PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρακαρισμα... Ολα καλα... λαδιες απο πραγματογνωμονα...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 21:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Τρακαρισμα... Ολα καλα... λαδιες απο πραγματογνωμονα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιιιιπον.... εχουμε και λεμε... εκανα ενα post στο¨"γκαντεμιες" αλλα ξαφνικα δεν βρισκω το thread....
τελος παντων....
εδω βλεπετε την καταντια και το πως εγινε σε ενα animation που εφτιαξα εχτες το βραδι....
το προβλημα μου δεν ειναι η τρακα... ολα καλα υπογραψε και πηγα σημερα στην ασφαλεια και ολα καλα...
το προβλημα ειναι.... οταν εφυγα απο την ασφαλεια του αλου... με εστειλαν στον πραγματογνομωνα... δεν ξερω κατα ποσο στεκει ο πραγματογνομωνας να εχει και δικο του μαγαζι (λαμαρινατζιδικο-συνεργειο) αλλα ολα καλα... ηρθε εβγαλε τις φωτογραφιες και εγραπσε τι θελει φτιαξιμο... εγω κολησα στην πορτα... του λεω η πορτα θα αλαχτει ετσι ?
μου λεει καλητερα ειναι να την φτιαξουμε (χτυπημα,ξεζευλομα,βαψιμο) λεω εγω ημαρτον καινουριο αυτοκινητο και θα καθομαστε να ξεζευλωνουμε ? μου λεει καλα αν θελεις να την αλαουμε την αλαζουμε...
οκ ολα καλα...
φευγω εγω και πηγαινω στον δικο μου μηχανικο... μου ειπε πιο αναλιτικα τι πρεπει να κανουμε για να γινει καινουριο... λεω... κατσε.. και αν εσυ μου πεις 600ευρο π.χ. και αυτο μου πει οτι την ζημια την κοστολογησα εγω 470ευρο τι γυνεται ? εμ με τρακαραν... εμ μου πεθανανε το pug μου και θα πληρωσω και απο πανω...
και περνω παλι τον μηχανικο(πραγματογνωμονα) και του λεω τι οριο χρηματων εχω...? και μου λεει δεν θα το φερεις εδω ? θα το πας αλου ? λεω δεν ειμαι σιγουρος ακομα αλλα απαντηστε μου... μου λεει ειναι οτι πω εγω... δηλαδη του λεω αν εσεις βαλετε κατι ημητασιον για παραδειγμα και παει το κοστος στην μιση τιμη εγω ειμαι ανανγκασμενος να φτιαξω αλου το αμαξι μου στην τιμη που μου βαζετε οριο εσεις ? μου λεει ναι...
ε και σαλτερνω και εγω και παω στην peugeot... και του τα λεω χαρτι και καλαμαρι και ερχεται ενας πραγματογνωμονας και το κοιταζει... και του λεω εσεις ειστε ο πιο σωστος που μπορει να κρινει... θελει αλαγη η πορτα και μου ειπε ναι... και μου λεει ακου σε βλαπω οτι το πονας το αμαξι... κοιτα πως δουλευω εγω...
ερχεσαι μου λες αυτη ειναι η ζημια φωναζω εγω τον πραγματογνωμονα και του λεω αυτα ειναι τα εξοδα και αυτο ηταν...
και του λεω αν ομως ο πραγματογνωμονα δεν δεχεται την αξιολογηση σου?
και μου πεταει το κορυφαιο! φωναζω αλον πραγματογνωμονα απο την εταιρια....
εκει που θελω να καταληξω μετα απο ολη αυτην την παρλα...

1. μπορει ο πραγματογνωμονας να μου κανει τετοιες λαδιες απο την στιγμη που ειμαι ελευθερος να το παω οπου θελω ?

2.μπορει ο πραγματογνωμονας να πει ΟΧΙ εγω λεω οτι κανει 500 ευρο και μονο τοσα θα παρει (ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!?!?!!?!?!?!)
απο δευτερα επειδη πευτυν οι αργισες στην μεση θα παω στην αντιπροσωπεια... και δεν ξερω και εγω τι θα γινει αν με τυρανισουν... ειναι το ακριβοτερο πραγμα που εχω αγορασει στην ζωη μου και θα τους λιωσω οσο και αν λεει ο πατερας μου οτι δεν κερδιζω τιποτα αν το παιξω αγριος...
ευχαριστω........
με λιγα λογια τι εγυνε τσατιστηκε που δεν του το αφησα και πηγα αλου... και κατα καποιο τροπο με εκβιαζει και μο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 22:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζημιες...
1.Μπροστα ζευλωσε το καπο... θελει ξεζευλομα και βαψιμο (ελπιζω ολο το καπο)

2.μπροστα ασημενιος πλαστικος προφυλακτηρας βαψιμο

3.πισω πορτα αλλαγη (ελπιζω) και βαψιμο...

4.πισω ασημενιος προφυλακτηρας δεν ξερω αν εχει σπασει καπου αλλα χρειαζεται τουλαχιστον βαψιμο...

5.προφυλακτηρας πισω εχει κατι γρατσουνιες δεν ξερω αν φτιαχνουν με καποιο στοκο αλλα βαψιμο θελει σιγουρα

p.s. η τελευτεα εικονα ειναι animation... εμενα μου αργει πολυ αν και σεσας αργει να μου πειτε να την βγαλω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 22:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λυπάμαι που είδα το αυτοκινητό σου έτσι. Συνήθως μετά από ένα τρακάρισμα πέρνεις τηλέφωνο την ασφαλιστική και κλείνεις ραντεβού σε κάποιο συνεργείο ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ - συνήθως εξουσιοδοτημένο - και πάει ο πραγματογνώμονας και συζητάει/ σημειώνει τις ζημιές με βάση αυτά που θα δει και θα του υποδείξει ο φαρνατζής.
Το λάθος σου ήταν που δέχτηκες να πάς σε συνεργείο που σου υπέδειξε ο πραγματογνώμονας. Τώρα το καλύτερο που, κατά την γνώμη μου, μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνίσεις με την ασφαλιστική και να πεις ότι εγώ θέλω να φτιαχτεί το αυτοκίνητο μου σε εξουσιοδοτημένοκαι παρακαλώ να κλείσουμε ραντεβού να έρθει πραγματογνώμονας.

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 22:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage
Παράθεση:
Το λάθος σου ήταν που δέχτηκες να πάς σε συνεργείο που σου υπέδειξε ο πραγματογνώμονας

οχι δεν πηγα σε συνεργειο που μου ειπε κανενας... απλα ο πραγματογνώμονας ετυχε να ειναι ΚΑΙ φαναρτζης... και γιαυτο μπερδεψε το πραγμα...
ναι... αυτο θα κανω... απο δευτερα θα παω στην peugeot θα δοσω το τηλεφωνο της ασφαλειας του και θα προσπαθησω να το κανωνησω....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 23:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
underage
Παράθεση:
Το λάθος σου ήταν που δέχτηκες να πάς σε συνεργείο που σου υπέδειξε ο πραγματογνώμονας

οχι δεν πηγα σε συνεργειο που μου ειπε κανενας... απλα ο πραγματογνώμονας ετυχε να ειναι ΚΑΙ φαναρτζης... και γιαυτο μπερδεψε το πραγμα...
ναι... αυτο θα κανω... απο δευτερα θα παω στην peugeot θα δοσω το τηλεφωνο της ασφαλειας του και θα προσπαθησω να το κανωνησω....

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα Wink

Ελπίζω όλα να πάνε με το μέρος σου, και να κυλίσουνε ομαλά. Αλλά τα όποια "λάθη" που κάνεις τώρα άθελα σου, γίνονται εμπειρία για τα επόμενα συμβάντα που θα έρθουνε Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2004, 01:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα καλα τι εταιρεια ειναι ο αλλος???
καταρχην ο τελευταιος εχει κανει δηλωση οτι επεσε πανω σας ενω ησασταν σταματημενοι?
εχει σημασια διοτι αλλιως πληρωνεις τα μπροστινα δικασου...
πρεπι η δηλωση που εκανε να λεει οτι ησασταν σταματημενοι αυτος επεσε πανω σου και εσυ στον εμπρος για να αποζημιωθειτε πληρως και εσυ και ο μπροστινος....παρε και ρωτα τον ανθρωπο διοτι οι καραμπολες ειναι πολυ παρεξηγημενη υποθεση

επιπλεον παιρνεις ασφαλιστικη τους ξεχεζεις και απαιτεις να ξαναστειλουν πραγματογνωμονα στο συνεργειο που θα αφησεις το αυτοκινητο.
αυτος παει και καθοριζει τι θα αλλαχτει και το ειδος των εργασιων ΟΧΙ το κοστος. αυτο βγαινει αυτοματα απο πινακες και σε συμφωνια φαναρτζη-πραγματογνωμονα εσυ δεν εχεις καμια δουλεια να ανακατευτεις ...ουτε καν το ονομα του πραγματογνωμονα δεν πρεπει να ξερεις που λεει ο λογος....

τωρα αμα πας αντιπροσωπεια το βλεπω δυσκολο να σου κανουν τις διχρωμιες που ειχες..... μαλλον πρεπει να κοιταξεις αλλου. ασφαλεια δυσκολα θα τις περασεις σαν εξτρα κοστος βαφης καθως ειναι εξτρα περαν των εγοστασιακων και απο 1-1-03 δεν καλυπτεται τιποτα περαν των εργοστασιακων εξτρα σε πολλα πραγματα π.χ ηχοσυστημα . θελει συννενοηση δηλαδη κυκιρικου.

η πορτα αλλαζει οπωσδηποτε μην ψαρωσεις ειναι πανω στο νευρο - καπο δεν ειδα τιποτα ... προσεξε δε στην αποζημιωση μην δεχτεις επιταγη πιο μετα ημερομηνια αν ειναι καμια κουκουρουκου εταιρεια

κουραγιο δεν σε βλεπω να τελειωνεις γρηγορα...

ασχετο η μπουκα απο τι εξατμιση ειναι και με τι διαμετρο?
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2004, 01:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μα καλα τι εταιρεια ειναι ο αλλος???

μια αθηναικη... γιαυτο μπερδευουνε τα πραγματα... αν ειχε καποια αλη η οποια να ηταν συνδεσμος (οπως ειναι η δικια μου) ολα θα ηταν πολυ πιο ευκολα
volvos έγραψε:
καταρχην ο τελευταιος εχει κανει δηλωση οτι επεσε πανω σας ενω ησασταν σταματημενοι?

Ναι το δηλωσε κανωνικα οτι ημασταν σταματημενοι... και οτι εφαγε πρωτα εμενα και μετα τον αλλο... εχω και την υπευθηνη δηλωση ακομα...
volvos έγραψε:
επιπλεον παιρνεις ασφαλιστικη τους ξεχεζεις και απαιτεις να ξαναστειλουν πραγματογνωμονα στο συνεργειο που θα αφησεις το αυτοκινητο.

Ναι αυτο θα κανω την δευτερα... απλα υπαρχει ενα προβλημα με κατι
volvos έγραψε:
τωρα αμα πας αντιπροσωπεια το βλεπω δυσκολο να σου κανουν τις διχρωμιες που ειχες..... μαλλον πρεπει να κοιταξεις αλλου. ασφαλεια δυσκολα θα τις περασεις σαν εξτρα κοστος βαφης καθως ειναι εξτρα περαν των εγοστασιακων και απο 1-1-03 δεν καλυπτεται τιποτα περαν των εργοστασιακων εξτρα σε πολλα πραγματα π.χ ηχοσυστημα . θελει συννενοηση δηλαδη κυκιρικου.

εδω τα χαλαμε λιγο... εδω μαλον ειμαι ο τυχερος της παρεας... μου ειπε οτι θα βαφτει και μπροστα και πισω κανωνικα... και στο χρωμα που ηταν...
κατι ασχετο... τι θελεις να πεις... οτι αν εγω βαλω μια ζαντα και με χτυπησει καποιος... και μου την σπαει δεν ειναι υποχρεωμενος να μου την αλαξει? πολυ πο***ια αυτο ! λες να παω να μου το φτιαξει αυτος και να μην τον τζιγλαω πολυ για να μην σαλταρει να το ψαξει αυτο το θεμα και δεν μου βαψει τελικα του προφυλακτηρες ?
volvos έγραψε:
προσεξε δε στην αποζημιωση μην δεχτεις επιταγη πιο μετα ημερομηνια αν ειναι καμια κουκουρουκου εταιρεια

αν το παω σε αυτον τον εμπηρογνωμονα δεν θα πληροσω τιποτα γιατι συνεργαζεται με την εταιρια (ασφαλεια) του αλου... τωρα που τα λεμε ολα μαζι... μου φενεται οτι θα αφησω τα πεισματα...και θα του το παω αυτουνου να τελειωνω
volvos έγραψε:
κουραγιο δεν σε βλεπω να τελειωνεις γρηγορα...

δυστηχως αλο ενα κακο... (και καλο) μου ειπε αν του το παω θα μου το εχει ετειμο το πολυ μεχρι την τεταρτη με πεμπτη...
volvos έγραψε:
αυτος παει και καθοριζει τι θα αλλαχτει και το ειδος των εργασιων ΟΧΙ το κοστος.

δηλαδη σαν να λεμε οτι αμα του το παω και μου πει οτι την πορτα δεν στην αλαζω θα πρεπει να το δεχτω ε? κιαλη πο***ια
volvos έγραψε:
η μπουκα απο τι εξατμιση ειναι και με τι διαμετρο?

Η μπουκα ειναι Dasnk ειναι αγλικη και απο οτι μου ειπε ο μηχανικος μου ειναι καπως σπανεια... αλλα οτι και να ειναι αυτο που με νιαζει εμενα ειναι οτι βγαζει γα**το ηχο και οτι δινει και στο αυτοκινητο...
ειναι καπου στα 10 με 12 εκατοστα διαμετρο... αλλα αν θελεις ακρηβης μετρημα πες το μου να σου πω αυριο...
τελικα μου φενεται οτι τα υπερ να του το παω αυτουνου υπερτερουν απο το να την εμπιστοσυνη (στον μηχανικο μου) και το πεισμα.... μαλον σε αυτον θα το παω... απλα θα απετησω να γινει τελεια δουλεια !
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2004, 17:51:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαταρχην να ξερεις οτι αυτο που κανει ο τυπος ειναι καραπαρανομο.... αν παρεις την εταιρεια του και τους πεις οτι σε εκβιαζει να πας εκει θα του κοψουν τα ποδια....
εγω απο αξιοπρεπεια και μονο δεν θα του εδινα την δουλεια.....

χαραξε την πορτα απο μεσα καπου που να μην φαινεται για να εισαι σιγουρος οτι στην αλλαξε... ειναι πολυ ευοκλο απλα να στο πει και να τη διορθωσει...
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2004, 21:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρακαρισμα... Ολα καλα... λαδιες απο πραγματογνωμονα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
αν το παω σε αυτον τον εμπηρογνωμονα δεν θα πληροσω τιποτα γιατι συνεργαζεται με την εταιρια (ασφαλεια) του αλου... τωρα που τα λεμε ολα μαζι... μου φενεται οτι θα αφησω τα πεισματα...και θα του το παω αυτουνου να τελειωνω

Αν σου είπε ότι δεν θα πληρώσεις τίποτα και θα τα βρει αυτός την έκατσες, θα σου κάνει ότι χειρότερη δουλειά π.χ ΔΕΝ πρόκειται να σου αλλάξει την πόρτα - η οποία φαίνεται καθαρά ότι έχει βρει σε νεύρο - και θα στην μπλαστρώσει με στόκο και ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ σαν να έχει αλλάξει παπάδες!!!!
Μπορεί να κόψει τιμολόγια ότι σου έχει αλλάξει τα πάντα στο αυτοκίνητο, εσύ δεν θα τα πάρεις ποτέ στα χέρια σου
Καλύτερα να πεισμώσεις ακόμα περισσότερο. Ειλικρινά αν είμουνα στη θέση σου θα είχα συμβουλευτεί δικηγόρο
Καλό ξεμπέρδεμα και να μας ενημερώσεις

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2004, 23:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξερω οτι ειναι παρανομο... αλλα θα παω με απετησεις... αυτο που ειπατε με την χαρακια το εχω κανει ηδη με εναν μικρο μαρκαδορο εχω γραψει την ημερομηνια γενησης μου σε σημειο που μονο με φακο και να το ξερεις το βλεπεις και παλι με το ζωρι... αλλα θα του ριξω και εσωτερικα μια χαρακια να ειμαι σιγουρος.... αλλα ετσι κιαλιος εχω σκοπο να του πω οτι την παλια πορτα την θελω γιατι μου την ζητησαν και καλα φιλος μου....
θα δουμε παιδακια εχω μπερδευτει παρα πολυ και πραγματικα εχω μια φοβια οτι δεν θα καταφερω να φτιαξω τιποτα αξιοπρεπος....
εγω θα περασω την δευτερα απο εκει και αν συμφωνησει με τα παρακατω τα οποια σκευτομαι να τα εκτυπωσω και να μου το υπογραψει κιολας τοτε θα του το αφησω...
1.Αλλαγη - Βαψιμο Πισω Πορτα
2.Βαψιμο Ασημενιο Πισω προφυλακτηρας
3.Φτιαξιμο - Ξεζευλομα οτι χρειαζεται αν χρειαζεται (γιατι νομιζω οτι εχει παρει και μεσα απο τον προφυλακτηρα)
4.Ξεζευλομα - Βαψιμο ΟΛΟ ο καπο (και οχι μονο το σημειο που θα το φτιαξει...
5.Βαψιμο Αημενιο ο μπροστα προφυλακτηρας
6.Βαψιμο Πισω προφυλακτηρας (διοτι εχει και αυτος καποιες γρατζουνιες)
αλιος το παω στην peugeot και ας μην μου κανουν την διχρωμια... να μην ειναι με λακουβιτσες (απο το χτυπημα) και το ξαναβαφω εγω αν ειναι... φτανει να γινει η δουλεια ετσι οπως το θελω εγω....
δεν ξερω καθολου ολα θα κριθουν απο το υφακι που θα μου μιλισει την δευτερα... απο το πως θα δεχτει να φτιαξει αυτα που θα του πω και απο την ψυχολογια μου εκινη την στιγμη...
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Οκτ 2004, 20:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπεύθυνη δήλωση Νόμου 105 αν σκέφτεσαι για υπογραφές και τέτοια... Shocked Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 00:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σκευτομαι σοβαρα...
αλλα οπως ειπα... υπομονη μια μερα ειναι ακομα και μετα βλεπω τι θα κανω... ας ελπισουμε να πανε ολα καλλα...
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 13:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον... πηρα το αμαξι... το βαψιμο οσο αναφορα οψη εχει γινει πολυ τελειο... καμια διαφορα... την πραγματικη ομως γνωμη θα την πω αφου του ριξω ενα καλο πλησιματακι...
απο πλευρας ποιοτητας δουλειας εχει γινει επισης πολυ καλη δουλεια και απο τον λαμαρινατζη που δεν ειδα κανενα λαθος... και απο τον φανοποιο... επισης κανενα λαθος παρα μονο διο υπερβολικα μικρα γρεζακια τα οποια ψιλαφιζα 20 λεπτα το αμαξι Embarassed ναι το ξερω ειναι ψυχακι αλλα μονος μου το αγορασα να μην ειμαι περηφανος και να το προσεχω ? Embarassed
χερομαι... ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας αλλα μερικες φορες πρεπει να ρισκαρεις.... (αν και οποτε ρισκαρω χανω) Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης