PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αερογράφος...???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

Ένταξη: 12 Ιούλ 2003
Τόπος: MAΡΟΥΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 16:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Αερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κάποιος κατά πόσο είναι αποτελεσματικός ο αερογράφος στην κάλυψη γρατζουνιάς ή χτυπήματος στο αμάξι; Λένε ότι είναι αρκετά πιο οικονομική η χρήση του από το να βάφεις από την αρχή το κομμάτι που έχει γθαρθεί στο αμάξωμα... Μου σύστησαν κάποιον για να καλύψω κάτι μικροχτυπήματα αλλά επιφυλάσσομαι για το τί θα κάνει... Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 16:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αερογράφος είναι στην ουσία ένα μικρό πιστολάκι βαφής. Εχει την ιδιότητα να μπορεί να βάψει με ευκολία μικρές επιφάνειες και χρησιμοποιείται κατά κόρον από αυτούς που ασχολούνται με μοντελισμό. Πριν κάποιοα χρόνια ήταν το δεξί χέρι των γραφιστών/εικονογράφων που χρωμάτιζαν με αερογράφο πριν τον αντικαταστήσει ο υπολογιστής.

Κάνει καλή δουλειά αλλά υπάρχουν 2 περιπτώσεις: Αν το χρώμα έχει διαφορά θα φαίνεται. Αυτό ή επειδή το χρώμα θα είναι "φιαχτό" και όχι το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε από το εργοστάσιο ή επειδή το αυτοκίνητο είναι παλιό και το χρώμα έχει ξεθωριάσει.
2. Αν δεν γίνει καλή δουλειά για υπόστρωση (στόκος κλπ) να φαίνεται λίγο η ανωμαλία.

Γενικά όμως είναι μια καλή και φθηνή λύση

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 17:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ομως και με αερογραφο να κανεις μια γρατζουνια θα θελει μετα να το περασεις μια αλοιφη για να μην φαινετε τι εκανες!

Για το χρωμα που λεει ο Τασος μπορεις να πας σε ενα μαγαζι και να σου κανουν το ιδιο δινοντας τον κοδικο σου!

Εγω ειχα κανει 1/4 χρωμα και το εχω ακομα!!Βασικα με ενα πινελακι ψιλο αν καληψεις την γρατζουνια και απο πανω την κανεις με μια αλοιφουλα το ιδιο παραγμα θα ειναι με τον αερογραφο!! Wink

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 22:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισκέφτηκα τον τύπο που σας είπα πριν απο λίγο.
Μου ζήτησε: για ένα βύθισμα στην πόρτα του οδηγού (μη φανταστείτε τίποτα τεράστιο, έχει προκληθεί όμως από άνοιγμα πόρτας άλλου αυτοκινήτου και φαίνεται αρκετά , τουλάχιστον σε εμένα...), μία γρατζουνιά στον προφυλακτήρα και άλλες δύο γρατζουνιές σε άσχετα μεταξύ τους σημεία, ΣΥΝΟΛΟ: 240 Ευρώ με δύο χρόνια εγγύηση εργασίας.
Δεν μπορείτε να πείτε...καλή τιμή Exclamation αλλά προβληματίζει αυτό το ... περί χρώματος... Μου έδειξε βέβαια και άλλα αυτοκίνητα που έχει φτιάξει και ομολογώ οτι δεν ξεχώριζες τίποτα στο σημείο που έχουν βαφτεί... Στο επιστρέφει και αυθημερόν... Question
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιστευω πως επειδη ολοι φτιαχνουν το χρωμα του αυτοκινητου με τους κωδικους του εργοστασιου τωρα πια, δεν θα υπαρχει προβλημα διχρωμιας!
καλή ακουγεται σαν λυση για εντονες γρατσουνιες (κλειδια και αλλα τετοια φονικα εργαλεια Twisted evil Evil Twisted evil μακρια απο εμας)
οσο για τη δουλεια που θα κανει πρεπει να δουμε πρωτα δειγμα και να πιστεψουμε.
λες οτι ειδες αυτοκινητο με γρατσουνιες και δεν φαινονταν τιποτα ;;
αν ειναι ετσι καλο ακουγεται. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως συμφέρει να αγοράσει τον αερογράφο και να το βάψει μόνη της?Θα της μείνει και ο αερογράφος.Αν δεν κάνω λάθος,κάποιοι καλοί για μοντελισμό κοστίζουν περί τα 150Ε.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Μήπως συμφέρει να αγοράσει τον αερογράφο και να το βάψει μόνη της?Θα της μείνει και ο αερογράφος.Αν δεν κάνω λάθος,κάποιοι καλοί για μοντελισμό κοστίζουν περί τα 150Ε.

kαι μετα οποιος clubιτης εχει γρατσουνιες να πηγαινει να του το βαφει ε?
μαλλον πρεπει να προμηθευτει εναν το club! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 00:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειχα μια αρκετα βαθια γρατζουνια μηκους περιπου 10 εκατοστων διπλα στην ταπα της βενζινης. οταν πηρα το χρωμα για την αεροτομη και περισεψε πηρα ενα πινελακι και εβαψα την γρατζουνια. όμως την παραγεμισα χρωμα με αποτελεσμα να φαινεται σαν μπαλωμα... μετα απο 2 μερες επλυνα το αμαξι και η μπογια που ειχε κατσει σαν κουτσουλια εξαφανιστηκε. Η γρατζουνια δεν φαινεται καν.Ουτε απο κοντα. Λες και το εβαψα σε φαναρτζιδικο ειναι.Τελειο. Εμενα ο φαναρτζης μου για βαθουλωμα στην πορτα παντως μου ειπε 90 ευρω.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 08:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IRIS έγραψε:
Μου ζήτησε: για ένα βύθισμα στην πόρτα του οδηγού (μη φανταστείτε τίποτα τεράστιο, έχει προκληθεί όμως από άνοιγμα πόρτας άλλου αυτοκινήτου και φαίνεται αρκετά , τουλάχιστον σε εμένα...), μία γρατζουνιά στον προφυλακτήρα και άλλες δύο γρατζουνιές σε άσχετα μεταξύ τους σημεία, ΣΥΝΟΛΟ: 240 Ευρώ με δύο χρόνια εγγύηση εργασίας.
Δεν μπορείτε να πείτε...καλή τιμή Exclamation αλλά προβληματίζει αυτό το ... περί χρώματος... Μου έδειξε βέβαια και άλλα αυτοκίνητα που έχει φτιάξει και ομολογώ οτι δεν ξεχώριζες τίποτα στο σημείο που έχουν βαφτεί... Στο επιστρέφει και αυθημερόν... Question

Γνωρίζω και εγώ ένα τέτοιο μαγαζί, το οποίο διαφημίζει με μεγάλα γράμματα, τα καλά του αποτελέσματα και δίνει και εγγύηση και σκεφτομαι να το επισκεφτώ λιαν συντόμως.....
Είναι στο Μοσχάτο, μήπως λες για αυτό;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 09:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
IRIS έγραψε:

Γνωρίζω και εγώ ένα τέτοιο μαγαζί, το οποίο διαφημίζει με μεγάλα γράμματα, τα καλά του αποτελέσματα και δίνει και εγγύηση και σκεφτομαι να το επισκεφτώ λιαν συντόμως.....
Είναι στο Μοσχάτο, μήπως λες για αυτό;;;

Για το ίδιο λέμε. Πήγα εχθές. Για την πόρτα μόνο μου ζήτησε 90 Ευρώ. Αν τα φτιάξω όλα "πακέτο", 240. Οσο για χρώμα κλπ , έχω ήδη πάρει το χρώμα του αυτοκινήτου και επιχείρησα να φτιάξω τη μία γρατζουνιά αλλά δυστυχώς....φαίνεται και πάλι... Από πελάτες πάντως, αν αυτό δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας, φαίνεται να έχει απόλυτη πληρότητα...
Λέω να το πάω και...ο Θεός βοηθός!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IRIS έγραψε:

Για το ίδιο λέμε. Πήγα εχθές. Για την πόρτα μόνο μου ζήτησε 90 Ευρώ. Αν τα φτιάξω όλα "πακέτο", 240. Οσο για χρώμα κλπ , έχω ήδη πάρει το χρώμα του αυτοκινήτου και επιχείρησα να φτιάξω τη μία γρατζουνιά αλλά δυστυχώς....φαίνεται και πάλι... Από πελάτες πάντως, αν αυτό δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας, φαίνεται να έχει απόλυτη πληρότητα...

Ωραία λοιπόν, περιμένουμε εντυπώσεις......... (έχουμε και εμείς σειρά...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 23:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
IRIS έγραψε:

τι επαθες παλι ; Rolling eyes μη μου πεις οτι κυκλοφορεις με εκεινες τις παλιες γρατσουνιες ακομα.... Evil
αντε να παιρνετε σειρα... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 23:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
IRIS έγραψε:

τι επαθες παλι ; Rolling eyes μη μου πεις οτι κυκλοφορεις με εκεινες τις παλιες γρατσουνιες ακομα.... Evil
αντε να παιρνετε σειρα... Wink

τις παλιές +1 γερή ακόμα Μητσάκο.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
το συγκεκριμένο μαγαζί το έχω εντοπίσει εδώ και πολύ καιρό και ήθελα να το επισκεφτώ, αλλά πάντα με απωθούσε το άγνωστο......
τώρα λέω να το πάρω απόφαση.....

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Σεπ 2004, 11:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά ιδέα μου είναι ή εδώ στην Αθήνα οι τιμές είναι αρκετά ακριβότερες από επαρχία?Π.χ. έφτιαξα μία βαθειά γρατσουνιά μήκουσ περίπου 20cm και αρκετά βαθειά (είχα βρει σε μαρμαρογωνία) ώστε το κομμάτι να θελει πρώτα επισκευή και μετά βάψιμο(για όσους θυμούνται έιχα ανοίξει σχετικό topic πριν κανα 2μηνο) +επισκευή πίσω προφυλακτήρα καθώς τον είχα βρει αρκετες φορές σε πεζοδρόμιο καθως παρκαρα.αυτά μου κόστισαν 150euro και εδώ στην Αθήνα μου έιχαν ζήτήσει 300euro μόνο για την πρώτη γρατσουνιά!!!Η επίσκευή έγινε στα Γιαννενα και οι τιμές που αναφέρονται είναι αντιπροσωπείας και όχι φαναρτζή.
Επιστροφή στην κορυφή
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 15:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
IRIS έγραψε:

Επιτέλους! πήρα το αυτοκίνητο την Παρασκευή αφού είχα κλείσει ραντεβού 15 ημέρες πριν. Ευχαριστημένη δεν μπορώ να πω... Αψογη δουλειά και ...με χαρτί για δύο χρόνια εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 17:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
ρε παιδιά ιδέα μου είναι ή εδώ στην Αθήνα οι τιμές είναι αρκετά ακριβότερες από επαρχία?Π.χ. έφτιαξα μία βαθειά γρατσουνιά μήκουσ περίπου 20cm και αρκετά βαθειά (είχα βρει σε μαρμαρογωνία) ώστε το κομμάτι να θελει πρώτα επισκευή και μετά βάψιμο(για όσους θυμούνται έιχα ανοίξει σχετικό topic πριν κανα 2μηνο) +επισκευή πίσω προφυλακτήρα καθώς τον είχα βρει αρκετες φορές σε πεζοδρόμιο καθως παρκαρα.αυτά μου κόστισαν 150euro και εδώ στην Αθήνα μου έιχαν ζήτήσει 300euro μόνο για την πρώτη γρατσουνιά!!!Η επίσκευή έγινε στα Γιαννενα και οι τιμές που αναφέρονται είναι αντιπροσωπείας και όχι φαναρτζή.

που στην Αθηνα σου ζητησαν 300Ε ; σε επισημο φανοποιειο της peugeot; η σε καποιο αλλο φανοποιειο ;;
γιατι αν πας σε peugeot σε χρεωνουν την εργασια τους, το ξεμονταρισμα την επισκευη, το μονταρισμα κ.λ.π κ.λ.π και το ΦΠΑ!!!
για πες Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 20:43:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που στην Αθηνα σου ζητησαν 300Ε ; σε επισημο φανοποιειο της peugeot; η σε καποιο αλλο φανοποιειο ;;
γιατι αν πας σε peugeot σε χρεωνουν την εργασια τους, το ξεμονταρισμα την επισκευη, το μονταρισμα κ.λ.π κ.λ.π και το ΦΠΑ!!!
για πες Wink[/quote]

Σε επίσημο φανοποιείο της Peugeot και μάλιστα σε αυτό που είναι στη Συγγρού και λέγεται Ε.Εψιλον Α.Ε. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι γιατι αυτη η μεγαλη διαφορά αναμεσα σε 2 επίσημα φανοποιεία τησ peugeot Question
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 10:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aερογράφος...??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IRIS έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
IRIS έγραψε:

Επιτέλους! πήρα το αυτοκίνητο την Παρασκευή αφού είχα κλείσει ραντεβού 15 ημέρες πριν. Ευχαριστημένη δεν μπορώ να πω... Αψογη δουλειά και ...με χαρτί για δύο χρόνια εγγύηση.

Ε, πές μας και μερικές λεπτομέρειες (πως το βάψανε, πως καλύψανε τα χτυπήματα κλπ)
15 μέρες ε;;;
Θυμάμαι που στην αρχή δεν είχε πολύ κόσμο και τώρα έχει ουρά....

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 23:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
για πες Wink

Σε επίσημο φανοποιείο της Peugeot και μάλιστα σε αυτό που είναι στη Συγγρού και λέγεται Ε.Εψιλον Α.Ε. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι γιατι αυτη η μεγαλη διαφορά αναμεσα σε 2 επίσημα φανοποιεία τησ peugeot Question[/quote]

εφοσον ειναι επισημο λογικο ειναι να σου ζητησαν τοσο, στο ειπα!
πιστευω αν πηγαινες αλλου (γειτονια) θα σου ζητουσαν οσο σου ζητησαν και στα Ιωαννινα Cool

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 19:43:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
kazanovas έγραψε:
για πες Wink

Σε επίσημο φανοποιείο της Peugeot και μάλιστα σε αυτό που είναι στη Συγγρού και λέγεται Ε.Εψιλον Α.Ε. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι γιατι αυτη η μεγαλη διαφορά αναμεσα σε 2 επίσημα φανοποιεία τησ peugeot Question

εφοσον ειναι επισημο λογικο ειναι να σου ζητησαν τοσο, στο ειπα!
πιστευω αν πηγαινες αλλου (γειτονια) θα σου ζητουσαν οσο σου ζητησαν και στα Ιωαννινα Cool[/quote]

όπα μάλλον ή εγω δεν καταλαβαίνω κάτι ή εσύ γαιτί νόημα δεν βγαίνει.Στα Γιάννενα η επισκευή πραγματοποιήθηκε στην αντιπροσωπεία της peugeot των Ιωαννίνων,η απορία μου είναι γιατί στην αντιπροσωπεια στην Αθήνα μου ζήτησαν 300 euro ενώ στην αντιπροσωπεία στα γίαννενα 150 euro??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης