Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 10:39:35 Θέμα δημοσίευσης: Καινούριο καπό!!! |
|
|
Παιδια εχω προβλημα=την πρωτη εβδομαδα που ειχα το τουτου μου παρκαρισμενο καποιος !$%@%^*#$%! μου χτυπησε το καπο,φυσικα δεν αφησε χαρτι,ουτε κανενας δεν τον ειδε!(πανω απο το λιονταρι,μου εκαναν ενα βαθουλωμα,πολυ βαθυ,με πολυ δυναμη)
Την επομενη μερα πηγα κατευθειαν στην πεζο και ρωτησα αν φτιαχνεται αυτο χωρις να φαινεται τιποτα...
και μου λεει ο τυπος ''εδω που σε χτυπησαν δεν φτιαχνεται διοτι ειναι διπλη η λαμαρινα του αρα πηγαινεις σε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΠΟ''
Για καινουριο καπο για το τουτου μου μου ειπε 350 ευρω κομπλε!
Αν μπορει καποιος να ρωτησει αλλου πιο φθηνα? αν γνωριζει κανεις τιποτα...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 16:02:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τιμή καπώ για 206 (για το δικό μου μοντέλο, αν και όλα ίδια είναι πιστεύω) 171.24€ χωρίς Φ.Π.Α.!
Αλλά θες και βάψιμο και τοποθέτηση.
Για πήγαινε σε κανένα φαναρτζίδικο μπας και σου έρθει φθηνότερα. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 16:10:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eιχα και εγω το ιδιο προβλημα με το καπο μετα απο στουκα με ενα τζιπακι (οποτε καταλαβενετε πως εγινε... ) Το πηγα στο φαναρτζη μου και μου το εφτιαξε χαρτι! Αν ενδιαφερεσαι, στηλε μου ΠΜ για να σου δωσω τηλεφωνο και διευθυνση 
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 16:12:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε γιωργο μηπως εισαι λιγο γκαντεμακος κι αυτος λιγο μαλ**ας που το χτυπησε ? λοιπον και γω φαναρτζη προτεινω ή ψαξε σε κανενα μικρο συνεργειο για μεταχειρισμενο . θα σου ρθει πολυ πιο φθηνα.
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 16:15:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλυτερα να το πας σε φαναρτζη, παρα στην αντιπροσωπεια!!! Δε λεω, σε μερικα εξουσιοδοτημενα υπαρχουν καλοι μαστοροι, αλλα στα περισσοτερα ξερουν μονο να βγαζουν το "σπασμενο" και να βαζουν το καινουριο!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 16:34:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Καλυτερα να το πας σε φαναρτζη, παρα στην αντιπροσωπεια!!! Δε λεω, σε μερικα εξουσιοδοτημενα υπαρχουν καλοι μαστοροι, αλλα στα περισσοτερα ξερουν μονο να βγαζουν το "σπασμενο" και να βαζουν το καινουριο!!!  |
Εγώ Γιώργο πιστεύω πως μιας και είναι αντιπροσωπεία, απλά θα προτιμήσουν να σου αντικαταστήσουν το "ελαττωματικό" κομμάτι, παρά ωα σου επισκευάσουν το υπάρχον, έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι να μη βρουν το μπελά τους. Γενικά μιλάω, όχι για το καπώ. Και το βρίσκω λογικό! Γι' αυτό και θα πρέπει να πάει και αλλού.
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 17:12:48 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καινούριο καπό!!! |
|
|
CC-q-silver έγραψε: | Παιδια εχω προβλημα=την πρωτη εβδομαδα που ειχα το τουτου μου παρκαρισμενο καποιος !$%@%^*#$%! μου χτυπησε το καπο,φυσικα δεν αφησε χαρτι,ουτε κανενας δεν τον ειδε!(πανω απο το λιονταρι,μου εκαναν ενα βαθουλωμα,πολυ βαθυ,με πολυ δυναμη)
Την επομενη μερα πηγα κατευθειαν στην πεζο και ρωτησα αν φτιαχνεται αυτο χωρις να φαινεται τιποτα...
και μου λεει ο τυπος ''εδω που σε χτυπησαν δεν φτιαχνεται διοτι ειναι διπλη η λαμαρινα του αρα πηγαινεις σε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΠΟ''
εχεις PM! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 23:49:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: |
Εγώ Γιώργο πιστεύω πως μιας και είναι αντιπροσωπεία, απλά θα προτιμήσουν να σου αντικαταστήσουν το "ελαττωματικό" κομμάτι, παρά ωα σου επισκευάσουν το υπάρχον, έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι να μη βρουν το μπελά τους. Γενικά μιλάω, όχι για το καπώ. Και το βρίσκω λογικό! Γι' αυτό και θα πρέπει να πάει και αλλού. |
Και ποιος ο λογος υπαρξης των εξουσιοδοτημενων φαναρτζηδων τοτε??? 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

CC-PUG ('04)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:17:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | kovac έγραψε: |
Εγώ Γιώργο πιστεύω πως μιας και είναι αντιπροσωπεία, απλά θα προτιμήσουν να σου αντικαταστήσουν το "ελαττωματικό" κομμάτι, παρά ωα σου επισκευάσουν το υπάρχον, έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι να μη βρουν το μπελά τους. Γενικά μιλάω, όχι για το καπώ. Και το βρίσκω λογικό! Γι' αυτό και θα πρέπει να πάει και αλλού. |
Και ποιος ο λογος υπαρξης των εξουσιοδοτημενων φαναρτζηδων τοτε???  |
Για να βουτανε λεφτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

CC-PUG ('04)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:19:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καινούριο καπό!!! |
|
|
DimiP έγραψε: | CC-q-silver έγραψε: | Παιδια εχω προβλημα=την πρωτη εβδομαδα που ειχα το τουτου μου παρκαρισμενο καποιος !$%@%^*#$%! μου χτυπησε το καπο,φυσικα δεν αφησε χαρτι,ουτε κανενας δεν τον ειδε!(πανω απο το λιονταρι,μου εκαναν ενα βαθουλωμα,πολυ βαθυ,με πολυ δυναμη)
εχεις PM!  |
Ευχαριστω!!!!
αλλα αυτοι μηπως κανουν μονο για γδαρσιματα?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BUBA (Alexandros) Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)
Ένταξη: 30 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Παπάγου/Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:43:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως μερικες φορες για φθηνοτερα κομματια οπως π.χ. φτερο που εχει καμια 80ε μονο , εαν ειναι αρκετα στραπατσαρισμενο, οντως οικονομικα συμφερει να παρεις καινουργιο παρα να ισιωσεις το παλιο. Το βαψιμο θα γινει σε καθε περιπτωση.
Εαν τελικα βαλεις καινουργιο και εχεις και αποθηκευτικο χωρο πες να σου δωσουν και το παλιο πισω, αυτοι μην νομισεις οτι θα το .....πεταξουν
Επισης εαν βαλεις καινουργιο και εχεις χρημα για "καψιμο" ευκαιρια να βαλεις κανα after-market πιο μουρατο π.χ. ...carbon! (...joking) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

CC-PUG ('04)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:47:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BUBA έγραψε: | Παντως μερικες φορες για φθηνοτερα κομματια οπως π.χ. φτερο που εχει καμια 80ε μονο , εαν ειναι αρκετα στραπατσαρισμενο, οντως οικονομικα συμφερει να παρεις καινουργιο παρα να ισιωσεις το παλιο. Το βαψιμο θα γινει σε καθε περιπτωση.
Εαν τελικα βαλεις καινουργιο και εχεις και αποθηκευτικο χωρο πες να σου δωσουν και το παλιο πισω, αυτοι μην νομισεις οτι θα το .....πεταξουν
Επισης εαν βαλεις καινουργιο και εχεις χρημα για "καψιμο" ευκαιρια να βαλεις κανα after-market πιο μουρατο π.χ. ...carbon! (...joking) |
Αν σου πω τι σκεφτηκα πλακα πλακα.......
Να κοψω ενα κομματι μπροστα και να βαλω στη θεση του plexi-glass
χαχαχα
ε.....τι λες????? καλο....???????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
HYPER_Piccolo (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp
Ένταξη: 29 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 293 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:08:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω δεν εχω παθει ζημια αλλα συζητουσα με τον μηχανικο που το πηγαινω, συζητουσαμε για το τι μπορω να κανω στο καπο εκτος απο το να του κολησω απο πανω πλαστικα οπως εχω δει και εχουν και καλα εισοδους για αερα... και στην συζησηση επανω καταληξαμε οτι οι δυο καλητερες και φτηνοτερες λυσεις ειναι η να παω απο καμια μαντρα να βρω ενα ελαφρος τρακαρισμενο (καλη ωρα το δικο σου) η να παρω ενα ημητασιον που μου ειπε οτι με το ζωρι να ανευει η τιμη μαζι με βαψιματα στα 150 ευρο... αρα για ρωτα μπας και βρεις κανενα ημητασιον... και σου ερθει πιο φτηνα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|