PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καλοριφέρ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 13:47:27    Θέμα δημοσίευσης: Καλοριφέρ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα. Την Παρασκευή ανακάλυψα ότι το καλοριφέρ μου δεν δουλεύει κανονικά. Δηλαδή οι ''σκάλες'' 1,2,3 δεν δουλεύουν και δουλεύει μόνο η ''σκάλα'' 4. Τι μπορεί να φταίει;;; Μπορεί ο διακόπτης στο ταμπλό να μην κάνει επαφή στις 3 και να κάνει επαφή μόνο στην μία;; Ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;;

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 17:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο πιθανό,αν έχεις το αμάξι καιρό.Φαγώνεται το δοντάκι που υπάρχει αν δεν κάνω λάθος από πίσω και δεν γίνεται καλή επαφή.Ένας ηλεκτρολόγος θα σου λύσει την απορία.Αν μπορείς,άνοιξε μόνος σου τους διακόπτες και δες τι γίνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 19:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τυχόν όμως το ανοίξεις μόνος φρόντισε να μπορέσεις να τοποθετήσεις το όλο σύστημα στη θέση του ξανα!ειδικά αυτά με τους περιστροφικούς διακόπτες έχουν μεγάλη αντίσταση επειδή από πίσω έχουν ντίζες σχετικά δυσκαμπτες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 16:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και η περιπτωση να καήκανε οι περιέλξεις του πηνιου του ανεμιστηρα που αφορουν τις 3 πρωτες σκαλες...!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 14:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από έναν έλεγχο που έγινε το Σάββατο όταν έκανα service βρέθηκε η πιθανή αιτία. Βλάβη στο μοτέρ του καλοριφέρ. Αν και θα το πάω και αλλού για έλεγχο μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Να σας πω και κάτι σαν συμβουλή για την προστασία του καλοριφέρ όπως μου είπαν από το συνεργεί που το πήγα. Καλό είναι να μην αφήνετε να δουλεύει η 1η ή η 2η σκάλα συνεχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα πχ. 1 ώρα όταν πάτε κανά ταξιδάκι ή κινείστε μέσα στην πόλη γιατί αυτό προκαλεί βλάβη στις αντιστάσεις. Καλό είναι να το ανοίγετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για 15 λεπτά περίπου , μετά να το κλείνετε και πάλι το ίδιο.
Το κόστος για την αντικατάσταση του μοτέρ είναι περίπου 220-250 euro.
Θα δω τι θα κάνω θα ψάξω και για μεταχειρισμένο

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 16:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήγες σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;Αν ναι, πήγαινε και τσεκάρισέ το κι αλλού. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 12:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 i love you έγραψε:
Το πήγες σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;Αν ναι, πήγαινε και τσεκάρισέ το κι αλλού. Wink

Όχι ακόμα γι' αυτό αναφέρω ότι θα το πάω και αλλού (σε εξουσιοδοτημένο)

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 08:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

Όχι ακόμα γι' αυτό αναφέρω ότι θα το πάω και αλλού (σε εξουσιοδοτημένο)

Περιμενουμε την Τριτη λοιπον να μας πεις τα νεα....

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 11:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Το κόστος για την αντικατάσταση του μοτέρ είναι περίπου 220-250 euro.

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΩ...!!! Shocked Shocked Shocked Evil Evil Evil

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:38:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν νεότερα για το θέμα του καλοριφέρ. Μετά από τον έλεγχο που έγινε από τη Lion βρέθηκε η αιτία του προβλήματος!!
Καμένη αντίσταση του βιντιλατέρ του καλοριφέρ!!!! (Ναι έχει και το καλοριφέρ βιντιλατέρ)
Σε δύο άλλα συνεργεία που το πήγα κανείς δεν μου ανέφερε αυτή την αιτία αλλά όπως έχω ξαναγράψει μου λέγανε ότι μπορεί να φταίει το μοτέρ του καλοριφέρ, ή ο διακόπτης στο ταμπλό ή κάτι άλλο.
Πάντως η αντίσταση αλλάχθηκε και το καλοριφέρ δουλέυει και πάλι κανονικότατα
Το κόστος ήταν:
Αντίσταση: 18.27 euro
Εργασία: 24.50 euro
Σύνολο: 42.77 euro
Αρκετά μικρότερο από τα 200-250 euro που μου λέγανε οι άλλοι.
Αν και αρκετοί όπως έχετε ήδη αναφέρει είστε δυσαρεστημένοι από τη Lion εμένα μου φέρθηκαν άψογα. Πρόθυμοι να ακούσουν το πρόβλημα που είχα, απαντούσαν σε κάθε ερώτηση που τους έκανα, δέχθηκαν χωρίς δισταγμό να κάνουν έναν γενικό έλεγχο που τους ζήτησα.

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 16:34:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Λοιπόν νεότερα για το θέμα του καλοριφέρ. Μετά από τον έλεγχο που έγινε από τη Lion βρέθηκε η αιτία του προβλήματος!!
Καμένη αντίσταση του βιντιλατέρ του καλοριφέρ!!!! (Ναι έχει και το καλοριφέρ βιντιλατέρ)
Σε δύο άλλα συνεργεία που το πήγα κανείς δεν μου ανέφερε αυτή την αιτία αλλά όπως έχω ξαναγράψει μου λέγανε ότι μπορεί να φταίει το μοτέρ του καλοριφέρ, ή ο διακόπτης στο ταμπλό ή κάτι άλλο.
Το κόστος ήταν:
Αν και αρκετοί όπως έχετε ήδη αναφέρει είστε δυσαρεστημένοι από τη Lion εμένα μου φέρθηκαν άψογα. Πρόθυμοι να ακούσουν το πρόβλημα που είχα, απαντούσαν σε κάθε ερώτηση που τους έκανα, δέχθηκαν χωρίς δισταγμό να κάνουν έναν γενικό έλεγχο που τους ζήτησα.

Λες και τους πήρε ένα μεροκάματο για να το βρουν..... Evil

Αμ, η αντίσταση; 18 ευρώ;;!!! Από χρυσάφι είναι φτιαγμένη;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 16:50:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
seridim έγραψε:
Το κόστος ήταν:

Svstouk όταν οι άλλοι δεν μπορούσαν να βρουν τι έχει και μου λέγαν για κόστος γύρω στα 200-250 euro θεώρησα ότι η τιμή αυτή (42.77 euro) είναι καλή. Ίσως και να έχεις δίκιο που αναφέρεσε στις τιμές που μου χρέωσαν όπως και εγώ τις θεώρησα λίγο τσιμπημένες αλλά όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τι κάνεις;
Το αφήνεις να υπάρχει ή το επισκευάζεις με κάποιο λογικό κόστος; Προσωπικά επέλεξα να επισκευάσω τη βλάβη. Για μένα το κόστος αυτό ήταν λογικό με βάση τα όσα μου ζητούσαν για βλάβη που δεν είχα (μοτέρ καλοριφέρ).
Όσο για το μεροκάματο που λες μου αρκεί που βρήκαν την αιτία ενώ οι άλλοι δεν μπόρεσαν.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν λέω ότι η Lion είναι η καλύτερη απλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έκανε αυτό το οποίο πρεπει να κάνει. Να εντοπίζει τις πιθανές βλάβες και να τις επισκευάζει μόνο κατόπιν εντολής του πελάτη.

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 17:53:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν λέω ότι η Lion είναι η καλύτερη απλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έκανε αυτό το οποίο πρεπει να κάνει. Να εντοπίζει τις πιθανές βλάβες και να τις επισκευάζει μόνο κατόπιν εντολής του πελάτη.

Θα πώ λίγα λόγια για την lion που τόσο την κατηγορείτε...
Δεν λέω πως είναι η καλύτερη αλλά μην της προσάπτουμε αδικά κατηγορίες...Εγώ είμαι άλλος ένας χρήστης των προϊόντων τους και μου συμπεριφέρθηκαν καλά. Στην αρχή, επειδή νόμιζα πως το αυτοκίνητο χτυπά πυράκια (χωρίς τώρα να έχω πειστεί πλήρως πως τελικά φταίει το ζουάν της εξάτμισης), τους έβαλα να μου αλλάξουν μπουζί (2.000 χλμ.). Ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου. Επίσης ποτέ δεν επέδειξαν αδιαφορία για ό,τι και να τους είπα. Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι η απίστευτη γραφειοκρατία και η επιτηδευμένη επισημότητα του τύπου "περάστε από το γραφείο να κλείστε ραντεβού για μετά από 15 μέρες Shocked Shocked ".
Αυτό που τους έγραψα στην μονοσέλιδη επιστολή διαμαρτυρίας ήταν το ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από τις ΜΗ πειστικές εξηγήσεις τους και αυτήν την επισημότητα.
Αξίζει να αναφέρω πως όταν ήθελα να διευρενήσω την αιτία για το θόρυβο από το σαζμάν (αυτόν που φεύγει με το πάτημα του συμπλέκτη) μου έκλεισαν ρατεβού μετά από 15 μέρες. Όταν ξαναπήγα, οδήγησε το αυτοκίνητό μου ένας από κάποιο γραφείο (όχι μηχανικός) και μου είπε πως δεν είναι τίποτα Shocked Shocked Shocked . Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ : χρειάζονταν ρεντεβού μετά από 15 μέρες για να μου πει κάποιος (όχι μηχανικός) πως δεν έχω πρόβλημα;;;;
Συγκεκριμένα τους έγραψα : Τέλος θα ήθελα να σας επισημάνω πως δεν χρειάζονται τόσες επισημότητες και τόσο γραφειοκρατικές διαδικασίες από ένα συνεργείο αυτοκινήτων (γκαράζ). Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι πείθονται από αυτήν την τακτική αλλά στο τέλος με θλίψη διαπιστώνουν πως άλλα τα σημαίνοντα και άλλα τα σημαινόμενα...

Μετά από 10 ημέρες κάποιος με πήρε τηλέφωνο από την lion και με ρώτησε για τα παράπονά μου. Εγώ όμως τον καθυσήχασα αφού αναγνώρισα το γεγονός πως όταν έγραφα την επιστολή ήμουν υπό καθεστώς φόρτισης και εκνευρισμού...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 18:03:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που κατάλαβα μετά τα προβλήματα που είχα ήταν ότι θέλουν να τους φοβερίζεις και λίγο!Εmail,επιστολές, τηλέφωνα με αποτέλεσμα περισσότερη προσοχή......γιατί τους είχα απειλήσει ότι θα στείλω επιστολές σε όλο τον ειδικό τύπο!!!Την δημοσιότητα την φοβούνται πολύ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 18:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Svstouk έγραψε:
seridim έγραψε:
Το κόστος ήταν:

Svstouk όταν οι άλλοι δεν μπορούσαν να βρουν τι έχει και μου λέγαν για κόστος γύρω στα 200-250 euro θεώρησα ότι η τιμή αυτή (42.77 euro) είναι καλή. Ίσως και να έχεις δίκιο που αναφέρεσε στις τιμές που μου χρέωσαν όπως και εγώ τις θεώρησα λίγο τσιμπημένες αλλά όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τι κάνεις;
Το αφήνεις να υπάρχει ή το επισκευάζεις με κάποιο λογικό κόστος; Προσωπικά επέλεξα να επισκευάσω τη βλάβη. Για μένα το κόστος αυτό ήταν λογικό με βάση τα όσα μου ζητούσαν για βλάβη που δεν είχα (μοτέρ καλοριφέρ).
Όσο για το μεροκάματο που λες μου αρκεί που βρήκαν την αιτία ενώ οι άλλοι δεν μπόρεσαν.

Προς Θεού, φίλε μου, δεν λέω ότι δεν έκανες καλά που τους το πήγες!

Θεωρώ ότι ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση! Απλά σχολιάζω τις χρεώσεις τους, τίποτε περισσότερο! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 09:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Προς Θεού, φίλε μου, δεν λέω ότι δεν έκανες καλά που τους το πήγες!

Θεωρώ ότι ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση! Απλά σχολιάζω τις χρεώσεις τους, τίποτε περισσότερο! Wink

Οκ!! no problem Wink Very happy

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 21:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενάμισυ χρονάκι και 70.000 χλμ... τόσα ήταν τα ψωμιά του.
Έτσι, για τα πρακτικά.
Ξυπνάς ένα υγρό φθινοπωρινό πρωί, φοράς μάσκα, βατραχοπέδιλο, μπουκάλες και τα σχετικά... και κολυμπάς στο παραφλού... all the plastic money!!!
Επίσης για τα πρακτικά: αν δεν μπορείς να μπείς συνεργείο, λόγω ταξιδιού ας πούμε, αντέχει καμιά βδομάδα μουσκίδι το peugeot (με πατέντα κατάργησης του καλοριφέρ). Μετά το πετάς, τραβάς κι ένα πιστολάκι, κι όλα είναι ζάχαρη. Ευτυχώς παίζει ακόμα εγγύηση. Πολλές νίλες lately...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης