PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καλλιαντάσης....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 10:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Καλλιαντάσης.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα για μία ακόμη φορά!!!

όπως σας έχω ξαναπεί είμαι δυσαρεστημένος από την DAKAR. Είπα λοιπόν να καταθέσω (όπως λέει και ο Μικρούτσικος) τα προβληματά μου στον Καλλιαντάση.

Πήγα λοπόν εκεί στις 28/6 και γράψαμε δύο εντολές εργασίας (η μία δεν χωρούσε όλα όσα ήθελα Cool )

Ξεκινάμε λοιπόν με:
1. το αμάξι τραβάει δεξια από την πρώτη μέρα
2. Η οροφή βάζει νερά στις κλειδώσεις και ειδικά από την δεξιά μερία του κλειδώματος.
3. Δεν έχω φώς στο πορτ μπαγκαζ( χαλασε η κλειδαριά)
4. ο Αυτόματα αναδιπλούμενος καθρέφτης χοροπηδάει οταν κλείνει.
5. Το δερμάτινο κάθισμα του οδηγού έχει μια σταγόνα άλλο χρώμα από την πρώτη μέρα που το πήρα
6. Τα παράθυρα κάνουν σαν την Γκαρίζα Ωχ όταν ανεβοκατεβαίνουν
7. ΤΟ CD παίζει μόνο τα cd που του αρέσουν (δεν ακούει RnB Ή Βίσση, είναι βανδικό φαίνεται...)
8. Τριγμοί από το κουρτινάκι ασφαλείας της οροφής

Πάω στις 30/6 να παραλάβω το έτοιμο αυτοκίνητο για το οποίο μου είπαν:
1. αλλάξαμε το δεξί με το αριστερό λάστιχο και δεν τραβάει πια
2. αλλάξαμε λάστιχα οροφής και ρυθμίσαμε την οροφή, την οποία τεστάραμε και για waterproof! Exclamation Exclamation Exclamation
3. Δεν έχουμε κλειδαριά την παραγγείλλαμε Exclamation
4. αλλάξαμε καθρέφτη ( τελικά είχαν βάλει μη αναδιπλούμενο Question Exclamation Idea Exclamation ... και ξαναβάλανε τον παλιό μου)
5. Δεν έχουμε δερμάτινο το παραγγείλλαμε
Exclamation 6. τα παράθυρα τα λαδώσαμε παραγγείλλαμε Exclamation και γρίλλους να στα αλλάξουμε
7. το CD πρέπει να το αφήσεις Exclamation (μάλλον για μάθηματα μουσικής παιδείας...)
8. Οι τριγμοί φτιαχτήκαν με την ρύθμιση της οροφης...

Παραλαμβάνω άρα το αυτοκίνητο με φτιαγμένα ουσιαστικά από όλα όσα ζήτησα μόνο το τράβηγμα και τα νερά που έβαζε η οροφη! και να παω σε κανα δεκαήμερο να μου φτιάξουν και τα υπόλοιπα που δήθεν θα έχουν έρθει. ( Το αυτοκίνητο από τα γρασαρίσματα ηταν σαν χρησιμοποιημένη καπότα, έτσι αποφάσισα να το πλύνω.)

Πηγά στο car wash.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
!!!

ΜΠΑΝΙΟ!!! ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΑΝΙΟ!

όχι μόνο έβαζε αλλα πήγε να μου καταστρέψει και τα άλλα τρία δερμάτινα από το νερό, αφήστε το ασπρο μου πουκάμισο!

Ταπηροκρανίωση!

Φεύγω με νεύρα κρόσια... Evil Twisted evil Evil

στο δρόμο το σκίζω.... το τιμόνι τράβαει το ίδιο!

πάω πρωί στον Καλλιαντάση!
ΟΥΡΛΙΑΖΩ τους κάνω ρόμπα, τους λέω οτι δεν έκαναν τίποτα και πάνω που πάει να φωνάξει και να μου τη βγεί και από πάνω οτι και καλά δεν αγόρασα το αυτοκίνητο από αυτούς!?! και μου λεει να απευθυνθώ στα κεντρικά διότι δεν μπορεί να κάνει κάτι αλλό!, του πετάω οτί από την δυσαρέσκεια μιλάω με peugeot Γαλλίας... (όπως και κάνω...) και οτι χρειάζομαι μια επίσημη απάντηση του! Very happy

Μαλάκωσε, ζήτησε να περάσω να μου αλλάξει ότι παραγγειλλάνε και ότι για την οροφή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο... από οτι έκανε και του έχουν πεί από τα κεντρικά

Οταν τον ξαναρώτησα αν το δοκίμασε μου είπε ναι! με το πιεστικό της εταιρείας...

Απάντηση μου?? "μπές μεσα και δώσε μου το πιεστικό...!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Sad Sad

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 11:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κυριος Καλλιαντασης ο Θεος να τον κανει κυριο αυτον δεν εχει ομοιο του...παρομοια προβληματα ειχα και γω απο τον ιδιο...
Ακριβως τα ιδια ειχα πει και γω...Γαλλιες και σχετικα(τα ειχα κανει κιολας...)...Στην Lion με στειλανε και μενα...Ματαια...
Πηγαινε παιδι μου στον διπλα τον Παρασκευοπουλο...αυτος ειναι ανθρωπος τουλαχιστον...
Δεν ειρωνευεται...και σου λεει τι μπορει να φτιαχτει και τι οχι...
Δεν του κανω διαφημιση απλα ειμαι τοσο απογοητευμενη απο τον διπλα που εφυγα την τελευταια φορα απο το συνεργειο του Καλλιανταση με το αυτοκινητο στο χερι και γρηγορα γρηγορα για να μην του το κανω εκει summertime το ψιλικατζιδικο του...
Δεν ξερω τι ακρες εχει ο καλλιαντασης και δεν του παιρνουν την αδεια να εχει συνεργειο...αφου εχει τοσους δυσσαρεστημενους πελατες η Peugeot απο αυτον...Μα δεν ειναι ενας και δυο...

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 11:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Παρασκευόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 11:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι που ξεχασα να σου γραψω...και να σε ρωτησω επισης...ειναι αν πηρες πισω οτι σου ειπαν οτι σου αλλαξαν????με την αποδειξη αγορας τους...κλπ...
καλυτερα να παρεις τα μεταχειρισμενα και να τα πεταξεις στον κοντινοτερο καδο εσυ παρα να σου βαλουν οτιδηποτε που βρουν μπροστα τους...(ετσι λειτουργει ο καλλιαντασης συνηθως)....
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΜΑΞΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ...τετοιες παρεες χαλανε οχι μονο τα 206 μας αλλα και την ηρεμια μας...

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 11:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ειναι...σε λιγο θα παω θελεις να τον ρωτησω τιποτα μηπως???

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 11:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ωρα θα πας να ερθώ!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 11:56:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 3 θα ειμαι εκει...

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως θα λέγαμε και αγγλιστή "αιλ μπι δεαρ!" μόνο που ... από που είναι η είσοδος... γιατι ναι μεν τον είδα διπλά στην έκθεση του ακατανόμαστου, αλλα μπροστά του είναι το μετρό...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πας απο πισω...διπλα στον καλλιανταση θα δεις ενα δευτερο συνεργειο....εεεε εκει..

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία!!! χαρά που θα κάνει ο Λουκας στον Καλλιαντάση!!!

πως σε γνωρίζω εκεί!?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ειμαι παιδι μου....θα το καταλαβεις απο την φασαρια...

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:59:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειμαι ο ΖΜΡ 9712 με το cc χρυσοασημι... εγω δεν θα είμαι ένας...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 13:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα πρόβλημα με ένα καμμένο λαμπάκι μεσαίας σκάλας.

Πάω στον Καλλιαντάση γιατί είναι κοντά στην δουλειά μου, και αφού αλλάζει λαμπάκι μου λέει πως και πάλι δεν ανάβει και πως είναι ηλεκτρολογικό το πρόβλημα (κάπου δεν κάνει επαφή ένα καλώδιο).

Ήταν Παρασκευή και ο Λουκάς μου είπε να ξαναπεράσω από Δευτέρα να το φτιάξουν. Όταν τον ρώτησα πως θα κυκλοφορώ το ΣΚ χωρίς μπροστά δεξί φως, μου απάντησε "πέσε σε καμιά γερή λακούβα και μπορεί να κάνει επαφή το καλώδιο"... Exclamation Exclamation Exclamation

Evil

Απαράδεκτοι....

Τελικά πήγα Σάββατο στο παλιό μου συνεργείο στο Μαρκόπουλο και μου άλλαξαν το λαμπάκι. Δεν υπήρχε κανένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 13:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ γελιο ο τύπος τελικα... θα πηγαίνω όταν έχω τις μαύρες μου!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 14:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι απατεώνες. Πήγα σον φανοποιώ του Καλιαντάση τον κ. Παναγιώτη. Δ'υο φορές του πήγα το αυτοκίνητο και τις δύο χρειάστηκε να το ξαναπάω για να το ξαναφτιάξουν. Και τις δύο φορές μάλιστα ήθελε να μου το παραδώσει με φουσκίτσες και μπιμπικάκια πάνω στην μπογιά λεγοντάς μου την δευτερη φορά οτι μου δίνει ο ίδιος εγγύηση για 5 χρόνια οτι δεν θα σπάσει η μπογιά στα σημεία που φαινότανε οτι δεν είχε γίνει καλή δουλεία τόσο με την αφή όσο και με το μάτι. Περιτό να πω οτι το αυτοκίνητο μέσα γεμάτο μπογιές και βρώμικο.(το είχα παραδώσει σε καλή κατάσταση). Μια αλλά φορα το πήγα για 3 ψιλοπράγματα μου φτείαξανε το ένα και οταν πάω να το πάρω και τους το λέω ήρθε κάποιος και τα επισκέυαζε εκείνη την ώρα. Το αποκορύφωμα; Παώ να αλλάξω (μέσα στην εγγύση το αυτοκίνητο) τα μαρσπιέ αλουμινίου στις πόρτες γιατί είχαν πετάξει σκουριές. Το βλέπει ο υπάλληλος και μου λέει ναι δεν ξέρω πως έγεινε αυτό αλλά πραγματι είναι σκουριές και θα τα αλλάξουμε. Δεν τα έχω τώρα ελά την άλλη βδομάδα. Τελικώς μετά από 4 βδομάδες και αφού το έψαξα είδα οτι τα ανταλλακτικά υπήρχαν στην Λαιον αλλά δεν ειχαν κάνει καν την παραγγελία και με δουλεύανε. Τελικώς τα έβαλα στην Λαιον την επόμενη μέρα από την φασαρία. Πολύ αλήτης ο Μανώλης ο Καλιαντλάσης. Πήρα στην Λαιον μίλησα στον Δ/Ντη του μαρκετιν αλλά τίποτα. Μου είπε οτι το έλυσε αλλά από οτι βλεπω τα ...τρια που κουνιούνται έλυσε!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 14:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paris έγραψε:
Είναι απατεώνες. Πήγα σον φανοποιώ του Καλιαντάση τον κ. Παναγιώτη. Δ'υο φορές του πήγα το αυτοκίνητο και τις δύο χρειάστηκε να το ξαναπάω για να το ξαναφτιάξουν. Και τις δύο φορές μάλιστα ήθελε να μου το παραδώσει με φουσκίτσες και μπιμπικάκια πάνω στην μπογιά λεγοντάς μου την δευτερη φορά οτι μου δίνει ο ίδιος εγγύηση για 5 χρόνια οτι δεν θα σπάσει η μπογιά στα σημεία που φαινότανε οτι δεν είχε γίνει καλή δουλεία τόσο με την αφή όσο και με το μάτι. Περιτό να πω οτι το αυτοκίνητο μέσα γεμάτο μπογιές και βρώμικο.(το είχα παραδώσει σε καλή κατάσταση). Μια αλλά φορα το πήγα για 3 ψιλοπράγματα μου φτείαξανε το ένα και οταν πάω να το πάρω και τους το λέω ήρθε κάποιος και τα επισκέυαζε εκείνη την ώρα. Το αποκορύφωμα; Παώ να αλλάξω (μέσα στην εγγύση το αυτοκίνητο) τα μαρσπιέ αλουμινίου στις πόρτες γιατί είχαν πετάξει σκουριές. Το βλέπει ο υπάλληλος και μου λέει ναι δεν ξέρω πως έγεινε αυτό αλλά πραγματι είναι σκουριές και θα τα αλλάξουμε. Δεν τα έχω τώρα ελά την άλλη βδομάδα. Τελικώς μετά από 4 βδομάδες και αφού το έψαξα είδα οτι τα ανταλλακτικά υπήρχαν στην Λαιον αλλά δεν ειχαν κάνει καν την παραγγελία και με δουλεύανε. Τελικώς τα έβαλα στην Λαιον την επόμενη μέρα από την φασαρία. Πολύ αλήτης ο Μανώλης ο Καλιαντλάσης. Πήρα στην Λαιον μίλησα στον Δ/Ντη του μαρκετιν αλλά τίποτα. Μου είπε οτι το έλυσε αλλά από οτι βλεπω τα ...τρια που κουνιούνται έλυσε!

Καλησπερα Παρη θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι απατωνες εγω βεβαια δεν εχω εμπειρια απο τισ συγκεκριμενουσ αλλα απο την Automotivo, δυστιχως φιλε μου οι περισσοτερες Ελληνικες επιχειρισης ειναι σε αυτη την κατασταση και τα περισσοτερα σερβις βεβαια. Εγω πρωσοπικα εχω κανει αρκετα γραμματα και παραπονα στην Λιον αλλα μου φαινεται πολυ δυστιχωσ ολα αυτα που αναφερουμαι δεν γινεται απολυτωσ τιποτα απο την πλευρα την Λιον και στο κατω κατω γιατι να ασχοληθει μαζι μας τουσ απλουσ πελατες. Δυστιχωσ παιδια πρεπει να σηνηδητοποιησουμε οτι αυτη η νοοτροπια στην Ελλαδα δεν θα αλλαξει ποτε και μην τουσ βαζουμε ολουσ στο ιδιο καζανι σιγορα υπαρχουν και ανθρωποι αλλα και επαγγελματιεσ.
Γι αυτο καλο ειναι απο τησ συζυτησεισ που κανουμε να αρχιζει να διαπιστωνη ο καθενας ποια ειναι τα καλα συνεργεια

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 17:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα νιωθω φοβερα τυχερος που η εδω αντιπροσωπεια ειναι κορυφη!!!
Το μονο προβλημα που εχουν ειναι οτι ειναι λιγο στον κοσμο τους για αξεσουαρ κ ανταλακτικα αλλα οτι πιασουν να κανουν ειναι τελειο κ δεν εχω προβλημα κ με εγγυηση για τις τωρα μετατροπες...(τουλαχιστον για αυτα τα light γιατι μετα....)