PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν εισάγει αέρα ο αεραγωγός

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2004, 21:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Δεν εισάγει αέρα ο αεραγωγός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αεραγωγος δεν εισαγει αερα. Μεχρι 110km/h που το εχω δοκιμασει δεν βαζει καθολου αερα στην καμπινα. Τι μπορει να φταιει; Εχω απενεργοποιημενη την ανακυκλωση αερα. Ελπιζω σε καποια βοηθεια γιατι δεν μπορω να εξηγησω το φαινομενο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2004, 23:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ή έχει μπουκώσει κάπου ο σωλήνας, ή το φίλτρο αέρος είναι πάρα πολύ βρώμικο, ή έχει σπάσει κάπου κάποιος σωλήνας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φέρει αέρα μέσα Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2004, 10:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριοι mods

Mηπως το θεμα πρεπει να μεταφερθει στο Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά?

Ουτε εμενα φερνει αερα αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα του κλιματισμου. Πρεπει να φρασει τον εισερχομενο αερα οταν ειναι κλειστος, ή η εισαγωγη αερα της καμπινας στο 206 ειναι λιγο κακοκατασκευασμενος που φερνει αερα μονο μεσω του ανεμιστηρα, ή δεν ξερω τι λεω Rolling eyes Laughing Laughing

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2004, 11:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες λίγο και σε τι Θέση είναι οι αεραγωγοι (ανοικτό -κλειστό).την είχα πατήσει και εγω Embarassed

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2004, 20:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
Δες λίγο και σε τι Θέση είναι οι αεραγωγοι (ανοικτό -κλειστό).την είχα πατήσει και εγω Embarassed

Οι αεραγωγοι ειναι ανοικτοι. Το αμαξι ειναι καινουργιο το εχω 3 μηνες και απο την αρχη δεν εβαζε αερα. Τον κλιματισμο τον εχω στο off.
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 15:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Recifees έγραψε:

Οι αεραγωγοι ειναι ανοικτοι. Το αμαξι ειναι καινουργιο το εχω 3 μηνες και απο την αρχη δεν εβαζε αερα. Τον κλιματισμο τον εχω στο off.

αν είναι με κλίμα ανοιξέ τον και δές λίγο με το κουμπί που καθορίζει την παροχή (πόδια-πρόσωπο -παρμπρίζ) σε τι θέση είναι Rolling eyes Εχω και εγώ κλιματισμο και αέρα φέρνει όταν είναι κλειστός αλλά πάρα πολύ λίγο Rolling eyes
Τώρα τι άλλο Question δες το και με μηχανικό Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 21:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Το αμαξι ειναι καινουργιο το εχω 3 μηνες

Έφυγες όπως είσαι για συνεργείο και να σου αλλάξουν ότι πιάνει η εγγύηση όσο είναι νωρίς Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2004, 19:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω κλιματισμό. Εβγαλα το φιλτρο και ετρεξα με 110km και εβαλε λιγο αερα. Το φιλτρο μου φαινεται πως φραζει τον εισερχομενο αερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2004, 17:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα να πας στο συνεργείο ρε συ? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2004, 18:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Ydwr και Recifees εχετε παει συνεργειο για αυτο το προβλημα;
Επιστροφή στην κορυφή
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 12:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ένα ερώτημα που εψαξα εκτενώς τα topics αλλά δεν έχω βρεί ακριβή απάντηση kαι νομίζω ότι είναι σχετικό και με το θέμα (παρότι σκεφτόμουν να το κάνω post καθαρά για θέμα κλιματισμού). Στο ερώτημα -όταν πήρα το αυτοκίνητο- αν θέλει κανείς να βάλει απλό αέρα και όχι clima ή aircondition η απάντηση ήταν ότι αυτό δεν γίνεται κατηγορηματικά. Το κουμπάκι Α/C-ΕCO για εισαγωγή αέρα μου είπαν να το χρησιμοποιήσω μόνο χειμώνα (υποθέτω γιατί ο αέρας το καλοκαίρι έρχεται ζεστός). Είναι τελικά αυτό το κουμπί του απλού αέρα? με τις δοκιμές στην εθνική μπαίνει αέρας, αλλά με ενδιαφέρει κάθετη απάντηση για να μειώνω την κατανάλωση (ο φλόκος που έβγαλα από την ηλιοροφή δεν δίνει αρκετή φόρα).
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 12:24:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sto rallye ειχε σπασει το γραναζακι που ανοιγοκλεινε το ταπερ εισαγωγης αερα απο το εξωτερικο. απλα εμενα ειχα μεινει στη θεση "ανοιχτο". αφου εισαι εντος εγγυησης , γρηγορα στο συνεργειο!

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει φραξει η εισαγωγη,αλλα για σιγουρια πηγαινε στο συνεργειο,αφου εισαι εντος εγγ. επρεπε ηδη να το ειχες παει(αφου ειπες οτι το εκανε απο την αρχη).
Πες μας τι εγινε!!
Περιμενουμε νεα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Steve έγραψε:

Ydwr και Recifees εχετε παει συνεργειο για αυτο το προβλημα;

Οχι απλά όταν δεν χρησιμοποιώ το κλιμα έχω παράθυρο ανοικτό ..Αν δεν κάνω λάθος λόγω της αυτόματης διαχείρισης του αερισμού της καμπίνας απο τον κλιματισμό δεν είναι εφικτό Γυρνώντας το στο ECO απλά κλείνει ο συμπιεστής και ανάλογα την θερμοκρασία φέρνει απλά αέρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 17:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι είναι αυτόματος ο κλιματισμός αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το δουλέψετε χειροκίνητα !!!
Μπορείς να του κανείς ότι θες σαν ένα απλό χειριστήριο
Με το κουμπί AC κλείνεις το συμπιεστή
Το κουμπί με το ανεμιστήρα κανονίζεις την ένταση του μοτέρ
Ε τα άλλα πιστεύω ξέρεις τι κάνουν !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα τελευταία απλά διαλέγω μια θερμοκρασία και τον αφήνω να κάνει του κεφαλιού του Shocked Very happy Very happy Πριν ασχολιόμουν

Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 07:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι βλέπεις και το manual του κατασκευαστή πολύ ... κατατοπιστικό οπότε .... λογικό να υπάρχουν όλες οι απορίες σχετικά με τη χρήση του clima. Τι να λέμε.... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης