PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Έκδοση 400 ίππων του Evo VIII, αλλά μόνο για Αγγλία

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 17:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Έκδοση 400 ίππων του Evo VIII, αλλά μόνο για Αγγλία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλοντας να γιορτάσει τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τη στιγμή που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται εμπορικά στην Αγγλία (με μια απλή αναγωγή αυτό έγινε το 1974), η Mitsubishi πρόκειται να λανσάρει προς τα τέλη του χρόνου, μία ακόμη πιο hot έκδοση του Evo VIII με απόδοση 400 ίππων. Η έκδοση αυτή, έχει υποστεί μία σειρά μηχανικών αλλαγών με σημαντικότερες αυτές σε συμπλέκτη, τούρμπο και μπροστινά φρένα, ενώ η ισχύς του, είναι κατά 70 ίππους αυξημένη σε σχέση με την έως τώρα δυνατότητερη, την FQ-330.

Να σημειωθεί πως η τιμή της έκδοσης αυτής θα κυμαίνεται μεταξύ 60-65.000 ευρώ. Αν σας φαίνεται κάπως τσουχτερή (αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως δεν πρόκειται για τιμή Ελλάδας, αλλά... Αγγλίας), το γεγονός πως θα κατασκευαστούν μόλις 30 κομμάτια, ίσως να αποτελεί μία καλή δικαιολογία. Αν πιστεύετε πως μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς, καλό είναι να γνωρίζετε πως θα πρόκειται φυσικά για δεξιοτίμονες εκδόσεις.

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 20:01:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε αφού είναι μόνο για Αγγλία δε θα το πάρω. Shocked Laughing Laughing Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 01:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατσε να πω τον Παφ αν ειναι να μην παει για μετατροπη του 7αρη του στην Αγγλια.Τζαμπα ο κοπος.Αυτος μπορει να το παρει ανετα Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2004, 10:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμμμμμ, αυτό πρέπει να περνάει ακόμα και το Clio το CUP με τα 182........... Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 07:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι φανατικοί των Evo παρακαλείσθε να δείτε την ταινία "Taxi 3". Twisted evil Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 07:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Οι φανατικοί των Evo παρακαλείσθε να δείτε την ταινία "Taxi 3". Twisted evil Wink

Εχουμε δει ολα τα ΤΑΧΙ Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 08:09:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμείς Razz

Πάντως το Evo γενικά είναι ένα προσιτό εργοστασιακά γρήγορο αμάξι. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω! Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης