PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η τυχερη μου εβδομαδα...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 21:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Η τυχερη μου εβδομαδα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακουστε τι επαθα...
Την Παρασκευη το μεσημερι γυρναω στο γκαραζ οπου αφηνω το αμαξι οταν ειμαι στη δουλεια και βρισκω το μπροστα δεξι φτερο ελαφρως βουλιαγμενο στη γωνια που κανει κατω απο το φαναρι Sad
Τα παιρνω κρανιο, βουρ στον γκαραζιερη οπου με χαρα ανακαλυπτω οτι η θεια που μου την ειχε κανει ειχε αφησει στοιχεια κλπ για να επικοινωνησουμε και να μου πληρωσει τη ζημια (σπανιο φαινομενο).
"Παλι καλα" λεω και την κανω πικραμενος μεν, αισιοδοξος δε...
Χτες το πρωι ειχα ρεπο απο τη δουλεια μετα απο νυχτερινη βαρδια και λεω να παω για μπανιο... παιρνω λοιπον τον πεζουλα, τον ξεσκεπαζω και σε μια διασταυρωση βγαινει ενας μ*****κας απο ενα STOP χωρις να σταματησει και μου την χωνει πισω δεξια... Αφου βλεπω το χαρο με τα ματια μου (λογω του τρακου παραλιγο να πεσω πανω σ'εναν τοιχο) βγαινω εξω εντρομος και τι να δω? Πισω δεξια ζαντα και προφυλακτηρας για πεταμα, πισω δεξι φτερο για φτιαξιμο/βαψιμο (ευτυχως με πηρε χαμηλα)...
Γυρναω στον τυπο, τι εγινε γιατι δεν προσεχεις λιγακι κλπ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ???
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ Exclamation Exclamation Exclamation
Evil Twisted evil 2gunfire Sniper Sniper 2gunfire Cussing out Bluegrab :fist:
Ετσι και ειχα πιστολι τον ειχα καθαρισει Evil
Περιττο να πω οτι πηγαινα το πολυ με 50-55, οπως σταθηκε περιττο να προσπαθησω να του εξηγησω οτι και με 200 να πηγαινα αυτος θα επρεπε να ειχε σταματησει το ιδιο...
Ευτυχως φωναξα αστυνομια και ετσι βρηκα το δικιο μου αλλα σκεφτομαι ποσο μ***κας ειναι ο κοσμος... τωρα ο τυπος οχι μονο θα πληρωσει, θα φαει και κληση αλλα και ποντους στο διπλωμα... δεν πειραζει, καλα να παθει...
Μονο να προλαβω να φτιαξω τον πεζουλα γιατι σε καμια δεκαπενταρια μερες κατεβαινω... Very happy Cool

Α, ρε το γ&%#$@νο ματι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 21:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xeskepastos έγραψε:
Παλι καλα" λεω και την κανω πικραμενος μεν, αισιοδοξος δε...
Χτες το πρωι ειχα ρεπο απο τη δουλεια μετα απο νυχτερινη βαρδια και λεω να παω για μπανιο... παιρνω λοιπον τον πεζουλα, τον ξεσκεπαζω και σε μια διασταυρωση βγαινει ενας μ*****κας απο ενα STOP χωρις να σταματησει και μου την χωνει πισω δεξια... Αφου βλεπω το χαρο με τα ματια μου (λογω του τρακου παραλιγο να πεσω πανω σ'εναν τοιχο) βγαινω εξω εντρομος και τι να δω? Πισω δεξια ζαντα και προφυλακτηρας για πεταμα, πισω δεξι φτερο για φτιαξιμο/βαψιμο (ευτυχως με πηρε χαμηλα)...
Γυρναω στον τυπο, τι εγινε γιατι δεν προσεχεις λιγακι κλπ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ???
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ

Kαλά ο κόσμος δεν παέι καλά΄, καθόλου καλα Shocked

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 03:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού δεν θα βγούνε λεφτά από την τσέπη σου να χαίρεσαι τότε... Wink

Σκέψου να είχες να πληρώσεις τίποτα γ****σιάτικο... εκεί είναι που θα τρελαινόσουν! Shocked

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 07:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oντως εισαι τυχερος στην ατυχια σου! Καλου κακου κανε στο pugουλακι σου αγιασμο ή τιποτα τετοιο. Βοηθαει! Wink

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 13:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε τι ματοχαντρα του'βαλα, τι λουσιμο με αγιασμο του'κανα, τιποτα αμα ειναι να σε χτυπησει η γκαντεμια... απ'την αλλη βεβαια θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα, στην τελικη λαμαρινες ειναι...καινουργιες λαμαρινες αλλα παντα λαμαρινες...
Οσον αφορα τα γ*****τικα, ενταξει δε λεω θα τα παρω αλλα πρωτα πρεπει να τα χωσω, πραγμα που μαλλον αποκλειει την παρουσια μου σε καποιο νησακι φετος... δε γ@&*εις ομως..
Τωρα παω στον φαναρτζη να δω ποσο βαθια θα φτασει το μαχαιρι Confused
Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 15:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σε ρωτησω στην Ιταλια εγινε η ολη φαση?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 16:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα ήταν Ιταλία θα του είχανε πάρει το αμάξι όλο... μαφία ολέ Cool

Πριν 8 χρόνια που είχα κατέβει στην Ιταλία (Νάπολι) στο δρόμο για το κέντρο μια από τις 5 μέρες που πήγα, γίνανε 4 παρόμοιες στούκες στα μάτια μου μπροστά Shocked

Οι οδηγοί εκεί είναι χειρότεροι από εδώ... πολύ χειρότεροι Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 19:48:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
να σε ρωτησω στην Ιταλια εγινε η ολη φαση?

Ναι φιλε μου στην Ιταλια... εδω οταν υπαρχει συναινεση πας, το φτιαχνεις και πληρωνει κατ'ευθειαν η ασφαλεια... η μ***κεια ειναι οτι δεν υπαρχει συναινεση τωρα εμαθα οτι ο π@π@ρ@ς εστειλε γραμμα στην ασφαλεια μου οτι θελει να τον πληρωσω κιολας!!! Evil
Φυσικα ξερετε τι θα παρει, αυριο μιλαω με τον δικηγορο μου θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι Twisted evil

Παράθεση:
Άμα ήταν Ιταλία θα του είχανε πάρει το αμάξι όλο... μαφία ολέ

Πριν 8 χρόνια που είχα κατέβει στην Ιταλία (Νάπολι) στο δρόμο για το κέντρο μια από τις 5 μέρες που πήγα, γίνανε 4 παρόμοιες στούκες στα μάτια μου μπροστά

Οι οδηγοί εκεί είναι χειρότεροι από εδώ... πολύ χειρότεροι

Δεν εχεις αδικο και εδω που ειμαι εγω (Σικελια) τα ιδια και χειροτερα... η πλακα ειναι οτι μιλας με τους ντοπιους και σου πετανε φρασεις του στυλ "πηγα στην Αθηνα, μα πως οδηγατε ετσι ρε αδερφακι μου?" και σε αφηνουν συξυλο... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης