PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με τον αεραγωγό του A/C στην κεντρική κονσόλα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 15:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με τον αεραγωγό του A/C στην κεντρική κονσόλα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια εδω και λιγο καιρο ενας μαλ***ς φιλος μου επαιζε με το πως το λενε τωρα Rolling eyes αυτο που βγαινει ο αερας απο το κλιμα και το κατευθυνεις.το προβλημα ειναι στην κεντρικη κονσολα το δεξι κοματι οπως το επαιζε εφυγε απο το κλιπ του μια απο τις καθετες γριλιες. υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω εγω??μην το τρεχω στην πεζο και πληρωνω γ@@@@@@@@κα.
ελπιζω να με καταλαβατε γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα Shocked
just a joke
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 16:14:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον λες τα φτερά του αεραγωγού της καμπίνας. Βασικά πρέπει να φτιάχνεται, εκτός κι αν έχει σπάσει! Sad

Τότε θα αναγκαστείς να πληρώσεις €5-10 και να πάρεις ένα καινούριο Razz Ή ζήτα τα από τον π Cussing out άρα που στο χάλασε Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 18:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με τον αεραγωγο του A/C στην κεντρικη κονσολα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lucifer έγραψε:
ρε παιδια εδω και λιγο καιρο ενας μαλ***ς φιλος μου επαιζε με το πως το λενε τωρα Rolling eyes αυτο που βγαινει ο αερας απο το κλιμα και το κατευθυνεις.το προβλημα ειναι στην κεντρικη κονσολα το δεξι κοματι οπως το επαιζε εφυγε απο το κλιπ του μια απο τις καθετες γριλιες. υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω εγω??μην το τρεχω στην πεζο και πληρωνω γ@μησιατικα.
ελπιζω να με καταλαβατε γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα Shocked
just a joke

Αυτά που θα σου πω είναι με μεγάλη επιφύλαξη. Smile
Το "χερουλάκι" με το οποίο κατευθύνεις τις γρύλιες αν το τραβήξεις βγαίνει! Ξέρω, δε μιλάς για το χερουλάκι. Wink
Υποθέτω πως και οι γρύλιες βγαίνουν (και μένει μόνο το περίγραμμα, το οποίο και συνήθως βάφουμε), αλλά δεν ξέρω αν βγαίνουν μία-μία. Δεν το νομίζω πάντως.

Μιας και έχω ελεύθερο χρόνο, πάω να βγάλω το πλαϊνό (όχι της κεντρικής κονσόλας) και θα σου πω τι παίζει. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 18:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρέπει να βγάλεις την κονσολιτσα με τους αεραγωγούς να την πάρεις στο χέρι και να δεις αν μπορείς να ξαναβάλεις τις γρίλιες στη θέση τους!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 18:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Θα πρέπει να βγάλεις την κονσολιτσα με τους αεραγωγούς να την πάρεις στο χέρι και να δεις αν μπορείς να ξαναβάλεις τις γρίλιες στη θέση τους!!

Λοιπόν, κάπως έτσι είναι.
Έβγαλα τον πλαϊνό αεραγωγό και τον έλυσα (όσο ζω μαθαίνω Very happy ).
Τελικά οι κάθετες γρύλιες (αυτές που θες δηλαδή), όντως βγαίνουν μια-μια. Το ίδιο ισχύει και για τους κεντρικούς αεραγωγούς. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα (αφού έχω βγάλει την κεντρική κονσόλα πιο παλιά). Αρκεί να μην έχει σπάσει το πλαστικό. Αν δεν έχει σπάσει το φτιάχνουμε. Wink

Φτιάξε το προφίλ σου ή στείλε μου pm και πες μου που είσαι (ελπίζω εντός Αττικής) για να συναντηθούμε αν είναι. Wink
Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βγάλω φωτογραφίες και να το κάνεις μόνος σου. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 19:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε χρηστο αμα ειναι κανεις τετοιες δουλειες στο τσαμπα να σε εχω στα υποψιν Laughing Laughing

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2004, 19:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George4 έγραψε:
ρε χρηστο αμα ειναι κανεις τετοιες δουλειες στο τσαμπα να σε εχω στα υποψιν Laughing Laughing

Εσένα επειδή σε συμπάθησα κιόλας, θα σε πληρώσω κι από πάνω!!!! Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 21:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Touristas έγραψε:

Λοιπόν, κάπως έτσι είναι.
Έβγαλα τον πλαϊνό αεραγωγό και τον έλυσα (όσο ζω μαθαίνω Very happy ).
Τελικά οι κάθετες γρύλιες (αυτές που θες δηλαδή), όντως βγαίνουν μια-μια. Το ίδιο ισχύει και για τους κεντρικούς αεραγωγούς. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα (αφού έχω βγάλει την κεντρική κονσόλα πιο παλιά). Αρκεί να μην έχει σπάσει το πλαστικό. Αν δεν έχει σπάσει το φτιάχνουμε. Wink

Φτιάξε το προφίλ σου ή στείλε μου pm και πες μου που είσαι (ελπίζω εντός Αττικής) για να συναντηθούμε αν είναι. Wink
Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βγάλω φωτογραφίες και να το κάνεις μόνος σου. Very happy

Δυστηχως για μενα ειμαι απο Ροδο.στειλε καμια φωτο σε παρακαλω γιατι δεν πιανουν τα χερια μου.ελαφρος κουλαμαρας Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 21:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lucifer έγραψε:
Δυστηχως για μενα ειμαι απο Ροδο.στειλε καμια φωτο σε παρακαλω γιατι δεν πιανουν τα χερια μου.ελαφρος κουλαμαρας Laughing Laughing

OK, αλλά θα αργήσουν λίγο γιατί κάτι προέκυψε! Sad
Πιστεύω μέσα στο Σ/Κ να τις έχεις. Wink
Λέω να φτιάξω κι ένα HOW-TO μιας και θα βγάλω την κονσόλα. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, στείλτο και στους mod/admin όταν το κάνεις για να το βάλουν στην ανάλογη ενότητα που θα δημιουργηθεί! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
kovac έγραψε:

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, στείλτο και στους mod/admin όταν το κάνεις για να το βάλουν στην ανάλογη ενότητα που θα δημιουργηθεί! Very happy

Σταύρο (ελπίζω να το πέτυχα Very happy ) θα το βάλω και θα γράψω όπως και στο προηγούμενο πως αν θέλουν το κάνουν υπόμνημα (το προηγούμενο υποθέτω δεν έγινε μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί Very happy ). Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 00:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Σταύρο (ελπίζω να το πέτυχα Very happy ) θα το βάλω και θα γράψω όπως και στο προηγούμενο πως αν θέλουν το κάνουν υπόμνημα (το προηγούμενο υποθέτω δεν έγινε μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί Very happy ). Wink

Χαίρομαι που γνωρίζεις αγγλικά. Steven = Στέφανος για όσους πάνε να με μπερδέψουνε. Τώρα για το Στέλιος δεν θυμάμαι στα αγγλικά πως είναι Rolling eyes

Βασικά το προηγούμενο δεν έγινε διότι δεν υπάρχει ανάλογο σημείο στο forum για να μπεί Razz Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 15:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
kovac έγραψε:

Χαίρομαι που γνωρίζεις αγγλικά. Steven = Στέφανος για όσους πάνε να με μπερδέψουνε. Τώρα για το Στέλιος δεν θυμάμαι στα αγγλικά πως είναι Rolling eyes

Shocked Shocked Shocked
Έχει σχέση το Σταύρος με το Στέφανος?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ αλλά με διαφορετικό τρόπο.Σε μένα προκλήθηκε απο το κλιπάκι του αποσμητικού που πιάνει στις οριζόντιες γρύλλιες αφού βάλε βγάλε (μιας και πέφτει συχνά) έβγαλε απ΄τη θέση τους δύο κάθετες γρύλλιες...
Σήμερα το πήγα στον Κανελή,ευτυχώς είμαι ακόμα εντός εγγύησης.Θα μου αλλάξουν όλη τη κεντρική κονσόλα γιατί πάει όλο μαζί.
Νο problem,αφού ακόμα ένα μέρος του αμαξιού μου θα γίνει και πάλι καινούριο εκμεταλλευόμενος την εγγύηση... Laughing

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 06:20:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγγύηση rulz... Razz Έτσι πρέπει, βαράτε τους αλύπητα!

kovac: Όχι δεν έχει καμία σχέση. Απλά με ενα "n" στο τέλος αλλάζει το όνομα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 12:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανενα νεο με τις φωτο?? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 12:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOVAC δωσε HOW TO k σωσε !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 19:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lucifer έγραψε:
κανενα νεο με τις φωτο?? Crying or Very sad

Τώρα το φτιάχνω...μόνο που έγινε ένα μπέρδεμα με τις φωτογραφίες και δεν είναι όλες. Embarassed Embarassed
Λείπουν αυτές που βγάζω την κονσόλα και το RCD. Embarassed

Αααααααααααχ...δεν πήγαινα στο nik7 για τις φωτογραφίες... Sad Sad Sad

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 21:31:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:

Τώρα το φτιάχνω...μόνο που έγινε ένα μπέρδεμα με τις φωτογραφίες και δεν είναι όλες. Embarassed Embarassed

ασε εχω και γω τα δικα μου Shocked σημερα με ψ@λιασε ενα Rover απο δικη μου μαλ***α.αντι για να καρφωσω την 3η πηγα και το επεξα ο κουρεα της Σεβιλης
Embarassed
την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος Evil αλλα και κλειστος Twisted evil
που θα μου παει η Ροδος ειναι μικρη Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 22:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lucifer έγραψε:
kovac έγραψε:

ασε εχω και γω τα δικα μου Shocked σημερα με ψ@λιασε ενα Rover απο δικη μου μαλ***α.αντι για να καρφωσω την 3η πηγα και το επεξα ο κουρεα της Σεβιλης
Embarassed
την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος Evil αλλα και κλειστος Twisted evil
που θα μου παει η Ροδος ειναι μικρη Laughing Laughing

Έτοιμος!
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=76135#76135
Όσο για το Rover, τι να πω? Συμβαίνουν κι αυτά! Confused Very happy Wink

PHSYBORG έγραψε:
KOVAC δωσε HOW TO k σωσε !

Έτσι έτσι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω να γίνω μέλος της Power ΟΥΟΥΣΤ!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Ady? Τι λες? Θα με κάνεις κι επίσημα μέλος? Embarassed Embarassed Embarassed
Θα βγάλουμε και σηματάκι Power ΟΥΟΥΣΤ να το βάλουμε στην υπογραφή για να πέσει και κράξιμο για πηγαδάκια/ίντριγκες/δολοπλοκίες/κτλ/κτλ. Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
Πλάκα κάνουμε ε? Μην παρεξηγηθεί κανείς. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης