PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 19:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε το γερμανικό περιοδικό "Men’s Car". Στους άνδρες, την πρώτη θέση κατέχουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μάρκας BMW, οι οποίοι κάνουν σεξ 2,2 φορές την εβδομάδα, ενώ ακολουθούν αυτοί της Audi με 2,1 φορές την εβδομάδα.

Τρίτοι είναι οι κάτοχοι ιταλικών αυτοκινήτων, που κάνουν σεξ 2 φορές την εβδομάδα, με εκείνους των γαλλικών οχημάτων να βρίσκονται στην τέταρτη θέση, με διαφορά μόλις 0,1 φοράς. Ακολουθούν οι κάτοχοι ιαπωνικών αυτοκινήτων, με 1,8 φορές, των σουηδικών με 1,6 φορές και των κορεάτικων με 1,5 φορές. Μεταξύ των γερμανικών εταιρειών, οι κάτοχοι οχημάτων μάρκας BMW είναι πρώτοι, ενώ ακολουθούν αυτοί των Audi, με τρίτους αυτούς της Volkswagen και τέταρτους εκείνους της Mercedes.

Στις γυναίκες, την πρωτιά έχουν οι οδηγοί γαλλικών αυτοκινήτων, που έχουν σεξουαλικές επαφές 2,1 φορές την εβδομάδα. Οι ιδιοκτήτριες γερμανικών αυτοκινήτων βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 2 φορές την εβδομάδα, όπου την πρωτιά μεταξύ των κατασκευαστριών της χώρας έχει η Audi, με την BMW να ακολουθεί. Όσο για την πλέον κερδοφόρα γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων, που αποτελούν όνειρο πολλών, την Porsche, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της φαίνεται να απασχολούνται περισσότερο στην επίδειξη των οχημάτων τους, καθώς οι άνδρες κάνουν σεξ 1,4 φορές την εβδομάδα και οι γυναίκες όχι παραπάνω από 1,2 φορές.

Πηγή : autopress.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 19:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μας έφαγαν οι γυναίκες Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 19:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα δώσω το 206 στην γυναίκα Twisted evil (όταν την βρώ ) και εγώ θα πάρω Γερμανικό Twisted evil

Α ξέχασα δεν είμαστε στην Γερμανία ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 21:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως ο τίτλος του topic, έπρεπε να είναι "Οι Γερμανοί κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ"...;;; Laughing Laughing
Γιατί στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν διακρίσεις, όλοι κάνουν σεξ.....
Μια ματιά στο topic "Σεξ στο αυτοκίνητο" και θα σας πείσει.... Wink Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 00:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Μια ματιά στο topic "Σεξ στο αυτοκίνητο" και θα σας πείσει.... Wink Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing

Το έχουμε τιμήσει ιδιαίτερα το topic που ανέφερες! Razz Πάντως όσοι κάνουν σεξ σε γερμανικό κάρο, δεν έχουνε σίγουρα την γαλλική φινέτσα. Οι γάλλοι βασικά κάνουνε έρωτα, όχι σεξ Wink Twisted evil Evil Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 01:11:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. δηλαδη αν παρω bmw θα γ#@ω πιο πολυ?? Laughing Laughing
2. 2,2 φορες την βδομάδα...?? δε ρωτησαν εδω για το γκαλοπ... εμεις το κανουμε 2,2 φορες την μερα...ακου την βδομαδα!! Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 01:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Οι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε το γερμανικό περιοδικό "Men’s Car". Στους άνδρες, την πρώτη θέση κατέχουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μάρκας BMW, οι οποίοι κάνουν σεξ 2,2 φορές την εβδομάδα, ενώ ακολουθούν αυτοί της Audi με 2,1 φορές την εβδομάδα.

Τρίτοι είναι οι κάτοχοι ιταλικών αυτοκινήτων, που κάνουν σεξ 2 φορές την εβδομάδα, με εκείνους των γαλλικών οχημάτων να βρίσκονται στην τέταρτη θέση, με διαφορά μόλις 0,1 φοράς. Ακολουθούν οι κάτοχοι ιαπωνικών αυτοκινήτων, με 1,8 φορές, των σουηδικών με 1,6 φορές και των κορεάτικων με 1,5 φορές. Μεταξύ των γερμανικών εταιρειών, οι κάτοχοι οχημάτων μάρκας BMW είναι πρώτοι, ενώ ακολουθούν αυτοί των Audi, με τρίτους αυτούς της Volkswagen και τέταρτους εκείνους της Mercedes.

Στις γυναίκες, την πρωτιά έχουν οι οδηγοί γαλλικών αυτοκινήτων, που έχουν σεξουαλικές επαφές 2,1 φορές την εβδομάδα. Οι ιδιοκτήτριες γερμανικών αυτοκινήτων βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 2 φορές την εβδομάδα, όπου την πρωτιά μεταξύ των κατασκευαστριών της χώρας έχει η Audi, με την BMW να ακολουθεί. Όσο για την πλέον κερδοφόρα γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων, που αποτελούν όνειρο πολλών, την Porsche, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της φαίνεται να απασχολούνται περισσότερο στην επίδειξη των οχημάτων τους, καθώς οι άνδρες κάνουν σεξ 1,4 φορές την εβδομάδα και οι γυναίκες όχι παραπάνω από 1,2 φορές.

Πηγή : autopress.gr

Εγω νομιζω οτι οι κατοχοι Γερμανικων αυτοκινητων κανουν ποιο συχνα σεξ-ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩ8ΕΙ-ΚΑΙ ΑΜΑ....
Επισης σε σχετικα υψηλες θεσεις ειναι η audi λογο ΤΤ λεω εγω αφου ειναι αποδεδειγμενο επιστημονικα οτι οι κατοχοι ΤΤ το γλεντανε και απο πισω παραλληλα (πως λεγεται ναδεις....α ειναι bi)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 01:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
εμεις το κανουμε 2,2 φορες την μερα...ακου την βδομαδα!! Cool Cool Cool

Έεετσι έεετσι! Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ισως επειδη ειναι πιο ευρυχωρα....αλλα αυτο εμας δεν μας (206) πτωει ολοι οι καλοι χωρανε.... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
ισως επειδη ειναι πιο ευρυχωρα....αλλα αυτο εμας δεν μας (206) πτωει ολοι οι καλοι χωρανε.... Silly

eδω που τα λεμε λιγος παραπανω χωρος δε θα ηταν ασχημος στα 206. Confused Confused Confused παρα ειναι στεναχωρα εκει μεσα

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 10:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
eδω που τα λεμε λιγος παραπανω χωρος δε θα ηταν ασχημος στα 206. Confused Confused Confused παρα ειναι στεναχωρα εκει μεσα

Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται... Wink

Vaggelis έγραψε:
Μήπως ο τίτλος του topic, έπρεπε να είναι "Οι Γερμανοί κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σεξ"...;;;
Γιατί στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν διακρίσεις, όλοι κάνουν σεξ.....

Έχεις δίκιο, μάλλον είναι λίγο άτοπο το γκάλοπ για εμάς εδώ στην Ελλάδα.
Τι BMW και π@π@ριες; Δεν πάει να έχει και Yugo;
Κανένας Ελληνάρας δεν μένει στη στέγνα Devil Onfire Devil

®
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 15:12:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
..... εμεις το κανουμε 2,2 φορες την μερα...ακου την βδομαδα!! Cool Cool Cool

Kαι με μεγάλες διαφορές στην ποιότητα Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 16:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά ...
αν δεν έχεις χρυσό όμως πως θα έρθεις πιο κοντά??? Very happy Very happy
Και εδώ φαίνεται η μεγαλοφυής σχεδίαση του πίσω καθίσματος Shocked Very happy

Αν είσαι πάνω 1,85 -1,90 τραγουδάς και το <<Δεν το ξανακάνω σε Αutobianci>> σε γαλλική version ala 206 Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 03:09:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ που είμαι 1.93 μάλλον θα αποφύγω περιπέτειες στην πίσω πλευρά του αμαξιού Razz

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 07:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gskarmou έγραψε:
DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά ...
αν δεν έχεις χρυσό όμως πως θα έρθεις πιο κοντά??? Very happy Very happy
Και εδώ φαίνεται η μεγαλοφυής σχεδίαση του πίσω καθίσματος Shocked Very happy

Αν είσαι πάνω 1,85 -1,90 τραγουδάς και το <<Δεν το ξανακάνω σε Αutobianci>> σε γαλλική version ala 206 Very happy

και αυτο το πορτμπαγκαζ ειναι απαραδεκτο ρε παιδι μου,,,μια σταλια! την κουτα του subwoofer, 2-3 καθαριστικα, ενα φαρμακειο να βαλεις παει εκλεισε ο χωρος! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 08:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

και αυτο το πορτμπαγκαζ ειναι απαραδεκτο ρε παιδι μου,,,μια σταλια! την κουτα του subwoofer, 2-3 καθαριστικα, ενα φαρμακειο να βαλεις παει εκλεισε ο χωρος! Laughing Laughing Laughing

Mη μου πεις.....
Μα καλά ρε Μήτσο, από το οτι οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν περισσότερο sex, εσύ κατέλειξες οτι δεν μπορείς να χωρέσεις το φαρμακείο σου στο πορτ μπαγκαζ;;;; Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 09:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Mη μου πεις.....
Μα καλά ρε Μήτσο, από το οτι οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν περισσότερο sex, εσύ κατέλειξες οτι δεν μπορείς να χωρέσεις το φαρμακείο σου στο πορτ μπαγκαζ;;;; Laughing Laughing Laughing

ειδες ποσο αναλυτικη σκεψη εχω ;;;; Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 10:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτήσεις επι της έρευνας :

Αυτο το επιπλέον 0.2 πως μεταφράζεται για τους κατόχους BMW????

Τις 2 φορές μπορουν να τις καταναλώσουν μονοκόματα ή εχει πλαφόν..???

Προφανώς η έρευνα έγινε στις Βορειες Ευρωπαικές χώρες όπου δεν γαμη και πολύ........!

Αντε πέστα αυτά σ'ενα Porschικο στην αθήνα.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 16:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

Προφανώς η έρευνα έγινε στις Βορειες Ευρωπαικές χώρες όπου δεν γαμη και πολύ........!

Στις βορειες χωρες μια ειναι το κρυο μια οτι η γκομενα μπορει να σκασει με αξυριστη μασχαλη,ποδι,μαπα Twisted evil ,που να αυτοσουν οι βορειοι,απο κατω τους μπαινει

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 19:00:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Στις βορειες χωρες μια ειναι το κρυο μια οτι η γκομενα μπορει να σκασει με αξυριστη μασχαλη,ποδι,μαπα Twisted evil ,που να αυτοσουν οι βορειοι,απο κατω τους μπαινει

Και ξερεις τι γινετε οταν εχει κρυο ετσι Question Το ''μυδι'' γινετε στούμπος και μετα εχεις προβληματα λιπανσης...Οποτε αστο δεν λεει Wink Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης