Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
leonardo (leonardo) Μόλις έγραψα

Peugeot
Ένταξη: 15 Μάρ 2014 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 19:03:37 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 308 1.6 ALLURE PANORAMA |
|
|
Παιδια ρωτησα αριστερα δεξια φιλους γνωστες κλπ μου ειπανε οτι ειναι πολυ καλο το αυτοκινητο, και η τιμη ειναι σουπερ εφοσον ειναι ολα οκ!!!!! Αυριο θα παω να μιλησω να δω και τα χαρτια και τα βιβλια του αυτοκινητου, και αν ο μηχανικος μου και ο φανοποιος μου πουν οκ θα το παρω!! ξερω πολυ καλα απο πρωτο χερι οτι τα αυτοκινητα δεν ειναι επενδυση, βεβαια το γεγονος οτι εχει φαει τη πρωτη χασουρα απο τον πρωτο ιδιοκτητη αφου μη ξεχναμε οτι ειχε 22.500 καινουργιο, και 18 μηνες μετα το περνο 12 .500 πιστευω οτι αυτο και απο μονο του λεει κατι!!!!! Εαν και εφοσον ολα πανε καλα και το παρω θα κανω και μια μικρη παρουσιαση εδω να μου πειτε τη γνωμη σας!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 19:30:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το 12500 δεν ειναι 12.000 για να του το κατεβασεις κι αλλο, ευχομαι να σου πανε ολα καλα, και με το καλο να παρεις το λιονταρι σου!!!
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
leonardo (leonardo) Μόλις έγραψα

Peugeot
Ένταξη: 15 Μάρ 2014 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 19:49:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios_207_GT έγραψε: | Το 12500 δεν ειναι 12.000 για να του το κατεβασεις κι αλλο, ευχομαι να σου πανε ολα καλα, και με το καλο να παρεις το λιονταρι σου!!! |
Ευχαριστω να εισαι καλα!!! Πιστευω οτι και 12.500 να μου το αφησει και να μη κατεβει αλλο, παντα βεβαια με την αρχικη τιμη του Αυτοκινητου δεν ειναι ασχημη!!!
Καλα τοσο ασχημη μεταπωληση εχουν τα πεζο ??? 22.500 χιλ ευρω αγωρα και σε 18 μηνες χανει τοσο πολυ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 20:05:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ειναι μονο τα peugeot πλεον. Καθε αυτοκινητο
Με το που μπει κλειδι και γυρισει η μιζα ειναι σχεδον μιση
Τιμη κατω. Μην κοιτας που εσυ μιλησες με τους πανω κ το δωσες 30φευγα. Που και παλι χαμενος βγαινεις αν σκεφτεις αρχικη αγορα και τα λεφτα που χες ριξει εσυ πανω. Πλεον ετσι ειναι με ολα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|