PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 206 ΣΑΣ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christopher 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Δεκ 2002, 22:43:31    Θέμα δημοσίευσης: ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 206 ΣΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το 206 1.4ΧΤ εδώ και 2 χρόνια. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος γενικά αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλα αμάξια. Νομίζω ότι το κιβώτιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο σε αίσθηση τουλάχιστον. Το μόνο ψεγάδι το οποίο δεν μπορώ να δικαιολογήσω είναι τα τακάκια των φρένων τα οποία είχαν φαγωθεί τελείως στα 14500 χλμ. Στο συνεργείο της Peugeot μου είπαν ότι δεν ήταν προβληματικά αλλά εγώ έκανα κακή χρήση των φρένων. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τους πιο "ήρεμους" οδηγούς αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τελοσπάντων τα πλήρωσα και τωρα όλα εντάξει αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είχατε και άλλοι παρόμοιες "εμπειρίες". Η κανονική αντικατάστασή τους μου είπαν ότι είναι κάθε 30-40000 χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Δεκ 2002, 23:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν, καλώς όρισες! Wink

Κατά δεύτερον, 14500 χλμ δεν είναι κι άσχημα για τα τακάκια με "μέση" χρήση! Wink

Τρίτον, αν το έχεις για κάποια χρόνια ακόμα το αυτοκίνητο, θα έρθει η στιγμή που θα πεις "Σκυλί!"

Γενικά, έχω πείρα από την Peugeot, από τα χρόνια που η ποιότητα δεν ήταν το ρητό της, και μπορώ να σου πω ότι ό,τι αυτοκίνητο και να έπαιρνα, πάλι στην Peugeot θα κατέληγα. Έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, κι όχι ότι το 206 είναι το τέλειο, απλά με κάνει και......... χαμογελάω! Κανένα άλλο δεν μπορεί να μου το προξενήσει αυτό! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 00:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως πρεπει να αλλαξω τα τακακια μου μια και εχω 21000 χλμ με μεση χρηση ;;;
ωχ! η τσεπη μου!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 03:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το θέμα τακάκια είναι πονεμένο. Εγώ με 12500 χλμ. και μέτρια ως μικρή χρήση, νιώθω βασικά οτι τα φρένα μου πρέπει να έχουν φαγωθεί ελαφρώς, ή τέλος πάντων δεν μου δίνουν την αίσθηση που είχαν παλιότερα. Τον Ιανουάριο που θα πάω μάλλον για αλλαγή λαδιών σε εξωτερικό συνεργείο, θα κοιτάξω και τα τακάκια να δω τι παίζει. Μπορεί και να είναι απλά ιδέα μου. Shocked

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 09:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκες, προσέξτε το θέμα τακάκια μην σας προξενήσει φθορά στις δισκόπλακες.

Εγώ που άλλαξα και τα δύο (για όποιον θυμάται), τα τακάκια μου είχαν ακόμη 5-6 χιλιοστά μετά από 21.000χλμ και με "μέση" χρήση!

Γενικά πιστεύω ότι τα μαμίσια τα τακάκια είναι σκληρά, ίσως για να αντέχουν μέχρι μικρά σέρβις των 20.000 χλμ

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 12:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχήν για να απαντήσω στο ερώτημα του christopher, θα πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το 206 μετά από 21 μήνες κατοχής.

Ξέρω ότι δεν είναι το τέλειο αμάξι. Το ήξερα πριν το αγοράσω.

Το τέλειο αμάξι (αν υπάρχει τέτοιο) εγώ δε μπορώ να το αγοράσω.

Ο λέοντάς μου, όσο περνάει ο καιρός τόσο με εκπλήσει ευχάριστα.

Τα μικροπροβλήματα που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς δεν με αφήνουν αδιάφορο, αλλά δε θα χολοσκάσω κιόλας, ούτε θα με πιάσει στεναχώρια ή πανικός. Ολα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Οσον αφορά τα τακάκια και τα φρένα.............Από την αρχή που το πήρα το αμάξι είχε, και εξακολουθεί να εχεί εκπληκτικό φρενάρισμα, τουλάχιστον για τα δικά μου στάνταρ.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 12:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και εχω το 206 μονο εδω και εφτα μηνες πρεπει να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Θα το ηθελα λιγο ποιο Δυνατο μονο στο θεμα του κινητηρα καθως τα 75 για το 1,4 ειναι πολυ λιγα ειδικα τις σημερινες μερες!! Καθως και λιγο ποιο μαλακο να ηταν τα υλικα στο ταπλο, για να μην ακουγονται διαφοροι τργμοι! Τωρα τα φρενα του εμενα μου κρατησανε μια χαρα! Εχω εως τωρα 33,000 χιλιομετρα και μεχρι τα 40,000 μου φτανουν απροβληματιστα! Σε γενικες γραμμες ειναι ενα αυτοκινητο που αξιζει τα λεφτα του και παραπανω ισως!! Και για να μην ξεχασω: Ειναι και το ποιο ΩΜΟΡΦΟ αυτοκινητο στον κοσμο!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 22:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω εχω το 1400αρι και τα τακακια μου κρατησαν 9000-9500 χλμ για καποια σχετικα καλη αποδοση και μεχρι τα 15000 που τα αλλαξα πηγαινα με τον "πατο"... Τους ηπια το αιμα δεν αντιλεγω (φρεναρισματα απο 180+, καταβαση Πεντελης σε βαθμο να μην πιανουν και τετοια) αλλα ειχα κανει και αρκετα ηρεμα χιλιομετρα οπως απο τα πρωτα 4-5 χιλιαδες λογω στρωσιματος. Ουσιαστικη χρηση εγινε για 4-5 χιλιαδες και οχι και συνεχεια.. Γενικα δεν ειμουν καθολου ικανοποιημενος για τη φθορα στην δικη μου χρηση που εγω δεν τη θεωρω υπερβολικη.. Εχω δει κι'αλλα αμαξια να τα πηγαινουν οπως παω εγω το δικο μου αλλα δεν αλλαζουν τακακια καθε 10.000 μην τρελαθουμε και τελειως. Τελος θα πω οτι το 206 σου δινει την εντυπωση οτι εχει καλα φρενα και αυτο το κανει επειδη φρεναρει κατα καποιο τροπο αποτομα.. αλλα αμα του ζητησεις κι'αλλο πατωντας το πεταλι πιο βαθεια εκει ανακαλυπτεις οτι ο βασιλιας ειναι γυμνος καθως δεν εχει να δωσει και πολυ ακομα οποτε μπλοκαρουν οι τροχοι..
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 00:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κανω μια παρενθεση και να πω οτι οταν λεω οτι το 206 δεν φρεναρει αλλα σου δινει την εντυπωση οτι φρεναρει μιλαω για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 206 και με τα δικα μου οδηγικα μετρα, ετσι για να μην παρεξηγουμαστε...

Τωρα μιας και το topic γενικοτερα ρωταει αν ειμαι ευχαρηστημενος, ναι ειμαι.. Τι θα ηθελα παραπανω .. χμμ...

1) Να ειχε καλυτερο στησιμο απ'αυτο που εχει και να ειχε καλυτερα λαστιχα απ'το εργοστασιο απ'αυτα που εχει...
2) Να ειχε πιο γρηγορη κρεμαγιερα.. 3.5-3.75 στροφες ειναι πολυ με αποτελεσμα σε πεταλα να στριβω το τιμονι κατα 140 μοιρες και να μην υπαρχει δυνατοτητα αναποδου γιατι τα χερια μπλεκονται...
3) Να μην βαραγε το κιβωτιο οταν ειναι κρυο
4) Λιγο καλυτερη ποιοτητα χρωματος
5) Να ειχε πιο πολλα αλογα (αλλα αυτο το ξερεις απ'την ωρα που τ'αγοραζεις οτι δεν εχει)..

Βασικα αυτα.. αν σκεφτω τιποτε αλλο θα το γραψω..
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 02:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μένα το 206 1.6 16v, μου βγήκε ανώτερο των προσδοκιών μου. Σε κινητήρα, φρένα, ανάρτηση, ποιότητα κατασκευής, άνεση, διάκοσμο, εξοπλισμό.
Τα τακάκια εμπρός τα αλλάζω κάθε 12000χλμ και είναι φυσιολογικό. Με το παλιό μου Renault 5 τα άλλαζα κάθε 10000χλμ... Είναι καθαρά θέμα οδήγησης και όχι αυτοκινήτου. Οι εταιρίες που βγάζουν τακάκια για το 206, βγάζουν και προμηθεύουν για όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christopher 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 02:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχην να τονίσω στο αρχικό μου post ότι άλλαξα τα τακάκια στα 14500 ευσπευμένα γιατί άκουγα τους δίσκους να τρίβονται από το σίδερο και τα φρένα σχεδόν δεν έπιαναν. Βέβαια όταν τα είδα (τα παλιά) το επιβεβαίωσα. Εννοείται ότι πέρασα και τους δλισκους των πίσω από τόρνο γιατί είχαν φαγωθεί. Θα ήθελα να (ξανα)τονίσω το θέμα με το κιβώτιο -τουλάχιστον στο 1.4, για 1600αρη δεν ξέρω. Αλήθεια τις επιστολές της Peugeot τις απαντάτε??? Εγώ όχι, ανοησία μου βέβαια...Έχετε δει σχέδια του 207? Θα σχίσει...από αρχές 2005 νομίζω![/quote]
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 02:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Για μένα το 206 1.6 16v, μου βγήκε ανώτερο των προσδοκιών μου. Σε κινητήρα, φρένα, ανάρτηση, ποιότητα κατασκευής, άνεση, διάκοσμο, εξοπλισμό.
Τα τακάκια εμπρός τα αλλάζω κάθε 12000χλμ και είναι φυσιολογικό. Με το παλιό μου Renault 5 τα άλλαζα κάθε 10000χλμ... Είναι καθαρά θέμα οδήγησης και όχι αυτοκινήτου. Οι εταιρίες που βγάζουν τακάκια για το 206, βγάζουν και προμηθεύουν για όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.

τι ειπες τωρααα;;; 12000 χλμ και νεα τακακια;;
καλα ολο με φρενα πας ρε ατομο;;;
με κουφανες τωρα!
μαλλον συντομα θα χρειαστεις και πενταλ φρενου καινουργιο γιατι αυτο θα το ξεκολησεις σιγουρα. Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 02:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christopher έγραψε:
Θα ήθελα να (ξανα)τονίσω το θέμα με το κιβώτιο -τουλάχιστον στο 1.4, για 1600αρη δεν ξέρω.
[/quote]

Άλλαξε την βαλβολίνη στο σασμάν σου με μία κορυφαία, πάντα με το σωστό ιξώδες 75W80. Δες και στο θέμα για τις Βαλβολίνες.

Ντιμιπένιε, ένα δυνατό φρενάρισμα από τα 200χαω αντιστοιχεί με πάνω από 100 κανονικά φρεναρίσματα. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 23:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο το 206 μου.Να φανταστείτε οτι στην αρχή που είχε βγεί δεν μου αρεσε! Embarassed Embarassed Embarassed
Μου άρεσε πιο πολύ το Clio και αυτό λόγω του κινητήρα που έχει(1.4lt 98HP).Με τον καιρό όμως καλοέβλεπα πιο πολύ το 206. :D :D :D :D
Πρώτα απ'όλα είναι η ομορφιά του!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και μεχρι και τώρα
ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ και πιστεύω πως για πολλά χρόνια ακόμα θα είναι πρότυπο για τα υπόλοιπα.Τώρα ότι άλλο και να πώ είναι λίγο.Είναι πολλοί που βλέπουν στις στροφές 206 και ΦΕΥΓΟΥΝ γιατί φοβούνται αλλα που να ξέρουν οτι ο ΓΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
και το αμαξι ΣΤΡΙΒΕΙ με περίσση ευκολία!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Τώρα όσον αφορά κάποια μικροπροβληματάκια. Mad Mad Mad
Όντως τα θέμα με τα φρένα είναι απο τα πιό τρωτά σημεία(πιστεύω) του πολυαγαπημένου μας 206(Εγώ έχω το 1.1).Δέν το λεώ για τα τακάκια(εγώ τα άλλαξα στα 20000χλμ.)Είμαι σε μια μέση κατηγορία οδηγών.Δέν το πάω με τις πάντες αλλά ούτε πηγαίνω και σαν κότα Smile Smile Smile .Αν με πιάσει αυτο το "κάτι" τότε φτάνω κόφτες,στρίβω αλα prost(ναι καλά,θα ήθελα) και άμαλαχι κάνω και καμία κολοτούμπα να γουστάρουμε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Α!Και κάτι άλλο.
Μου τυχαίνει αρκετές φορές να πάω να βάλω πρώτη και μιλάμε έχει τέτοια αντίσταση το κιβώτιο που νομίζω πως θα μου μείνει στο χέρι ο λεβιές!! Laughing Laughing Laughing Αυτά τα ολίγα είχα να πώ!!!
Φρένα και κιβώτιο ταχυτήτων!!!!!

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 08:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Α!Και κάτι άλλο.
Μου τυχαίνει αρκετές φορές να πάω να βάλω πρώτη και μιλάμε έχει τέτοια αντίσταση το κιβώτιο που νομίζω πως θα μου μείνει στο χέρι ο λεβιές!! Laughing Laughing Laughing Αυτά τα ολίγα είχα να πώ!!!
Φρένα και κιβώτιο ταχυτήτων!!!!!

Έπρεπε να δεις τα φρένα του 205 για να καταλάβεις την τεράστια διαφορά που έχει γίνει στον τομέα αυτό! Το 205 δεν είχε φρένα. Είχε διακόπτη, on/off Confused

Τώρα, όσο για το κιβώτιο, εννοείς ότι δεν μπαίνει η πρώτη ενώ κινείσαι, ή γενικά; Γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι κάτι το φυσιολογικό, λόγω συγχρνιζέ αν δεν κάνω λάθος που είχε πει ο Sidobre, στη δεύτερη περίπτωση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις βαλβολίνες! Wink

Υπάρχει αντίστοιχο topic, κοίταξέ το Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 15:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ικανοποιημένος θα δηλώσω και εγώ με το 206 μου. Τα περισσότερα από τα μειονεκτήματα του τα ήξερα πριν ακόμα το αγοράσω. Ειδικά για το 1400 (άτιμο, τότε, τεκμήριο) και με τους 75 ίππους ήμουν έτοιμος να συμβιστώ και με το αργό τιμόνι.
Εκείνο που θα ήθελα είναι λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερη εξυπηρέτηση από τα εξουσιοδοτημένα, να φύγω μία φορά ικανοποιημένος ρε παιδί μου-χωρίς κάτι να έχει ξεχαστεί!!!!
Για μένα ήταν το τέλειο Value for money και με βόλευε και χρηματοδοτικά!!!
Άσε που το είχα απωθημένο από όταν πρώτοκυκλοφόρησε. Έρωτας από την πρώτη ματιά... Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 16:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Έπρεπε να δεις τα φρένα του 205 για να καταλάβεις την τεράστια διαφορά που έχει γίνει στον τομέα αυτό! Το 205 δεν είχε φρένα. Είχε διακόπτη, on/off Confused
Σοβαρά;Δέν το 'ηξερα!!! Laughing Laughing Laughing Βασικά το 206 είναι το πρώτο μου αμάξι.

Svstouk έγραψε:

Τώρα, όσο για το κιβώτιο, εννοείς ότι δεν μπαίνει η πρώτη ενώ κινείσαι, ή γενικά; Γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι κάτι το φυσιολογικό, λόγω συγχρνιζέ αν δεν κάνω λάθος που είχε πει ο Sidobre, στη δεύτερη περίπτωση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις βαλβολίνες! Wink
Υπάρχει αντίστοιχο topic, κοίταξέ το Wink

Καμία φορά τυχαίνει η πρώτη περίπτωση(οπότε απο τώρα και στο εξής θα ξέρω τι γίνεται) και καμία φορά(πιο σπάνια) είναι η δεύτερη περίπτωση.
Όλα τα topic τα κοιτάω,ασχέτως αν δεν απαντάω(και αυτό γιατί δεν ξέρω πολλά).Απο όλα μαθαίνεις κάτι. Smile Smile Smile Smile Smile
Α!Και κάτι άλλο που θα ήθελα να προσθέσω μιας και το ξέχασα χθες.
Κάντε το 1.1 πιο σπιρτόζικο!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Mad Mad Mad
Μέχρι να μπεί η 2η ταχύτητα..... Sleeping Sleeping Sleeping Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked
Ειδικά άμα μπροστά σου έχεις να κάνεις με ανηφόρα!!!! Confused Confused Confused
Δέν το συζητάω άμα είναι και γεμάτο το 206 Evil Evil Evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 18:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ να πω με την σειρά μου οτι το 206 μου μού αρέσει πάρα πολύ. Θα ήθελα βέβαια να έχει ολίγη δύναμη παραπάνω αλλά δεν πειράζει. Έχει όλα τα κομφόρ βέβαια, και είναι και πανέμορφο. Καθώς δεν το κυκλοφορώ πολύ μέσα στην πόλη, παρα μόνο για να πάω στη σχολή μου,το "ζω" μέσα από τα ταξίδια που κάνω συχνά. Και όπως σήμερα που γύρισα με πολύ άσχημο καιρό, νιώθω πολύ όμορφα που έχω έναν λέοντα να με υπερασπίζεται στο δρόμο. :D Laughing

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 14:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι και εγώ από τους ευχαριστημένους κατόχους 206.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (κατά σειρά):
-από το σχήμα του (μέσα-έξω),
-από τα φρένα,
-από τα κρατήματα,
-από τις επιδόσεις
-από την ιδιαίτερη συμπάθεια που του έχει το γυναικείο φύλο Wink

Θα μπορούσε:
-να είχε ροπή στα χαμηλά,
-να είχε κιβώτιο με καλύτερη αίσθηση,
-να μην έτριζε τόσο πολύ βρε παιδί μου...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 14:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα ζευγάρι ωτοασπίδες για τον κύριο Teoman, παρακαλώ! Shocked Shocked

Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης