PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ISA-Intelligent Speed Adaption!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 12:52:35    Θέμα δημοσίευσης: ISA-Intelligent Speed Adaption!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το συστημα αποτελει τον μελλοντικο Big Brother των δρομων!!! Ειναι ενα βρετανικο συστημα, σε πειραματικο σταδιο ακομα, που σε εμποδιζει να υπερβεις το οριο ταχυτητας!!! Πως??? Μα μεσω GPS, το συστημα ξερει την επιτρεπομενη ταχυτητα ανα πασα στιγμη και αν προσπαθησεις να την ξεπερασεις,το πενταλ του γκαζιου παυει να ανταποκρινεται και ο υπολογιστης ελεγχου ενεργοποιει τα φρενα για να μειωσει την ταχυτητα στο επιτρεπτο οριο!!! Το συστημα λεει εξελιχθηκε "για να σωθουν ζωες και διπλωματα"!!! Και το πιο κουφο...Στη Σουηδια δοκιμαστηκε απο 10.000 οδηγους και το...75% αυτων, ναι καλα διαβασατε, ειπε οτι θελει να το κρατησει στο αυτοκινητο του!!! Ειπατε τιποτα???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 13:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ξέρω ότι ISA σημαίνει Internet Security & Acceleration Server Laughing
Μάλλον πρέπει η Microsoft να κάνει αγωγή για το copyright! Laughing

Λοιπόν πέρα από την πλάκα το μέτρο αυτό το βρίσκω πολύ σωστό για την ελληνική επικράτεια εφόσον όμως επανεξεταστούν τα γελοία όρια ταχύτητας που υπάρχουν σε πάρα μα πάρα πολλούς δρόμους... Wink
Άλλο οι (γερμανικές π.χ) autobahn και άλλο οι δικές μας καραμπόλα-μπαμ! Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης