PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

3 νέες εκδόσεις στην γκάμα της Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 15:18:43    Θέμα δημοσίευσης: 3 νέες εκδόσεις στην γκάμα της Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τρεις νέες εκδόσεις διαφορετικών μοντέλων εμπλουτίζει τη γκάμα της η Lion Hellas, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων μάρκας Peugeot στην Ελλάδα.

Η μία προσθήκη αφορά στο 206 CC, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στην έκδοση Quiksilver, που συνοδεύεται από κινητήρα 1,6 λίτρων και 110 ίππων, με την τιμή να έχει οριστεί στα 19.490 ευρώ.

Στη γκάμα του Peugeot 307 προστέθηκε η έκδοση Leader με τον ίδιο κινητήρα, ενώ οι τιμές είναι 16.010 και 16.460 ευρώ για το τρίθυρο και το πεντάθυρο αντίστοιχα. Υπάρχει επίσης, το νέο Partner Quiksilver 1.4 Combispace, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έναντι 14.510 ευρώ.

Πηγή : autopress.gr

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 08:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα εμεις τι κανουμε .....το πουλαμε το παλιο.... Question Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 08:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Λίγο υπομονή...... θα έρθει και το 207.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 08:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
shark_zak έγραψε:

207 εμφανισιακα κατα την γνωμη μου μπροστα στο 206 δεν λεει !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 08:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
shark_zak έγραψε:

το 206 είναι πλέον classic design, για το 207 είμαι αισιόδοξος, αν κρίνω από το 407.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 09:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω λεω για την συγκεκριμενη εκδοση 206 quiksilver 8v....

μεσα σε ενα μιση χρονο απο την αγορα του βγαζει το 16v 90hp και τωρα το cc Crying or Very sad θα μας τρελανη τελιος αυτη η peugeot.... Question Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 15:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: 3 νέες εκδόσεις στην γκάμα της Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Με τρεις νέες εκδόσεις διαφορετικών μοντέλων εμπλουτίζει τη γκάμα της η Lion Hellas, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων μάρκας Peugeot στην Ελλάδα.

Η μία προσθήκη αφορά στο 206 CC, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στην έκδοση Quiksilver, που συνοδεύεται από κινητήρα 1,6 λίτρων και 110 ίππων, με την τιμή να έχει οριστεί στα 19.490 ευρώ.

Στη γκάμα του Peugeot 307 προστέθηκε η έκδοση Leader με τον ίδιο κινητήρα, ενώ οι τιμές είναι 16.010 και 16.460 ευρώ για το τρίθυρο και το πεντάθυρο αντίστοιχα. Υπάρχει επίσης, το νέο Partner Quiksilver 1.4 Combispace, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έναντι 14.510 ευρώ.

Πηγή : autopress.gr

Παιδιά , διακρίνω ασημένια hoops πίσω ή είναι η ιδέα μου ??? Shocked
Αν ναι πρέπει οι Ccεδες να μάθουμε τιμές !!! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 19:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι είναι νίκελ. Μου το επιβεβαίωσε και ο πωλητής στην Peugeot που πήγα σήμερα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επιπλέον από το απλό CC 15" ζάντες αλουμινίου, μεταλλικό χρώμα, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, αλουμινένια πεντάλ, χειρολαβές πόρτας, χειριστήρια αεραγωγών, διακοσμητικά μαρσπιέ και μοχλό ταχυτήτων, ασημί πίνακα οργάνων και RCD με τιμή 19490€ +490€ πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας,ασφάλεια και έξοδα φακέλου. Επίσης δεν περιλαμβάνει συναγερμό ο οποίος καστίζει 510€....... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 20:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 206cc Quicksilver φοράνε τις ζάντες 15" Scirocco ενώ τα 2,0 τις αντίστοιχες της φωτογραφίας..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 08:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ εξελιξη μιλαμε,αρκετα εξτρα.... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 08:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
shark_zak έγραψε:

το 206 είναι πλέον classic design, για το 207 είμαι αισιόδοξος, αν κρίνω από το 407.....

πολυ αισιοδοξος εισαι Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2004, 14:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Τα 206cc Quicksilver φοράνε τις ζάντες 15" Scirocco ενώ τα 2,0 τις αντίστοιχες της φωτογραφίας..

H φωτογραφία είναι από το site της αγγλικής Peugeot όπου εκεί προσφέρεται με ouragan 16" και λάστιχο 205/40!!!

Επιστροφή στην κορυφή
savras (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc R.G.

Ένταξη: 21 Απρ 2004
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 07:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραίο το εργαλείο, αλλά δεν σας φαίνεται λίγο ακριβό για αυτά που δίνει;
εγώ πήρα πριν ένα μήνα το Roland με 20.010 τελική τιμή και δίνει και 10 πράγματα που δεν έχει το Q.S.
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 14:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τη συγκρκριμένη στιγμή η μόνη διαφορά του QS από το Rolland είναι το δερμάτινο σαλόνι και ο αυτόματος αισθητήρας βροχής και κοστίζει 20780€. Νομίζω ότι 1300€ λιγότερα είναι πολύ καλή τιμή για κάποιον που δεν χρειάζεται τέτοιες πολυτέλειες. (και δεν του αρέσει το πράσινο χρώμα)

Επιστροφή στην κορυφή
savras (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc R.G.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 18:38:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεχνάς πολλά πράγματα.
το R.G. έχει 700 euro έκπτωση... άρα η τιμή που σου λέω είναι η σωστή.
έχει 16αρες και όχι 15αρες.
βγαίνει και σε γκρι και όχι μόνο πράσινο.
έχει βαμμένους προφυλακτύρες και σίτα κάτω από την μάσκα.
έχει πακέτο αλουμινίου.
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 22:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου το λέω γιατί πήγα και ρώτησα για το CC στη LION. Δεν μου είπαν για οποιαδήποτε έκπτωση στο RC και οι ζάντες του μου είπαν ότι είναι 15". Αν θέλω 16άρες θα πρέπει να δώσω +...860€ Exclamation Shocked . Επίσης και το QS έχει βαμμένους προφυλακτήρες και πακέτο αλουμινίου. Επιπλέον είναι πολύ καλύτερη πρόταση από το απλό (18990) που ως γνωστό δεν έχει ούτε καν το μεταλλικο χρώμα στην τιμή... Α και δεν έχει κανένα από τα δύο συναγερμό (+510€) και μου ζήτησαν +490€ για πινακίδες, τέλη, κλπ +160€ εισφορά για τις δόσεις (12000 προκ +36 άτοκες) Σύνολο 20650€ το QS και 21940 για το RC. Αν επιτρέπεται από που το πήρες και με τι χρηματοδότηση; Ή ο πωλητής δεν ήξερε την τύφλα του; Τι γίνεται;
Scratch Roll eyes Silly Beer

Επιστροφή στην κορυφή
savras (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc R.G.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 05:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε εσύ τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται... δεν υπάρχει cc RC αλλά R.G. για το οποίο σου μιλάω τόση ώρα! και βέβαια έχει από το εργοστάσιο 16αρες και όλα όσα έγραψα. το πήρα μάλιστα από την MINI MOKE μετρητά 20.010 τελική τιμή .
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 21:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Beer Beer Beer Beer ναι... RG ήθελα να γράψω... Ο πεινασμένος ...RC ονειρεύεται!!! Τέλος πάντων και εγώ για αυτό σου μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται πάντως ότι μου είπαν στη lion σου λέω... Απλά δεν τους είπα για τιμή μετρητοις... Αλλά και το άτοκο δεν υποτίθεται ότι είναι το ίδιο; ΘΑ πάω να ξαναρωτήσω για τιμή μετρητοίς... 1930€ είναι μεγάλη διαφορά +16άρες... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
savras (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc R.G.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 05:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι τιμές από οτι έχω καταλάβει ματαβάλονται σχεδόν καθημερινά. Για ρώτα όμως πως έχει το R.G. μετρητά γιατί για τις διαφορές τα ξέρουμε σχεδόν όλα (16αρες, δέρμα κτλ).
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 07:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εκτός ότι οι τιμές μεταβάλλονται συχνά, από μαγαζί σε μαγαζί υπάρχουν και διαφορετικά περιθώρια κέρδους....νομίζω.... Idea

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης