PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέες πινακίδες!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 10:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Νέες πινακίδες!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ.ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΩ , ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 10:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Για πετα μας μια φωτο !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 12:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ετσι καλα να παθετε!!!! Twisted evil

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 16:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα είδα κι εγώ τέτοια πινακίδα σε μια Porsche 911 και νόμιζα ότι την είχε φτιάξει ο τύπος για την πάρτη του Shocked Είναι όντως μεγαλύτερες σε μέγεθος, τα γράμματα είναι μεγαλύτερα, πιο ευδιάκριτα και πιο αραιά τοποθετημένα ενώ αριστερά έχει ένα μπλε κομματάκι που μέσα γράφει GR... Γίναμε Ευρώπη βλέπεις... Evil

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 16:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κεγω την πατησα οταν πρωτοειδα τη νεα πινακιδα σενα FR!!! Κοιτα τι εκανε ο τυπας για να τραβαει την προσοχη, ειπα, αλλα τωρα τις βλεπω ολο και πιο συχνα!!! Φανταστειτε την πινακιδα της Γερμανιας πχ, με τη διαφορα οτι και παλι ο συνδυασμος θα αποτελειται απο 3 γραμματα και 4 αριθμους με εξευρωπαϊσμενη γραμματοσειρα ομως!!! Καλυπτει ολο το πλαισιο που εχει ο προφυλακτηρας για την πινακιδα και ειναι κατασκευασμενη με νεα υλικα, πιο ανακλαστικα απο τα παλια!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 10:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oι νέες πινακίδες, δημιουργούν πρόβλημα στα 206, γιατί στους εμπρός προφυλακτήρες εξέχουν και καλύπτουν λίγο την εισαγωγή αέρος...........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 13:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ρε π@@στη μου!
παλι θα χασουμε αλογα λογω της μειωμενης εισαγωγης αερα
%@ Evil %# Evil &$*$& Evil #^%$!% Evil $*&$

Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 15:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, εδώ και μερικές μέρες έχουμε αρχίσει κι εμείς στην εταιρία και τις δίνουμε στα αυτοκίνητά μας, βέβαια έχουν ξεμείνει και μερικές παλιές ακόμα...το πρόβλημα είναι ότι δέν χωράνε και στα πλαίσια, και πάνε τζάμπα καμια 300 που βάζουμε στα αμάξια μας....προς το παρόν μπαίνουνε σκέτες...άσε που και σε μερικά αυτοκίνητα δέν εφαρμόζουν καλα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 19:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ σήμερα είδα για πρώτη φορά τις καινούργιες πινακίδες και νόμιζα ότι ήταν ξένες αλλά μετά είδα το GR,λέτε να μας αλλάξουν και τις δικές μας τις παλαίου τύπου? Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 22:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να γινει αυτο φιλε Δημητρη θα περασει πολυυυυυυς καιρος!!! Αν ηξερες τη διαδικασια που χρειαζεται για να αλλαξεις πινακιδες δεν θα ρωταγες καν!!! Ειναι τοσο γραφειοκρατικα (ελληνικα δηλαδη...) τα πραγματα...αστα να πανε!!! Μια χαρα μας γραφουν και με τις παλιες πινακιδες!!! Αρα δεν υπαρχει και ουσιαστικος λογος αλλαγης... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
orck (orck)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 23:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα υπαρχει καποια φοτο με τις καινουργιες;

κατι ασχετο, εχω μια πινακιδα παλαιου τυπου Shocked την οποια εχω... ψιλοστραβωσει (εκανα μιση ωρα για να την ισιωσω και παλι χαλια ειναι) που παω να μου φτιαξουν αλλη; υποψιαζομαι οτι πρεπει να παω υπουργιο και αφου μου τον πιασουν κανονικα Twisted evil θα μου φτιαξουν αυτοι με την σφραγιδα του υπουργιου για να ειναι νομιμη...
καλα τα λεω;
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 23:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εγινε??? Shocked Θα πας στο υπουργειο??? Shocked Shocked Τστστστς...Οταν ειχαμε παει μενα φιλο κατι πινακιδες για αλλαγμα μετα απο τρακαρισμα, τις παιρνει ενας τυπος τις κοιταει, τις ισιωνει (οσο ισωναν, μεχρι και με το παπουτσι την πατησε...) και μας λεει: "Ειστε ετοιμοι παιδια!!! Μια χαρα αναγνωσιμες ειναι, δεν υπαρχει λογος αλλαγης!!!" Καταλαβες τωρα πως εχει το πραγμα...Αν δεν δηλωσεις κλοπη δεν προκειται να στις αλλαξουν!!! Κιαν δηλωσεις κλοπη θα μπλεξεις με τα γραφειοκρατικα, μην μπορωντας να μετακινεις και τον πεζουλα, αφου "δεν θα εχει πινακιδες"!!! Cool

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 09:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ εγω πετυχα αυτες τις απαισιες πινακιδες...Θελει καιρο να τις συνηθησουμε...Παντως δε μου αρεσουν καθολου...
Κριμα που το μελλοντικο μου τουτου θα εχει τετοιες...! Laughing Confused

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 13:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ρίχτε μια φωτό ένας ρε παιδιά!!
Με έχει φάει η αγωνία... Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης