PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρίξιμο τσιμούχας από τζάμι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 10:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Τρίξιμο τσιμούχας από τζάμι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ένα προβληματάκι......
Θελω την βοήθειά σας!!!!

Εχω ένα Pug307cc και όταν το έχω ανοικτό με ανεβασμένα τα παράθυρα τότε ακούγεται ένα τρίξιμο από τις τσιμούχες παραθύρων!!!
Αυτό ακούγεται όταν κυρίως κάνει στρεβλώσεις το αμάξωμα σε περίπτωση ανωμαλίας ασφάλτου ή λακούβας!!! Εκεί ακούγεται πολύ!!!

Εχει κανένας καμια λύση???

Ευχαριστώ

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 13:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω να υπάρχει λύση Confused

Το προβλημα ξεκιναει απο το μεγάλο παράθυρο το οποίο στις ανωμαλίες ταλαντώνεται και τριβεται πάνω στις τσιμούχες. Στην περίπτωση που εισαι ξεσκεπαστος το θέμα χειροτερέυει γιατι το παράθυρο δεν πιανει ούτε απο επάνω.

Για να στο εξηγήσω πιο απλά, σε οσο λιγότερα σημεια πιανει το τζάμι τοσο περισσοτερο "παιζει" αρα και τοσο περισσπτερο ακούγονται οι τσιμούχες. Wink

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 18:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις δοκιμάσει με το τζάμι λίγο κατεβασμένο αν ακούγεται πάλι?
Αν ναι δεν είναι από τις τσιμούχες αλλά από το γρύλο του τζαμιού είναι κάτι που διορθώνεται μην ανησυχείς!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 20:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω δοκιμάσει να κατεβάσω τα παράθυρα λιγάκι και τότε δεν τρίζουν καθόλου!!! Είναι σίγουρα η τσιμούχα του παραθύρου εκεί που ενώνεται με το αμάξωμα!!!!

Νομίζω πως ο Ydwr έχει δίκιο.... απλά έλεγα μπας και υπήρχε κάποιος τρόπος για να σταματίσει αυτό το τρίξιμο της τσιμούχας!!!! Καποιο υλικό??? Διάβασα και για σπρέυ σιλικόνης ή καποιο προϊόν SONAX !!!!!

Σημειωτέων δε ότι το τουτου είναι εντός εγγύησης!!!! Αν το αναφέρω στον εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα το πάω σε δύο εβδομάδες για service 10Κ Km θα μου το φτιάξουν??? Θα μου τις αλλάξουν????

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 08:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρέπει να το δουν και αν το κρίνουν απαραίτητο ίσως την αλλάξουν.
Τώρα μέχρι το σέρβις δοκίμασε να ρίξεις λίγο όχι πολύ σιλικόνη εκεί που νομίζεις ότι ακούγεται να δεις αν θα καλυτερέψει.
Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στο σέρβις
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης