Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Aggelos (Άγγελος) Μόλις έγραψα

206 1.6 XS
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 13 Τόπος: Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 11:20:01 Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 1.6 16v - Peugeot Sport |
|
|
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ακόμα για να βάλω χέρι στο μοτερ,αλλά στα πλαίσια του ψαξίματος πέρασα από την Condor στα σίδερα Χαλανδρίου και μου είπαν ότι η PS ετοιμάζει κιτ για το 1.6 16v.(ας είναι καλά το SUPER 1600).Λεπτομέριες δεν ξέρω ακόμα,όταν μάθω θα σας πω.
Άσχετο,στην έκθεση έχει το αγωνιστικό 1600 που με έστειλε αδιάβαστο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 16:48:26 Θέμα δημοσίευσης: . |
|
|
φιλε μου μηπωσ ξερεις αν αυτο το κιτ αφορα και το 206cc
και φυσικα ποσο θα παει το μαλλι  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 18:09:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κιτ της Peugeot Sport για το 1.6 16V |
|
|
Skatofatsa έγραψε: | Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ακόμα για να βάλω χέρι στο μοτερ,αλλά στα πλαίσια του ψαξίματος πέρασα από την Condor στα σίδερα Χαλανδρίου και μου είπαν ότι η PS ετοιμάζει κιτ για το 1.6 16v.(ας είναι καλά το SUPER 1600).Λεπτομέριες δεν ξέρω ακόμα,όταν μάθω θα σας πω.
Άσχετο,στην έκθεση έχει το αγωνιστικό 1600 που με έστειλε αδιάβαστο... |
Φιλε μου δεν σου ειπανε κανενα νεο.......Αυτο το κιτ που σου λεει ειναι για το 206 CUP.Καμια σχεση με το SUPER1600.Βγαζει 160 με 180 αλογα και παει φοβερα.Εδω βορειου Ελλαδος εκαναν 3 αν δεν κανω λαθος τετοια.
Υ.Γ.Αχχχχ εσεις οι νεοι....δεν ριχνετε καμια ματια στα παλια ποστ που εχουν γραφτει........Και ο Τασος πηγε να το κανει ετσι και το γραφει τις εντυπωσεις του....Στον Condor Μακριαααααααααααα...............τσακωμα ολε ολε ολε........Να ναι καλα ο Ντινος εγω ξαναλεω για PEUGEOTSPORT 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 20:16:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κιτ της Peugeot Sport για το 1.6 16V |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ...Στον Condor Μακριαααααααααααα...............τσακωμα ολε ολε ολε........Να ναι καλα ο Ντινος εγω ξαναλεω για PEUGEOTSPORT  |
Ισως δεν το ξερεις (αφου δεν εισαι Αθηνα) αλλα εδω (Αθηνα) τα προιοντα Peugeot Sport τα φερνουν στην Condor (Peugeot Dealer).
Y.Γ. Οτι βελτιωση μπαινει στο 1.6 μπαινει και στο CC (1.6) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
S16 (Δημήτρης) Μέλος

Peugeot 106 Rallye 1.6 16v
Ένταξη: 30 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αθήνα (θέλω να φύγω...)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 20:54:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κιτ της Peugeot Sport για το 1.6 16V |
|
|
STELIOS έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ...Στον Condor Μακριαααααααααααα...............τσακωμα ολε ολε ολε........Να ναι καλα ο Ντινος εγω ξαναλεω για PEUGEOTSPORT  |
Ισως δεν το ξερεις (αφου δεν εισαι Αθηνα) αλλα εδω (Αθηνα) τα προιοντα Peugeot Sport τα φερνουν στην Condor (Peugeot Dealer).
Ισως εσυ δεν ξερεις πως ο Ντινος φερνει πραγματα της Peugeot Sport και ειναι Σαλονικα.
Οσο για τιμες... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 23:12:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To κιτ, μόνο κιτ δεν είναι και είμαι περίεργος αν το φέρει η Condor τι τιμές θα δώσει.
Πρόκειται για την αναβάθμιση που κάνει στο 206 η Peugeot Sport για τους αγώνες με τον τίτλο "206 XS Volant", κάτι αντίστοιχο του 106 Cup.
Στην ουσία είναι μόνο για αγωνιστική χρήση και θα καταλάβετε πιο κάτω γιατί.
Αποτελείται από:
-Eκκεντροφόρους Peugeot Sport (χωρίς να είμαι βέβαιος είναι 262 μοίρες) ± 700 ευρώ
-Πολλαπλή εισαγωγής αλουμινένια (αντικαθιστά την πολλαπλή που είναι πλαστική) ± 1300 ευρώ
-Πεταλούδα μηχανική (χωρίς μοτερ ρελαντι) ±400 ευρώ
-Μπεκ ±90 ευρώ το ένα
-Μπουζί ±40 ευρώ το ένα
-Εγκέφαλος Peugeot Sport ±200 ευρώ
-Πλεξούδα Peugeot Sport ±200 ευρώ
99% είναι απαραίτητη η τοποθέτηση χταποδιού 4-2-1 λόγω αυξημένων καυσαερίων
Οπότε μιλάμε για ένα κόστος γύρω στα 3.400 ευρώ χωρίς το χταπόδι (1.000 ευρώ) σύν όμως το κόστος της τοποθέτησης!
(Οι τιμές είναι σχεδόν ενδεικτικές. Κάποια είναι ακριβότερα και κάποια φτηνότερα αλλά υπολογίστε το τελικό κόστος ότι θα βρίσκεται κάπου εκεί)
Η απόδοση υπολογίζεται γύρω στα 167 άλογα στις 7.400 στροφές και 17,6 κιλά ροπή δεν θυμάμαι που.
Αξίζει άραγε όλα αυτά τα λεφτά;
Τα μειονεκτήματά; Κοιτώντας πρόσφατα τον εγκέφαλο (τον έχω στα χέρια μου) οι ρυθμίσεις σε αβανς, μείγματα κλπ κλπ είναι εντελώς απολίτιστα και δεν κάνουν απλώς για βολτίσιο αμάξι. Επίσης από την πλεξούδα αλλά και από τον εγκέφαλο απουσιάζουν τελείως οι συνδέσεις σε immobilizer, air condition και στάθμη/θερμοκρασία λαδιού.
Τα δύο τελευταία μπαίνουν μεν εξωτερικά με ιδιαίτερη προσοχή στο air-condition που θα έχει προβλήματα συνεργασίας με τις στροφές του ρελαντί.
Επίσης ξεχάστε την μικρή σκάλα του βεντιλατέρ. Ανάβει στους 90 βαθμούς μόνο η διπλή σκάλα (αυτή που κάνει και θόρυβο...)
Ξεχάστε κάρτες καυσαερίων και στάθμες θορύβου (κάτι είπα τώρα)
Ρελαντί στις 1500 στροφές περίπου .
Αξίζει λοιπόν τον κόπο;
Προσωπικά δοκίμασα να τα βάλω χωρίς την πολλαπλή εισαγωγής και τα μπεκ, αλλά οι Γάλλοι μας εφνιδίασαν σχεδιάζοντας τον εγκέφαλο να δουλεύει μόνο με τα συγκεκριμένα μπεκ και όχι όπως πχ με το 106 cup. Αρα το συνολικό κόστος είναι απαραίτητο αφού απαιτούνται για να δουλέψουν όλα τα παραπάνω εξαρτήματα!
Στο "Animal Project" τα εξηγώ όλα αυτά και σε μια εβδομάδα θα σας έχω και τα αποτελέσματα σε ροπή και δύναμη του αυτοκινήτου μόνο με τους εκκεντροφόρους και τον προγραμματισμό του Bosch εγκεφάλου που φοράει επάνω από μαμά.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωe (Τασος) Νέος χρήστης

206 S16
Ένταξη: 05 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 91 Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 08:53:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπομινη κ θα δειτε......
το project της PEUGEOT SPORT θα ειναι ετοιμο προς το τελος του μηνα με κοστος γυρω στα 1200 ευρο..... με 128PS....
αν πειραξεις καπακι θα πηγαινει 140PS με λιγο παραπανω κοστος.....
κ ολα αυτα με νορμαλ ρυθμισεις κ θα βγαζει το αμαξι κ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ!!!
υπομονη κανα μηνα κ ολα θα γινουν.... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 09:12:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τιποτα για τα 1400 θα δουμε απο την PEUGEOTSPORT η μας εχει στο ........? 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωe (Τασος) Νέος χρήστης

206 S16
Ένταξη: 05 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 91 Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 09:14:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Τιποτα για τα 1400 θα δουμε απο την PEUGEOTSPORT η μας εχει στο ........?  |
απο οτι ακουσα κατι θα κανουν κ εκει αλλα μπορει να αργισουν λιγο.... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 09:27:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κιτ της Peugeot Sport για το 1.6 16V |
|
|
STELIOS έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ...Στον Condor Μακριαααααααααααα...............τσακωμα ολε ολε ολε........Να ναι καλα ο Ντινος εγω ξαναλεω για PEUGEOTSPORT  |
Εεεελααααααααααααα......................................
Φιλε μου δεν με διαβαζεις τελικα...Αυτο το ξερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιος φερνει PEUGEOTSPORT και σε τι τιμες πουλαει....Οπως ειπαν τα παιδια παρακατω...μαλλον εσυ δεν ξερεις οτι υπαρχει και ο Ντινος Και απο τιμες αστο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 18:19:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟ (Λυσσα Κακια) αυτο που ηθελα να σου πω (και απ'οτι καταλαβαινω απ'το υφος σου μαλλον παρεξηγησες) ειναι πως αν μενεις Αθηνα και θες να ψωνισεις PEUGEOT SPORT αναγκαστικα θα πας στη Condor. Ειμαι σηγουρος πως και στη Σαλονικα εχετε το αναλογο παραρτημα (Ντινος) και δεν αμφηβαλω οτι θα εχει καλες τιμες, αλλα εμεις εδω εχουμε αυτο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 18:24:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν μου λες; Να μου πεις τι θέλεις να στο δίνω στην μισή τιμή από την Condor; Και εγώ Αθήνα μένω!
Τέλος πάντων, σου λέει ο Νίκος, ότι μπορείς να παραγγείλεις από τον Ντίνο στην Θεσσαλονίκη (που δεν έχει καμία σχέση με κάτι σαν την Condor) που οι τιμές που δίνει είναι αρκετά καλύτερες
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 18:25:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Τιποτα για τα 1400 θα δουμε απο την PEUGEOTSPORT η μας εχει στο ........?  |
Τα προιοντα της PS εξελισωνται για την αγορα μετα απο την εμπλοκη των μοντελων της στους αγωνες. Το θεμα ειναι πως τα δικα μας 1400αρια δεν εμπλεκονται σε αγωνες οπως τα 1600 και 2000. Αρα εμεις τον που.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 18:30:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | ΝΙΚΟ (Λυσσα Κακια) αυτο που ηθελα να σου πω (και απ'οτι καταλαβαινω απ'το υφος σου μαλλον παρεξηγησες) ειναι πως αν μενεις Αθηνα και θες να ψωνισεις PEUGEOT SPORT αναγκαστικα θα πας στη Condor. Ειμαι σηγουρος πως και στη Σαλονικα εχετε το αναλογο παραρτημα (Ντινος) και δεν αμφηβαλω οτι θα εχει καλες τιμες, αλλα εμεις εδω εχουμε αυτο. |
Oxι φιλε μου δεν παρεξηγω με τιποτα
Στην Θεσσαλονικη δες υπαρχει παραρτημα PEUGEOTSPORT του CONDOR.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Απο εκει και περα δεν μπορω να σε καταλαβω...Επειδη μενεις Αθηνα..γιατι πρεπει να παρεις απο Αθηνα Δηλαδη που κολλας στο να παρεις απο οπουδηποτε ΚΑι απο το εξωτερικο ακομα.
Βαζω και στοιχημα οτι ακομα και σε παραδοση...ποιο γρηγορα θα τα εχεις στην Αθηνα τα πραγματα απο Θεσσαλονικη απο οτι αν τα παρεις απο CONDOR 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 18:54:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Στην Θεσσαλονικη δες υπαρχει παραρτημα PEUGEOTSPORT του CONDOR.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
|
Δεν ειπα αυτο. Απλα εσεις εχετε Ντινο εμεις εχουμε Condor.
Anyway καταλαβα τι θες να πεις και σημφωνω πως δεν χρειαζεται να περιωριζεσαι στην πολη που μενεις για τις αγορες σου. Μερικες φορες ομως ειναι πιο πρακτικα να ψωνιζεις απ'τη περιοχη σου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 19:00:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
|
Anyway καταλαβα τι θες να πεις και σημφωνω πως δεν χρειαζεται να περιωριζεσαι στην πολη που μενεις για τις αγορες σου. Μερικες φορες ομως ειναι πιο πρακτικα να ψωνιζεις απ'τη περιοχη σου. |
Πλακα εχεις.................Ενα θα σου πω και βγαλε συμπερασμα μονος σου....
Ο CONDOR μου ζητουσε για τις 23αρες μου 220.000δρχ...και ο Ντινος τις εδωσε 480 ευρο.Κανε τον πολλαπλασιασμο και δες γιατι διαφορα μιλαμε.....Και μετα ξανα πες μου οτι εσεις εχετε τον CONDOR και ειναι ποιο πρακτικα να αγοραζεις απο Αθηνα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 22:56:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | STELIOS έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
|
Πλακα εχεις.................Ενα θα σου πω και βγαλε συμπερασμα μονος σου....
Ο CONDOR μου ζητουσε για τις 23αρες μου 220.000δρχ...και ο Ντινος τις εδωσε 480 ευρο.Κανε τον πολλαπλασιασμο και δες γιατι διαφορα μιλαμε.....Και μετα ξανα πες μου οτι εσεις εχετε τον CONDOR και ειναι ποιο πρακτικα να αγοραζεις απο Αθηνα  |
Εσύ βαριέσαι να κάνεις τον πολλαπλασιασμό? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Aggelos (Άγγελος) Μόλις έγραψα

206 1.6 XS
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 13 Τόπος: Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 10:36:40 Θέμα δημοσίευσης: Ρε σεις... |
|
|
Γιατί μαλόνετε(ή έστω αρπάζεστε)?Όλα αυτά που γράψατε για το kit τα ήξερα...Αλλά νομίζω ότι αυτό που έρχεται θα είναι κάτι διαφορετικό,θα βγάζει κάρτα καυσαερίων κλπ για χρήση στον δρόμο.Χαρακτηριστική κουβέντα του παιδιού στο μαγαζί."Εγκέφαλο έχω και τώρα να σου δώσω(απο το Peugeot Cup)αλλά δεν θα σου κάνει για τον δρόμο.Περήμενε λίγο για μετά τις γιορτές"
Οπότε περημένουμε.Για το 1400 χλωμά τα πράγματα,γιατί όπως είπαν και άλλοι,δεν εξελίσεται αγωνιστικό 1400,οπότε δεν το ψάχνουν καθόλου.Ά και κάτι ακόμα,λάθος ότι είχα πάει στην Condor,στην Oscar είχα πάει(αλλά μην τρελένεστε,το ίδιο ακριβά είναι)
Άντε καλή συνέχεια σε όλους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 11:20:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οποτε για να μην μαλώνετε να σας πω με απλά λόγια οτι το "κιτ" ΔΕΝ είναι της Peugeot Sport (Γιατί η Peugeot Sport είναι μόνο μία) αλλά ιδέα και εξέλιξη Ελλήνων Μηχανικών της Peugeot.
"Εχει δηλαδή σημασία το όνομα;" θα με ρωτήσετε... Ναι για εμένα έχει για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μια "βελτίωση" δηλαδή που θα έκανες σε οποιονδήποτε βελτιωτικό μαγαζί που την έχει "ψάξει" πάνω στο μοντέλο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2004, 14:50:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eγω να ξεκαθαρισω κατι.........Απ την στιγμη που πειραζεις ενα μοτερ τοτε δυσκολα εχεις σωστα καυσαερια..που σημαινει οτι καρτα καυσαεριων ΔΕΝ βγαζεις.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω το εξης....Δηλαδη δεν εχετε κανεναν γνωστο που να σας βγαζει καρτα καυσαεριων ''ετσι'' 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|