PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Update ECU απο την peugeot

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 12:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Update ECU απο την peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωι που πηγα για το σερβις των 10000 χλμ μου παν πως υπαρχει update για την ecu μου . το αυτοκινητο ειναι του 2002 1.6 .

Ξερει κανεις λεπτομερειες γι αυτο ? πριν και μετα διαφορες σε καταναλωση ,επιδοσεις, το προβλημα με τις ανηφορες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 12:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot ECU .......BOOOOOOOOOOOOOOOOO OUUUUUUUUUUUUUUU OOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

χαλια μαυρα φιλε μου... να παρακαλας να μην σου αρχισει τα τρελα του...

παντως κατι υπαρχει....

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 13:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει συζητηθεί και παλαιότερα. Πάντως εγώ είμαι από τους δυσαρεστημένους καθώς ούτε το πρόβλημα διορθώθηκε (αισθητήρας λαδιού) και έχασα και 500 στροφές από τον κόφτη, γιατί και καλά η peugeot συμμορφώνεται με τους ρύπους euro 2005. Άλλα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ίσως να είμαι και λίγο γκαντέμης....
Crying or Very sad Crying or Very sad
Ζητώ να μου χαρίσουν δυναμομέτρηση για να δούμε που βγάζει την ιπποδύναμη, με κόφτη στις 6000. Laughing Laughing Laughing

Α! επειδή είδα ότι έχεις τοποθεσία και πάτρα, μήπως το cc σου ήταν σήμερα στον κοκκινόπουλο? γιατί πριν καμιά ώρα μου είπε ότι είχε πρόβλημα με τη γαλλία και τα update αναβάλλονται.

Πάντως θα ξαναδοκιμάσω την τύχη μου μήπως διορθωθεί το πρόβλημα γιατί πιστεύω στην peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 17:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο n4x που εκανε update δεν μειωθηκε ο κοφτης...
βεβαια και αυτος και εγω ειμαστε 04 μοντελα τι στο διαολο δεν το ειχαν πανω απο το εργοστασιο το update.
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2004, 09:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε γιωργο ημουν στο 145 χτες απο το πρωι μεχρι το μεσημερι.
εγινε η αναβαθμιση και μερικες αλλες δουλειες .παντως το cc μου ειναι γαλαζιο(χρωμα του παγου).φοιτητης εισαι?οσο για την αναβαθμιση με επιασε μονος του ο μηχανικος χωρις να του πω τιποτα και μου πε πως μου το κανε.
παρατηρησεις τωρα.
κοφτη δεν παρατηρησα γιατι δεν θυμαμαι που ηταν ο προηγουμενος.
Τωρα οσο για τις χαμηλες εχω την εντυπωση πως το αυτοκινητο τραβαει καλυτερα .ακομα και με 5η και 2000-2500 που παλιοτερα κωλονε τρελα .
βεβαια εγινε και γενικο σερβις .τι να πω ισως ειναι και ψυχολογικο παντως ειμαι ευχαριστημενος .
σημερα θα το δοκιμασω και σε καμια ανηφορα και θα σας πω αν θα εχει το γνωστο 'κρεμασμα'
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2004, 13:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειμαι εδω για να βοηθω!!!
Μιλησα με τον μηχανικο της εδω πεζο ο οποιος μπορει κ να γινει μελος ωστε να μας βοηθαει.
Το παιδι ειναι γαματω κ ενω ειχε πολυ δουλεια μολις ακουσε για 206 κλαμπ κατευθειαν προσφερθηκε να μου εξηγησει.
Υπανρχουν 2 ειδων αναβαθμισεις.
1)στον εγκεφαλο οσο αφορα λειτουργεια των μπεκ-χαρτων κ τετοια
2)Αλλος που ειναι για την μοναδα αυτοματισμου κ ελεγχου

Λοιπον...καποιος ειπε οτι ειχε προβλημα με τα λαδια...να φανταστω οτι μια εδειχνε τιποτα κ μια κανονικα?Το ιδιο εκανε κ σε μενα...εμεις σε αυτην την περιπτωση κανουμε τηλεφορτωση το νουμερο 2.

Ο Τασος (μηχανικος) μου τονισε οτι απαγορευεται δια ροπαλου η τηλεφορτωση αυτων των δυο σε περιπτωση που το αμαξι δεν εχει προβλημα αλλα προληπτικα γιατι μπορει να καταστραφει ολοσχερως κ η ecu!

Aπο οτι καταλαβα λοιπον εσενα ενω επρεπε να σου κανουν τηλεφορτωση το 2 σου καναν το 1 κ σου χαλασαν καποιο χαρτη!Μαλλον φθηνα την γλιτωσες γιατι αλλιως θα περιμενες μεχρι κ 4 μηνες για να ερθει καινουργια ecu απο Γαλλια.

Συμπερασμα:α) Μακρυα απο τις αναβαθμισεις οταν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι που το θεωρουμε προβλημα.
β)Η τηλεφορτωση καινουργιου προγραμματος για χαρτες μπεκ κ τα λοιπα δεν δινει αλογα σε καμια περιπτωση οπως καταλεξη μου ειπε ο μηχανικος και ειναι απλο γιατι το μονο που κανει ειναι να περναει το καινουργιο πανω απο το παλιο καλυπτοντας τυχον ατελειες.