Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bill_980 (vassilis) Μόλις έγραψα

206 1.4 46v xs
Ένταξη: 20 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 12:10:25 Θέμα δημοσίευσης: Battery charge fault???? |
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑ (ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ XS DIPORTO) MOU EBΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ BATTERY CHARGE FAULT ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΗ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΛΑΒΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΒΑΣΙΛΗΣ.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 12:54:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα στο δυναμό. Είναι καινούργιο όμως το αυτοκίνητο για να σου βγάλει τέτοιο πρόβλημα.
Πήγαινε σε κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο και ανέφερε την βλάβη, έτσι ώστε να ελέγξουν την καλωδίωση του δυναμό, να σου φιάξουν την βλάβη μέσα στα πλαίσια εγγύσης και να σου σβήσουν την ένδειξη της βλάβης από την ECU.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Aν έχεις όντως πρόβλημα στο δυναμό καλό είναι να μην κάνεις μεγάλη απόσταση και αυτή πολύ ήρεμα γιατί θα αδειάσει η μπαταρία και θα χρειαστείς μετά οδική βοήθεια!!!!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 46v xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 15:44:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να σου πω την αληθεια και εγω φοβαμαι μην μου σβησει το αμαξι και μετα τρελλαθω και δεν ξερω τι να κανω.παντως σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 46v xs
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 08:47:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον τασο προσεξε τι εγινε,χτες μετά την δουλειά πηγαινα σπίτι χαλαρά με 80 και δεξιά στην εθνικη,μου έβγαλε ολες τις ενδείξεις αναμένες στο ταμπλό.Σήμερα το πρωί που πηγαινα για την δουλεία δεν πηρε καθόλου μπροε και κάλεσα οδικη να το πάω στην αντιπροσωπεία.τους το άφησα και θα μου πουν το μεσημέρι.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 46v xs
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 15:25:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τελικά το πρόβλημα ήταν δυναμο το οποιο μου το αλλαξανε εντός εγγυησης και μου έδωσαν αυτοκινητο αντικατάστασης ενα 307.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 16:18:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτά είναι!
Πάντως συμβαίνουν και αυτά. Ελπίζω τέλος καλό όλα καλά! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 46v xs
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 15:20:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
'Ολα οκ,αλλα ειναι το γα**το σε 2 μηνες?δηλαδη σε 2 χρονια τι θα βγάλει?παντως καλυτερο αποτο αξεντ που είχα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 09:00:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bill_980 έγραψε: | 'Ολα οκ,αλλα ειναι το γα**το σε 2 μηνες?δηλαδη σε 2 χρονια τι θα βγάλει?παντως καλυτερο αποτο αξεντ που είχα. |
Οπως σου είπα αυτά συμβαίνουν. Το πιο πιθανό ότι στα επόμενα 2 χρόνια να μην σου βγάλει καμία βλάβη πέρα από κάποια μικρά πραγματάκια στα ηλεκτρονικά. (κανένας διακόπτης, κανένας αισθητήρας κλπ.) Τίποτα σοβαρό και όλα αναλώσιμα όπως όλες οι εταιρίες.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|