PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαμαρτυρία απο άλλο forum...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 02:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Διαμαρτυρία απο άλλο forum... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά. Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.

Έχω 1400αρι 307 και το Σεπτέμβριο έπαθε ένα μίνι-σοκ αύξησης θερμοκρασίας για άγνωστο μέχρι στιμής λόγο, με αποτέλεσμα ο δείκτης να πάει στα κόκκινα και να βγει η ένδειξη να σταματήσω το αυτοκίνητο. Μετά από τηλ. επικοινωνία με το εν λόγω συνεργείο, ελέγχω για υγρά, το δοχείο άδειο, το γεμίζω νερό και το πηγαίνω για έλεγχο. Μου λένε ότι το αμάξι δε δείχνει να χάνει και να το παρακολουθώ. Βλέπω ότι κάθε 30-35μέρες χάνει 2 δάχτυλα νερό. Ακολουθούν ΕΞΙ επισκέψεις σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες αλλάζονται ισάριθμα ανταλλακτικά: κολλάρο, δοχείο, σωλήνας, τάπα, αισθητήρες (2). Την τελευταία, έχω αρχίσει να τα παίρνω γιατί ενός έτους αυτοκίνητο χάνει από ΕΞΙ σημεία και πάλι χάνει νερο??? Σουρωτήρι είναι??? Μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για να μιλήσουν για το αυτοκίνητό μου, μου λένε ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (είμαι 26 χρονών + τεχνοκράτης) και μου ζητάνε να το αφήσω μέσα στο Πάσχα για παρακολούθηση. Φυσικά το πήγα σε άλλο συνεργείο στο Μοσχάτο, όπου δήλωσα απώλεια υγρών ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τα γεγονότα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Οι άνθρωποι με παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε δύο ώρες, με ρωτάνε αν το αυτοκίνητο είχε πιάσει κόκκινα, κι όταν λέω το Σεπτέμβρη μένουν κόκκαλο. Γιατί? Γιατί το αμάξι είχε ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ από τότε, κολύμπαγε ο κινητήρας στη μούργα και το νερό, είχε ραγίσει τον καταλύτη και γενικά είχε ζημιές κόστους 1800 ευρώ, χωρίς εργασία. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέσα στην εγγύηση, κι οι κύριοι από Ελληνικό θα παρακαλάνε το Θεό να μη με είχαν γνωρίσει. Τους έχω ήδη αναφέρει στη LION με στοιχεία, αποδείξεις, κλπ. και με περιμένουν κι αυτοπροσώπως.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
---------------------------

Τα άνωθε είναι γραμμένα απο ένα παληκάρι σε άλλο forum...
Τους έχω καλέσει να έρθουν κι εδώ.
Για να δούμε αν θα έρθουν και τι θα μας πουν. Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 08:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ξαναπεί σε παλιότερη τέτοιου τύπου δημοσίευση ότι είναι πολλοί οι
οποίοι παίζουν με την νοημοσύνη μας με απότερο σκοπό να παίξουν και με τα νέυρα μας όπως και με την τσέπη μας.
Καλό θα ήταν να υπάρχει μία λίστα στο forum,των συνεργείων,των
αντιπροσωπειών,καθώς και οποιουδήποτε άλλου δεν σέβεται πάνω από όλα τον συνάθρωπό του.
Να αναφέρονται όλοι αυτοί στον περιοδικό και στον ηλεκτρονικό τύπο μέσω του club που τώρα έχει επίσημη φωνή και προσωπικά πιστεύω μεγάλη δύναμη...

Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2004, 11:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω ειμαστε... συμμετεχω στο φορουμ κανα χρονο τωρα και λεω και στους υπολοιπους να ερθουμε εδω. καμια 10 στο συνολο, και μαλιστα τους ειπα οτι απο 1/5 σταματαω να γραφω εκει , για να μαζευτουμε...

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 09:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν λες για την dakar...............σε καταλαβαινω..... Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 11:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotamax έγραψε:
Καλό θα ήταν να υπάρχει μία λίστα στο forum,των συνεργείων,των
αντιπροσωπειών,καθώς και οποιουδήποτε άλλου δεν σέβεται πάνω από όλα τον συνάθρωπό του.
Να αναφέρονται όλοι αυτοί στον περιοδικό και στον ηλεκτρονικό τύπο μέσω του club που τώρα έχει επίσημη φωνή και προσωπικά πιστεύω μεγάλη δύναμη...

Εύκολο !!! όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot , τουλάχιστον στην Αθήνα ........

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 11:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακαρι να ηταν μονο η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια. δυστηχως σχεδον ολες την ιδια συμπεριφορα εχουν. παντως δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγαλεις ακρη με την Lion και ακου γιατι. ο πατερας μου εχει το 406 2.0 sedan που δεν το φερνei η Lion στην Ελλαδα κανονικα παρα μονο κατοπιν ειδικης παραγκελιας. πριν απο 2 χρονια περιπου χτυπησε τον καταλυτη και χρειαστηκε να τον αλλαξει. εκανε την παραγκελια στην Εψιλον να του φερουν καινουργιο. μετα απο 1.5 μερα ηρθε ο καταλυτης και μας πηραν τηλεφωνο να παμε απο εκει οχι για να τον βαλουμε αλλα για να μας πουνε κατι. τι ηταν αυτο το κατι? οτι ο καταλυτης ηταν απο 1.8 και θα εκοβε πολυ το αυτοκινητο, αλλα η Lion τους ειπε να μας τον βαλουν και να μην πουνε τιποτα. τωρα γιατι μας το ειπαν? ευτηχως για μας αλλα με την ιδιοκτητρια εχουμε προσωπικη φιλια. δεν σταματαμε εδω ομως, τον στελνουμε πισω και αυτη τη φορα μας στελνουν αλλον απο 406 coupe 3.0. ακολουθει η ιδια διαδικασια με την Εψιλον. αποτελεσμα? να περνουμε στην Lion και να μην βγαινει κανεις στο τηλ. και καποια στιγμη που καποιος παρουσιαστηκε μας εκλεισε το τηλ.. ο πατερας μου νευριασε παρα πολυ εστειλε επιστολη στην Peugeot Γαλλιας και ο κανονικος καταλυτης ηρθε σε 5 μερες.
εγινα κουραστικος με τοσα που εγραψα, αλλα το εκανα για να δειτε οτι ολοι μεταξυ τους αλληλοκαλυπτοντε και ειναι πολυ δυσκολο για εμας να βγαλουμε ακρη.

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 11:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα πηγαινα στα γραφεια τους και θα τα εκανα οπα... Evil Evil

προσωπικα ολα στα εξουσιοδοτημενα ειναι ΧΑΛΙΑ... το δηλωνω επισημα και το υπογραφω... Evil

απο τους μονους που εχω δει σεβασμο και ανταποκριση σε ολα ειναι η Ρενω της γειτονιας μου στο πειραια για το αλλο μας γαλακι οπου τα παιδια απο αφεντικο μεχρι και τον τελευταιο πιστιρικα ειναι αψογοι και βοηθουν παααρα πολυ σε ολα...

παρα τα αλλα...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως εχω σταματησει να πηγαινω στην πεζο που το ειχα παρει, μου εχουν κανει πολλες πατατες εκει.

Παω σε μηχανικο (γνωστο ονομα που ετρεχε σε αγωνες) που μου εχει λυσει μεχρι στιγμης προβληματα που στην πεζο ουτε που ονειρευονταν οτι θα τα φτιαξουν.

Ο ανθρωπος δεν εχει καν συνεργειο για πεζο (φτιαχνει γερμανικα) αλλα μου κανει απιστευτη δουλεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 17:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαμαρτυρία απο άλλο forum... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.

Έχω 1400αρι 307 και το Σεπτέμβριο έπαθε ένα μίνι-σοκ αύξησης θερμοκρασίας για άγνωστο μέχρι στιμής λόγο, με αποτέλεσμα ο δείκτης να πάει στα κόκκινα και να βγει η ένδειξη να σταματήσω το αυτοκίνητο. Μετά από τηλ. επικοινωνία με το εν λόγω συνεργείο, ελέγχω για υγρά, το δοχείο άδειο, το γεμίζω νερό και το πηγαίνω για έλεγχο. Μου λένε ότι το αμάξι δε δείχνει να χάνει και να το παρακολουθώ. Βλέπω ότι κάθε 30-35μέρες χάνει 2 δάχτυλα νερό. Ακολουθούν ΕΞΙ επισκέψεις σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες αλλάζονται ισάριθμα ανταλλακτικά: κολλάρο, δοχείο, σωλήνας, τάπα, αισθητήρες (2). Την τελευταία, έχω αρχίσει να τα παίρνω γιατί ενός έτους αυτοκίνητο χάνει από ΕΞΙ σημεία και πάλι χάνει νερο??? Σουρωτήρι είναι??? Μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για να μιλήσουν για το αυτοκίνητό μου, μου λένε ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (είμαι 26 χρονών + τεχνοκράτης) και μου ζητάνε να το αφήσω μέσα στο Πάσχα για παρακολούθηση. Φυσικά το πήγα σε άλλο συνεργείο στο Μοσχάτο, όπου δήλωσα απώλεια υγρών ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τα γεγονότα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Οι άνθρωποι με παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε δύο ώρες, με ρωτάνε αν το αυτοκίνητο είχε πιάσει κόκκινα, κι όταν λέω το Σεπτέμβρη μένουν κόκκαλο. Γιατί? Γιατί το αμάξι είχε ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ από τότε, κολύμπαγε ο κινητήρας στη μούργα και το νερό, είχε ραγίσει τον καταλύτη και γενικά είχε ζημιές κόστους 1800 ευρώ, χωρίς εργασία. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέσα στην εγγύηση, κι οι κύριοι από Ελληνικό θα παρακαλάνε το Θεό να μη με είχαν γνωρίσει. Τους έχω ήδη αναφέρει στη LION με στοιχεία, αποδείξεις, κλπ. και με περιμένουν κι αυτοπροσώπως.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
---------------------------

Τα άνωθε είναι γραμμένα απο ένα παληκάρι σε άλλο forum...
Τους έχω καλέσει να έρθουν κι εδώ.
Για να δούμε αν θα έρθουν και τι θα μας πουν. Rolling eyes

Καλα ρε οπως διαβαζα τα συμπτωματα, αμεσως το μυαλο μου στην φλατζα πηγε πριν τοδω, ολοκληρο συνεργειο δεν το καταλαβε?Μα καλα ρε ποιοι πανε τεχνικοι διευθηντες στα συνεργεια της Πεζο ηθελα να ξερα...
Μην μιλησουμε για lion βεβαια και την περσινη εμπειρια που ειχα οταν ταμαξι (206) εμεινε νεκρο απο ρευμα και το πηγα με γερανο μεσα στα κεντρικα και αυτοι με συμπτωματα ΟΛΙΚΗΣ απωλειας ρευματος (ολα νεκρα-και οι κλειδαριες ακομα) ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛ/ΣΤΗ που για τους μη κατεχοντες του θεματος για να δουεψει ο πολ/στης πρεπει να παει ρευμα.
Ανεκδοτο μιλαμε.Και μιλησα τοτε με τον τεχνικο διευθηντη ο οποιος ηταν ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΣ (Νασερι λεγοταν-απλη συνωνυμια με τον ηθοποιο στις ταινιες Ταξι)και μου ειπε οτι ειναι ενταξει.Και βεβαια αυτο που ειχε συμβει ηταν μια φυσα ειχε ξεσυνδεθει και απο το κουνημα του γερανου δουλεψε ξανα,και βεβαια 2 μερες αφου το πηρα ξανα τα ιδια και τοτε ανακαλυψα την φυσα μονος μου.
Γενικα απωλεια στο δοχειο νερου,οταν δεν ειναι κατι εμφανες οπως ενα κολαρο,ειναι φλατζα η αντλια νερου ραγισμενη που οταν ζεσταινεται και διαστελεται χανει νερο και οταν κρυωσει συστελεται και δεν βλεπουμε απωλειες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 20:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασχετο αλλα για να γνωριζεται!!!
Ο Νασερι δεν είναι διευθυντής αλλά στην υποδοχή του συνεργείου και ανοίγει της κάρτες αυτά !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrc (κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1.4 colorline 2003

Ένταξη: 14 Απρ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2004, 21:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια αφου ακουγονται τοσα και τοσα γιατι πηγαινετε στις αντιπροσωπειες??? την να την κανω την εγγυηση αν δεν ξερουν να αλλαξουν το ανταλλακτικο που καλυπτει η εγγυηση!
πιστευω οτι ενα συνεργειο γειτονικο οπου εχεις ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ επαφη με τον μαστορα και οχι με τον ασχετο πιτσιρικα του οαεδ ειναι καλυτερο και κυριος μπορεις να εισαι και απο πανω οταν το φτιαχνει
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2004, 16:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, εφαρμοστές υπαρχουν πολλοι, μηχανικοι ομως λιγοι!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
STAMOS (STAMOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1.4 XS SR

Ένταξη: 28 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 08:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημασια εχει να μιλαμε με στοιχεια και ο μιχαλης μιλησε με στοιχεια.
Εχω ομως να κανω 3 παρατηρησεις.1)Οταν το αυτοκινητο βαρεσει κοκκινο το πρωτο πραγμα που ψιλιαζομαι ειναι φλαντζα.Και ειναι αρκετα ευκολο να την τσεκαρω αρα ψιλοευθυνη εχει και ο mike.2)μην μπαινουμε στην διαδικασια κυνηγι μαγισσων,δεν ειναι δυνατον ΟΛΑ τα εξουσιοδοτημενα να ειναι αχρηστα.3) πρεπει να ξερουμε οτι τα γραπτα μενουν.Αρα οταν μπλεκουμε σε τετοια τερτιπια καλα ειναι να προτιματε την αλληλογραφια.Δεν το φτιαξανε το πεζακι στο ταδε συνεργιο.Γραμμα στην Λαιον.Δεν βρισκεις ακρη στην Λαιον γραμματακι στους Γαλλους.Αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 12:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά, με το 205 μου, εδώ στο συνεργείο της αντιπροσωπείας της Λάρισας βγήκα ασπροπρόσωπος για 1 χρόνο, σε ότι κι αν χρειάστηκα! Η διαφορά με τα άλλα "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία της Peugeot στη Λάρισα, είναι ότι αυτά τα συνεργεία μου λέγανε τιμές 3/4 απότι μου λέγανε στην αντιπροσωπεία. Αλλά παρόλα αυτά, εμπιστευόμουν το συνεργείο της αντιπροσωπείας!

Για παράδειγμα, στο ηλεκτρολογικό τμήμα, όπως πήγε ένας να τοποθετήσει την πόρτα, του γλιστράει και τσακίζεται λίγο η πίσω κάτω γωνία. Τί κάνανε? Πέταμα την πόρτα και παραγγελία καινούριας... Wink Τουλάχιστον δεν την μπάλωσαν για να την ξαναβάλουν!

Δεν ξέρω για το 206 μου, πάντως ελπίζω να συνεχίσουν να μου φέρονται εντάξει! Wink

Και όπως έχω πει σε άλλο topic, το παν είναι να έχεις καλές φιλικές σχέσεις με τα άτομα του συνεργείου... Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2004, 15:50:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Ασχετο αλλα για να γνωριζεται!!!
Ο Ν****** δεν είναι διευθυντής αλλά στην υποδοχή του συνεργείου και ανοίγει της κάρτες αυτά !!

ΩΠΑ ΛΑΘΟΣ ΑΡΓΥΡΗ Evil είναι ο υποτιθέμενος<< μηχανικός σαλονιού >> που ακούει τις βλάβες απο τον πελάτη και στέλνει το αυτοκίνητο στο συνεργείο για τους ανάλογους ελέγχους Evil Evil Evil Evil αν δεν καταλαβαίνει ο Ν***** και ο κάθε Ν****** της όποιας μάρκας του όποιου συνεργείου τι στο @΅##^&Ρ%(@ συμβαίνει στο ρημάδι και δεν κουνιέται ,δεν δουλευέι σωστά και αντί για ευχαρίστηση σου προσφέρει άσπρες τρίχες και αφαίρεση ετών απο την ζώη που πρόκειται να ζήσεις τότε να ....................
Δεν έχω κάτι μαζί σου Αργύρη αλλά επειδή έτυχε να έρθουμε σε επαφή τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου σε επαφή με το <<όλο το εν λόγω>> σύστημα (προσέχουμε και τι λέμε) για αυτό και Rambo Armed 2gunfire

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης