PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στεγανότητα σε CC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 20:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Στεγανότητα σε CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως παει η στεγανοτητα σε εσας παιδια??

Δεν το εχω πολυ καιρο τον λεοντα μου αλλα επιτελους ειπα να παω να το πλυνω σε ενα καιρουριο πλυντηριο (με δερματα).
Του λεω του αλμπαν,μη μου κανεις με πιεση την οροφη (πριν μπεις μεσα στο μηχανημα σου περνανε με πιεση ολο το αμαξι για λιγο) ο πρωτος αλμπαν δεν καταλαβε τι του ειπα και ετσι το ειπα σε αλλον και αυτοι συνενοηθηκαν μεταξυ τους! Τελοςπαντων ,στο τελος εγινε οπως ειπα και καθως ημουν μεσα στο πλυντηριο κοιτουσα γυρω μου αν εμπαινε εστω μια σταγονα.Δεν ειδα τιποτα! Για καμια ωρα αργοτερα (μετα τον καφε) οταν πηγα στο αυτοκινητο παρατηρησα στο πισω τζαμακι του οδηγου οτι ειχε παρει 5-6 σταγονες που ειχαν κατσει στο αυλακι της τσιμουχας!

Μηπως οταν ανοιξα το αυτοκινητο να μπηκαν?,αλλα λιγο δυσκολο,

Επισης τωρα σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να ειχε σημαδι στο τζαμακι την διαδρομη που να εκανε η σταγονα!

Τι πρεπει να γινει? Να παω στην πεζο και να τους πω να μου αλλαξουν τα λαστιχακια του οδηγου η' να μην ξανα παω σε πλυντηριο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 23:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παλι καλα που ειναι στο πισω τζαμακι το προβλημα . εμενα που μπαζει απ τους καθρεπτες ακριβως εκει που ειναι τα tweeterakia μου τι να πω Crying or Very sad ? ??πηγαινε καλου κακου στη peugeot να δεις τι θα σου πουν εισαι και μεσα στην εγγυηση . τυχερε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 15:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσημη απάντηση της Peugeot είναι :

Το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο ώστε να μη βάζει κάθολου νερό σε περίπτωση βροχής. Τα πολλά bar πίεσης από τα αυτόματα πλυντήρια μπορεί να επηρεάσουν στιγμιαία την στεγανότητα αφού δεν υπάρχουν πλαίσια στα παράθυρα.

Επειδή το δικό μου έβαζε ποτήρια κ όχι 5 - 6 σταγόνες... το πήγα και το κράτησαν μια βδομάδα... τώρα βάζει από τις δαγκάνες μια δύο σταγόνες αλλά κάνω το μαλ**α...

Γενικά δεν έχει σπουδαία προβλήματα.

Ενημερωτικά είχα για τρείς μέρες SAAB 9-3 AERO καινούργιο και έβαζε αρκετά... αφήστε που οι στρεβλώσεις ήταν πολύ χειρότερες από του 206 και κάνει 50000Ε οχι 20000Ε!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 15:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ναι και φίλος με τελευταίας γενιάς MX-5 έχει λίγα νεράκια μέσα...

Μάλλον το χουν τα περισσότερα cabrio αλλα δεν βαριέσαι...μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος...?

Άλλωστε το καλοκαιράκι όλοι με τα cabrio το ανοίγετε και πάτε όλο καμάρι....χεχεχεχεχε το χω προσέξει.... Wink

Έχει και το αντίτιμό του μάλλον.... Confused

Ενω εμείς το πολύ πολύ ν ανοίξουμε κανα παράθυρο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 18:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω ομως οτι τα cabrio που εχουν υφασματινη οροφη ''ρουφανε'' πιο
ευκολα νερο!
ενω το cc που εχει σκληρη οροφη το περιμενα να ειναι εντελως στεγανο!
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2004, 09:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

A! και αφου το έχει λίγο καιρό φαντάζομαι δεν έχει πέσει σε βροχή ακόμη ε?

λοιπόν φιλικά

μην ανοίξεις το παράθυρο όταν η οροφή έχει νερά γιατι όλα πέφτουν μέσα.

Βλέπεις δεν εχει ραβδώσεις η οροφή.... και τα νεράκια σε λούζουν

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Jinx 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2004, 21:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εγω το εχω 20 μηνες, χιλια δυο κουσουρια μπορει να εχει (πχ κανει σαν κουδουνιστρα!) αλλα νερο ουτε σταγονα!! Και το πλενω σε πλυντηριο με πιεση!
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 08:52:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω με τον Θαναση. Εγω το εχω 3,5 μηνες, κανει χειροτερα απο κουδουνιστρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα ουτε σταγονα νερο μεσα.

Και σε βροχη και σε πλυντηριο με πιεση.

Τελικα ειναι οτι σου κατσει Confused
Επιστροφή στην κορυφή
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 10:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με την στεγανώτητα είμαι ικανοποιημένος..
Εχω ένα Pug307cc και είναι καλή στεγανότητα!!! Οντως σε περιπτώσεις πίεσης βάζει μέσα καμια σταγόνα αλλά δεν με απασχολει και πολύ!!!!
Αν το συγκρίνω και με το προηγούμενο Pug205cc όπου έβαζε μέσα κι όταν έβρεχε..... μια χαρά είμαι!!!!!

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 18:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 26 Σεπτεμβρη ειχα κατεβει Πυργο.....Ε.....καθολη σχεδον τη διαρκεια
της διαδρομης επεφτε βροχη......Απιστευτη βροχη και ομως ουτε σταγονα
δεν μπηκε μεσα! Λεω καλα ειμαστε και το πηγα για πλυσιμο (οπως σας ειπα και πιο πανω) χωρις να πολυ-φοβαμαι μην βαζει νερο! Τελικα εβαλε!

Οσο για τα παραθυρα το καταλαβα στην διαδρομη οταν τα ανοιξεις μπαινει ολο το νερο η' οταν ανοιξεις την πορτα (επειδη δεν εχει πλαισιο)!

Τωρα φοβαμαι να το ξανα-πλυνω σε πλυντηριο και λεω να το κανω μονος μου,γιατι ως γνωστο,αν το κανεις μονος σου το προσεχεις πιο πολυ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 18:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξέρεται ότι τα νέα 206 CC έχουν δυο σιρίτια στην οροφή για να μην μπαίνουν νερά όταν ανοίγει η πόρτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2004, 23:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Να ξέρεται ότι τα νέα 206 CC έχουν δυο σιρίτια στην οροφή για να μην μπαίνουν νερά όταν ανοίγει η πόρτα

Πεφτουν καποιες σταγονες ομως!!! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 00:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-q-silver έγραψε:
Touristas έγραψε:

Πεφτουν καποιες σταγονες ομως!!! Sad

κανεις δεν ειναι τελιος....χιχιχι Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 16:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σταθείτε ρε "ανοικτοί" μην το βαράτε για τριγμούς το άμοιρο....

Ενα ανοικτό αυτοκίνητο που προέρχεται απο κλειστό πάντα έχει τριγμούς και κάποια μικρά προβλήματα στεγανότητας ιδαίτερα με υφασμάτινη οροφή- Καλά όταν του εκτοξεύουν νερό με πίεση σε πλυντήριο και μπάζει νερά δεν το σχολιάζω(που πάτε χωρίς πλαίσια ) Confused όπως και κατα το άνοιγμα της πόρτας .Να μπάζει νερά με βροχούλα απο όπου να'ναι ναι είναι για Sniper .Για να μην έχετε τέτοια προβλήματα όταν αγοράζετε τέτοιο αυτοκίνητο τα ~20000 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για ζήτω -εκτός και αν θεωρείται ότι + 70-80 χιλ είναι λίγα οπότε πάω πάσο .
Προβλήματα στεγανότητας έχουν και τα ανοικτά που σχεδιάστηκαν εξαρχής ώς ανοικτά (π.χ Μιάτα ,S 2000) Αυτά βέβαια έχουν και ελάχιστους εώς καθόλου τριγμούς γιατί σχεδιάστηκαν ανοικτά δε έγιναν στην συνέχεια Wink

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 20:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενας ομως φιλε μου δεν μιλησε για τριγμους,και επι την ευκαιρια το δικο μου δεν τριζει καθολου,εκτος απο ελαχιστα στο τζαμι του οδηγου....

Οσο για το θεμα μας τη στεγανοτητα,ως cabrio με μεταλλικη οροφη περιμεναμε πιστευω περισσοτερα (και αυτα αρκετα ειναι που εχουμε βεβαια) Wink Wink

Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 22:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-q-silver έγραψε:
Κανενας ομως φιλε μου δεν μιλησε για τριγμους,και επι την ευκαιρια το δικο μου δεν τριζει καθολου,εκτος απο ελαχιστα στο τζαμι του οδηγου....

Οσο για το θεμα μας τη στεγανοτητα,ως cabrio με μεταλλικη οροφη περιμεναμε πιστευω περισσοτερα (και αυτα αρκετα ειναι που εχουμε βεβαια) Wink Wink

Wink

Kάποιες στρεβλώσεις είναι δεδομένες με την οροφή κλεισμένη στο χώρο αποσκευών ή σε κακοτράχαλο δρόμο πιθανών να εμφανιστούν με την μορφή τριγμών στις πόρτες απο το πίσω μέρος χώρος αποσκευών ή στο ταμπλό αν δεν σας παρουσιάζει τριγμούς ακόμα καλύτερα και να μην ακουστούν ποτε Wink Καταλαβαίνω ότι περιμένατε περισσότερα -το ίδιο και εγώ αν είχα κάνει αντίστοιχη επιλογή Wink -καθώς και το γεγονός του ότι γράφουμε εδώ σημαίνει ότι είμαστε κάτι ψιλά κολλημένοι Cool αλλά στην φάση του ανοίγω την πόρτα και μου έρχονται νερά το παθαίνω και εγώ που είναι κλειστό .Οσο αφορά την στεγανότητα σε πόρτα χωρίς πλαίσιο την καταφέρνουν καλύτερα κουπε BMW 3αρες που πιστεύω έχεις δει πως λειτουργεί .τώρα πόσο θα κάνει αυτός ο ρημάδης ο μηχανισμός και αν τον έχει πατεντάρει η BMW άγνωστο

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης