PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ακόμα περιμένω...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 13:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Ακόμα περιμένω... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια ,επειδη περασαν οι 12 εργασιμες που μου ειχαν πει πως θα ερθει το αυτοκινητο αφου μου ειχαν πει πως ειναι και ετοιμοπαραδοτο, και το μονο που ειχαν να μου πουν ειναι να περιμενω αλλες 12 εργασιμες . δηλαδη 24 εργασιμες => 32 μερες !
Ε Λ Ε Ο Σ !
Πως γινεται να ειναι τοσο ανευθυνοι με τους πελατες τους ? σκεφτειται οτι εχω δωσει μπροστα το 90% της προκαταβολης μονο και μονο για την παραγελλια.
Αν δεν μου ελεγαν οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο δε θα το συζητουσα καν .
Το μονο που τους ειπα ειναι πως αν δεν εχω το αυτοκινητο μεχρι την επομενη παρασκευη θα ακυρωσω την παραγγελια κι ας κανουν οτι θελουν.
Μην εμπιστευεστε κανεναν κι ας τα λενε τοσο ομορφα και απλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 14:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα σκεψου και το ενδεχομενο να το χτυπησαν κατα τη μεταφορα και να το πηγαν φαναρτζη. για να σιγουρευτεις πες τους να εισαι εκει οταν θα ξεφορτωνει η νταλικα Wink

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 18:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι ακόμα καλύτερα, μόλις το πάρεις στα χέρια σου, τράβα σε έναν έμπιστο μηχανικό για έλεγχο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Wink

Εγώ πάντως περίμενα ένα μήνα για το δικό μου αλλά τουλάχιστον μου το είχαν πει. Ίσως όντως να υπάρχουν διαδικαστικά προβλήματα, ίσως και να έχουν πολλά να παραδώσουν και γι'αυτό καθυστερούν, ίσως και να βαριούνται κιόλας. Με αυτούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος! Εμένα τι μου είχαν κάνει όσο περίμενα να το πάρω στα χέρια μου; Αυξήθηκε, μου λένε, η τιμή του από τότε που το παρήγγειλα και ήθελαν να πληρώσω +200Ε!!! Τους λέω εγώ όταν το παρήγγειλα είχε τόσο και τόσο θα σας δώσω, ούτε δραχμή παραπάνω!
ΆΚΟΥΣΟΝ, ΆΚΟΥΣΟΝ!!!

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 18:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε γιαννη μην ανησυχεις! Υπαρχει προβλημα στα υπουργεια! Δεν υπαρχουν Πινακιδες! Και εμεις στην δουλεια παμε να βγαλουμε πινακιδες και δε βρισκουμε! Αλλα σκεψου καθε εμποδιο για καλο! Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιούλ 2004, 03:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια τι να πω ελπιζω να μη συμβαινει τπτ το σοβαρο και απλα να το καθυστερουν 'η επειδη εχει παιξει μαλ***α με τελωνειο ,πινακιδες ή ηρθε κανενας γνωστος τους και το καβατζωσε. Παντως μεγαλοι απατεωνες . Σκεψου οτι σ αυτους εμπιστευεσαι την ακεραιοτητα του αυτοκινητου σου (service κλπ).
Ειναι να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο !
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιούλ 2004, 13:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Γιαννη μην τρελαινεσαι!!! Πραφανως ειναι αυτο το διαδικαστικο προβλημα (α ρε ελληνικη γραφειοκρατεια...)!!! Εδω στον Πυργο που κανω διακοπες, οι παραδοσεις στα 206 γινονται κανονικα μεσα σε μια εργασιμη απο τη μερα παραγγελιας!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 19:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mia ergasimi?PLAKA KANEIS ! ! !

Lete na mporw na parw thn prokatabolh pisw ? Tous to eipa shmera kai mou eipan oti 8a mou apadhsoun aurio.
brhka mia eukairia gia 206 cc enos gnwstou kai to xw skulometaniwsei pou to paraggehla.

(sorry gia ta greeklish)[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

Ένταξη: 26 Μάρ 2004
Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2004, 16:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου επειδή δουλεύω σε αντιπροσωπεία και τα ξέρω απο μέσα τα πράγματα...
1)Δεν υπάρχουν Αθηνα'ι'κές πινακίδες αλλά το υπουργείο βγάζει νούμερα που έχει πάρει από άλλους νομούς!!!Αντί δηλ για ΖΖ κλπ βγάζει ΡΝ,ΙΒ κλπ
2)Αυτό με το χτύπημα και το φαναρτζή να το προσέξεις!!!Πήγαινε αμέσως σε γνωστό σου φαναρτζή να το κοιτάξει,γιατί πολλά τέτοια γίνονται...
3)Επειδή κι εγώ που πήρα το δικό μου πριν 15 μέρες ήμουν έτοιμος να το ακυρώσω,ρώτησε αν έχει εκτελονιστεί πρώτα...αν σου πουν ναι τότε πες τους να στο δώσουν να το κυκλοφορήσεις με ΔΟΚ(ειδικές πινακίδες) μέχρι να βγουν οι δικές σου!!Αν σου πουν όχι,ακύρωσε την παραγγελία και κάνε μήνυση στην αντιπροσωπεία διεκδικώντας και τόκους της προκαταβολής!!!!!! Wink

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2004, 19:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Qman έγραψε:
1)Δεν υπάρχουν Αθηνα'ι'κές πινακίδες αλλά το υπουργείο βγάζει νούμερα που έχει πάρει από άλλους νομούς!!!Αντί δηλ για ΖΖ κλπ βγάζει ΡΝ,ΙΒ κλπ
2)Αυτό με το χτύπημα και το φαναρτζή να το προσέξεις!!!Πήγαινε αμέσως σε γνωστό σου φαναρτζή να το κοιτάξει,γιατί πολλά τέτοια γίνονται...
3)Επειδή κι εγώ που πήρα το δικό μου πριν 15 μέρες ήμουν έτοιμος να το ακυρώσω,ρώτησε αν έχει εκτελονιστεί πρώτα...αν σου πουν ναι τότε πες τους να στο δώσουν να το κυκλοφορήσεις με ΔΟΚ(ειδικές πινακίδες) μέχρι να βγουν οι δικές σου!!Αν σου πουν όχι,ακύρωσε την παραγγελία και κάνε μήνυση στην αντιπροσωπεία διεκδικώντας και τόκους της προκαταβολής!!!!!! Wink

Σε ποια αντιπροσωπεια δουλευεις γιατι ειμαι συναδελφος?

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2004, 19:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον παιδια τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μου παν να ρθω αυριο να παρω τα χρηματα της προκαταβολης . ελπιζω βεβαια να μην μου κρατησουν πολλα λεφτα .
Ευχαριστω για την ανταποκριση παντως guyz ! c u [/list]
Επιστροφή στην κορυφή
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

Ένταξη: 26 Μάρ 2004
Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2004, 19:51:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη Μazda δουλεύω στη Χαλκίδα φίλε μου...
όσο για την προκαταβολή,δε μπορούν να σου κρατήσουν τίποτα!!!!!!!!!!

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2004, 14:30:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν τελει ολα καλα . Πηρα την προκαταβολη μεχρι και το τελευταιο ευρω και τωρα παω καρφωτος για το cc . μηπως πρεπει πλεον να λεγομαι giannis_cc ?? θα τα ξαναπουμε για πιθανες αποριες
Επιστροφή στην κορυφή
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2004, 15:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε καλοριζικο!!! Multi color
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2004, 17:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σαι καλα φιλε μου.ελπιζω να το χαρω και να μην με τρελανει στα προβληματα.
Επιστροφή στην κορυφή
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2004, 20:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο ευχομαι... κι εγω τους ιδιους φοβους ειχα, αλλα μολις το πηρα στα χερια μου, ειδα οτι δουλευαν ολα, εκανα και το τεστ του πιεστικου και δεν εβρεξε μεσα, το εκανα και μια βολτα ανοιχτος και... Thumb right Cheers Onfire Multi color
Ακομα το'χω το χαμογελο... παρα το τρακαρισματακι...
Εξαλλου απ'οτι καταλαβα το παιρνεις μεταχειρισμενο απο γνωστο, οποτε λογικα πρεπει να'σαι πιο ησυχος Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 09:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Qman έγραψε:

epeidi exo kolima me tis pinakides to ib einai livadia kai to rn ti?
exo faei trelo kolima... mipos einai aitolakarnania???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 10:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως το δικό μου ήρθε ακριβώς στις 9 μέρες, πράγμα που το θεώρησα ρεκόρ...
Νομίζω ότι ενα αυτοκίνητο μπορεί να κολλήσει, ή στον Ασπρόπυργο και να πάρουν
άλλοι σειρά στην νταλίκα, ή να το “πάρει” από σένα κάποιος γνωστός γνωστού ή να
υπάρχει πρόβλημα με πινακίδες που λένε ότι υπάρχει τώρα, ή να έχει χτυπηθεί σε μεταφορά.
Για τις πινακίδες έχει ένα εξαντλητικό topic στο forum των 4 τροχών
Επιστροφή στην κορυφή
pegasus 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 11:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το παράγγειλα 11 Απριλίου 02 και το πήρα 27 Ιουλίου. Όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσα με έναν βάτραχο!
Είχα πάει διακοπές και δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσουν για να το πάρω.

Το ωραίο είναι οτι την ημέρα που γύρναγα απο διακοπές ήταν η ημέρα παράδοσης. Απο το λιμάνι πήγα κατευθείαν να το πάρω με την αρμύρα απο την παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2004, 15:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το πηρα τελικα εδω και καμια βδομαδα αλλα λογω διακοπων δεν μπορουσα να γραψω . Εχω πορωθει με το αμαξι αλλα ρε γα**το αυτο το προβλημα με τις χαμηλες του κινητηρα ειναι μαρτυριο !!!
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2004, 16:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
παιδια το πηρα τελικα εδω και καμια βδομαδα αλλα λογω διακοπων δεν μπορουσα να γραψω . Εχω πορωθει με το αμαξι αλλα ρε γα**το αυτο το προβλημα με τις χαμηλες του κινητηρα ειναι μαρτυριο !!!

Καλορίζικος,καλοτάξιδος και πάντα "ατσαλάκωτος"!!!! Wink Laughing
Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε... Rolling eyes Cool Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης