PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

309 - 309 GTI 1,9 Τετραπετάλουδο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
spal (ΣΩΤΗΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 13:45:37    Θέμα δημοσίευσης: 309 - 309 GTI 1,9 Τετραπετάλουδο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα σε ολους .
Σαν νεο μελος μην με παρεξηγησετε που θετω το ανωτερω θεμα ( 309 και οχι 206) .
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει σχετικα με χρηση τετραπεταλουδου στο 16 βαλβιδο καπακι του 309 δηλ. θελω κατασκευαστη , διαμετρο και το κυριοτερο ποιος εγκεφαλος αποδιδει σε αυτη τη μετατροπη .
Ευχαριστω , ( συγχαρητηρια για το site ) .

Υ.Γ Στα μηχανολογικα θεματα διαβασα μια ερωτηση τι ειναι η ογκομετρηση του κινητηρα . Ειναι η ακριβης μετρηση του ογκου του θαλαμου καυσης .
Εχει μεγαλη σημασια ολοι οι κυλινδροι να εχουν ιση αποδοση .
Επειδη απο κατασκευης πιθανον να υπαρχουν μικροδιαφορες των ογκων των θαλαμων καυσης οταν κανουμε βελτιωση στον κινητηρα ογκομετρουμε και εξομοιωνουμε τυχον διαφορες .
Αυτη η μετρηση γινετε με τον ακολουθο ευκολο τροπο .
Με το εμβολο ακριβως στο ΑΝΣ και ολες τις βαλβιδες κλειστες
( βγαλμενος ο ιμαντας του εκκεντροφορου ) απο την τρυπα του μπουζι ριχνωμε λαδι λεπτορευστο με μια βαθμονομημενη συριγγα με κλιμακα σε κυβικα εκατοστα . Το λαδι το φερνουμε μεχρι το κατω σημειο του σπειρωματος του μπουζι . Διαβαζουμε στην κλιμακα ποσα cc λαδι εφυγαν απο την κλιμακα και εχουμε την ογκομετρηση . Ειναι δυσκολο ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Peugeot205 (Παναγιωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 205 1.4

Ένταξη: 29 Μάρ 2004
Τόπος: Αθηνα-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 21:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαρακο ψαχνω πολλυ καιρο να βρω ενα μοτερ σαν το δικο σου αλλα ειναι λιγο δυσκολο!!Ποσα αλογα ειναι το δικο σου???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 18:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαράκι διάβασα 309GTi 1.9 και μου ανέβηκε ο σφυγμός στα ύψη!!
Αυτό ήταν το προηγούμενο μου αυτοκίνητο και ακόμη είναι (και ίσως να είναι για πάντα) το καλύτερο αυτοκίνητο που οδήγησα ποτέ.

Το 206GTi 1.6 που έχω τώρα είναι σαν παιγνιδάκι για κοριτσάκια.
Αυτή η γενική αίσθηση του 309 - Τιμόνι, Φρένα, Ανάρτηση, Κινητήρας (ο 1.9 8v με γα** τις ροπές) και το πως έστριβε, θα μου μείνουν αξέχαστα.

Το μόνο που θέλω να ξεχάσω είναι την κατανάλωση του! Smile

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
205GTi (Theo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 GTi 1.9

Ένταξη: 08 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 16:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιασου φιλε!

Ακομη ενας fan of Peugeot Old School Power. Twisted evil

Φανταζομαι θα μιλας για Mi-16 μοτερ..Τα throttle-bodies τα οποια συνηθως χρησιμοποιουνται για αυτο το μοτερ ειναι τα JENVEY http://www.jenvey.co.uk/ σε συνδιασμο με OMEX ή Emerald mappable management. Αυτη η μετατροπη με καλη ρυθμιση συνηθως δινει 25-30 αλογακια επιπλεον...Αυτο μας κανει 185+/- !!!!

Επιπλεον δουλεια στο καπακι (porting,three angle seat valves,bigger valves) www.hiflowheads.co.uk σε εκτοξευουν στα 200bhp+
Theo
Cyprus

The flying dust opposes the question and hides the answer..What is it that makes Peugeot a winner
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης