PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silver_bee (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 quicksilver

Ένταξη: 05 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 15:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια! ειμαι νεο μελος και ιδιοκτητης ενος peugeot 106 1.4 quicksilver.
Καταρχην ειχα ενα θεματακι με την τρομπα βενζινης πριν κατι μερες. Πηγα σε εναν μαστορα εκτος της πολης μου και μου τοποθετισε μια μεταχειρισμενη..Δεν μπορεσα ομως μετα την τοποθετιση της νεας τρομπας να μην παρατηρησω οτι ο δεικτης της βενζινης ειναι παρα πολυ πιο πανω απο οτι ηταν πριν...Το εδειχνε σχεδον γεματο το τεποζιτο ενω πριν ηταν μισο-αδειο...
Τελως παντων εκτως απο τον δεικτη προσεξα οτι το αμαξι δεν πηγαινε οπως πριν, δηλαδη με λιγα λογια σερνεται στο δρομο...
Ειχε κανεις καποιο τετοιο θεμα;

Μπορει κανεις να με βοηθησει;
ευχαριστω!
Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 16:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Νικόλα, αλλάζεις τη αντλία βενζίνης με μεταχειρισμένη??? NodNo αυτο ειναι λαχείο, καλυτερα να εβαζες μια καινουργια ημιτασιον.
Προφανώς η αντλία που σου έβαλε ειναι πεσμένη. ο δεικτης μετρησης σταθμης ειναι προσαρμοσμένος επανω στην αντλία, οποτε ή και αυτος ειναι χαλασμενος, ή στραβωσε το φλοτερ στην τοποθέτηση (ή σου εκανε δώρο 30λ βενζίνη Lol )

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
silver_bee (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 16:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα μωρε ουτε 2ml με σταγονομετρο δν θα μου εβαζε! Οποτε φιλε λες να παρω καινουρια τρομπα; Το θεμα ειναι το οικονομικο γιατι αποτι βλεπω για καινουρια κανει γυρω στα 150 με 180 ευρω η vdo! Τωρα καπου διαβασα για bar και κατι τετοια..Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι στα καταληλα bar αυτη η τρομπα και γιαυτο να σερνεται ετσι το αμαξι;
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 17:24:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silver_bee έγραψε:
χαχαχα μωρε ουτε 2ml με σταγονομετρο δν θα μου εβαζε! Οποτε φιλε λες να παρω καινουρια τρομπα; Το θεμα ειναι το οικονομικο γιατι αποτι βλεπω για καινουρια κανει γυρω στα 150 με 180 ευρω η vdo! Τωρα καπου διαβασα για bar και κατι τετοια..Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι στα καταληλα bar αυτη η τρομπα και γιαυτο να σερνεται ετσι το αμαξι;

Το θεμα με το δεικτη της βενζινης εχει προκυψει κατα πασα πιθανοτητα,λογω τοποθετησης παλιοτερου τυπου αντλιας,απο καποιο μονοφυσο με τα παλια οργανα,επισης για την αποδοση,μπορεις να πας να σου μετρησουν την αντλια σε καποιο συνεργειο,πρεπει να δειξει 3-3,5 bar Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
silver_bee (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 17:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo το κοιταξα και τελικα θα παρω καινουρια τρομπα vdo να εχω και το κεφαλι μου ησυχο! θα φροντισω κιολας να μου βαλουν ιδιου τυπου με την παλια ωστε να φτιαξει και ο δεικτης! οσο για τα bar βρηκα εδω στο χωριο μου μαστορα για να το μετρισει οταν παρω την καινουρια τρομπα..! παντως ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Απρ 2013, 00:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τα bar που στέλνει είναι τα σωστά, δεν χρειάζεται να την αλλάξεις ολόκληρη.Το φλοτέρ είναι το θέμα.
Οι τρόμπες στα 106 είναι πράσινες για τα παλιά καντράν (jaeger) και γκρι για τα ηλεκτρονικά (VDO).Αν έχεις ακόμη την παλιά σου αντλία άλλαξε μόνο το φλοτέρ και θα είσαι οκ.
Παρόμοιο θέμα είχα όταν άλλαξα πλεξούδα καμπίνας και έβαλα πλεξούδα με τα καινούρια όργανα, ενώ είχα την πράσινη αντλία.

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης