PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα ‘περίεργα’ του συναγερμού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 07:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Τα ‘περίεργα’ του συναγερμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα ο συναγερμός (Peugeot) μου έκανε κάτι πολύ περίεργο, πάρκαρα το αυτοκίνητο στη θέση που το βάζω συνήθως, βγαίνω και κλίνω πόρτα, μόλις πάτησα το κουμπί για να κλειδώσει άρχισε να ηχεί και χωρείς να ανάβουν τα φλας. Αμέσως μετά αφοπλίζω και ξανά οπλίζω χωρείς να πειράξω το αυτοκίνητο και δεν έκανε απολύτως τίποτα !
Τι μπορεί να ήταν ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Αύγ 2007, 23:51:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Confused

Μήπως του πειραξες τιποτα?Μηπως για καποιον λογο κουνηθηκε η εχει ''ξεφτισει'' κανενα καλωδιο του συναγερμου?Το εχω παθει γι αυτο σε ρωταω. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2007, 09:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα, όχι δεν έχω πειράξει τίποτα, έτσι στα ξαφνικά, πάντως δεν μου έχει ξανά κάνει κάτι παρόμοιο . . . .
Αυτό που με βάζει σε υποψίες είναι το διπλανό κτίριο της τροχαίας Ε.Ο που είναι δίπλα . . . . αλλά πρώτη φορά μου το έκανε !
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2007, 22:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα και γω ενα ψιλο περιστατικο με τον συναγερμο....
Και ακουστε τι εγινε....
Ειμαι χωριο και αποφασιζω να κανω ενα γενικο καθαρισμα....Κουβαδακι σαπουνι σφουγκαρι και φραπεδια ανα χειρας και ξεκινω...Αφου πεφτει πλυσημο σκουπισμα το κλειδωνω με το μπουτον του κλειδιου και οχι τον συναγερμο....
Εχοντας αραξει απεναντι απο το αυτοκινητο το βλεπω και αναβει απο μονο του τα xenon (!!!!!!!!!!!!!) Αφου παθενω σοκ τρεχω να ανοιξω να δω τι παιζει... παταω να ξεκλειδωσει αλλα τπτ...Ανοιγω απο την κλειδαρια και βλεπω ολα τα ενδεικτικα της κονσολας να εχουν αναψει και μαζι και η οθονη του αυτοο κινητου....(ολα αυτα χψρις το κλειδι πανω) βαζω κλειδι γυρναω τον διακοπτη δεν ακουω την αντλια παταω μιζα και ξεκινησε με δυσκολια...αλλα πηρε καιι δουλευε κανονικα...το σβηνω παλι τα ιδια....
Τελος παντων αφου το εψαξα βρηκα οτι απο καπου τραβηξε νερα μεσα στη κεντρικη μοναδα του συναγερμου και τρελαθηκε ολο ταμαξι....Και αυτο το σιγουρεψα γιατι οταν το ξαναβαλα μπρος και ζεσταθηκε καλα ηταν ολα οκ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Αύγ 2007, 04:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου χει τύχει δυο τρεις φορές να είμαι 100% σίγουρος ότι το χω κλειδωμένο και να το βρίσκω ορθάνοιχτο Razz

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Αύγ 2007, 08:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπα ! με μαμά συναγερμό, που έχει την μονάδα μέσα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Αύγ 2007, 09:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι εγω δεν εχω μαμα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Αύγ 2007, 11:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Εμένα μου χει τύχει δυο τρεις φορές να είμαι 100% σίγουρος ότι το χω κλειδωμένο και να το βρίσκω ορθάνοιχτο Razz

Αυτό το έχω παρατηρήσει πολλές φορές, τόσο που κόντευα να τρελαθώ αν δεν το έλεγε έστω και ένας ακόμα !
Το άλλο που μου έχει τύχει είναι να πάω να κλειδώσω το δικό μου και να ηχεί το παρά διπλανό 206, δυστυχώς δεν παρατήρησα αν το ξεκλείδωσα κιόλας (αυτό το λέω ότι κακώς δεν το κοίταξα μην τυχών και του το άφησα ανοικτό )
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Αύγ 2007, 18:43:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Worthy Worthy Worthy
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 16:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άλλη φορα μου φαίνεται θα ντύνουμε με σακούλα τον συναγερμο και υστερα θα πλενουμε το αμαξι....εστω και μονο εξωτερικα!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 17:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έλεος? ξεκλειδώνει μόνο του το αμάξι?!?!?! προσωπικά δεν μου έχει τύχει
τίποτα τέτοιο αλλά μου κάνει τρελή εντύπωση! Αμα δεν το βρούμε καμια μέρα
εκεί που το αφήσαμε θα ξέρουμε τουλάχιστον τι έφταιγε!!!

σε όσους έχει συμβεί αυτό έχουν και συναγερμό? Εγώ στο δικό μου δεν έχω
συναγερμό...μόνο το κλείδωμα/ξεκλείδωμα απο τα κουμπάκια πάνω στο
κλειδί έχω...απλά ρωτάω για να δω αν όσοι έχουν και συναγερμό το παθαίνουν
ή οχι!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 17:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι εμείς που έχουμε συναγερμό από την Peugeot ενσωματώνεται στην συχνότητα του κλειδιού. Για αυτό και είναι μάπα και ας λένε ότι θέλουν !
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 20:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ενσωματώνεται σε καμία συχνότητα.
Εντολή για να οπλίσει/ξεοπλίσει παίρνει από το BSI και όχι από το χειριστήριο.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 23:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πώς εξηγείς το φαινόμενο που περιγράφουμε ?
Επιστροφή στην κορυφή
alekou (Alexis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

BatMobile 1993 6.5L V8

Ένταξη: 24 Φεβ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2007, 07:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα ο συναγερμός μου στην αρχή μου έκανε κάτι χαζά που και που.

1) Κλείδωνα το αυτοκίνητο απο τον τηλεχηρισμό και μετά απο ώρα που πήγαινα να το πάρω δεν ξεκλείδωνε παρα μόνο με το κλειδί.

Οταν απενεργοποιούσα τον συναγερμό με το κλειδάκι του, σταματούσε να το κάνει.

2) Χθες το άφησα σε ένα παρκινγ. κλείδωσα το αυτοκίνητο κι έφυγα. Οταν γύρισα το βρήκα ξεκλείδωτο.

Υποστροφή έχουμε οταν χτυπάμε στον τοίχο με τη μούρη...
Υπερστροφή έχουμε οταν χτυπαμε στον τοίχο με τον κώλο...
Ισχύς είναι το ποσο γρηγορα θα πέσουμε πάνω στον τοίχο...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τα ‘περίεργα’ του συναγερμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Σήμερα ο συναγερμός (Peugeot) μου έκανε κάτι πολύ περίεργο, πάρκαρα το αυτοκίνητο στη θέση που το βάζω συνήθως, βγαίνω και κλίνω πόρτα, μόλις πάτησα το κουμπί για να κλειδώσει άρχισε να ηχεί και χωρείς να ανάβουν τα φλας. Αμέσως μετά αφοπλίζω και ξανά οπλίζω χωρείς να πειράξω το αυτοκίνητο και δεν έκανε απολύτως τίποτα !
Τι μπορεί να ήταν ?

2h φορά το παραπάνω σε τελείως διαφορετική τοποθεσία !
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2007, 19:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
να είμαι 100% σίγουρος ότι το χω κλειδωμένο και να το βρίσκω ορθάνοιχτο Razz

Έχει καταντήσει αηδία πλέων !!
ρώτησε κανείς σε καμία αντιπροσωπεία αν παίζει κάτι ???
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2007, 19:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμασες να το αφησεις ορθανοιχτο μηπως κα το βρισκεις κλειδωμενο μετα? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2007, 19:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την δύναμη της συνήθειας ΟΧΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης