοασπιδα και να κανεις μια δοκιμη χωρις αυτη για να δεις αν οντως ειναι αυτο το προβλημα.
Τωρα για συνεργειο, ειμαι σιγουρος πως τα παιδια απο την αθηνα σιγουρα θα σου προτεινουν καποιον καλο μαστορα να το φτιαξεις.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 14:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πανω στα νευρα σου βασικα εχεις μπερδευτει Cool

α. εμεινες απο συμπλεκτη λες.
δηλαδη? εμεινες απο δισκο πλατο? αν ναι τι σχεση εχει με την θερμοασπιδα? αν θεωρεις οτι πειραξαν ντιζες λεβιε και απο εγινε κακο τοτε λαθος καθως θα πρεπε πανω απο ολα να μη κουμπωνουν ταχυτητες αφου το πηρες

β, αν εννοεις ντιζα συμπλεκτη ?τοτε ουτε αυτο ειναι κοντα

γ. αν εννοεις το λεβιε ταχυτητων και το μοχλικο συστημα που ειναι ουσιαστικα κατω απο λεβιε και το οποιο ναι οντως περναει διπλα εξατμιση τοτε ναι εχεις δικιο ισως εκει να εγινε μαμακια καθως ειναι ολα αυτα διπλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 15:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
πανω στα νευρα σου βασικα εχεις μπερδευτει Cool

α. εμεινες απο συμπλεκτη λες.
δηλαδη? εμεινες απο δισκο πλατο? αν ναι τι σχεση εχει με την θερμοασπιδα? αν θεωρεις οτι πειραξαν ντιζες λεβιε και απο εγινε κακο τοτε λαθος καθως θα πρεπε πανω απο ολα να μη κουμπωνουν ταχυτητες αφου το πηρες

β, αν εννοεις ντιζα συμπλεκτη ?τοτε ουτε αυτο ειναι κοντα

γ. αν εννοεις το λεβιε ταχυτητων και το μοχλικο συστημα που ειναι ουσιαστικα κατω απο λεβιε και το οποιο ναι οντως περναει διπλα εξατμιση τοτε ναι εχεις δικιο ισως εκει να εγινε μαμακια καθως ειναι ολα αυτα διπλα! Wink

Ίσως και να έχω μπερδευτεί, αλλά ίσως και όχι, σε κάθε περίπτωση δεν έχει καταφέρει κανείς να μου εξηγήσει τί έχω μπερδέψει....

Δεν έγραψα λεπτομέρειες για τα συμπτώματα διότι δεν ήθελα να κουράσω...

Όσον αφορά το πρόβλημα του συμπλέκτη είναι το εξής:
Το πετάλ μένει κάτω και ο συμπλέκτης σε σύμπλεξη, δηλαδή με την ταχύτητα μέσα... σηκώνω το πετάλ με το πόδι μου και ξαναδουλεύει, μέχρι να ξαναμείνει κάτω... όπως καταλαβαίνεις το αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο και δεν κυκλοφορεί....

Απο τα συμπτώματα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι δίσκος-πλατώ, και μάλλον πρόκειται για κάποια δυσλειτουργεία της "ντίζας"....

Επίσης θυμίζω ότι η θερμοασπίδα που μου αλλάξανε είναι πάνω ακριβώς απο την πολλάπλή, και κάτω απο το σαζμάν... άρα θεωρώ πάρα πολύ πιθανό να ξεσυνδέσανε την ντίζα για να την αλλάξουν, κάνω λάθος ?
Διότι η ντίζα λογικό είναι να καταλήγει στο σαζμάν....

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πω ότι πέρασα ένα ολόκληρο πρωϊνό στο τηλέφωνο με τη LION, όπου όλοι μου έλεγαν ότι δεν έχει καμία σχέση η μια βλάβη με την άλλη...
Εγώ το μόνο που ρώταγα ήταν να μου πούν τι γράφει το MANUAL για αλλαγή θερμοασπίδας... και μου απαντούσαν ότι αυτά είναι απόρρητα έγγραφα. ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ διότι είναι υποχρέωσή τους να παρέχουν αυτές τις πληροφορίες....

Οπότε είμαι υποχρεωμένος να σε ρωτήσω και εσένα: Γιατί μου λες ότι δεν έχει σχέση, αφού η θερμοσπίδα είναι κολλητά με το σαζμάν ?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 15:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ο συντονισμος ειναι μεταξυ 2000 και 3000 rpm υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι το πλαστικο διακοσμητικο της κεφαλης του κινητηρα. Για δοκιμασε να το βγαλεις για λιγες μερες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 15:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://206gti.net/enginecover/

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 15:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Αμα ο συντονισμος ειναι μεταξυ 2000 και 3000 rpm υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι το πλαστικο διακοσμητικο της κεφαλης του κινητηρα. Για δοκιμασε να το βγαλεις για λιγες μερες.

Thanks για τη συμβουλή, αλλά το πρόβλημα του θορύβου έχει εντοπιστεί και είναι η θερμοασπίδα, απλά δεν εχουν καταφέρει να το λύσουν...
και όπως και προηγουμένως, στην προσπάθειά τους μου δημιούργησαν και άλλο πρόβλημα....
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 18:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες ευχαριστώ πολύ για την ενασχόληση σας με το θέμα μου .....

Εδώ θα ήθελα να φύγω απο την κουβέντα διότι οι διαχειριστές άλλαξαν τον τίτλο του Post χωρίς προειδοποίηση και χωρίς προφανή λόγο...

Πρωτού κάποιος με παραπέμψει στους όρους λειτουργείας του Forum, προλαβαίνω να πώ ότι μάλλον είναι δικαίωμά του, όμως κι εμένα είναι δικαίωμά μου να φύγω απο την συζήτηση...

Ίσως και είχε δίκιο όποιος το έκανε, ίσως και όχι....

Σίγουρα δεν είχα εγώ δίκιο, που νόμιζα ότι θα μπορούσαν να εκφραστούν ελεύθερα κάποιες απόψεις....

Φιλικά
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 20:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητε Γιωργο,δε νομιζω πως οι διαχειριστες ειχαν καποιο λογο να το κανουν περα του οτι η κουβεντα κατεληξε σε συγκεκριμενο προβλημα για τη θερμοασπιδα.
Φιλικα,
Σπυρος

Messinian Houses

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sps στις Τρι 18 Σεπ 2007, 23:16:11, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 23:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν ημουν εγω αυτος που αλλαξε τον τιτλο θα μιλησω εκμερους της ΜOD team

Για ποιον λογο ο τιτλος να ειναι αυτος με το Customer Care πως το ελεγες και να μην ειναι το προβλημα που εχεις? Εγώ αυτο με το Customer Care δεν το ειχα διαβασει και δεν επροκειτο. Αλλα αυτο με το θορυβο συντονισμου μου κινησε το ενδιαφερον και ειπα να το διαβασω μηπως μπορω να βοηθησω... Και επίσης ο τιτλος αλλάχτηκε για να μπορεί καποιος στο μελλον που θα εχει το ιδιο προβλημα να ψαξει λυση. Τωρα αν εσύ θες απλά να παραπονεθεις μπορεις να ανοιξεις ενα νεο τοπικ με τον τιτλο που ειχες και να γραψεις το κειμενο σου, αλλα να μην καταληξει η συζήτηση πάλι στα ιδια.....

Τωρα αν θες να αποχωρήσεις, αυτό ειναι δικο σου θέμα....

Εκ της Mod team
Road_Runner
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 11:01:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Αν και δεν ημουν εγω αυτος που αλλαξε τον τιτλο θα μιλησω εκμερους της ΜOD team

Για ποιον λογο ο τιτλος να ειναι αυτος με το Customer Care πως το ελεγες και να μην ειναι το προβλημα που εχεις? Εγώ αυτο με το Customer Care δεν το ειχα διαβασει και δεν επροκειτο. Αλλα αυτο με το θορυβο συντονισμου μου κινησε το ενδιαφερον και ειπα να το διαβασω μηπως μπορω να βοηθησω... Και επίσης ο τιτλος αλλάχτηκε για να μπορεί καποιος στο μελλον που θα εχει το ιδιο προβλημα να ψαξει λυση. Τωρα αν εσύ θες απλά να παραπονεθεις μπορεις να ανοιξεις ενα νεο τοπικ με τον τιτλο που ειχες και να γραψεις το κειμενο σου, αλλα να μην καταληξει η συζήτηση πάλι στα ιδια.....

Τωρα αν θες να αποχωρήσεις, αυτό ειναι δικο σου θέμα....

Εκ της Mod team
Road_Runner

Φίλε RoadRunner σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και για τον χρόνο που αφιέρωσες για αυτήν... αλλά νομίζω ότι εσύ δεν σέβεσαι τον δικό μου χρόνο... νομίζεις ότι έχω τον χρόνο να ανοίγω Topics και όποιος θέλει να μου τα αλλάζει ?? Έτσι μου κάνει και η PEUGEOT νομίζει ότι εγώ έχω το χρόνο να πηγαίνω κάθε όποτε γουστάρουνε "για μια δοκιμή"... "να το ακούσει ο μηχανικός"..... και μάλιστα αυτός ήταν και ένας απο τους λόγους που έγραψα το Topic...

Αν ξαναδιαβάσεις όσα έχω γράψει θα δείς ότι δεν ζήτησα βοήθεια για το πρόβλημά μου, έγραψα για 2 λόγους:
Α. Για να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για την LION
B. Να μου συστήσει κάποιος ένα ΚΑΛΟ συνεργείο

Τώρα το ότι πολλοί θέλησαν να βοηθήσουν είναι πάρα πολύ ευγενικό και καλοδεχούμενο, αλλά δεν είναι δική μου ευθύνη, μάλιστα προσπάθησα να μην πάω την κουβέντα προς τα εκεί....

Anyway ... δυστυχώς εγώ θα μείνω με την εντύπωση ότι κάποιος δεν ήθελε να υπάρχει αυτός ο τίτλος που έθιγε την LION και για αυτό το άλλαξε, και σε κάθε περίπτωση αυτό έγινε χωρίς προειδοποίηση...

Φιλικά
GiorK
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 12:08:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GiorK έγραψε:
Και για αυτό και γράφω αυτό και αυτό το POST, για να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει να μου συστήσει κάποιο καλό συνεργείο κάποιο καλό μάστορα, που να ξέρει να φτιάξει το αμάξι μου...

Aγαπητέ Γιώργο,

Τον τίτλο τον άλλαξα χθες εγώ διότι διαβάζοντας όλα τα μηνύματα, και ιδιαίτερα το παραπάνω κομμάτι, εξέλαβα ότι επιθυμείς να βρεις τρόπο να επισκευαστεί άμμεσα το πρόβλημά σου και όχι να θίξεις ή να παραπονεθείς για κάποιο κομμάτι υπηρεσιών της εν λογω εταιρίας. Και εφ'όσον ακόμα το πρόβλημά σου είναι σε εξέλιξη, είναι δύσκολο να κατηγορείς κάποιον που δεν μπορεί να αμυνθεί, αφού δεν είναι παρόν σε αυτό το κομμάτι. Ετσι, και για να βοηθήσουμε να βρεις πιο εύκολα την λύση του προβλήματός σου, άλλαξα τον τίτλο που σίγουρα έτσι θα προσέλκυε κι'άλλους που ή έχουν ήδη αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα (λέγοντάς σου την λύση) ή κάποιους άλλους που στο μέλλον μπορεί να πάθουν το ίδιο πράγμα. Προσπαθούμε όλοι να είμαστε πιο σαφής και πιο λεπτομερείς χωρίς να προκαλούμε εντυπωσεις για να βοηθάμε καλύτερα ο ένας τον άλλο.
Απ'ότι είδες, κανένα κομμάτι του μηνύματός σου δεν πειράχτηκε επειδή δεν ενοχλεί και δεν είναι ενάντια στους κανόνες του forum, όμως ο τίτλος δεν περιέγραφε κανένα μέρος του προβλήματός σου.

Είμαι στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση,

Τάσος Κωσταντάτος

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 12:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το point ειναι τα παραπονα μπορουμε να μεταφερουν οι μοντερετορες το αρχικο σου ποστ και εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=184

οπου μιλαμε γενικα για παραπονα απο αντιπροσωπειες και παραλληλα να υπαρχει και αυτο μπας και βοηθηθεις να βρεις το προβλημα..

προβληματα με αντιπροσωπειες εχουμε ΟΛΟΙ και οχι μονο απο λαιον ή γενικα μονο απο πεζο... για αυτο και τα γραφουμε ολα μαζεμενα....
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 12:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ το ενδιαφέρον που δείχνετε.... σέβομαι την φιλοσοφία του forum και θα ήθελα η στάση μου να μην εκληφθεί επιθετική ή αντιδραστική....

Η αλήθεια είναι ότι η βοήθεια που χρειάζομαι είναι σαφής, αλλά σίγουρα δεν με βοηθάει να συζητάω με σύντομα γραπτά μυνήματα για ένα πρόβλημα το οποίο ήδη γνωρίζω....
Υπενθυμίζω ότι εχω μπει 7-8 φορές στο συνεργείο για το ίδιο θέμα.... δεν έχω καμία αμφιβολία για το ποιά είναι η αιτία, γι αυτό και ποτέ δεν έθεσα τέτοιο ερώτημα....

Η βοήθεια που ζήτησα ήταν διπλή:
Α. Κάποια συμβουλή όσον αφορά τί δυνατότητες έχω απέναντι σε μια τουλάχιστον αδιάφορη LION, η οποία μου καταστρέφει το αυτοκίνητο, ένα ακριβό αυτοκίνητο υπενθυμίζω και μετά μου λέει "Φερτο για δοκιμή...". Στο σημείο αυτό θέλω να σε ρωτήσω, επειδή είπες ότι η LION απουσιάζει απο την συζήτηση και δεν μπορεί να αμυνθεί, εμένα ποιός με σκέφτηκε όταν μου κατέστραψαν το αυτοκίνητο ? Εγώ τι δυνατότητες είχα και έχω για να αμυνθώ??

Β. Ζήτησα να μου συστήσει κάποιος έναν καλό μάστορα-συνεργείο να φτιάξω το αυτοκίνητό μου, πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη απο κανέναν... αρά πως είμαι εγώ αυτός που είναι εκτώς θέματος...

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί το TOPIC αλλού όπου να ταιριάζει καλύτερα, απλά δεν αισθάνομαι όμορφα όταν βγαίνω εκτώς θέματος, σε θέμα το οποίο θέτω εγώ... ξαναλέω δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός ούτε επιθετικός, απλά όταν έχω εμπιστευτεί την PEUGEOT δίνοντας τόσα λεφτά για ένα 206 στην τελική δεν μπορώ μην συζητήσω το γεγονός ότι όταν πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να με συνδέσουν με το τμήμα "εξυπηρέτησης πελατών" ή "παραπόνων", μου είπαν "δεν έχουμε"...

Ελπίζω να είναι ξεκάθαρα αυτά που γράφω και να μην δημιουργώ επιπλέον συγχύσεις χωρίς αιτία...

Φιλικά
GiorK
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 12:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α. εχει ληξει η εγγυηση?

β. μηπως να εκανες ενα φαξ που θα το εστελνες στο καταλληλο στη λαιον οπου θα εγραφες τα ιδια οτι εχεις παει 7 φορες εχεις μονος σου πλεον εντοπισει το προβλημα και οτι ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΖΜΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

Γ.επισης θα τους καθιστας και υπευθυνους για οποιαδηποτε βλαβη σωματικη και υλικη στο αμαξι προκληθει απο τη δικια τους αδιαφορια σε περιπτωση που προκληθει ατυχημα απο την εν λογω δυσλειτουργια...
κλπ κλπ δικηγοριστικα γαρ.......

συνηθως μονο ετσι τρεχουν...απο τη στιγμη που εχεις εγγυηση ή εισαι στα τελειωματα καλο ειναι να μην πας αλλου αφου ειναι ευθυνη αντιπροσωπειας και πρεπει καλως ή κακως ΑΥΤΟΙ να το τελειωσουν που το αρχισαν....μετα κοιτας για αλλου Wink

γνωμη μου εε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης