PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Άρης Βωβός : Πρώτες εντυπώσεις

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 2612
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Σεπ 2002, 07:31:56    Θέμα δημοσίευσης: Άρης Βωβός : Πρώτες εντυπώσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις πρώτες και πολύ λίγες, δυστυχώς, εντυπώσεις του Άρη Βωβού για το Peugeot 206 WRC, μας μετέφερε πριν από λίγη ώρα ο συνοδηγός του «EL-EM»

Ο Έλληνας πρωταθλητής επρόκειτο να δοκιμάσει το Peugeot 206 WRC της Racing Lions, με το οποίο θα συμμετάσχει στο Ράλι Costa Smeralda, αύριο και μεθαύριο. Η πρώτη αυτή επαφή του Ελληνικού πληρώματος με το νέο, γιαυτούς αυτοκίνητο, δεν πραγματοποιήθηκε. Έτσι οι Βωβός-«ΕL-EM» κάθησαν για πρώτη φορά στα μπάκετ του 206 σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια του shakedown.

Ο 'Aρης Βωβός, που οδηγεί για πρώτη φορά 206 WRC, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το αυτοκίνητο μετά το τέλος του shakedown. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό. Ίσως υστερεί λίγο από το Focus σε traction μια και αυτό έχει μηχανικά και όχι ηλεκτρονικά διαφορικά όπως το Ford. Όμως συνολικά είναι πολύ καλό.

«Το κακό είναι ότι, δεν είχαμε χρόνο να προσαρμοστούμε με το αυτοκίνητο» μας είπε ο Λώρης Μελετόπουλος. «Έτσι αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε φυλαγμένα και στις 3 πρώτες ε.δ. θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Η αυριανή πρώτη μέρα του 21ο Ράλι Costa Smeralda, που γίνεται στη Σαρδηνία και προσμετράει τόσο στο Ιταλικό όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, περιλαμβάνει 3 ε.δ. που θα επαναληφθούν 3 φορές.

Το Ελληνικό πλήρωμα θα ξεκινήσει πρώτο, στις 08:00 ώρα Ελλάδος, τον αγώνα καθώς o Bωβός σαν οδηγός FIA B που είναι έχει το Νο 1. Σημαντικοί αντίπαλοι τους θα είναι οι Andrea Navarra (Νο 2) και Luca Cantamessa (Νο 3) με Subaru Impreza Wrc και Giuseppe Grossi (Νο 4) με Ford Focus WRC, ενώ σημαντικές είναι οι συμμετοχές των Markku Alen (Νο 5) με Subaru της ομάδας Ν καθώς και των «τρομερών μικρών», των Super 1600 με τους Paolo Andreucci, Luca Pedersoli, Gigi Galli με Fiat Punto και Andrea Dallavilla.

Επίσημο site του αγώνα : http://www.rallycostasmeralda.com/

Πηγή : rally.gr


Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,0805s (PHP: 71% - SQL: 29%) - SQL queries: 17 - GZIP enabled - Debug on