PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα στα φρένα?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούλ 2004, 22:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στα φρένα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα καθώσ κατέβαινα μία κατηφόρα με μικρή κλίση και μικρή ταχύτητα πατάω φρένο και ακούγεται ένα τακ-τακ-τακ συνεχόμενο!Το ξαναδοκίμασα μετά αλλά δεν το ξανάκανε ξέρει κανείσ τι μπορεί να έγινε?όχι τίποτα αλλο αλλα έχω ένα μεγάλο ταξίδι από βδομάδα και με έποιασαν ανατριχίλες!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούλ 2004, 22:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κραδασμοί με το τακ-τακ?
η άσφαλτος ήταν σαπούνι εκεί ?

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούλ 2004, 23:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι η άσφαλτοσ ήταν κακής ποιότητας αλλά αυτό που με κούφανε είναι ότι ένειωσα χαλαρό το φρένο και το τακ - τακ μου χτύπαγε το πόδι.πωσ είναι όταν ποιάνει το abs αλλά πολύ ποιο έντονα και δυνατά.any ideas?
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιούλ 2004, 10:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένιωσες το ABS του 206 σου.... - τον φύλακα άγγελό σου.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιούλ 2004, 14:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα δεν έτρεχα ίσα ίσα τσουλούσε το αμάξι!Λέτε δηλαδή να ήταν τόσο σαπούνι η άσφαλτοσ που θα γλίστραγα με τόσο μικρή ταχύτητα?Απίστευτο μου φαίνεται!
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιούλ 2004, 14:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Ναι αλλα δεν έτρεχα ίσα ίσα τσουλούσε το αμάξι!Λέτε δηλαδή να ήταν τόσο σαπούνι η άσφαλτοσ που θα γλίστραγα με τόσο μικρή ταχύτητα?Απίστευτο μου φαίνεται!

Καλά ποιός είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις την απόλυτη "σαπουνάδα" ή αλλιώς Ελληνική Ασφαλτο Evil Evil Evil Evil Shocked Very happy Very happy

Πλάκα κάνω Wink Very happy Very happy Very happy ακόμα και τσουλώντας με σχεδόν 0 χλμ αντιδρά έτσι Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιούλ 2004, 18:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
kazanovas έγραψε:

Καλά ποιός είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις την απόλυτη "σαπουνάδα" ή αλλιώς Ελληνική Ασφαλτο Evil Evil Evil Evil Shocked Very happy Very happy

Πλάκα κάνω Wink Very happy Very happy Very happy ακόμα και τσουλώντας με σχεδόν 0 χλμ αντιδρά έτσι Exclamation
Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιούλ 2004, 22:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Recifees έγραψε:
kazanovas έγραψε:

Shocked Shocked

Oσο και αν φαίνεται παράξενο το ΑΒS μετρά τις περιστροφές των τροχών μέχρι να μηδενιστούν όλοι οι τροχοί Wink Αν κάποιος εκ των τεσσάρων βρεθεί σε οδόστρωμα με μηδενικό συντελεστη τριβής και τείνει να μπλοκάρει θα αφαιρέσει πίεση και θα ξαναδώσει αλλά με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα πλέον που το πόδι μας το καταλαβαίνει σαν κομπρεσερ Exclamation
Τώρα σχετικά με την απορία για το "0χλμ" αν δεν περάσεις τα 5 χλμ περίπου δείκτης δεν κουνιέται οπότε Wink -ελπίζω να ήταν για το "0χλμ"

Για την αμφισβήτηση πλάκα ήταν εεε Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 00:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"είδες τελικά κάθε μέρα κάτι μαθαίνεις" Very happy Ισως και επειδη ειμαι νεοσ οδηγοσ και δεν μου εχει ξανασυμβει με κουφανε τελείωσ!Πάντωσ καλού κακού αυριο που το παώ για προγραμματισμένο service τουσ λέω να ρίξουν και καμια ματια!Οχι οτι δεν σε πιστευω αλλα δεν ξερεισ καμια φορά τι γινεται!Να σαι καλα φιλαρακι μπορω να πω οτι με καθησύχασες αρκετά!
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 18:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@kazanovas

No problem Wink σωστός που θα το τσεκάρεις και μέσω συνεργείου !!

Να είσαι καλά και καλοτάξιδος Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 23:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν σήμερα που έγινε το service είπα στον τύπο να ελέξει τα φρένα και μου είπε ύστερα από εντατική έρευνα(κράτησε δε κράτησε ένα λεπτό Exclamation )ότι το αμάξι είναι οκ!Καλά μιλάμε ότι οι τύποι είναι γελοίοι!Εδώ με το ζόρι μου άλλαξαν λάδια λέγοντάς μου ότι κανονικά τα αλλάζεισ κάθε 30000 km!Είδα και έπαθα να τους πείσω να τα αλλαξουν!και άλλα πολλά παρόμοια που δεν ταιριάζουν στο topic!Πάντωσ για τα φρένα πήγα παλι στο ίδιο σημείο(στην κατηφόρα που λέγαμε )και μου το ξανάκανε.Έλεξα και την άσφαλτο οπότε λογικά το abs ήταν!(πάντωσ οι τύποι ήταν απίστευτοι στο service!που να αρχίσουν και τα σοβαρά προβλήματα τι έχω να δω!τώρα καταλαβαίνω γιατι φωνάζεται όλοι! Shocked )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης