PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλειδαριά πόρτας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

Ένταξη: 24 Δεκ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 16:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Κλειδαριά πόρτας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριοι και κυριές,
καλησπέρα.
Κάποιος μου είχε πεί ότι είναι καλό αραιά και πού να βγάζω τους πόλους από την μπαταρία για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι τώρα.
Έτσι λοιπόν και εγώ ένα ωραίο απόγευμα πήγα να βγάλω τους πόλους, σχεδιάζοντας εν'τω μεταξύ να πάω για καφέ και μετά γυρίζοντας να τους επανασυνδέσω. Πράγματι Ξεκίνησα την διαδικασία. Κλείνω το καπό και πάω να κλειδώσω τις πόρτες με το κλειδί. Πράγμα το οποίο εδώ και τέσσερα χρόνια που έχω το αμάξι, ζήτημα να το έκανα τρείς φορές.
Το κλείδωμα της πόρτας του οδηγού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Επόμενη αποστολή, να κλειδώσω την πόρτα του συνοδηγού. Πάω να βάλω το κλειδί (λίγο στα τυφλά), ... βλέπω ότι σκάλωνε και έμπαινε μόνο το μισό...!!!! Σάστησα... Question Question Question
Έσκηψα (να λείπουν τα σχόλια)... και τί να δώ Shocked Shocked Shocked
Μία κατσαβιδιά πάνω στην κλειδαριά. Surprised Συναισθήματα... αναμοικτα Confused Mad Exclamation
Τώρα το πότε έγινε...Άγνωστο! Πράγματα πάντως δεν πάρθηκαν ποτέ από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς!
Οι ερωτήσεις μου όμως πρός εσάς είναι:
1. Γνωρίζετε την διαδικασία αλλαγής κλειδαριάς?
2. Πρέπει να τις αλλάξω όλες?
3. Υπάρχει φθηνή και ακριβή λύση?
4. Με το immobilizer στο κλειδί, τί γίνεται?
5. Γνωρίζει κανένας (δυστυχής υποθέτω) κόστη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 19:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να αλλάξεις μόνο των αφαλό που είναι χαλασμένος !
Θα πας στην αντιπροσωπία και με την άδεια του αυτοκίνητου θα παραγγείλεις έναν αφαλό .
Θα έρθει έτυμος για τοποθετήσει χωρείς να χρειάζεται τίποτα άλλο,των βάζεις και είσαι έτοιμος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 19:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούγεται πολύ απλό.
Thanks,
Αργύρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 20:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μια φιλική συμβουλή…
Αφού δοκίμασαν μια φορά να στο ανοίξουν ίσως δοκιμάσουν ξανά!!
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά.. έχε και το νου σου!!! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 21:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λές φίλη Γωγώ, να αρχίσω τις σκοπιές? Τίμου θυμίζεις Shocked
Δυστηχώς είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς 100% να το αποφύγεις.
Εάν είναι να σου τύχει,......έτυχε!
Βέβαια υπάρχει και το: 'Φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά!'
Anyway, thanks for the advice!
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 21:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συναγερμος RULES !!!!
(ασχετα αν εγω δεν εχω βαλει ακομα Razz Razz Razz )
το σχεδιαζω ομως να το κανω πριν βαλω κατι αξιας μεσα...
τις neon πως τις προστατευουμε ? Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 21:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Βέβαια υπάρχει και το: 'Φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά!'
Anyway, thanks for the advice!

Wink ακριβώς αυτό!!
Επιστροφή στην κορυφή
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 21:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συναγερμό έχω.
Έλα όμως που όποτε περάσει κάποιο αυτοκίνητο από δίπλα με μία μέτρια εξατμησούλα, αρχίζει και βαράει.
Θα μου πείς χαμήλωσε την ευαισθησία..... Το είχα κάνει και σε κάποιο test είχα πάρει το αυτοκίνητο και το ταρακούναγα όσο δεν φαντάζεσαι. Εντυπωσιάστηκα... είχα την τέλεια προστασία Confused ... θα έλεγε ένας κλέφτης!
Βέβαια για να είμαι δίκαιος, ο συναγερμός που φοράω είναι εκείνος που βάζει η αντιπροσωπεία, δηλαδή της πλάκας!
Ήταν απλώς μία προσωπική επιλογή στο κατά πόσο θα έδινα λεφτά για συναγερμό.
Πάντως πιστεύω ότι και με τον τελειότερο συναγερμό την κατσαβιδιά δεν θα την γλύτωνα.
Όσο για τις neon, τί θα έλεγες να τις μπαινοβγάζεις...............??????????? Wink Just kidding!
Εκεί έχεις πρόβλημα, το οποίο όμως περιορίζεται κάπως με το να επιλέγεις που παρκάρεις το αυτοκίνητο σου. Καλύτερα να περπατήσεις λίγο παραπάνω ή να πληρώσεις κάποιο parking παρά να το παρκάρεις σε ένα σκοτεινό σοκάκι και να βρεθείς πρό εκπλήξεως.
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 21:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα... καλητερα να το αφηνεις στο ευαισθητο και να βαραει... πιο καλα να πρηζεις λιγο τα αυτακια των γειτονων παρα να τρεχεις εσυ μετα...
οσο αναφορα συναγερμο δεν ξερω τι να σου πω για την επιλογη σου... εγω εχω βρει εναν νεμεν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ !650 ευρο...
αλλα ειναι ολα τα λευτα !
εχει συστημα που ξεκιναει το αυτοκινητο σωρις το κλειδι... απο μακρια.
εχει αλο συστημα που οταν το κλειδωσεις φενεται σε οθονη που εχει το χειρηστηριο
και πολα πολα πολα αλλα καλουδια οπως το να σε ειδωποιει αν ξεκινησει να χτυπαει ο συναγερμος αν εισαι σε ακτηνα ενος χιλιομετρου...
αλλα οπως ειπα πολυ πολυ ακριβος Smile
για τις neon κανω ακριβος αυτα που ειπες... παρκαρισμα σε parkings και σε κεντρικοτατους δρομου !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 21:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι όπως περιγράφεις τον συναγερμό, μου θυμίζεις κάτι που είδα σήμερα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ελληνικό.
Εντυπωσιακό!
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 21:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και δεν τα θυμαμαι ολα... αμα περασω απο το μαγαζι και παρω κανενα φιλαδιο η να ρωτησω θα σου πω ολα τα "ατου"
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 23:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΑΠΟΛΗΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ !!!!
βεβαια ενας χακερ θα μπορουσε να το παραβιασει...
ναι ναι κυριες και κυριοι... δεν ειναι fake δεν ειναι πλακα...
κλειδαριες με κωδικο στο αυτοκινητο σας Very happy
τι αλο θα σκευτουν....
Επιστροφή στην κορυφή
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 09:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ'αρέσει πολύ.
Έχεις μήπως το τηλέφωνο του αντιπροσώπου στην Ελλάδα.
Θέλω και prospectus.
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 12:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ό,τι συναγερμό και να έχεις, άμα θέλουν θα στο πάρουν. Confused

Έρχεται το container από πίσω, δένουν το αμάξι με συρματόσχοινο επάνω στο βίτζι, που βρίσκεται στο εσωτερικό του container και......μην είδατε τον Παναή..... Δεν πά να βαράει όσο θέλει ο καλύτερος συναγερμός.... Confused

Προσπαθείτε να αποφεύγετε να παρκάρετε σε μέρη που έχουν πολύ χώρο μπροστά ή πίσω από το αυτοκίνητό σας.

Έχει συμβεί σε γνωστό. Το βρήκε κατά τύχη σε αποθήκη όταν αποκαλύφθηκε το κύκλωμα.

Το πρόβλημα ήταν να βρει ποια ανταλλακτικά ήταν δικά του....

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 13:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δθστηχως δεν εχω καποιο προσπεκτους... καπου στο internet την ειχα βρει...
οσο αναφορα αυτο που λες svstouk θα απαντουσα οτι ειναι υπερβολη... εδω τουλαχιστον στο ηρακλειο πολυ χλομο να συμβει...
αλλα ποτε δεν ξερεις...
οπως το ειπες ομως... αν θελουν θα στο παρουν Sad
Επιστροφή στην κορυφή
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 19:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη, ώς πρός το prospectus αναφερόμουν στην φωτογραφία με το code panel. Αλήθεια πού να μπαίνει??? Rolling eyes

Στέφανε, τι θα έλεγες για να μήν έχουμε χώρο μπρός και πίσω, να έχουμε στο πορτ-μπαγκάζ από δύο κολωνάκια (ξέρεις κουβάδες με τσιμέντο) και να βάζουμε ένα μπρος και ένα πίσω. Ωραίο δεν θα ήταν. Ή ακόμα καλύτερα να ενθαρήνουμε εκείνους με τα παπάκια να τα παρκάρουν μπρός και πίσω. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει συγχρονισμός με τον παπάκια στην ώρα που θα φύγουμε, αλλιώς ..... την βάψαμε! Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 21:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KostasZ έγραψε:
Στέφανε, τι θα έλεγες για να μήν έχουμε χώρο μπρός και πίσω, να έχουμε στο πορτ-μπαγκάζ από δύο κολωνάκια (ξέρεις κουβάδες με τσιμέντο) και να βάζουμε ένα μπρος και ένα πίσω. Ωραίο δεν θα ήταν. Ή ακόμα καλύτερα να ενθαρήνουμε εκείνους με τα παπάκια να τα παρκάρουν μπρός και πίσω. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει συγχρονισμός με τον παπάκια στην ώρα που θα φύγουμε, αλλιώς ..... την βάψαμε! Idea

Ωπ, πώς δεν το σκέφτηκα αυτό; Rolling eyes Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 07:26:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η καλητερη λυση ειναι να βαλεις καπου κατω απο το τιμονι εναν γενικο ρευματο και αντε να στο παπουν μετα.... Idea Wink Idea Silly Idea

Υ.Γ: βεβαια ξεχνα μνημες στο ραδιοcd και οτι αλλο θελει ρευμα την ωρα που το αμαξι ειναι σβηστο....

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 08:32:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η καλύτερη λύση είναι ένας καλός συναγερμός και μια ασφάλεια κλοπής!!!
Γιατί αν στο βάλουνε στο μάτι η υπόθεση είναι χαμένη από χέρι!!! Την παρασκευή μου έλεγε μια κοπέλα πως της φάγανε έξω από το σπίτι της το αυτοκίνητο της ένα Fiesta με 24.000 χλμ!!! Δεν είχε ομως ασφάλεια κλοπής επειδή όταν ανανεωθηκε η ασφάλεια της έκεινη είχε τρεξίματα με ένα ατύχημα και αυτος που της την ανανέωσε δεν θεώρησε σωστό να βάλει!!! Περισσότερα δεν ρώτησα!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 10:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν όσο και καλοπροέραιτος να είναι.
Πές γίνεται μία στραβή, τί κάνεις μετά, του φωνάζεις? Αυτός ΄σίγουρα ήθελε να βοηθήσει και απλώς θεώρησε κάτι περιττό, ενώ εσύ ξέρεις ότι είναι όλα τα λεφτά.
Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης