PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρύθμιση βαλβίδων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RS-206 (NIKOLAOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 GTI

Ένταξη: 28 Φεβ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2004, 12:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Ρύθμιση βαλβίδων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 206 1600 16V GTI.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ->ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ?ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10000 ΧΛΜ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ?Η ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ(1200ΧΛΜ) ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Question Question Question

ΛΕΩΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.ΛΕΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ 206 ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2004, 12:55:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Στα 1600 16v οι βαλβιδες ειναι αυτορυθμιζομενες.

2. Το ποτε αλλαζεις λαδια εξαρταται απ'τον τυπο λαδιου που βαζεις. Υπαρχει και για 5000 και για 10000 χλμ. Αν θημαμαι καλα οταν το παιρνεις καινουριο τα λαδια ειναι για 10000χλμ.

3. Αμα ειναι καινουριο πηγεναι να στο κοιταξουν με την εγγηση. Ισως εχεις βαλει κακη βενζινη. Δοκιμασε να αλλαξεις βενζιναδικο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 08:41:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RS-206 έγραψε:
Very happy ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 206 1600 16V GTI.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ->ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ?ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10000 ΧΛΜ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ?Η ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ(1200ΧΛΜ) ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Question Question Question

Ο STELIOS εδωσε τις σωστές απαντήσεις Wink το μόνο που μπορώ να συμπληρώσω είναι ότι ετσι κάνει(πετρέλαιο Very happy ) και ο
<<Μεγαλοιότατος >> και σε μένα ,δεν είναι τίποτα μόλις αρχίσεις να ανεβάζεις στροφές προς κάφτη μεριά θα το ξεχάσεις
Είναι χαρακτηριστικό μας όπως και οι μικροκραδασμοί στο ρελαντί Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 08:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
1. Στα 1600 16v οι βαλβιδες ειναι αυτορυθμιζομενες.

Στα 8V τι γίνεται; Θέλουν ρύθμισμα;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 09:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντώνη οι βαλβίδες στο 8V θέλουν όντως ρύθμισμα! Απο ότι έγραψε φίλος εδώ μέσα θέλουν ανα 20.000Km

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 09:30:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Αντώνη οι βαλβίδες στο 8V θέλουν όντως ρύθμισμα! Απο ότι έγραψε φίλος εδώ μέσα θέλουν ανα 20.000Km

Επιβεβαιώνω για το ρύθμισμα των βαλβίδων στο 8V, αλλά εγώ κάνω κάθε 40.000 χλμ (στο μεγάλο service δλδ...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 09:36:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε λίγο καιρό πλησιάζει το σέρβις των 30000km. Θα το πάω για τελευταία φορά στην αντιπροσωπεία πριν λήξει η εγγύηση (μετά σιγά μη με ξαναδούν Razz ). Θα μου κάνουν ρύθμισμα από μόνοι τους ή πρέπει να τους το πω εγώ;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 10:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzzleepy έγραψε:
Θα μου κάνουν ρύθμισμα από μόνοι τους ή πρέπει να τους το πω εγώ;
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Μάλλον θα πρέπει να τους το πείς εσύ! Να το γράψεις κιόλας! Να τους το ξαναπείς Laughing αλλα επίσης να μείνεις κι απο πάνω απο το αμάξι σου να βλέπεις τις εργασίες που κάνουν καθώς και το πόσο καλά συμπεριφέρονται στο αμαξάκι σου... Wink
Εντάξει τώρα; Ελπίζω να καλύφθηκες Smile

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 10:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ήξερα απλώς θέλω να τ'ακούω (πόσο άχρηστοι είναι δηλαδή Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 11:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα στο 1.4 8v κάνανε ρύθμιση βαλβίδων μόνο στο μεγάλο σέρβις των 60000!
Το δίλιτρο θέλει ρύθμιση ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 11:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Το ήξερα απλώς θέλω να τ'ακούω (πόσο άχρηστοι είναι δηλαδή Razz )

Σε όλες τις αντιπροσωπίες πρέπει να τους πιέζεις για να κάνουν αυτά ποθυ είναι υποχρεωμένοι να κάνουν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RS-206 (NIKOLAOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 GTI

Ένταξη: 28 Φεβ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2004, 15:40:22    Θέμα δημοσίευσης: ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΖΩ ΣΠΟΡΤ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(PEUGEOT SPORT ROUTIER 920E )ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ.ΠΛΗΡΩΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ.

ΛΕΩΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.ΛΕΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ 206 ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2004, 15:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RS-206 έγραψε:
ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Question Question Question

Πες τους να ρίξουν μια ματιά στην πολλαπλή εξαγωγής γιατί έτσι έκανε και εμένα όταν το πήρα. Τελικά μια βίδα δεν ήταν καλά βιδωμένη. Έτσι μου είπαν...

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάρ 2004, 10:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gskarmou έγραψε:
Ο STELIOS εδωσε τις σωστές απαντήσεις Wink το μόνο που μπορώ να συμπληρώσω είναι ότι ετσι κάνει(πετρέλαιο Very happy ) και ο
<<Μεγαλοιότατος >> και σε μένα ,δεν είναι τίποτα μόλις αρχίσεις να ανεβάζεις στροφές προς κάφτη μεριά θα το ξεχάσεις
Είναι χαρακτηριστικό μας όπως και οι μικροκραδασμοί στο ρελαντί Wink

Κάτσε, τι εννοείς με αυτό; (το πετρέλαιο εννοώ;)

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 09:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερετε πως μπορει κανεις πρακτικα να καταλαβει οτι θελουν ρυθμισμα οι βαλβιδες του?μια αυξημενη καταναλωση για παραδειγμα αποτελει μια ενδειξη?αλλες ενδείξεις?
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 22:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρύθμιση βαλβίδων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 16V ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιούλ 2004, 20:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τηλέμαχε με Castrol RS Formula 10W-60 συστηνόμενη αλλαγή ανα 10,000

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2004, 00:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Τηλέμαχε με Castrol RS Formula 10W-60 συστηνόμενη αλλαγή ανα 10,000
Με Castrol ναι στα 10000

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης